Faraday-tas

Faraday-tas Faraday-tassenbundel

 • Blokkeert alle radiosignalen
 • Stopt alle tracking
 • Voorkomt autodiefstal zonder sleutel
 • Dwarsboomt het skimmen van kaarten

Koop nu Koop nu

Hoofdstuk 1:

U bent hier om een ​​van twee redenen. Of je vraagt ​​je af wat een tas van Faraday is, of je wilt weten waarom je er een zou moeten kopen. En u krijgt op beide de beste antwoorden.

Voeg er een toe aan je opstelling van cyberbeveiliging tools kunnen erg krachtig zijn, maar alleen als je weet hoe je ze moet gebruiken.

Technisch gezien zijn het door koperfolie aangedreven behuizingen die alle radiosignalen blokkeren.

Magnetisch veld en magnetische veldlijnen

Vanuit praktisch oogpunt spelen Faraday-tassen de rol van een veiligere “vliegtuigmodus” voor uw telefoon of een kluis voor uw contactloze creditcard..

Stalen kluis met cijferslot

Het meest fascinerende aan Faraday-tassen is dat ze in staat zijn om isolatie van militaire kwaliteit te brengen in een kleine en draagbare vormfactor..

Ze vertellen een hedendaags verhaal van David die Goliath verslaat, aangezien miljoenen dollars aan bewakingsapparatuur kunnen worden verslagen wanneer je je elektronische apparaten in deze dikke lagen koper en plastic steekt..

Faraday-tas versus bewaking

Geschiedenis van de kooi van Faraday

De kooi van Faraday werd voor het eerst geconceptualiseerd door Michael faraday in 1836 en eerder waargenomen in de gedocumenteerde experimenten van Benjamin Franklyn en Jean-Antoine Nollet een eeuw eerder.


Sinds hun ontdekking zijn kooien van Faraday op verschillende plaatsen gebruikt, variërend van chemische laboratoria waar nauwkeurige en gevoelige metingen vereist zijn, tot computercentra van het Amerikaanse leger en de NAVO waar ongewenste radio-uitzendingen moeten worden geblokkeerd om redenen van veiligheid en precisie van de apparatuur..

De populariteit van deze EM- (elektromagnetische) en RF- (radiofrequentie) schilden is zo groot dat ze de internetmemo van tinfolie hebben voortgebracht..

Hoedendragers van tinfolie verheugen zich over de Faraday-tassen

Je kunt ze zelfs een belangrijke rol zien spelen in de plotontwikkeling van “Breaking Bad” -prequel Better Call Saul.

Saul Goodmans oudere broer Chuck McFill lijdt aan een zeldzame aandoening die hem kwetsbaar maakt voor radiogolven, dus hij bedekt zijn huis met aluminiumfolie en vermijdt het gebruik van elektronische apparaten..

Donkere digitale geluidsgolf op blauwe achtergrond

Saul is geschokt als hij ziet dat zijn broer, Chuck, het huis in aluminiumfolie pleistert om elektromagnetische golven af ​​te weren.

Voor dit kleinschalige doel hoeft u niet de hele kamer, het gebouw of de omgeving af te schermen om afzonderlijke apparaten te isoleren – het volstaat om gewoon een betaalbare tas van Faraday te kopen of uw eigen tas te bouwen door lagen plastic en aluminium af te wisselen..

Hoofdstuk 2:

Faraday-tassen zijn kleine, draagbare, betaalbare accessoires die elektromagnetische velden blokkeren. Het zijn meer praktische versies van de machtige kooi van Faraday.

Grote tas van Faraday

Een Faraday-tas is een soort kooi van Faraday.

Het beschermt elektronica tegen beschadiging door radiofrequentie-interferentie (RFI) of tegen een elektromagnetische puls (EMP) door geen radiofrequentie- of elektromagnetische pulsgolven door het materiaal te laten gaan.

Het kent veel namen, zoals RFID-tas, RFID-blokkeerzak of EMP-tas.

Hoe een Faraday-tas werkt?

Het creëert een volledig omsloten ruimte die is omgeven door een netwerk van geleidende materialen.

Wanneer een elektrisch veld aan de buitenkant van de kooi van Faraday in wisselwerking staat met het materiaal, zorgt dit ervoor dat de ladingen binnen de beschermde ruimte worden verdeeld op een manier die de effecten opheft..

Het werkt ook om te beschermen tegen radiofrequentie-interferentie.

Realistische elektrische bal of abstracte plasmabol

Op deze manier kunnen de hackers, dieven of overheidsinstanties die uw telefoon of een ander apparaat proberen te volgen, er niet bij komen vanwege de buitenste laag van de Faraday-tas.

Een extra bonus: Faraday-tassen kunnen ook andere gegevens en eigendommen veilig houden!

Wat doet een tas van Faraday??

Kortom, ze blokkeren alle radiosignalen, variërend van wifi en bluetooth tot RFID (gebruikt door creditcards en autosleutels) en gps.

Wanneer u maar wilt ongewenste aanvallen op uw elektronische apparaten is het een goed idee om ze in een kooi van Faraday te plaatsen.

Veilig met geld en creditcard

Maar wanneer u zich in een situatie bevindt waarin u uw apparaten onderweg moet gebruiken terwijl u de maximale hoeveelheid beveiliging gebruikt, zullen Faraday-tassen de klus klaren.

Competente hackers kunnen het laten lijken alsof alles is uitgeschakeld, terwijl ze alle soorten gegevens exploiteren. Zoals prominente NSA-klokkenluider Edward Snowden uitlegde tijdens zijn interview met Joe Rogan, elektronische apparaten worden pas echt uitgeschakeld als u de batterij verwijdert.

Edward Snowden was een NSA-klokkenluider die in 2011 naar Rusland vluchtte nadat hij duizenden geheime documenten had gelekt naar een handvol journalisten.

Edward Snowden Faraday tas

In een tijd waarin de meeste telefoons, tablets, gps-gadgets, smartwatches en afstandsbedieningen worden geleverd met niet-verwijderbare batterijen, is het een zegen om een ​​fysieke ‘uit’-schakelaar te hebben.

En het hebben van een Faraday-tas om alle signalen volledig te blokkeren, is precies deze uitschakelknop.

De beste vorm van beveiliging is degene die het voorkomen van aanvallen mogelijk maakt door het aanvalsoppervlak te verkleinen.

U voorkomt kwaadwillende aanvallen voordat ze zelfs maar kunnen plaatsvinden.

Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over sluipende externe hacks en kunt u uw telefoon, autosleutels en Bitcoin toestaan hardware portefeuilles, en RFID-creditcards om in een veilige omgeving te rusten terwijl u ze niet gebruikt.

Zijn Faraday-tassen effectief?

Chemici die nauwkeurige metingen moeten doen in hun laboratoriumexperimenten, gebruiken ook kooien van Faraday, zodat geen externe straling de resultaten kan beïnvloeden.

Zelfgemaakte kooien van Faraday

Omgekeerd zijn Faraday-tassen de kleine en draagbare versies van Faraday-kooien.

In tegenstelling tot uitgebreide opstellingen die een hele kamer of gebouw isoleren, passen Faraday-tassen in uw zak en bieden ze dezelfde soort beveiliging voor de elektronische apparaten die erin passen.

De bouwkwaliteitsnorm wordt gehandhaafd, zodat de dikte van de ineengestrengelde koper- en kunststoflagen dezelfde signaalblokkerende effecten verzekert.

Kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole concept

Kortom, Faraday-tassen bieden u het voordeel van de bescherming die NAVO-agenten hebben, maar in een lichte en draagbare vormfactor.

Het feit dat u deze beveiliging overal mee naartoe kunt nemen zonder argwaan te wekken, is nog een ander voordeel.

Mensen om je heen zullen denken dat je een goedkope nylon portemonnee of een gewone tas bij je hebt.

Door er gemakkelijk in te mengen, verbetert u uw privacy en is het in de eerste plaats een uitstekende beveiligingspraktijk om uw apparaten niet bloot te stellen aan hackers..

Plastic kaart op een portemonnee

Daarom zijn Faraday-tassen effectief als zowel eenheden voor het afstoten van radiosignalen die Bluetooth-, RFID-, GPS- en Wi-Fi-exploits verwijderen, maar ook als basisitems die uw elektronische apparaten beveiligen zonder ooit iemands argwaan te wekken.

Op de Let’s Talk Bitcoin-podcast verklaarde Andreas Antonopoulos dat hij zijn hardwareportefeuilles in een tas van Faraday bewaarde. Bovendien, @patrickwagner, a digitale veiligheid expert, noemt een tas van Faraday “een must-have”. De dreiging van een zonnestorm of EMP-explosie voor onze samenleving presenteert zichzelf als een van de grootste gevaren voor de veiligheid in elk modern land. Als we ons geldsysteem op enig moment in de nabije toekomst gaan digitaliseren, is het tijd om de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen om beschermen onze activa vandaag.

Hoofdstuk 3:

Autodiefstal is iets dat is waargenomen sinds de uitvinding van de auto. In de tijd dat auto’s deursloten en ontstekingen met een mechanische sleutel hadden, vonden mensen manieren om het slot op te halen en de auto te verhitten.

Met de vooruitgang in technologie werden elektronische sloten geïntroduceerd en nu hebben auto’s een centrale computer die is vergrendeld met een elektronische sleutel.

Close up van een man in pak zijn auto vergrendelen.

Dit is een van de beste manieren om te voorkomen dat dieven uw auto stelen. Zoals bij elke technologie hebben dieven echter een manier gevonden om deze beveiligingsmaatregel te omzeilen en zijn ze apparaten gaan gebruiken die codegrabbers worden genoemd om een ​​zogenaamde SERA (of ‘Signal Extender Relay Attack’) uit te voeren..

SERA-aanvallen komen elke dag vaker voor en het aantal gevallen van diefstal neemt aanzienlijk toe. Mensen staan ​​vaak perplex bij de vraag van hoe u autodiefstal zonder sleutel kunt voorkomen?

Waarom nemen autodiefstallen toe??

Politie-afdelingen over de hele wereld zien de laatste jaren een enorme toename van autodiefstal.

Het hacken van autosystemen

Deze diefstallen hebben de politie in de war gebracht omdat de meeste van deze auto’s waren vergrendeld met een elektronisch sluitsysteem dat een van de veiligste is auto beveiligingssystemen beschikbaar.

Na onderzoek zul je veel video’s vinden waarin dieven een apparaat gebruiken om het slot van de auto te openen en het te stelen zonder rechtstreeks met het voertuig te knoeien. Dus, wat is dit voor apparaat dat wordt gebruikt om deze auto’s te stelen??

Dieven zijn technisch onderlegd geworden en zijn begonnen met het gebruik van dit apparaat om de radiofrequentie van de sleutelhanger op te vangen, deze te klonen en vervolgens het nieuw gemaakte duplicaatsignaal te gebruiken om de deur van de auto’s te openen en weg te rijden.

Moderne autosleutelhangers werken met behulp van elektromagnetische signalen. Als de autosleutel zich in de buurt van de auto bevindt, is er een radiofrequentie tussen de auto en de sleutelhanger.

De man in de jas stuurde de sleutelhanger naar de auto om de dorrs te ontgrendelen

Wanneer de gebruiker op de ontgrendelingsknop op de afstandsbediening van de auto drukt, gaan de deuren open omdat de auto het signaal ziet. De enige manier waarop deze diefstal kan worden gestopt, is door gebruik te maken van een RFID-blokkeerzak, ook wel een Faraday-tas genoemd.

Wat is een signaalmoordenaar Faraday-tas?

De Signal Killer Faraday Bag is ontworpen op basis van de Faraday Cage.

Verbindingslijn op glasvezelnetwerken telecommunicatie concept

De kooi is gemaakt van geleiders die geen ander elektrisch signaal of golf binnenlaten. Dit principe wordt ook gebruikt bij het bouwen van vliegtuigen; de vliegtuigen zijn zo ontworpen dat bij blikseminslag de elektrische kracht de binnenkant van het vliegtuig niet kan binnendringen.

Dus alles dat in de tas wordt bewaard, is niet toegankelijk voor elektrische of magnetische golven van buitenaf en vice versa.

Hoe werken Faraday-tassen?

Faraday-tassen worden al eeuwen door het leger en de politie gebruikt om technologisch bewijsmateriaal te beschermen, zoals telefoons, laptops, smartwatches of andere hardware die belangrijke digitale gegevens bevat.

Deze technologie wordt nu door het publiek gebruikt, aangezien data en autodiefstallen aanzienlijk toenemen.

Sleutelloze autodiefstal voorkomen met een tas van Faraday

Nu is de vraag, hoe kunt u voorkomen dat uw auto wordt gestolen door een tas van Faraday te gebruiken?

Met een Billfodl Faraday-tas, de signalen van de autosleutels worden geblokkeerd, dus de radiofrequentie van je autosleutels zal het apparaat van de dief nooit bereiken. Dit voorkomt dat uw auto wordt gestolen.

Maak er gewoon een gewoonte van om uw sleutels in de tas te laten vallen als u de deur binnenkomt. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw auto midden in de nacht wordt gestolen.

Billfodl Faraday-tas

Een tas van Faraday kan een geweldige manier zijn om uw elektronische apparaten extra te beschermen.

Er zijn maar weinig items zo effectief voor zo weinig geld als een tas van Faraday, en we zouden er allemaal een moeten gebruiken.

Als u vragen heeft, kunt u ons team van experts hier vinden Billfodl zijn hier om ze te beantwoorden!

Hoofdstuk 4:

De bedreigingen waartegen een tas van Faraday beschermt, kunnen van nature voorkomen of door de mens zijn veroorzaakt.

Waar kan een tas van Faraday u tegen beschermen??

Een voorbeeld van een natuurlijk voorkomende dreiging is een zonnestorm. Geloof het of niet, zonnestormen die van de zon komen, hebben het potentieel om elektriciteitsnetten en elektronica hier op aarde weg te vagen. Een van die stormen staat bekend als het Carrington-evenement en vond plaats in 1859. In die tijd was de mensheid lang niet zo afhankelijk van elektronica als we vandaag de dag doen. Maar op dat moment stopten telegraafsystemen in Europa en Noord-Amerika met werken, de apparatuur ontstak en gaf schokken aan de operators en veroorzaakte zelfs branden.

Ruimte uitzicht op zon helder oppervlak met zonnevlammen

Als er zich vandaag een zonnestorm van deze omvang zou voordoen, zou dit op grote schaal elektronica zoals auto’s, computers en elektriciteitsnetten beschadigen en verstoren. Zelfs kleinere items kunnen worden beïnvloed, zoals een gewone USB-drive. Zo’n zonnestorm deed zich voor in 2012 van een vergelijkbare omvang, maar hij raakte de aarde niet (hij miste slechts 9 dagen).

In 1989 trof een nieuwe zonnestorm de aarde en Canadezen kregen het zwaar te verduren, hoewel het niet van dezelfde omvang was als het Carrington-evenement. Toch gingen elektriciteitsnetten offline en zaten ongeveer 6 miljoen Canadezen zonder elektriciteit – sommigen urenlang en sommigen dagenlang.

Door de mens veroorzaakte bedreigingen zullen naar verwachting komen in de vorm van nucleaire of EMP-bommen. Nucleaire explosies zenden elektromagnetische schokgolven uit die elektronica en elektriciteitsnetten kunnen vernietigen, net als zonnestormen. Een door de mens gemaakte bom die elektromagnetische schokgolven afgeeft, kan zelfs op enige afstand boven een doelwit tot ontploffing worden gebracht om effectief te zijn. Dit onderwerp kwam zelfs ter sprake onder GOP-presidentskandidaten tijdens de verkiezingsrace van 2016.

Explosie van atoombom over stad

Het feit is dat, ondanks de mogelijke bedreiging voor elektronica, mensen en naties niet bereid zijn om de technologie te verdedigen waarop we steeds afhankelijker worden..

Wat moet ik bewaren in een tas van Faraday?

Er is geen eindig antwoord op deze vraag.

Uiteindelijk komt het neer op elk item dat op afstand kan worden gehackt en waarvan u liever niet hebt dat het dat niet is.

Lijst met items voor Faraday-tas

De volgende lijst bevat veelvoorkomende items die u in een tas van Faraday kunt bewaren.

 • mobieltjes
 • laptops
 • Bitcoin-hardwareportefeuilles
 • autosleutel afstandsbedieningen
 • kredietkaarten
 • paspoorten
 • slimme horloges
 • tabletten
 • toegangskaarten bouwen

De politie van Cheshire in het VK raadt chauffeurs aan hun autosleutels in een tas van Faraday om te voorkomen dat dieven ze kunnen klonen. Het enige wat ze hoeven te doen is dicht bij uw sleutels te komen, zonder ze zelfs maar te zien, tenzij ze worden beschermd in een RFI-blokkerende tas van Faraday.

Faraday-tassen

USB’s en Bitcoin-hardwareportefeuilles passen in de kleinere Faraday-tas van Billfodl. Als je een telefoon of een kleine tablet, dan wil je de grotere kopen.

Tijdens zijn presentatie van december 2018 van de 35C3-conferentie, Josh Datko van de portemonnee. mislukken team heeft aangetoond hoe hij aanvallen kon sturen naar Trezor en Grootboek hardware portefeuilles.

In het geval van supply chain-aanvallen waarbij een extra RFID-antenne in uw hardware-portemonnee wordt geplaatst, wordt het heel eenvoudig om uw apparaat op afstand te bedienen en munten naar willekeurige adressen te sturen.

Daarom is het absoluut beter om uw hardware-portemonnee in een kooi van Faraday te bewaren als u er 100% zeker van wilt zijn dat niemand kan proberen uw apparaat op afstand te hacken.

Hacker in jasje met capuchon met laptop zit aan tafel

Als u het doelwit bent van overheden of ingewikkelde hackers, is de kans groot dat ze proberen al uw apparaten in gevaar te brengen.

Zelfs als u een gezagsgetrouwe burger bent, kan ons moderne surveillancekapitalisme excuses vinden om dit soort achterdeurtoegang volledig legitiem en mogelijk verplicht te maken..

Hier is nog een ander argument ten gunste van Faraday-tassen: aangezien ze klein, draagbaar en gemakkelijk te verbergen zijn in alledaagse voorwerpen zoals portemonnees (of zelfs verborgen in je koffer of rugzak), geven ze je een zekere mate van onbetwistbaarheid..

Niemand zal zich achterdochtig voelen als ze er een zien, en het is gemakkelijker om ze te vermommen als gewone objecten.

En voor slechts $ 15 voor een kleine Faraday zak of $ 25 voor een grote, de prijs die u betaalt om uw kostbare gegevens en bezittingen te beschermen tegen RFID-, bluetooth- en wifi-aanvallen is extreem laag in vergelijking met meer uitgebreide beveiligingsinstellingen.

Billfodl's Faraday-tassen

De kosten voor het kopen van rollen plastic en blik om je eigen Faraday-tas te bouwen, zijn nog lager, maar om het juiste resultaat te krijgen, kost wat tijd en experimenteren.

En … het zal lang niet zo goed te doen zijn.

Zelfgemaakte Faraday Bag-materialen

Wat moet ik bewaren in een kooi van Faraday?

Kooien van Faraday zijn voor grote voorwerpen die u niet met u meedraagt.

Uw internetrouter van hackers buiten uw huis, of ervoor zorgen dat niemand uw desktopcomputer op afstand probeert aan te vallen, zijn slechts twee van de meest populaire gebruiksscenario’s.

Houd er wel rekening mee dat militaire organisaties die voldoen aan de Tempest-normen gebruik maken van kooien van Faraday om te voorkomen dat elektrische signalen en geluiden worden onderschept.

Vaak worden Faraday-dozen verward met Faraday-kooien, maar de verschillen kunnen tot schaal worden verkleind.

De eerste zijn kleiner en worden gebruikt voor veilige langdurige opslag van elektronische apparaten, terwijl de laatste verwijzen naar grotere oppervlakken die tijdelijk of permanent worden geïsoleerd van externe radiofrequenties.

Voor meer informatie over kooien van Faraday en hun praktische gebruiksscenario’s, bekijk de grote verscheidenheid aan YouTube-video’s over de kwestie. Ze bieden niet alleen grondige uitleg, maar ze bevatten soms ook complete doe-het-zelfgidsen waarmee je je eigen kooien van Faraday kunt bouwen.

Bezwaren tegen het bezit van een tas van Faraday

Dus wat betekent dat voor Bitcoiners? Waarom is het des te belangrijker dat we dergelijke bedreigingen in overweging nemen en passende maatregelen nemen? En is het een ‘passende maatregel’ om een ​​tas van Faraday te krijgen??

Veel voorkomende bezwaren tegen het bezitten van een tas van Faraday zijn dat deze niet nodig is als u uw tas heeft geheugensteuntje zaad (privésleutels) waarvan een back-up is gemaakt op uw Billfodl al, en dat de kans op een EMP-explosie laag genoeg is dat u het geld niet wilt uitgeven.

De risico-opbrengstverhouding van het bezitten van een Faraday-tas is sterk gekanteld ten gunste van het krijgen van een tas. De kans op het risico is misschien laag (of misschien niet), maar de kosten van een Faraday-tas zijn ook erg laag.

Zakenmanhand die vallende houten blokken of Domino's tegenhouden

Het heeft gewoon geen zin voor een Bitcoiner om te beweren dat de wereld moet worden ondersteund door een digitaal monetair systeem dat individuen in staat stelt volledig soeverein te zijn over hun geld, en aan de andere kant te beweren dat individuen die dat wel doen, onzorgvuldig moeten zijn. genoeg om waardevolle elektronische apparaten niet te beschermen die de toegang tot dat geld aanzienlijk vergroten.

Dus je hebt een Billfodl nu al. Dat heeft absoluut een hogere prioriteit dan het bezitten van een Faraday-tas, EMP-tas, RFI-blokkeerzak. En als onze elektronica uitvalt als gevolg van een of andere ramp, hebben Bitcoiners geen toegang tot hun geld, tenzij ze ook toegang hebben tot functionerende elektronica die kan worden gebruikt om te communiceren met het bitcoin-netwerk..

Billfodl-product in een zak van Faraday

En in dat geval, als een Bitcoiner een niet-vertrouwde computer zou moeten gebruiken om toegang te krijgen tot geld, kan het gebruik van de privésleutels een zeer risicovolle onderneming zijn en moet dit worden vermeden. Als die Bitcoiner maar een tablet of Bitcoin-hardwareportefeuille in een tas van Faraday had bewaard, zou alles goed komen.

Wanneer moet u een Faraday-tas gebruiken?

Uiteindelijk komt het antwoord neer op de schaal van uw signaalblokkerende operaties en uw verwachtingen ten aanzien van draagbaarheid.

Als je wilt bescherm uw mobiele telefoon of bluetooth-apparaten tegen aanvallen van buitenaf en u op reis bent of op de vlucht bent, is het gewoon beter om een ​​tas van Faraday te kopen.

Tas van Faraday

Aan de andere kant, als je een hele kamer of gebouw wilt isoleren van radiofrequenties, bluetooth-inbraken en ongewenste wifi-signalen, is het veel beter om gebruik te maken van kooien van Faraday.

Huis bedekt met glazen koepel realistische vector

Interessant is dat dikke metalen vuilnisbakken waarin u een plastic zak steekt uitstekende Faraday-kooien kunnen zijn voor uw mobiele telefoon, tablet, hardware portemonnee of laptop.

Ze zijn echter niet erg draagbaar en ermee rondlopen zal zeker argwaan wekken.

Daarom, als u alleen kleine apparaten moet isoleren, is het voor de operationele beveiliging (op-sec) zeker beter om een ​​tas van Faraday in uw zak, koffer of rugzak te dragen..

Faraday-tas versus Faraday-kooi

Aan het einde van de dag is het onderscheid heel eenvoudig: kooien van Faraday zijn voor open ruimtes waar u apparaten gebruikt die geen mobiliteit vereisen.

Deze apparaten kunnen zijn:

 • internetrouters
 • desktop computers
 • stevige laptops die u nooit bij u draagt
 • uw HAM-radio als u zich voorbereidt op SHTF

Terwijl Faraday-tassen zijn bedoeld om je mobiele telefoon, autosleutelhangers, en items zoals bitcoin-hardwareportefeuilles voor onderweg.

U kunt natuurlijk ook een tas van Faraday in uw huis gebruiken als u wilt voorkomen dat u de muren opnieuw moet inrichten of als u argwaan wilt wekken over uw geestelijke gezondheid wanneer iemand u bezoekt..

Faraday-tassen versus Mylar-tassen

Mylar-zakken zijn erg populaire oplossingen om voedsel op lange termijn te bewaren.

Mylar-tassen zijn geen goede Faraday-tassen

Doordat ze aan de binnenkant aluminiumfolie hebben, blijven je groenten lang vers in de koelkast.

Ter vergelijking: Mylar-zakken zijn dunner dan Faraday-zakken – de eerste hebben een dunne en minimale aluminiumfolie, terwijl de laatste is opgebouwd uit een dikke laag die plastic en aluminium afwisselt..

U kunt zeker meerdere Mylar-zakken stapelen om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met die van Faraday-zakken..

EEN populaire Reddit-post heeft het probleem alleen onderzocht om te ontdekken dat dit twee Mylar-zakken zijn niet genoeg om AM-radiosignaal te blokkeren.

Het verschil tussen een kooi van Faraday en een tas van Faraday zit hem vooral in de grootte en draagbaarheid van het item.

Faraday-tassen zijn geweldig voor kleine voorwerpen die in je zak passen, terwijl kooien van Faraday meer worden gebruikt om stationaire voorwerpen of hele kamers met uitrusting te beschermen.

Er zijn verschillende opties voor Faraday-tassen op de markt, maar we denken dat de onze behoorlijk verdomd goed is en ook voor een geweldige prijs.

Hoofdstuk 5:

Een tas van Faraday is een heel eenvoudig product, maar veel mensen weten nog steeds niet hoe ze werken en wat ze doen.

1050D ballistisch nylon

Nylon pictogram

Onze Faraday-tassen zijn gemaakt van waterbestendig 1050D ballistisch nylon, bekend om zijn intense sterkte en winterhardheid, omdat je elektronica beschermd moet zijn tegen meer dan alleen radiofrequenties.

Verificatievenster

Oog pictogram

Zien is geloven, daarom heeft onze grote Faraday-tas een apparaatvoorbeeldvenster om de signaaluitval en de levensduur van de batterij op alle elektronische apparaten binnenin te bevestigen. Vertrouw niet. Verifiëren.

5e generatie apparaatafscherming

Geen draadloos pictogram

Blokkeert wifi (2.4 & 5 GHz), bluetooth, celsignalen (5G & 4G LTE +), GPS, RFID en radiosignalen met 60-80dB gemiddelde demping bieden 5e generatie apparaatafscherming.

Drievoudig gelaagde, dubbel gepaarde naad

Koppelingspictogram

Drie lagen hoogafschermende stof aan alle kanten zijn samengenaaid met een dubbele naadconstructie, waardoor de tas duurzaam is en klaar om te werken in barre omstandigheden.

Makkelijke toegang

Vinkje

Dankzij de dubbele rol- en klittenbandsluiting is toegang tot uw elektronica een fluitje van een cent. Onze tassen zijn ontworpen om radiofrequenties buiten te houden, niet jij.

Overzicht

 • Faraday-tas van militaire kwaliteit, ontworpen voor forensische rechercheurs, ook gebruikt voor zakenreizen, persoonlijke beveiliging, EMP- en CME-bescherming
 • Beschermt mobiele telefoons, gps-eenheden, transponders voor elektronische tolheffing (zoals E-ZPass), sleutelhangers of andere apparaten van vergelijkbare grootte tegen ALLE draadloze signalen
 • 5e generatie apparaatafscherming
 • EMI-afscherming & RFI-afscherming
 • Drie lagen hoogafschermende stof aan alle kanten met dubbel gepaarde naadconstructie
 • Blokkeert wifi (2.4 & 5 GHz), Bluetooth, celsignalen (4G LTE +), GPS, RFID en radiosignalen met een gemiddelde demping van 60-80 dB
 • Afsluitbaar vak aan de achterkant om bedrijfs- / agentschapsinformatie op te bergen
 • Buitenmateriaal van waterafstotend ballistisch nylon
 • Dubbele rol- en klittenbandsluiting

Dimensies

Grote tas

Buitenafmetingen: 9,75 “x 9,5” x 1 “

Interne gebruiksafmetingen: 9,5 “x 5,5”

Kleine tas

5 “x 3,25” x 0,25

Geen verzendkosten

Vliegtuig icoon

Alle Amerikaanse bestellingen en internationale bestellingen van $ 120

Gemakkelijk retourneren

Pictogram Vernieuwen

Geen vragen gesteld – slechts 125% geld-terug-garantie

Beveiligde betalingen

Hangslotpictogram

Alle kaartbetalingen zijn beveiligd via Shopify-betalingen

Klantenservice

Hangslotpictogram

Krijg gratis en snelle e-mail- / chatondersteuning met onze interne crypto-experts

Koop de Faraday-tas van Billfodl

Hoofdstuk 6:

Werken Faraday-tassen echt?

Ja dat doen ze. Ze werken als een schild tegen invloeden van buitenaf. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren, in te pakken, licht van gewicht en niet erg duur.

Blokkeren tassen van Faraday de gps?

Wanneer u een GPS-apparaat in een tas van Faraday plaatst, kan het geen potentieel storende radiofrequentiesignalen ontvangen of verzenden.

Waarom werken Faraday-tassen niet meer??

Een Faraday-tas van hoge kwaliteit mag nooit stoppen met werken. Goedkopere tassen kunnen echter verslijten als ze vaak worden geopend en gesloten. Dit is waar het vinden van een tas van hoge kwaliteit belangrijk is.

Is het moeilijker om sleutelloze auto’s te stelen??

Beveiligingsexperts zeggen dat het ongeveer drie minuten duurt om een ​​auto te stelen zonder keyless entry en dat het bijna onmogelijk is om een ​​auto te stelen wanneer de sleutelhanger inactief is of in de slaapstand staat..

Kan mijn telefoon worden gevolgd als locatieservices zijn uitgeschakeld??

Locatiegeschiedenis is een functie die de locaties bijhoudt waar u bent geweest en alle adressen die u invoert. Als u deze functie uitschakelt, gebruikt uw apparaat alleen gps om te weten waar u zich bevindt. Dat gezegd hebbende, er is geen manier om er zeker van te zijn dat locatieservices en GPS echt niet langer actief zijn, tenzij u een tas van Faraday gebruikt.

Hoe weet ik of iemand mijn telefoon volgt??

De waarheid is dat het erg moeilijk is om te weten of een ervaren aanvaller je mobiele telefoon volgt. En … je wordt vrijwel zeker gevolgd door veel van de apps die je hebt geïnstalleerd. Bij twijfel is het beter om aan te nemen dat uw telefoon wordt gevolgd.

Waarom zou ik een tas van Faraday nodig hebben??

Als u een elektronisch apparaat wilt beschermen tegen manipulatie op afstand, moet u een tas van Faraday gebruiken. Een tas van Faraday werkt als een beschermend schild tegen inkomende en uitgaande radiosignalen.

Blokkeren Faraday-tassen wifi??

Ja dat doen ze. De wifi-signalen kunnen niet door het koperen gaas in een tas van Faraday doordringen.

Waar wordt een Faraday-tas voor gebruikt??

Faraday-tassen worden gebruikt voor het beveiligen van uw mobiele telefoon, laptops, autosleutelhangers en items zoals bitcoin-hardwareportefeuilles voor onderweg, creditcards, paspoorten, slimme horloges, tablets en toegangskaarten voor gebouwen. Ze voorkomen dat op afstand met deze apparaten wordt geknoeid door degenen die er gegevens van zouden stelen of proberen ze op afstand te wissen of op te sporen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector