Dit zijn de meest lonende Bitcoin-kranen in september 2020

Bitcoin kranen

Bitcoin-kranen zijn een gemakkelijke manier om Bitcoins te krijgen in de kleinste eenheden die bekend staan ​​als Satoshis. Vooral voor degenen die geïnteresseerd zijn geraakt in cryptocurrencies en Bitcoin, kunnen ze een geweldige manier zijn om wat gratis crypto’s te verdienen. Sommige kranen wijzen binnen een bepaalde tijd bepaalde hoeveelheden Satoshis toe aan de accounts van de deelnemers, terwijl andere vereisen dat ze bepaalde activiteiten uitvoeren, zoals het bekijken van advertenties, het invullen van enquêtes, enz..

Dit artikel belicht de meest lonende Bitcoin-kranen die je kunt gebruiken om gratis Satoshis te krijgen, en als je lang genoeg blijft rondhangen, krijg je misschien genoeg Bitcoins om te experimenteren met BTC-transacties of om andere interessante dingen te doen waarvoor cryptomensen Bitcoin gebruiken.

Sommigen vragen misschien dat u zich aanmeldt, anderen niet. Wat uw interesse ook is, er zijn gratis Bitcoins voor iedereen en de volgende kranen zullen aan uw interesse kunnen voldoen. Genoeg gepraat, laten we er nu meteen op ingaan. Hier vind je de meest lonende Bitcoin-kranen van september 2020.

FreeBitco.in

FreeBitco.in

Dit is een BTC-kraan die eigendom is van een mijnbouwbedrijf, precies de jongens die verantwoordelijk zijn voor het in omloop brengen van nieuwe Bitcoins. Dat verklaart waarom ze zoveel gratis Bitcoins uitgeven. Gratis Bitcoin stelt u in staat om elk uur BTC te krijgen. Bovendien biedt het games en wekelijkse loterijen, wat leidt tot meer Bitcoins. Uw munten worden veilig in een portemonnee bewaard en de transactiekosten zijn aanzienlijk laag.

Als je lang genoeg blijft rondhangen om tot 30.000 Satoshis te verdienen, begin je een dagelijkse samengestelde rente van 4% te verdienen. Ze belonen u ook royaal voor verwijzingen, wat betekent dat als u uw verwijzingslink met uw vrienden deelt en zij deze gebruiken om zich aan te melden, u wordt beloond met 50% van hun uurloon en 25% van wat zij aan rente verdienen. Met 18 miljoen gebruikers van deze Bitcoin-kraan en minstens 10 miljoen gebruikers per maand, kan deze website niet legitiemer zijn.

Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin is een geweldige BTC-kraan vanwege het feit dat je na het voltooien van een taak niet enige tijd hoeft te wachten om een ​​andere te starten. Wat deze kraan betreft, u kunt een nieuwe taak starten zodra u er een heeft voltooid, waardoor u geen limiet aan uw inkomsten stelt. De betalingsfrequentie wordt ook teruggebracht tot 15 minuten in plaats van het interval van een uur dat sommige kranen hebben, zodat u vaker kunt verdienen dan andere.

U kunt maar liefst 5.000 Satoshis per claim ontvangen met een automatische dagelijkse rente van 5%. Dit zorgt ervoor dat uw inkomsten worden vermenigvuldigd door bijna niets te doen. Ze bieden ook een levenslange verwijzingsbonus van 50% voor iedereen die zich heeft aangemeld met uw verwijzingslink, en u kunt uw inkomsten op elk moment kosteloos opnemen.

FreeBitcoins.com

Dit is weer een zeer lonende Bitcoin-kraan die is gebouwd met nieuwkomers in gedachten. Als je nieuw bent in de crypto-ruimte en gemakkelijk Bitcoins wilt verdienen, dan is dit de plek voor jou. Hoewel voornamelijk voor Bitcoin, biedt de kraan nu wat gratis Clamcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, DigiByte en Monero.


FreeBitcoins.com bewijst dat Bitcoin op een leuke manier kan worden verdiend door games te spelen, en dat je je niet hoeft aan te melden voor een account. Het is een van de weinige die een hele Bitcoin opgeeft voor het bezoeken van de website om de tien minuten. Een cool ding aan deze website is dat je niet alleen verschillende cryptocurrencies kunt verdienen, maar het geeft je ook de mogelijkheid om eenvoudig munten te wisselen binnen de kraan zonder naar een beurs te hoeven gaan. Dit kan niet meer beginnersvriendelijk zijn.

Bovendien? U ontvangt een commissie van 50% voor elke vriend waarnaar u verwijst en kunt uw inkomsten op elk moment gratis opnemen in uw portemonnee.

Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens is een van de best betalende Bitcoin-kranen in de crypto-ruimte. Gebruikers kunnen een beloning van maximaal 4.000 Satoshis verdienen door games en andere activiteiten op de website te spelen.

Het heeft ook een mobiele versie voor zowel Android- als iOS-apparaten. Dit geeft je de vrijheid om onderweg gratis Bitcoins te blijven verdienen, waar je ook bent, zolang je maar met je mobiele telefoon bent. De kraan beloont gebruikers op uurbasis, zodat u elke dag een aanzienlijk aantal Bitcoins kunt verdienen.

Maan Bitcoin

Maan Bitcoin is een van de meest lonende Bitcoin-kranen. Net als freebitcoins.com biedt het naast Bitcoin ook beloningen in Ethereum en Litecoin. Deze kraan geeft gebruikers de vrijheid om te kiezen in welke cryptocurrencies ze beloningen ontvangen.

Er zijn veel bonussen op de kraan en gebruikers kunnen elke 5 minuten beloningen claimen. Een ander cool ding aan deze kraan is dat je de vrijheid hebt om te beslissen hoe vaak je beloningen claimt. Hoe langer u per sessie blijft, hoe meer u claimt, en alleen u kunt beslissen hoe lang u blijft.

Gevolgtrekking

Dit zijn de beste en meest lonende Bitcoin-kranen die we konden vinden, en als u op zoek bent naar waar u wat gratis Bitcoins kunt verdienen, hoeft u niet verder te zoeken.

Uitgelichte afbeelding: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map