Hoe Ripple (XRP) kopen in het VK?

Ripple (XRP) is de afgelopen jaren een zeer belangrijke cryptocurrency geworden. Daarom zullen we in dit artikel analyseren hoe u Ripple in het VK kunt kopen. Ripple is een van de grootste digitale valuta’s ter wereld en is de afgelopen jaren aan het uitbreiden. 

Het Verenigd Koninkrijk is een van de rijkste landen ter wereld. Ondanks dat ze zijn getroffen door de Brexit, hebben ze een enorm grote cryptogemeenschap. Dit is de reden waarom veel van de investeerders in deze markt vragen hoe ze Ripple in het VK kunnen kopen.

Als u wilt weten hoe u Ripple kunt kopen, kunt u onze complete gids lezen.

Ripple begrijpen

XRP

Ripple is het bedrijf dat achter een van de grootste betalingsnetwerken ter wereld zit. Hiermee kunnen veel banken en financiële instellingen de kosten voor grensoverschrijdende betalingen en overboekingen verlagen. Ripple wil miljarden dollars vrijmaken die nu op nostro- en vostro-accounts staan.

Door een netwerk van organisaties, individuen en bedrijven te creëren, zou Ripple een nieuwe impuls kunnen geven aan de economie. Alle fondsen die op de markt zouden komen, zouden de financiële sector zeker helpen.

Ripple promoot momenteel het gebruik van het digitale XRP-activum. Door het te gebruiken, kunnen transactietijden en kosten nog verder worden verlaagd. Dit zou de hele financiële markt veel efficiënter maken. Banken zullen efficiënt werken en klanten zullen genieten van betere dienstverlening en lagere vergoedingen.

Op dit moment wordt XRP gebruikt door een paar bedrijven die overmakingen en grensoverschrijdende betalingen uitvoeren. Desalniettemin kan Ripple in de toekomst mogelijk nog een groter aantal markten bereiken.

Hoe Ripple in het VK te kopen

Bitcoin (BTC) heeft onlangs $ 15.000 overtroffen en andere virtuele valuta breiden zich ook uit op de markt. XRP / GBP is begin januari een bull-trend begonnen, die zich in de toekomst zou kunnen voortzetten. Het betreden van de markt en het diversifiëren van een cryptoportfolio is echter geen gemakkelijke taak. 

We zullen enkele van de beste manieren met u delen om Ripple in het VK te kopen. Het artikel bevat een lijst met sites waar gebruikers gemakkelijk verschillende digitale activa kunnen kopen, waaronder Ripple. Hoewel ze niet allemaal dezelfde oplossingen bieden, zullen ze zeker voor velen van ons nuttig zijn.

Het Verenigd Koninkrijk is een markt die betere regelgeving biedt dan andere rechtsgebieden, en hierdoor kon de markt groeien en uitbreiden. Deze uitbreiding bood investeerders een breed scala aan oplossingen voor handelaren. Nu zijn er verschillende bedrijven die diensten aanbieden aan individuen om de ruimte te betreden.

Coinbase Exchange

blog.coinbase.com

Coinbase is een van de meest populaire crypto-uitwisselingen op de markt. Tegelijkertijd is het een van de oudste. Coinbase, opgericht in 2012, biedt gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de cryptomarkt. Hoewel het enige tijd heeft geduurd voordat het XRP-ondersteuning bood, is het nu een van de gemakkelijkste manieren om Ripple in het VK te verwerven.


Met deze crypto-uitwisseling kun je Ripple kopen met fiat-valuta’s. Dit is zeker handig voor nieuwkomers die de markt willen betreden of Ripple willen overnemen. Aangezien dit in het Verenigd Koninkrijk werkt, kunnen klanten direct Britse pond (GBP) gebruiken om Ripple over te nemen.

Coinbase is een erg goede uitwisseling in termen van gebruikersinterface. Individuen kunnen via dit platform eenvoudig digitale activa kopen en verkopen. Het is niet moeilijk om dit te doen, wat een geweldige optie is voor degenen die Ripple slechts af en toe kopen.

Het is de moeite waard om er rekening mee te houden dat Coinbase zeer hoge kosten op zijn platform heeft, maar degenen die Ripple en andere cryptocurrencies willen kopen, kunnen zeer hoge kosten betalen. Daarom is het zeker aan te raden om Coinbase Pro te gebruiken. Coinbase Pro is het professionele platform voor handelaren waarmee gebruikers lagere kosten kunnen krijgen.

Na een aantal jaren actief te zijn geweest, biedt Coinbase nu een breed scala aan virtuele valuta aan. Dit is ook goed voor individuen die een gediversifieerde cryptoportefeuille willen hebben.

Binance Exchange

Binance is een bekende crypto-uitwisseling op de markt. Dit is ook een erg handig platform voor degenen die Ripple willen aanschaffen. In vergelijking met Coinbase werd Binance gelanceerd in 2017 en heeft het sindsdien een enorme uitbreiding doorgemaakt.

Met dit platform kunnen gebruikers nu een groot aantal digitale activa kopen. Er zijn inderdaad honderden handelsparen. Desalniettemin omvat de beurs ook verschillende XRP-handelsparen.

Gebruikers kunnen XRP uitwisselen tegen Tether (USDT), USD Coin (USDC), True USD (TUSD) en vele anderen. Enkele van deze digitale activa zijn PAX, ETH, BUSD, BTC en BNB. Individuen zullen de mogelijkheid hebben om Ripple ook te kopen met bankpassen en creditcards.

Binance is een multifunctioneel platform. Ze bieden een breed scala aan diensten aan. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om Binance te gebruiken om naar alternatieve investeringen te zoeken. Gebruikers kunnen digitale valuta’s inzetten, hun geld uitlenen of gewoon speculeren op de spotmarkt. Bovendien is er een toekomstige markt, margehandel enzovoort.

Een ander interessant kenmerk van deze uitwisseling is Binance Launchpad. Dit is een platform waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan een breed scala aan Initial Exchange Offerings (IEO’s). In de toekomst zouden nieuwe oplossingen kunnen worden aangeboden door Binance voor zowel handelaren als investeerders.

CEX.IO Exchange

Een ander platform dat erg handig zou zijn voor gebruikers in het VK om XRP te kopen, is CEX.IO. Dit zou je gewoon helpen om naar traditionele crypto-uitwisseling te gaan en XRP in slechts een paar stappen te krijgen. Gebruikers op CEX.IO kunnen eenvoudig GBP storten op het platform en deze inwisselen voor XRP.

Het kan enkele dagen duren voordat de overboeking is verwerkt, daarom is het belangrijk om wat geld beschikbaar te hebben. Investeren in Ripple zal een eenvoudige taak zijn zodra het geld op het platform staat. Hoewel deze exchange niet zo groot is als Binance of Coinbase, is het erg handig voor traders.

U kunt gewoon naar de “Kopen en verkopen” -pagina gaan of een bestelling plaatsen in de “Handel” -sectie. Trades zijn de meer geavanceerde optie waarbij u kunt beslissen welk soort order u plaatst. Daarnaast kan de “Kopen en verkopen” -pagina handig zijn als u snel Ripple wilt hebben.

Deze digitale valuta-uitwisseling vervult alle noodzakelijke dingen voor gebruikers om Ripple te verwerven. Als u twijfelt over het gebruik ervan, hebben ze een goede klantenondersteuning.

Ledger Cryptocurrency Hardware Wallet

Nu je hebt geleerd hoe je Ripple in het VK kunt kopen, moet je je XRP beveiligen. Zoals u wellicht weet, is het omgaan met digitale valuta in beurzen soms gevaarlijk. Als u grote hoeveelheden virtuele valuta bezit, kunt u ze het beste naar uw crypto-portemonnee sturen.

Een cryptocurrency-portemonnee geeft u te allen tijde controle over uw geld. Dit is waar zolang u de privésleutels van die portemonnee bezit. Omdat er verschillende crypto-uitwisselingen zijn, is er ook een breed scala aan crypto-wallets. Hardware wallets (cold storage) zijn de beste oplossing voor grote bedragen. Hot wallets zijn beter voor kleine hoeveelheden crypto.

Ledger is een van de grootste en meest erkende producenten van hardwareportefeuilles ter wereld. Ze hebben verschillende oplossingen en producten gemaakt waarmee gebruikers hun geld op de juiste manier kunnen opslaan. De beste oplossingen zijn onder meer Ledger Nano S en Ledger Nano X.

Met deze hardware wallets weet je zeker dat je Ripple wordt beschermd. Beurzen kunnen op elk moment worden gehackt en velen van hen hebben geen verzekering op hun fondsen. Daarom wordt het altijd aanbevolen om een ​​hardware wallet te gebruiken om digitale assets op te slaan.

U kunt de officiële site van Grootboek om meer te weten over hun ongelooflijke oplossingen. Als u een groter bedrijf bent, kunt u gemakkelijk hun opties zien voor instellingen of zakelijke investeerders.

Gevolgtrekking

Met dit artikel was het belangrijkste doel om u te laten zien hoe u Ripple in het VK kunt kopen. We hebben u uitgelegd wat de handigste beurzen in het land zijn en hoe u XRP kunt kopen. Daarnaast hebben we je verteld hoe Ripple zich over de hele wereld uitbreidt.

Bovendien gaat Ripple nu vooruit op de markt. Deze digitale valuta biedt grote kansen voor beleggers die op zoek zijn naar verschillende manieren om hun portefeuilles te diversifiëren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector