Door KeepKey Wallet ondersteunde munten en cryptocurrencies (update 2021)

Door Keppkey ondersteunde munten

Investeerders in cryptocurrency maken zich steeds meer zorgen over hun veiligheid naarmate er weer een bull run nadert. Terwijl beleggers hun portefeuille opbouwen, moeten ze een hardwareportefeuille kopen om hun activa te bewaren en veilig te houden, dus het vinden van een portemonnee die al hun activa ondersteunt, is de sleutel.

Er zijn veel portemonnees op de markt die inspelen op de behoeften van verschillende groepen mensen en de meeste ondersteunen verschillende activa van de anderen, waardoor potentiële klanten besluiteloos kunnen kiezen voor de portemonnee die bij hen past. Dit artikel is bedoeld om u te helpen bij het bepalen van de beste cryptocurrency-portemonnee voor u.

Keepkey

KeepKey is een van de drie populairste hardwareportefeuilles op de markt, samen met TREZOR en Ledger. De KeepKey-hardwareportefeuille werd in 2015 gelanceerd en kost momenteel $ 79. Hoewel het een van de goedkoopste op de markt is, biedt het een behoorlijk scala aan functies. Het bedrijf was overgenomen door ShapeShift in 2017, die onmiddellijk toegang tot hun uitwisseling rechtstreeks vanuit de KeepKey toevoegden, waardoor gebruikers cryptocurrencies konden verhandelen zonder ooit hun privésleutels online openbaar te maken.

Cryptocurrencies ondersteund door KeepKey

Door KeepKey ondersteunde munten

KeepKey ondersteunt native het verzenden en ontvangen van 7 cryptocurrencies, die zijn:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • Bitcoin Gold
 • Dash
 • Dogecoin
 • Litecoin
 • plus meer dan 30 extra ERC20-tokens

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde munten

In tegenstelling tot TREZOR en Ledger, die meer dan 100 digitale activa ondersteunen, ondersteunt KeepKey slechts een handvol. Dit zou geen probleem moeten zijn voor Bitcoin-maximalisten en houders van de andere 6 cryptocurrencies die KeepKey ondersteunt, maar vormt wel een probleem voor degenen die verder willen diversifiëren. Om die reden heeft KeepKey ERC20-ondersteuning geïntegreerd en biedt het nu de mogelijkheid om meer dan 30 ERC20-tokens op te slaan.

ERC20-tokenondersteuning

Na jaren van gebruikers die op verschillende forums om ERC20-ondersteuning vroegen, besloot KeepKey uiteindelijk om het te implementeren. Het ondersteunt nu meer dan 30 ERC20-tokens, waaronder de grootste, zoals:

 • Augur (REP)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Binance Coin (BNB)
 • Civic (CVC) Crypto.com
 • Gnosis (GNO)
 • Golem (GNT)
 • ICONOMI (ICN)
 • OmiseGO (OMG)
 • Qtum (QTUM)
 • Ketting (USDT)
 • 0x (ZRX)

ERC20-tokens zijn cryptocurrencies die de regels van het Ethereum volgen ERC20-protocol. Om een ​​willekeurig bedrag van een ERC20-token naar een andere portemonnee te sturen, moet de afzender voldoende Ether hebben om de transactiekosten te dekken. De transactiekosten worden berekend door de complexiteit van de transactie. Die interne etherprijs wordt ‘gas’ genoemd.

Andere muntondersteuning

KeepKey-portemonnee werd gebruikt om Testnet en Namecoin te ondersteunen, maar de ondersteuning hiervoor is verwijderd. KeepKey is ook van plan om ondersteuning toe te voegen aan meer cryptocurrencies, aangezien veel gebruikers om Ripple (XRP) -ondersteuning vragen.

XRP-ondersteuning

Shapeshift-integratie

ShapeShift heeft KeepKey in 2017 overgenomen en de functie van cryptocurrency-swapping is sindsdien geïmplementeerd. Shapeshift heeft ook een nieuwe functie toegevoegd waarmee KeepKey-gebruikers het geld op de keepkey kunnen beheren via het shapeshift-platform zonder via KYC / AML (totdat ze willen handelen​Naast gemak verbetert deze functie de veiligheid, aangezien de privésleutels van de gebruiker nooit worden blootgesteld aan internet.

Welke besturingssystemen KeepKey ondersteunen?

U kunt uw KeepKey gebruiken op uw Windows-, Mac- en Linux-machines. De Chrome-app van Keepkey is ook beschikbaar op elk van deze besturingssystemen.

Wat betreft ondersteuning voor mobiele telefoons, maakt KeepKey het mogelijk via de MyCellium-applicatie. Een ding om op te merken is dat KeepKey verbinding maakt met de telefoon via een OTG-adapterkabel. Als het mobiele apparaat de OTG-kabel niet ondersteunt of er geen verbinding mee kan maken, kan de gebruiker KeepKey niet gebruiken op dat apparaat.

Keepkey wordt ondersteund door:

 • ramen

 • Mac

 • Linux

 • Chrome (browserextensie)

 • Mobiele ondersteuning via de Mycellium-app

Verhoog de Keepkey-beveiliging met een Billfodl

Om de beveiliging van elke portemonnee te verbeteren, kunt u de Billfodl. Keepkey stelt je in staat een back-up maken uw portemonnee met wat bekend staat als een herstelzaad, een zin van 12 tot 24 woorden die u invoert bij het initialiseren van een nieuwe portemonnee als u uw geld moet terugkrijgen. U kunt hier meer over lezen.

Dit is hoe het eruit ziet op een keepkey:

Herstelzaad op Keepkey

De meeste gebruikers slaan het 12-woordzaad van hun Keepkey op een stuk papier op, maar papier is (net als elektronica) erg kwetsbaar voor brand en overstromingen.

De Billfodl is de meest betrouwbare en bestendige herstelback-up voor cryptocurrency-portefeuilles die momenteel op de markt is, met een lasergesneden eenheid van 316 roestvrij staal en een set tegels met verschillende voorgegraveerde cijfers en letters. Met behulp van de meegeleverde tegels herschep je het zaad dat je hebt gekregen bij het opzetten van je portemonnee en verberg je de eenheid op een veilige plek totdat je hem nodig hebt. Bekijk Billfodl en slaap als een roos, wetende dat uw cryptovaluta veilig is.

Overzicht

KeepKey is een concurrent van de hardwareportefeuilles TREZOR en Ledger. Elk van deze 3 wallets heeft zijn eigen kenmerken en nadelen. Hoewel KeepKey niet zoveel cryptocurrencies ondersteunt als zijn concurrenten, biedt het wel een ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling, mogelijk gemaakt door ShapeShift, evenals vele andere functies..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me