Hoe over te dragen van Coinbase naar Ledger

Stuur munten van Coinbase naar Ledger Heb nog geen grootboek? Ledger Nano X

  • Scherm: 128 x 64 pixels
  • Aansluiting: USB Type-C
  • Batterij: 8 uur in stand-bymodus
  • Bluetooth

Koop er hier een! Heeft u nog geen grootboek? Koop er hier een!

Als u onlangs een Ledger Nano S of Nano X-apparaat, of u overweegt dit te doen, vraagt ​​u zich misschien af: “Hoe zet ik crypto over van Coinbase naar het grootboek?”

Deze gids vertelt je stap voor stap alles wat je moet weten om je munten van Coinbase naar je Ledger-portemonnee te verplaatsen..

Munten overzetten van Coinbase naar Ledger Nano S of X

Als u het Ledger Nano S apparaat en creëerde een account op Ledger Live, het overboeken van geld van Coinbase naar Ledger Nano S neemt een paar eenvoudige stappen:

1. Sluit uw Ledger aan

Sluit uw grootboekapparaat aan op uw pc en voer uw pincode in

2. Open de Ledger Live-applicatie en voer uw wachtwoord in

Voer het wachtwoord in Ledger Live in

3. Selecteer “Ontvangen” in het menu aan de linkerkant

Selecteer Ontvangen in Ledger Live

4. Kies een account

Selecteer het vervolgkeuzemenu om te kiezen op welk account (en welk type munt) u crypto wilt ontvangen. Selecteer “Doorgaan” zodra u het juiste account heeft geselecteerd.

Kies een account

Kies een account

5. Open de juiste app op uw Ledger Device

Selecteer op uw Ledger-apparaat de bijbehorende app voor de munt die u van Coinbase probeert te ontvangen. Selecteer het door beide knoppen tegelijkertijd in te drukken terwijl de app is gemarkeerd. Voor mijn voorbeeld gebruik ik Bitcoin, dus ik open de Bitcoin-app. Als je de app die je nodig hebt niet hebt geïnstalleerd, volg dan

Billfodl vs Cryptosteel Prijsvergelijking

Wacht tot Ledger Live heeft geverifieerd dat het Ledger-apparaat is verbonden en dat de juiste app is geopend op het apparaat, en selecteer vervolgens “Doorgaan” wanneer beide vakjes zijn aangevinkt.

Billfodl vs Cryptosteel Prijsvergelijking

6. Selecteer “Doorgaan” bij de prompt “Adres verifiëren op apparaat”.

Ga door met het verifiëren van het adres

7. Controleer of het adres juist is

Kijk naar het adres dat wordt weergegeven op Ledger Live en zorg ervoor dat het exact overeenkomt met het adres dat wordt weergegeven op het scherm van uw Ledger-apparaat.

Controleer het adres

Als het er goed uitziet, selecteert u de knop aan de rechterkant van het Ledger Device

Bevestig de transactie

8. Ledger zal bevestigen

Ledger Live laat u weten dat u het adres succesvol heeft bevestigd. Druk op de kopieerknop of markeer het adres en kopieer het. **

Verifieer het adres opnieuw

9. Log in op Coinbase

Log in op Coinbase

10. Selecteer op het dashboard ‘accounts’

Accounts-sectie in het Coinbase-dashboard

11. Selecteer een ‘portemonnee’ op de muntenbasis

Selecteer in het accountgedeelte de portefeuille waaruit u wilt verzenden.

Coinbase noemt uw Bitcoin-portemonnee “My Wallet”, weergegeven met het oranje B-logo.

In dit geval sturen we Bitcoin naar ons grootboek, dus selecteer onder ‘Mijn portemonnee’ ‘Verzenden’

Selecteer portemonnee

12. Voer uw grootboekadres in

Op dit punt voert u het adres in dat uw Ledger u heeft gegeven in het vak ‘Ontvanger’, gevolgd door het bedrag aan BTC (of andere munt) dat u wilt verzenden (of een bedrag in dollars van die munt als u dat wilt), en eventueel een opmerking. **

Deze opmerking is bedoeld om u te helpen de transactie later te identificeren als u dat wilt – deze gaat niet op de blockchain.

Druk nu op ‘Doorgaan’.

Voer het grootboekadres in

13. Helemaal klaar … als je dat wilt

Op dit punt kun je het een dag noemen of …

U klikt op ‘Details bekijken’ om de TXID van uw transactie te vinden, zodat u de voortgang kunt volgen en kunt zien hoeveel bevestigingen er in de loop van de tijd zijn. Dit geeft je een idee wanneer je de munten in je Ledger Wallet zou moeten zien verschijnen.

Transactiebevestiging

Hier is hoe het detailscherm eruit ziet:

Billfodl vs Cryptosteel Prijsvergelijking

Als u ‘Transactie bekijken’ selecteert, wordt u naar de blockcypher block explorer geleid om deze transactie te volgen.

We geven echter de voorkeur aan de blockstream blokverkenner omdat het u handige tips geeft over hoe u de privacy van uw transacties in de toekomst kunt verbeteren. Houd er rekening mee dat de verkenner van Blockstream alleen BTC-transacties ondersteunt.

Jij kan bekijk de bovenstaande transactie op die ontdekkingsreiziger.

Bekijk transactie in verkenner

Zoals u kunt zien, heeft deze transactie al 29 bevestigingen, dus deze fondsen zijn nu zeker zichtbaar in ons Ledger. Als je er nog geen hebt, zal je dat binnenkort doen; hoe lang hangt af van hoe groot een transactiekosten u hebt betaald.

Waarom munten van Coinbase verwijderen?

Naarmate u meer leert over cryptocurrencies, zult u de risico’s gaan inzien van het langdurig op een beurs laten staan ​​van uw munten.

Uitwisselingen fungeren als een honingpot voor hackers die grote hoeveelheden Bitcoin of andere cryptovaluta willen verwerven.

Mt. Gox is waarschijnlijk het meest bekende voorbeeld van een uitwisseling die bijna elke Bitcoin bij storting verloor.

Vanwege deze risico’s zijn er veel hodlers kiezen voor veiligere, beter beveiligde apparaten, zoals hardwareportefeuilles, om hun munten op te bewaren.

De meest populaire apparaten zijn de Ledger nano S en Ledger nano X die gebruikers volledige voogdij geven over de privésleutels van het portemonnee.

FAQ

Ik zie mijn munten niet op mijn grootboek. Waar zijn ze?

Als je je munten helemaal niet kunt zien nadat je ze hebt overgemaakt van Coinbase (of waar dan ook), komt dat waarschijnlijk omdat je ze zojuist hebt verzonden. Die transactie heeft tijd nodig om het knooppunt van Ledger te bereiken.

Wat betekent het als Ledger zegt dat de transactie ‘in behandeling’ is?

Toen u uw munten op Coinbase naar uw Ledger stuurde, vertelde u Coinbase eigenlijk om een ​​transactie (namens u) naar alle knooppunten op het netwerk uit te zenden. Totdat Ledger’s node deze transactie ziet, verschijnen uw munten helemaal niet in uw Ledger-portemonnee. Zodra Ledger’s node de transactie ziet, worden de munten weergegeven als in behandeling in uw Ledger-portemonnee. U kunt de munten nog niet uitgeven en ze verschijnen niet in uw saldo omdat de munten technisch gezien nog niet in de portemonnee zitten. Ledger’s node is zich er gewoon van bewust dat u een verzoek heeft ingediend om het geld te verplaatsen en uw portemonnee laat u weten dat dit is erkend.

Wat betekent het als Ledger zegt dat de transactie ‘bevestigt’?

Ledger verandert de status van uw transactie in ‘bevestigen’ zodra het ten minste 1 bevestiging heeft ontvangen, wat betekent dat uw transactie is opgenomen in ten minste 1 blok.

Wat betekent het als Ledger zegt dat de transactie ‘bevestigd’ is?

Volgens Ledger, ‘Het minimum aantal bevestigingen varieert tussen crypto-activa, aangezien elke blockchain zijn eigen bloktijd heeft. Standaard stelt Ledger Live het minimum aantal bevestigingen in op het aantal blokken dat in 30 minuten past. ’Het Bitcoin Blockchain voegt ongeveer elke 10 minuten een nieuw blok toe. Dit betekent dat Ledger uw transactie als bevestigd beschouwt ~ 20 minuten na het eerste blok waarin uw transactie is opgenomen. Dit is een gemiddelde, dus maakt u zich geen zorgen als het langer dan 20 of 30 minuten lijkt te duren, daar is het niet ongebruikelijk om een ​​uurtje tussen blokken te zitten en er zijn zelfs geweest dagen zonder een blok gevonden.

Gevolgtrekking

Dat is het! Je hebt met succes je munten van Coinbase naar je Ledger-portemonnee overgezet.

U begrijpt nu ook hoe de transactiestatussen van Ledger werken en wat ze betekenen.

Ten slotte weet u hoe u een blokverkenner moet gebruiken om de voortgang van uw transactie bij te houden.

Goed werk en gefeliciteerd.

Nu hoef je alleen nog maar je cryptobeveiliging naar een hoger niveau te tillen met Billfodl.

De Billfodl is een manier om een ​​back-up te maken van uw Ledger-apparaat, zodat u beschermd bent tegen natuurlijke bedreigingen voor uw munten, zoals vuur en overstromingen.

U kunt er meer over te weten komen De Billfodl of u kunt het aan uw winkelwagen toevoegen door op de onderstaande knop te klikken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me