Ethereum kopen met creditcard

Koop Ethereum met een creditcard

Ethereum is een van de meest populaire en meest uitgewisselde crypto’s op de markt. In de gids van vandaag leggen we uit hoe u Ethereum kunt kopen met uw creditcard.

Koop Ethereum met Coinbase

Coinbase is een van de beste uitwisselingen in de cryptowereld, die ook Ethereum-aankopen via kaart ondersteunt.

Om Ethereum te kopen, moet u zich eerst registreren voor een account op Coinbase. U moet ook uw ID opgeven voor KYC- en AML-doeleinden. Na uw bevestiging kunt u uw stortingsmethode selecteren, in ons geval via creditcard of bankpas.

Hierna zal Coinbase uw creditcard of betaalpas verifiëren door twee kleine testbetalingen te verzenden en hierna kunt u Ethereum kopen met uw creditcard..

Het proces van het kopen van ETH vanaf hier is net als bij elke andere crypto; u vult het bedrag in dat u wilt kopen en selecteert “Kaart” als uw betalingsoptie. Nadat het proces is voltooid, zou Ethereum binnen enkele minuten op uw account moeten zijn bijgeschreven.

Coinbase brengt een vergoeding van 3,99% in rekening voor alle aankopen met creditcards en betaalpassen.

koop Ethereum op Coinbase

Stapsgewijze instructies:

 1. Ga naar de Coinbase-site en klik op “Aanmelden
 2. Geef uw naam en e-mailadres op;
 3. Selecteer een creditcard als betalingsoptie;
 4. Upload een foto van uw paspoort, ID of rijbewijs;
 5. Ga naar het tabblad “Kopen / verkopen” en selecteer hoeveel Ethereum u wilt kopen;
 6. Klik op ‘kopen’.

Koop Ethereum met CEX.io

CEX is een andere gevestigde crypto-uitwisseling die gebruikers de mogelijkheid biedt om Ethereum met creditcards te kopen. De service heeft een gebruiksvriendelijke interface in zowel desktop- als mobiele vorm en is beschikbaar voor gebruikers uit vele landen, waaronder enkele Amerikaanse staten.

Het bedrijf heeft zowel een makelaarsdienst (koop rechtstreeks van de beurs) als een handelsplatform (geschikt voor meer gevorderde gebruikers), maar op het eerste zullen de vergoedingen hoger lijken omdat ze al in de wisselkoers zijn verwerkt tijdens het handelen platform heb je betere wisselkoersen.

Nadat u zich heeft aangemeld en bevestig uw ID op CEX, selecteert u uw creditcard als uw betalingsoptie. Het kan tot 48 uur duren voordat CEX uw creditcard heeft geverifieerd en daarna kunt u Ethereum meteen kopen. Om uw kaart te bevestigen, moet u een selfie bij de kaart verstrekken, maar u moet voorzichtig zijn met het verstrekken van een geschikte, anders moet u een andere nemen.

CEX brengt een vergoeding van 3,5% + $ 0,25 / £ 0,20 kosten in rekening voor creditcardstortingen tegen een tarief van $ 3,80 / £ 2,90 voor kaartopnames (naast 1,2% voor creditcardopnames). Houd er rekening mee dat CEX ook 7% administratiekosten heeft die worden toegevoegd aan de wisselkoers van Ethereum die op de site wordt aangeboden. U moet opletten, zodat de kosten niet hoger zijn dan u zich kunt veroorloven.


koop Ethereum met CEX.io

Stapsgewijze instructies:

 1. Ga naar CEX.io en open een rekening;
 2. Selecteer de creditcardbetaalmethode;
 3. Geef uw kaartgegevens op;
 4. Upload 2 foto’s om je identiteit te verifiëren: een selfie met je bankkaart en een foto van je bankkaart en ID;
 5. Ga naar “Kopen / verkopen” en klik op Ethereum;
 6. Selecteer de hoeveelheid ETH die u wilt kopen;
 7. Klik op kopen.

Koop Ethereum met eToro

eToro is een crypto-uitwisseling waarmee u gemakkelijk aankopen kunt doen. U kunt Ethereum binnen enkele minuten met uw creditcard kopen, net als de aanmeldingsproces op eToro is eenvoudig en snel. Gebruikers die in de Verenigde Staten wonen, kunnen het platform niet gebruiken, dus controleer eerst of uw land door de service wordt ondersteund.

Om op eToro te kunnen handelen, moet u voldoen aan de korte vereisten voor Know Your Customer (KYC) en anti-witwaspraktijken (AML). U moet enkele documenten verstrekken die uw identiteit bevestigen. Ether-stortingen via creditcard zonder KYC en AML te voltooien, zijn mogelijk, maar wanneer u bij opname uw identiteit moet bewijzen.

Tijdens het handelen kunt u ook limieten instellen zoals “stop verliezen” en “winst nemen”, waarmee u kunt bepalen tegen welke waarde de transactie moet worden gesloten.

eToro rekent gebruikers geen kosten aan als ze Ethereum met een creditcard kopen.

eToro

Stapsgewijze instructies:

 1. Ga naar de eToro-pagina en meld u aan voor een account;
 2. Stort uw geld met uw creditcard door naar de knop aan de linkerkant van het scherm te gaan;
 3. Selecteer hoeveel u wilt storten en in welke valuta;
 4. Nadat uw storting is gedaan, heeft u het geld in een oogwenk op uw rekening gestort;
 5. Selecteer hoeveel u wilt uitgeven en klik onderaan op “open handel”;
 6. Selecteer hoeveel ETH u wilt kopen;
 7. Koop ETH.

Trek uw Ethereum naar uw portemonnee

ethwallet

Zorg ervoor dat nadat u Ethereum met uw creditcard heeft gekocht, u het geld onmiddellijk naar uw eigen portemonnee verplaatst. Als u de munten op uw uitwisselingsportefeuille laat, worden ze kwetsbaar voor hacks, of u kunt ze verliezen als de uitwisseling plotseling wordt afgesloten.

U moet uw tokens naar uw Ethereum-portefeuilleadres sturen. Er zijn meerdere soorten wallets die Ethereum ondersteunen, of het nu desktop, mobiel, hardware, etc. is. Je kunt ons artikel raadplegen voor meer informatie over Ethereum wallets. Uw adres ziet eruit als een lange reeks letters en cijfers die u kunt genereren vanuit uw Ethereum-portemonnee.

Ethereum intrekken

 1. Ga naar uw uitwisselingsaccount en ga naar het gedeelte Opnemen;
 2. Selecteer de portemonnee waaruit u wilt opnemen (in dit geval uw ETH-portemonnee);
 3. Selecteer om terug te trekken naar uw crypto-portemonnee
 4. Geef het ETH-portefeuilleadres op;
 5. Vul het bedrag in dat u wilt opnemen (bij voorkeur het hele bedrag);
 6. Klik op de intrekkingsknop;
 7. Wacht tot het geld in uw portemonnee is bijgeschreven.

Gevolgtrekking

Dit is onze gids voor het kopen van Ethereum met een creditcard. Het is niet nodig dat u onze voorgestelde beurzen gebruikt om ETH te kopen, maar het algehele proces is hetzelfde als u voor andere handelsplatforms zou moeten kiezen.

Uitgelichte afbeelding: congtienao.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector