Cryptocurrency-apps die elke handelaar in 2020 zou moeten hebben

cryptocurrency-apps

Volgens recente statistieken heeft meer dan de helft van de totale wereldbevolking iets gehoord of gezien dat verband houdt met crypto-activa. Sinds de oprichting heeft Bitcoin, het vlaggenschip van digitale activa, de industrie voor de hele wereld geopend. Momenteel zijn er meer dan 300 digitale activa in de crypto-ruimte. De meerderheid van de handelspopulatie in de cryptogemeenschap is er om verschillende redenen in terechtgekomen, waaronder het doen voor winst.

Als u van plan bent om in cryptohandel te komen, moet u van tijd tot tijd voortdurend de trends van verschillende munten volgen. Gezien de drukke schema’s van sommige handelaren, kunnen ze de steeds veranderende trends van digitale activa misschien niet zo vaak volgen als ze zouden willen..

Met dit in gedachten zijn sommige cryptocurrency-apps ontworpen om u realtime prijzen van digitale activa te analyseren en u de dingen te geven die u nodig hebt om uw reis als handelaar te beginnen. Dus als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en cryptotrends, heb je een portfoliotracker-app nodig, zoals CoinStats. Dit type applicatie zal uw leven zeker gemakkelijker maken en zal een geweldige handelservaring opleveren.

Dit artikel beoogt dat enige doel te rechtvaardigen. We zullen u door enkele van de cryptocurrency-apps leiden die u zou moeten overwegen om in 2020 te handelen.

Coinbase

coinbase mobiele app

cryptoslate.com

Erkend als een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld, biedt Coinbase zijn klantenbestand het basisgevoel van wat cryptohandel inhoudt. Variërend van realtime prijsbewegingen en analyse tot een breed scala aan nieuwe gebeurtenissen in de crypto-sfeer, de app is een geweldige plek om uw cryptohandelbedrijf te beginnen..

Coinbase host meer dan 300 digitale activa en stelt individuen in staat activa te kopen met hun lokale contanten of hun digitale activa in te wisselen voor contant geld. Deze cryptocurrency-app doet ook dienst als online portemonnee. Gebruikers kunnen hun verschillende digitale activa opslaan en zeker zijn van hun veiligheid in hun portemonnee. Volgens statistieken heeft Coinbase voor ongeveer $ 20 miljoen aan bedrijven geleid, en het wordt gezien als de go-to-exchange voor cryptohandelaren..

Blockfolio

Blockfolio

blog.blockfolio.com

Als je je waagt in de crypto-wereld en een basisanalyse wilt van hoe alles werkt zonder veel geld te verliezen, dan zou Blockfolio je dat allemaal leren. Blockfolio biedt handelaren bijgewerkte prijstrends, dagelijkse prijsgrafieken, grafieken en prijsmeldingen.

Deze cryptocurrency-app host minstens ongeveer 800 munten met gedetailleerde informatie over alle munten. De app biedt basisfuncties, zoals prijsmeldingen, orderboeken, grafieken en basisnieuws in de cryptowereld van bekende entiteiten, waaronder CoinDesk en Bitcoin Magazine. Blockfolio heeft bijna overal ter wereld vestigingen, aangezien het beschikt over fiat-valuta’s in ongeveer 30 verschillende valuta’s. 

TabTrader

TabTrader

cryptonigeria.blogspot.com


TabTrader is een app die alle technische aspecten van cryptohandel combineert en deze op een vereenvoudigde manier biedt zodat gebruikers deze gemakkelijk kunnen begrijpen. De app ondersteunt verschillende functies die eigen zijn aan de crypto-industrie en biedt realtime prijsanalyse. Enkele van de opvallende kenmerken van de app zijn het kopen en verkopen van digitale activa, margehandel op Ethereum en handel met hefboomwerking.

De app is geoptimaliseerd om het batterijverbruik te verminderen en handelaren in staat te stellen gemakkelijk en onbeperkt te handelen. Het heeft alle technische indicatoren die een normale crypto-app zou moeten hebben en stelt zijn klanten in staat om digitale activa op zijn platform te kopen met behulp van creditcards.

CryptoTrader

CryptoTrader

Als een van de meest interactieve cryptocurrency-apps op de markt, CryptoTrader biedt realtime analyse en details van een breed scala aan digitale activa op de cryptomarkt. Als resultaat van zijn geoptimaliseerde functies biedt het naadloze service, een goed ontwikkelde gebruikersinterface en geoptimaliseerde grafieken die kunnen worden aangepast voor smartphones. Het beschikt over een van de veiligste portemonnees, omdat het gebruikers verschillende authenticatie-opties biedt om te voorkomen dat hackers toegang krijgen. De app ondersteunt een breed scala aan crypto-activa, zoals Bitcoin, Augur, Zcash, Dash.

CoinDex

CoinDex

CoinDex stelt gebruikers in staat om controle te krijgen over hun crypto-activa en ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies op de markt. Toegankelijkheid is een kenmerk waarmee deze app zich onderscheidt van de verschillende handels-apps op de markt. Gebruikers op het platform kunnen vanaf het startscherm elke gewenste munt kiezen en alle benodigde informatie over de crypto krijgen.

Deze app biedt gebruikers ook de hoeveelheid winst of verlies van activa die ze in een bepaald tijdsbestek hebben ondergaan. Bovendien biedt CoinDex het laatste nieuws in de crypto-industrie, evenals aanstaande of lopende ICO, wat een ding is dat bekend zou moeten zijn bij elke cryptohandelaar. 

CoinCap

CoinCap-app

medium.com

Met de CoinCap app, zou een handelaar altijd de waarde van alle digitale activa in de crypto-industrie controleren met slechts een tik op de knop. Als resultaat van de grafieken die aanwezig zijn in de app-interface, kan een handelaar eenvoudig de prijs en het totale aantal activa op elk moment volgen. De app biedt gebruikers verder een knop “Zoeken”. Het heeft een alertmanager die gebruikers waarschuwt voor de gebeurtenissen op de cryptomarkt. Als resultaat van de waarschuwingsmanager kunnen gebruikers besluiten om hun digitale activa te verzilveren als de prijs van de activa kritisch laag wordt tot het punt van verlies. 

Gevolgtrekking

Over het algemeen bestaan ​​digitale activa al een schijnbaar lange tijd, en mensen die van het bestaan ​​ervan hebben geprofiteerd, hebben enorme voordelen geoogst. De meeste handelaren denken misschien dat ze, met de prijzen van de crypto’s al op een torenhoog niveau, niet in staat zouden zijn om bij te blijven, maar zoals het gezegde luidt, is nu de beste tijd om te beginnen. Om het wagen in de crypto-ruimte realiteit te maken, moeten de hierboven beschreven cryptocurrency-apps worden overwogen om de handelservaring aangenaam te maken.

Uitgelichte afbeelding: fxleaders.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector