Bitcoin Cash-prijsvoorspelling 2019: welke prijs kan BCH dit jaar bereiken?

Bitcoin contante prijsvoorspelling

Hoewel niemand een nauwkeurige prijsvoorspelling voor Bitcoin Cash kan bedenken, zullen we enkele van de belangrijkste factoren en voorspellingen van experts bekijken die u kunnen helpen bij het evalueren van de markt voor BCH..

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash is een populaire cryptovaluta die het resultaat is van een hard fork van Bitcoin die plaatsvond op 1 augustus 2017.

BCH is gemaakt om verschillende aspecten van Bitcoin te verbeteren, zoals schaalbaarheid en transactiekosten. Bitcoin Cash is erin geslaagd om volgens marktkapitalisatie lange tijd in de top tien van crypto’s te blijven, en daarom zijn er veel investeerders die geïnteresseerd zijn in de munt.

Het huidige circulerende aanbod is 17.912.375 BCH met een marktkapitalisatie van $ 5.574.708.567 USD. De crypto staat momenteel op de vijfde plaats in de topcryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

Bitcoin Cash-prijsvoorspelling 2019

Bitcoin Cash heeft de afgelopen drie maanden een stabiele prijs gehandhaafd, behalve een aanzienlijke daling in 30 april 2019 toen het de waarde bereikte van $ 242,02..

Al met al leek BCH zijn prestaties stabiel te houden sinds 17 mei 2019, het sprong naar $ 413,97 en bereikte een paar dagen later $ 436..

De prijs van de crypto was ook positief tot en met juni, behalve op 5 juni, toen hij daalde van $ 400 naar $ 380,59.

Begin juli lag de Bitcoin Cash-prijs boven de $ 400, maar sinds 11 juli zweeft de munt in de prijsklasse van $ 300, met een paar dagen eronder..

Bron: Bitdegree

Bitcoin Cash wordt momenteel verhandeld tegen $ 311,22.

Ontwikkelingen en adoptie


Een belangrijke ontwikkeling voor Bitcoin Cash die mogelijk de prijs kan verhogen, is de vermelding als betalingsoptie door een van de grootste telecomreuzen., BIJ&T. BIJ&T heeft aangekondigd dat ze nu Bitcoin Cash als betalingen zullen ondersteunen vanwege de samenwerking met Bitpay.

BIJ&T behoort tot de top 10 van Fortune 500-bedrijven, met veel klanten over de hele wereld, wat het potentieel van BCH vergroot om zijn eigen gebruikersbestand en acceptatiegraad uit te breiden. Een hogere acceptatiegraad zou meer voordelen voor BCH kunnen betekenen.

Bron: DIgitalcoin

Vorige maand heeft BCH een soft fork op zijn software uitgevoerd om de handtekening van Schnorr op te nemen.

BitPay is een populaire betalingsprocessor die sinds kort ondersteuning biedt voor BCH. Dit stelt handelaren niet alleen in staat om BCH als betaling te accepteren, maar heeft ook geleid tot een aanzienlijke verhoging van het gebruik en de prijs voor de crypto.

De toekomst heeft ook veel nieuwe ontwikkelingen voor de BCH-infrastructuur in petto. Ze testen momenteel portemonnee-ondersteuning, evenals een bèta Telegram fooi-bot genaamd Tipmebchbot.

BCH heeft ook verschillende teams die met een aantal projecten werken, waaronder Bitcoin Unlimited, Bitcrust, Bitprim, ElectrumX, Nchain, Parity en Bitcoin XT. Bitcoin Cash werd onlangs ook genoteerd op de Gemini Exchange van Winklevoss, die een vergunning kreeg van de NYDFS.

Bron: Digitalcoin

Winstgevendheid van de mijnbouw

Momenteel is Bitcoin-mijnbouw winstgevender in vergelijking met Bitcoin-mijnbouw. Dit is de reden waarom meer miners naar Bitcoin Cash kijken, wat op zijn beurt de soliditeit van het netwerk versterkt.

Relatie met Bitcoin

Zoals de meeste altcoin-markt, zijn de prestaties van BCH gekoppeld aan die van Bitcoin, maar Bitcoin Cash lijkt zo nauw verbonden te zijn met BTC dat u ze niet kunt onderscheiden. Hier wordt het formuleren van een nauwkeurige voorspelling van de bitcoin Cash-prijs ingewikkeld. De meeste mensen denken aan Bitcoin Cash als aan Bitcoin.

De redenen waarom ik in 2011 ben gaan investeren in Bitcoin, zijn exact dezelfde redenen waarom ik vandaag in Bitcoin Cash investeer. pic.twitter.com/OpOV7OKeGN

– Roger Ver (@rogerkver) 5 september 2018

Mocht Bitcoin vallen, dan is de kans groot dat BCH ook faalt. Maar als Bitcoin zou stijgen, dan zou Bitcoin Cash een van de eerste altcoins zijn die winst zal boeken, aangezien het een van de belangrijkste concurrenten van Bitcoin is..

Marktadviezen voor voorspelling van Bitcoin Cash-prijzen

Veel belangrijke cryptocijfers, handelaren en cryptosites hebben hun eigen Bitcoin Cash-prijsvoorspelling gedaan. Hieronder zullen we enkele van de belangrijkste in de ruimte presenteren.

1. Beesten ruilen

Beesten ruilen voorspelde dat Bitcoin Cash een positieve prestatie zou hebben in 2019, waarbij de munt tegen het einde van het jaar $ 2703,17 zou bereiken.

2. Roger Ver

Roger Ver, een fervent voorstander van Bitcoin Cash, voorspelt dat BCH zijn waarde in 12 maanden kan verdubbelen.

3. Smartereum

De Smartereum crypto-voorspellingswebsite maakte de Bitcoin Cash-prijsvoorspelling dat BCH $ 6700 zou bereiken, wat een stijging van 500% zou betekenen in minder dan een jaar.

4. Muntschakelaar

De Muntenwitch crypto-site legde uit dat “een paar maanden geleden Bitcoin Cash meer dan 2,1 miljoen transacties heeft meegemaakt, goed voor 63 procent van de totale cryptocurrency-transacties die gedurende die periode van 24 uur werden uitgevoerd. Dit was een groot succes voor de BCH-gemeenschap, aangezien dit het hele scenario zou kunnen veranderen. ” Op basis van hun analyse maakten ze de volgende voorspelling voor BCH:

“Tegen het einde van 2019 zou BCH 2000 USD kunnen bereiken, wat meer is dan 200x van de huidige prijs.”

5. Ons opgeheven

Een andere optimistische voorspelling werd gedaan door Us Lifted, waarin werd gesteld dat de waarde van BCH tegen het einde van 2019 zelfs zou kunnen stijgen tot $ 9.735..

6. Crypto Ground

De voorspelling van de Bitcoin Cash-prijs van Crypto Ground is dat de munt tegen het einde van 2019 een waarde van $ 707 zal bereiken. Dit is een van de meer conservatieve voorspellingen op onze lijst en het meest waarschijnlijk gezien de huidige prijzen..

 7. Prijsvoorspelling

Het prijsvoorspellingsforum heeft gespeculeerd dat BCH tegen het einde van 2020 mogelijk $ 9560,28 zal bereiken.

8. Lange prognose

De site voorspelde dat de prijs voor Bitcoin Cash in december 2019 tussen $ 51 en $ 66 zal liggen.

9. Portemonnee-investeerder

Een andere negatieve prijsvoorspelling komt voort uit Portemonnee-investeerder, die gelooft dat BCH tegen het einde van het jaar zal dalen tot $ 11.

Vonnis

Hiermee sluiten we ons artikel over Bitcoin Cash-prijsvoorspelling voor 2019 af. We hopen dat de informatie die we hebben verstrekt een beetje heeft geholpen bij Bitcoin Cash-handelaren of degenen die willen investeren in de cryptocurrency..

Wat we hieruit kunnen afleiden, is dat de meeste voorspellingen voor Bitcoin Cash dit jaar aan de positieve kant lijken te zijn. Sommige zijn natuurlijk optimistischer dan andere, maar het lijkt erop dat mensen vertrouwen hebben in de toekomst van Bitcoin Cash. BCH heeft veel factoren die kunnen leiden tot prijsstijgingen, zoals ontwikkelingen, acceptatiegraad en mijnwinstgevendheid.

Uitgelichte afbeelding: Coinivore

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map