Crypto.com Lending Service Review: directe leningen, tarieven, voor- en nadelen

Crypto.com-leningen

Er is een groeiende markt voor het uitlenen van cryptocurrency, aangezien de crypto-industrie zich in een snel tempo ontwikkelt. Een van de bedrijven die deze service aanbiedt, is de Crypto.com-uitwisseling. In dit artikel zullen we bespreken Crypto.com-leningen om de kwaliteit van hun diensten te zien, evenals hun sterke en zwakke punten.

Crypto.com Lending: overzicht

Crypto.com is een handelsplatform voor cryptocurrency met het hoofdkantoor in Hong Kong. De beurs, gelanceerd in 2016, staat bekend om zijn maximale naleving van de regelgeving. Het heeft tot dusver verschillende unieke beveiligingscertificaten verkregen, de eerste is de Cryptocurrency Security Standard (CCSS), ISO 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019 en PCI: DSS 3.2.1 (Level 1). U kunt ook meer te weten komen over de functies van deze uitwisseling in onze Crypto.com-recensie.

In lijn met zijn doel om het gebruik van cryptocurrency in het dagelijks leven te promoten, lanceerde het bedrijf de Crypto.com Lending-service. Met Crypto.com Lending kunnen klanten een onmiddellijke lening krijgen met een flexibel terugbetalingssysteem. Ze kunnen leningen verkrijgen met behulp van CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, USDC, USDT, VET, LINK en DOT als onderpand. Leners kunnen leningen binnen een periode van 12 maanden geheel of gedeeltelijk terugbetalen.

De leningen hebben een hoge Loan-to-Value (LTV) -ratio, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor degenen die de vereiste activa als onderpand houden. LTV is de verhouding tussen het geleende bedrag en de waarde van het onderpand in USD. Dit wordt continu berekend en geactualiseerd voor de lening die u aangaat tot de dag dat u het volledige bedrag met rente terugbetaalt. Het nadeel van de hoge LTV is dat de rentetarieven en vergoedingen hoog zullen zijn vanwege het risico dat de geldverstrekker neemt.

Voorwaarden en vereisten voor leningen

Hieronder volgen voorwaarden en vereisten waaraan gebruikers moeten voldoen om toegang te krijgen tot Crypto.com Lending-services:

Gebruikerskwalificaties: Klanten van Crypto.com moeten verificatie op geavanceerd niveau voltooien om in aanmerking te komen voor de uitleenservice. Bovendien hebben leden uit sommige beperkte landen geen toegang tot de service vanwege lokale voorschriften.

Ondersteunde cryptocurrencies: Leningen kunnen worden aangegaan in USDC, USDT, BTC, ETH, XRP en LINK, terwijl CRO, LTC, BTC, ETH, VET, LINK, DOT, XRP, USDT en USDC als onderpand kunnen worden gebruikt. Er worden van tijd tot tijd meer activa toegevoegd, dus kijk uit voor nieuwe.

Minimaal leenbedrag: Het minimumbedrag dat kan worden geleend, moet gelijk zijn aan $ 100 op het moment dat de lening wordt aangegaan.

Maximale leenlimiet: De maximale leenlimiet is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type rekeninghouder. Voor retailgebruikers is de maximale limiet $ 500.000. Instellingen kunnen tot $ 1 miljoen lenen, terwijl instellingen met Lending Pro tot $ 2 miljoen kunnen lenen. Merk op dat klanten tot 3 uitstaande leningen kunnen hebben, en het cumulatieve bedrag komt neer op het maximale bedrag in USD.

Leningstermijnen en periodes: De uitleentermijn is 12 maanden, gedurende welke de lener op elk moment elk bedrag kan terugbetalen. De looptijd loopt af een dag na de datum waarop de lening in het voorgaande jaar is aangegaan.

Hoe u een lening kunt lenen met behulp van Crypto.com Lending


Log in op uw Crypto.com-account om een ​​lening aan te gaan. Ga op het dashboard naar ‘Lenen’ en vervolgens naar ‘Leningen’. Daarna hoeft u alleen maar op “Start nieuwe lening” te klikken om uw aanvraag in te dienen. U mag slechts in één activum tegelijk een lening aangaan, aangezien leningen met meerdere activa op dit moment niet worden ondersteund.

U kunt maximaal 3 leningen aangaan als u niet aan de voorwaarden voldoet. Het is vermeldenswaard dat u geen toegang heeft tot een andere lening als:

 • U heeft de 3 leningen waar u recht op heeft, op;
 • Uw uitstaande leningen staan ​​op Margin Call;
 • Uw uitstaande leningen vallen onder gedwongen liquidatie;
 • Het totale bedrag dat u heeft geleend, is hoger dan de maximale limiet voor uw soort rekening.

Hoe u Crypto-activa kunt opnemen die zijn geleend met behulp van de Crypto.com Lending Service

Crypto-activa die zijn geleend met behulp van de Crypto.com Lending-service kunnen worden teruggetrokken van de exchange spot-portemonnee naar het Crypto.com-app-account of een op de witte lijst geplaatste portemonnee-adres.

Rente en aflossing

De rente op leningen staat vast, afhankelijk van de initiële Loan-to-Value op het moment dat deze wordt aangegaan. Ze worden aan het einde van elke dag opgeteld op basis van de uitstaande geleende hoofdsom. Hoe hoger de LTV, hoe hoger de rente, die varieert van 2% per jaar voor 25% LTV tot 8% per jaar voor een LTV van 50%.

Elke terugbetaling die wordt gedaan, omvat de hoofdsom en de rente, en de betaling moet worden gedaan in hetzelfde geleende actief.

 • De aflossing van de hoofdsom van de lening is als volgt:

Aflossing hoofdsom

= (Hoofdsom uitstaande lening ÷ uitstaand saldo) × (terugbetaling)

 • De aflossing van de rente op de lening is als volgt:

Aflossing van rente

= (Uitstaande rente ÷ uitstaand saldo) × (terugbetaling)

Ga voor meer informatie over de berekening naar de pagina Leningrente en aflossing hier.

Controle en beheer van leningen

U kunt uw lening altijd volgen door in te loggen op uw Crypto.com-account en Leningen en de Uitleengeschiedenis te selecteren. Daar vindt u details over uw leningen, inclusief geleende bedragen, rente, aflossingen, margestortingen en liquidatiegeschiedenis.

Crypto.com Lending: oordeel

Crypto.com Lending is een innovatieve manier om cryptocurrencies in uitlening te brengen. De geleende bedragen zijn vrij genereus en de leentermijn van 12 maanden is een geschikt moment om terug te betalen om ervoor te zorgen dat klanten niet gestrest raken tijdens de betaling. Over het algemeen is dit een goede uitleendienst waarvan klanten van Crypto.com kunnen profiteren om hun bedrijf of investeringen te laten groeien.

Crypto.com Lending Service: voors en tegens

Voordelen:

 • Genereuze leningsbedragen beschikbaar;
 • Lange uitleentermijn van 12 maanden;
 • Maximaal 3 uitstaande leningen toegestaan.

Nadelen:

 • Alleen klanten van Crypto.com hebben toegang tot leningen;
 • U kunt niet in meerdere activa lenen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector