CoinSpot recensie

Crypto’s

extra informatie

Doelmarkt

 • Australië

Storting

 • Cash, BPay, POLi

Valuta’s

 • AUD

Voordelen

 • Tal van crypto / AUD-markten
 • Makelaarskosten van 1% niet slecht – vooral bij obscure kruisen

Nadelen

 • Het uitwisselingsvolume is te laag om te gebruiken
 • Exchange biedt slechts 5 kruisen tegen AUD – blijf bij de makelaardij
 • De prijzen van makelaars kunnen soms hoog oplopen

Coinspot is een crypto-uitwisseling die zich richt op de Australische markt. De makelaarsdienst bood dekkingen aan zoals 100 verschillende altcoins, die elk kunnen worden gekocht met Australische dollars tegen redelijke prijzen. Er zijn ook zes verschillende wisselmarkten beschikbaar, hoewel deze door liquiditeit grotendeels onbruikbaar zijn. Het platform ziet er mooi uit en hun AUD / alt-brokerage-service is niet veel duurder dan elders op de markt kan worden gekocht, waardoor Coinspot een redelijk product is voor de Australische altcoin-gemeenschap. Als u prijsgevoelig bent of een dure aankoop overweegt, raden we u aan bitcoin te kopen op een beurs zoals btcmarkets en vervolgens een van de vele internationale altcoin-beurzen te gebruiken, die veel goedkoper zijn..

Een rekening openen

Om AUD te storten of op te nemen, moet u het volgende verstrekken:

 • Een kopie van de voor- en achterkant van uw rijbewijs OF Australisch paspoort OF bewijs van ouderdomskaart OF geboorteakte
 • Bewijs van ingezetenschap zoals energierekening of telefoonrekening OF kennisgeving van tarieven OF bankafschrift
 • Een foto van hoge kwaliteit van jezelf met een geschreven bericht waarin staat: “Ik, [naam] dien deze foto in om een ​​Coinspot-account aan te vragen om in digitale valuta te handelen, en mijn code is xxx”, en onderteken dan.

Zodra deze documenten met succes zijn ingediend, zal Coinspot dit beoordelen en u rechtstreeks bellen om uw identiteit te verifiëren.

Na verificatie zijn dit uw stortingslimieten per betalingstype:

Betalingstype Stortingslimiet van 24 uur
POLi Verhoogt tot $ 10.000 zeven dagen na uw eerste $ 2.000 aan stortingen
BPAY $ 10.000
Storting $ 8000

Er zijn geen limieten voor opnames, maar geef Coinspot een beetje een waarschuwing als u een zeer grote transactie plant.

Veiligheid

Eerste dingen eerst – Coinspot is nog nooit gehackt en ze bieden 2-factor-authenticatie om uw portemonnee te beveiligen. De beurs biedt echter een TON munten te koop aan, en er is een geïntegreerde portemonnee voor allemaal. En opdat je niet denkt dat ze simpelweg alle munten in bijvoorbeeld de Coinomi-portemonnee hebben geïntegreerd om hun operationele overhead te verlichten – dat deden ze niet. Veel munten worden niet ondersteund op Coinomi of Jaxx, en veel zijn niet ERC 20, wat betekent dat het een ambitieuze onderneming is om ze allemaal te beveiligen.


We raden aan om uw munt na aankoop over te dragen naar een portemonnee van een derde partij.

Het Coinspot-platform

Coinspot is mooi vormgegeven, zowel qua esthetiek als gebruikerservaring. Het dashboard biedt een momentopname van uw geld, zowel in AUD als in elke specifieke cryptoportefeuille, en geeft snelle toegang tot de meest populaire en snelst bewegende crypto.

Een klik op een van deze cryptocategorieën brengt u naar de Coinspot-makelaarinterface. Coinspot rekent een vergoeding van 1% aan om deze makelaarsbestellingen af ​​te handelen, maar de vermelde spotprijzen liggen over het algemeen rond de marktprijs in USD.

Onze steekproef op zelfs enkele van de meer obscure alts toonde alles in vergoedingen van ongeveer 1%. Zie hieronder, het verschil tussen de koop- en verkooporder, het middelpunt is iets meer dan 1%.

Er is simpelweg geen superieur alternatief om met AUD een van de 100+ crypto’s die Coinspot aanbiedt te kopen en verkopen. En als u tussen crypto’s wilt handelen, is deze optie ook beschikbaar, en een vergoeding van 1% ligt precies rond de prijs die u zou verwachten te betalen van Changelly of Shapeshift.

Coinspot biedt echter wel wisselmarkten op btc, eth, ltc, doge, neo en powr. De wisselmarkten bieden een lagere handelsvergoeding van 25%, maar liquiditeit is een probleem, en daarom kan het moeilijker zijn om uw transacties te vervullen.

Zoals u hierboven kunt zien, is er een vrij grote spreiding tussen koop- en verkooporders. Handelaren zullen voor elke substantiële order een goede premie moeten betalen.

Er is een ‘gekoppelde orderoptie’ die ervoor zorgt dat uw marktorder niet wordt gevuld tegen prijzen die ver buiten de gemiddelde koers van de markt liggen.

Configureer eenvoudig het percentage dat u bereid bent te kopen of verkopen boven en onder de gemiddelde marktrente en Coinspot zal uw bestelling aanpassen zoals deze komt.

Vergoedingen

Servicekosten
POLi-stortingen Geen kosten
BPay 0,9%
Stortingen in contanten 2%
Direct kopen en verkopen 1%
Marktorders 0,25%

Mobiel

Coinspot heeft nog geen mobiele app, maar het platform is ontworpen om buitengewoon goed te werken op je mobiele apparaat.

Bottom Line

Coinspot is een fatsoenlijke altcoin-makelaardij op de Australische markt. We zouden het gebruik van de exchange, die lijdt aan een bijna volledig gebrek aan liquiditeit, niet aanbevelen, maar hun 1% bemiddelingsvergoeding is prima, hoewel de prijzen een beetje hoog kunnen worden. Dat is misschien te verwachten gezien hun AUD-markten tegen tientallen cryptovaluta. U kunt natuurlijk betere algemene prijzen krijgen als u ruilt via btcmarkets en vervolgens overstapt naar Binance voor uw altcoin-handel, of gewoon uw AUD in USD ruilt en een keuze maakt uit de beste uitwisselingen, maar wat u aan de prijs wint, u verliezen in gemak.

We zien dit als een uitstekende startuitwisseling voor de Australische bitcoin-gemeenschap, hoewel serieuzere handelaren ongetwijfeld de voorkeur zullen geven aan meer liquide, wereldwijde uitwisselingen voor daghandel. Zoals altijd raden we aan om alternatieve portemonnees te zoeken om uw crypto-aankopen te bewaren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector