Beste mobiele portefeuilles met cryptocurrency voor Android en iOS | Update van 2019

crypto mobiele portemonnee

Vandaag de dag, crypto-handelaren zijn op zoek naar transacties onderweg, en een snel en gemakkelijk medium voor het aanhouden en beheren van digitale activa is een crypto-portemonnee voor mobiele apparaten.

Lees onze lijst verder om erachter te komen wat de beste mobiele crypto-portemonnee is voor uw iOS- of Android-apparaat.

Atomic portemonnee

Atomic portemonnee

Atomic portemonnee is een niet-bewarende mobiele en desktopportemonnee waarmee u een grote verscheidenheid aan crypto’s kunt opslaan, beheren en transacties kunt uitvoeren.

Atomic Wallet ondersteunt meer dan 300 munten en tokens, zoals Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumens, Litecoin en Ethereum Classic. Alleen de gebruiker heeft de controle over zijn sleutels, aangezien ze worden versleuteld op het mobiele of desktopapparaat van de gebruiker. Bovendien is Atomic een volledig gedecentraliseerde applicatie, wat betekent dat geen van uw gegevens op hun servers wordt opgeslagen.

Atomic beschikt ook over een ingebouwde instant-conversieservice waarmee u een van de 300 soorten ondersteunde cryptocurrencies kunt inwisselen voor andere crypto’s. Er is ook de mogelijkheid om munten rechtstreeks met fiat via creditcard te kopen.

Momenteel is Atomic Wallet compatibel met Windows-64 bit, macOS, Linux-desktopsystemen, evenals Android- en iOS-apparaten.

COINS door Coinpaprika

Munten van Coinpaprika

Coinpaprika begon voor het eerst in april 2018 als een onderzoeksplatform voor cryptomarkten. Het platform ontwikkelde vervolgens hun eigen crypto-portemonnee met de naam MUNTEN, een mobiele app waarmee gebruikers een breed scala aan munten kunnen opslaan.

De portemonnee is niet-bewarend, wat betekent dat de gebruiker de enige is die de privésleutels van zijn portemonnee beheert. COINS ondersteunt meer dan 2500 munten, waaronder Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Qtum, Zcash, Monero en vele anderen.

Met de portemonnee kunt u grafieken analyseren, whitepapers lezen of aanstaande crypto-evenementen bekijken. COINS heeft ook een ingebouwde centrale die de conversie van crypto’s rechtstreeks vanuit de portemonnee mogelijk maakt.

De app is momenteel beschikbaar voor mobiele iOS-gebruikers, maar de Android-versie komt binnenkort uit.


Jaxx

Jaxx

jaxx.io

Jaxx is een populaire keuze in de cryptogemeenschap vanwege zijn snelheid, ingestelde functies en gebruiksgemak. De portemonnee ondersteunt tientallen munten, waaronder Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, evenals tokens, zoals QTUM, EOS en vele anderen.

Zelfs indien Jaxx heeft geen indrukwekkende beveiligingsfuncties, het biedt de basisbescherming om fondsen veilig te houden. Er is geen KYC-procedure bij registratie en privésleutels worden alleen op het apparaat van de gebruiker opgeslagen.

Standaardimplementaties, zoals 2FA, zijn echter niet inbegrepen.

Blockchain

Afbeeldingsresultaat voor blockchain-portemonnee

blockchain.com

Blockchain is een betrouwbare mobiele crypto-portemonnee waarmee u Ethereum, Bitcoin Cash en Stellar kunt opslaan. De portemonnee is in 2017 gelanceerd en heeft voor miljoenen dollars aan transacties verwerkt. Blockchain mist echter een hoge transactieverwerkingssnelheid en er zijn naar verluidt af en toe kleine storingen.

De portemonnee maakt gebruik van de volgende beveiligingsmaatregelen: 2FA, veilig wachtwoord en het genereren van seed-sleutels.

Guarda Portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een mobiele en desktop crypto-portemonnee die werd gelanceerd in 2017. Sinds zijn marktdebuut ondersteunt de portemonnee 49 blockchains (inclusief BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, EOS, IOTA, DASH ZEC, XRP, LTC, XLM , XMR, XTZ, USDT, QTUM) en 10.000 tokens. De portemonnee kan ook worden gebruikt in een webbrowser via de Chrome-extensie. Bovendien is het beschikbaar op zowel mobiele Android- als iOS-apparaten, maar ook op Windows, Mac en Linux.

Guarda ondersteunt het uitwisselen van crypto’s vanuit de portemonnee, en er is ook een handige optie om crypto met fiat te kopen met je creditcard. Op deze manier kunt u eenvoudig een van de ondersteunde crypto’s kopen zonder dat u zich hoeft aan te melden bij een exchange.

De portemonnee is niet-bewaarplicht, wat betekent dat geen van de privésleutels van gebruikersgegevens door Guarda wordt bewaard. Alle gegevens die op het apparaat worden gegenereerd, zijn versleuteld met AES.

Coinomi

Coinomi portemonnee

cryptoslate.com

Coinomi is een andere portemonnee die compatibel is met zowel Android- als iOS-gebruikers. De ondersteuningslijst telt 125 munten en meer dan 300 tokens.

Door de ShapeShift-integraties kunnen gebruikers ook rechtstreeks vanuit de portemonnee munten inwisselen.

De portefeuille is ‘hiërarchisch deterministisch’, wat betekent dat elke keer dat u een transactie uitvoert een nieuw portefeuilleadres wordt gebruikt, waardoor de privacy van uw transacties wordt verbeterd, omdat ze zijn gekoppeld aan één portefeuilleadres..

De servers van Coinomi anonimiseren ook hun IP-adressen, waardoor wordt voorkomen dat persoonlijke gegevens en transactiegegevens door online aanvallers worden gevonden. De privésleutels worden nooit opgeslagen op de servers van het bedrijf.

Mycelium

mycelium logo

masterthecrypto.com

Mycelium is een populaire mobiele crypto-portemonnee met een eenvoudig en strak ontwerp. Mycelium is een portemonnee met alleen Bitcoin, wat betekent dat u alleen BTC kunt opslaan en transacties kunt uitvoeren. Het ondersteunt directe fiat-conversies bij het storten of opnemen.

De portemonnee ondersteunt ook het genereren van QR-code voor betalingen, back-upgegevens en het aanmaken van een adresboek met gewone crypto-adressen.

Mycelium staat bekend om zijn robuuste beveiligingsimplementaties, zoals de mogelijkheid om crypto’s offline rechtstreeks vanuit de mobiele applicatie op te slaan. Het beschikt ook over een zoekfunctie waarmee u de dichtstbijzijnde eerlijke Bitcoin-verkoper kunt vinden, waardoor transacties veiliger worden.

Cryptopay

Cryptopay-portemonnee

coinchoose.com

Cryptopay is een in het VK gevestigd cryptoproject dat een mobiele crypto-portemonnee en een betaalpas heeft ontwikkeld die aan de crypto-portemonnee kan worden gekoppeld. De kaart kan worden gebruikt om echte betalingen te doen door de inhoud van de portemonnee te openen.

De portemonnee maakt gebruik van 2FA, evenals een veilig wachtwoord, en genereert een seed-zin voor gegevensback-up.

Rand

cryptoslate.com

Edge Wallet, voorheen Airbitz Bitcoin Wallet, werd in 2014 gelanceerd door een team van ontwikkelaars gevestigd in San Diego, Californië, onder leiding van CEO Paul Puey.

Edge heeft een overvloed aan handige functies voor handelaren, maar het is ook heel gemakkelijk te gebruiken. De portemonnee is alleen beschikbaar voor mobiele iOS- en Android-gebruikers en is compatibel met 12 populaire crypto’s, waaronder BTC, BCH, ETH, LTC, XMR, XRP, DASH, REP, WINGS, IND, XZC en FTC.

De portefeuille is “hiërarchisch deterministisch”, die voor elke transactie een nieuw adres genereert.

In termen van beveiliging maakt het gebruik van 2-factor authenticatie, client-side encryptie, PIN-ingeschakelde bestedingslimieten, automatisch uitloggen, PIN-login en wachtwoordherstel.

De app ondersteunt ook via zijn Simplex-integratie, directe conversies en crypto-aankopen via creditcard.

BRD / broodportemonnee

BRD broodportemonnee

BRD Wallet (of Bread Wallet) is een in Zürich gebaseerde crypto mobiele portemonnee die is ontwikkeld in 2015. Brood is in wezen een Bitcoin-portemonnee, maar het ondersteunt wel conversies naar Bitcoin Cash, Ethereum en een groot aantal ERC20-tokens.

Bread is compatibel met zowel iOS als Android en heeft een strak en intuïtief ontwerp waarmee u gemakkelijk uw mobiele account kunt maken en gebruiken.

In tegenstelling tot andere wallets maakt het rechtstreeks verbinding met het Bitcoin-netwerk, wat goed is, aangezien transacties veilig zijn, maar dit leidt meestal tot langzamere synchronisatie.

Hoewel er geen tweefactorauthenticatie is, gebruikt de portemonnee AES-hardwareversleuteling en codehandtekeningen. Nieuwe adressen worden automatisch gegenereerd na elke transactie, en de integratie van touch-ID en zescijferige wachtwoorden voegt een extra beveiligingslaag toe.

Met de app kunnen gebruikers ook rechtstreeks Bitcoin kopen, maar deze functie maakt gebruik van services van derden, die mogelijk een ander beveiligingsbeleid hebben.

De portemonnee bevat echter geen herhalingsbeveiliging voor potentiële vorken van BTC.

Copay

Logo van Copay

maksimizmaylov.com

Copay is ontwikkeld door BitPay en is gemaakt als een opslagoplossing voor het geld van de gebruikers van het bedrijf. Copay is een portemonnee met meerdere handtekeningen, wat betekent dat u meerdere gebruikers aan één account kunt toeschrijven.

U kunt alleen Bitcoin opslaan, maar u kunt de omzetting ervan in 150 fiat-valuta’s bekijken.

Er is geen tweefactorauthenticatiefunctie, maar de beveiliging van de portemonnee staat hoog aangeschreven vanwege de band met een groot cryptobedrijf.

Het is ook een HD-portemonnee, die na elke transactie nieuwe adressen genereert. Copay was de eerste mobiele crypto-portemonnee die het Bitcoin-betalingsprotocol opnam.

Infinito

oneindig

cryptoninjas.net/

Infinito is een crypto-portemonnee voor iOS en Android die als eerste ondersteuning bood voor NEO NEP-5, ETH20-tokens. De portemonnee ondersteunt Bitcoin, Bitcoin Cash, DASH, DOGE, Litecoin, Cardano, Ontology, Stellar, NEM en vele andere crypto’s. Infinito wordt beschouwd als de beste EOS-portemonnee voor het veilig bewaren van EOS-tokens.

Om zijn geld te beschermen, genereert Infinito een herstelzin, ondersteunt het gebruik van vingerafdrukken en veilige wachtwoorden. Ook worden privésleutels niet bewaard op bedrijfsservers.

Exodus portemonnee

Exodus

cryptomak.co.uk

Exodus is een platformonafhankelijke portemonnee, compatibel met desktop-, mobiele en hardwareportefeuilles. Met de portemonnee kunnen gebruikers ook munten uitwisselen tussen meerdere platforms.

De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk en stelt u in staat om snel op te slaan en transacties uit te voeren met bijna 40 crypto’s, zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Digibyte, Civic, Dash en Decred.

Voor Exodus is het niet nodig om een ​​account met privégegevens aan te maken.

Door de Shapeshift-integratie kunt u cryptocurrency uitwisselen met andere munten uit uw portemonnee, en u kunt ook Bitcoin of Ether kopen met fiat. De portemonnee neemt een deel van de spread voor zijn rekening, die varieert tussen 1-3%. Het ondersteunt geen tweefactorauthenticatie of meervoudige handtekeningen.

Gevolgtrekking

We hopen dat onze lijst met mobiele crypto-portefeuilles nuttig zal zijn voor iOS- en Android-handelaren die onderweg zijn.

Uitgelichte afbeelding: cryptoworldjournal.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector