Beste Litecoin (LTC) Mining Pool-opties in 2019

Litecoin-mijnbouwpool

Litecoin is momenteel de zesde grootste crypto op de markt, dus het is natuurlijk een zeer gewilde crypto voor mijnbouw. Als u Litecoin wilt minen met minimale computerbronnen, bekijk dan onze lijst om de beste Litecoin-mijnbouwpool voor u te vinden.

Criteria voor het selecteren van een mijnbouwpool

Voordat u op onze lijst komt, moet u een aantal factoren in gedachten houden:

Vergoedingen: een Litecoin-miningpool heeft meestal kosten rond de 1-2%, maar een lagere vergoeding betekent meer winst voor u.

Reputatie: u wilt een pool die online een betrouwbare reputatie heeft, aangezien er veel zwendelpools zijn die weglopen met het geld van klanten. Doe je onderzoek ijverig voordat je in een mijnbouwbad terechtkomt.

Hash-kracht: je zou niet in een pool moeten zitten die maar iets meer hasjkracht heeft dan jij. U zult willen kiezen voor een pool met een aanzienlijke hashrate om meer blokken te minen en een consistente uitbetaling te krijgen.

Server locatie: hoe dichter de servers bij uw fysieke locatie zijn, dan ervaart u minder latency.

Uptime: als servers meer tijd offline doorbrengen, verliezen alle mijnwerkers in de pool geld en worden er geen nieuwe blokken gevonden en toegevoegd aan de blockchain.

Minimum uitbetaling: hoe hoger de uitbetalingsdrempel, hoe langer u moet wachten om uw winst op te nemen.

Zwembad grootte: hoewel er geen miningpools zijn die in de buurt van 51% van de totale hash-snelheid van het netwerk liggen, moet u het gebruik van de grootste miningpools vermijden om te voorkomen dat een pool die 51% -limiet bereikt.

Uitbetalingssysteem: er zijn verschillende manieren waarop een Litecoin-mijnbouwpool zijn gebruikers beloont. Hier zijn enkele van de bekendste betalingsmodellen:

  • PPS – betalen per aandeel. Elk ingediend aandeel is een bepaald bedrag aan LTC waard;
  • SMPPS – Gedeeld maximumloon per aandeel. Vergelijkbaar met Pay Per Share, maar betaalt nooit meer dan de pool verdient;
  • ESMPPS – Gelijk gedeeld maximumloon per aandeel. Vergelijkbaar met SMPPS, maar het verdeelt de betalingen eerlijk tussen mijnwerkers;
  • CPPSRB – Afgetopte betaling per aandeel met recente achterafbetaling;
  • Proportioneel – Mijnwerkers ontvangen de beloning in verhouding tot hoeveel aandelen elk van hen heeft gevonden;
  • PPLNS – betaling per laatste N aandelen. Net als proportioneel, maar het is gebaseerd op de laatste N-aandelen, ongeacht de ronde grenzen;
  • Score – Score gebaseerd systeem: een proportionele beloning, maar geëvalueerd op het moment van indiening. Dit betekent dat latere aandelen veel meer waard zijn dan eerdere aandelen.

Nu je weet naar welke eigenschappen je moet zoeken om de beste Litecoin-pool te krijgen, gaan we verder met onze lijst:

LitecoinPool.org

LitecoinPool is een grote Litecoin-mijnbouwpool, en het is ook de oudste in de branche. De pool is in 2011 opgericht door een van de belangrijkste Litecoin-ontwikkelaars, die bekend staat als Pooler, die ook de onderhouder is van het cpuminer-softwarepakket..


Vanwege zijn band met het Litecoin-project werd het al snel een van de meest vertrouwde LTC-mijnpools in de crypto-ruimte. In 2012 bezat de pool naar verluidt 40% van de Litecoin-hasjkracht. In hetzelfde jaar werd LitecoinPool.org de eerste pool die aandelen met variabele moeilijkheidsgraad gebruikte, die later door Bitcoin-pools “vardiff” werd genoemd. Dit systeem stelde mijnwerkers in staat om hun netwerkbandbreedtegebruik radicaal te verminderen. De pool was ook een van de eersten die beveiligde mijnbouw via TLS-versleutelde Stratum-verbindingen integreerde, een beveiligingsmaatregel tegen man-in-the-middle-aanvallen.

De beloningen worden verdeeld volgens een pay-per-share (PPS) -systeem, wat betekent dat de pool altijd effectief is voor uw werk, zelfs als het blok niet is voltooid. Merged mining met verschillende altcoins wordt ook ondersteund, waarbij de uitbetaling wordt gedaan in LTC.

De servers zijn verspreid over acht geografisch diverse regio’s, waardoor mijnwerkers uit verschillende locaties van de wereld efficiënt kunnen mijnen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor automatische uitbetalingen of handmatige uitbetalingen.

Het nadeel is dat je nu goedkeuring nodig hebt voordat je je kunt registreren op LitecoinPool.org.

viaBTC

viabtcDe op een na grootste Litecoin-mijnbouwpool na LitecoinPool.org is viaBTC. Het ondersteunt niet alleen Litecoin-mijnbouw, maar ook Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Monero, Bitcoin SV, Decred, Zcash en Nervos Network (CKB) -mijnbouw.

viaBTC begon aanvankelijk in juni 2016 als een Bitcoin-mijnbouwpool, maar voegde vervolgens de Litecoin-optie toe in januari 2017. Vanwege zijn veelzijdigheid is het de beste Litecoin-pool voor diegenen die meerdere munten willen minen..

viaBTC biedt mijnwerkers twee betalingssystemen: de PPS-betalingsmethode en de pay-per-last-n-shares (PPLNS), een ander populair beloningsmodel dat wordt gebruikt door miningpools. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor transacties, maar er wordt een vergoeding van 4% voor PPS-betalingen en 2% voor PPLNS-betalingen in rekening gebracht voor onderhoud. Er is ook de Solo-modus, waar mijnwerkers alle beloningen ontvangen voor geproduceerde blokken. De toegepaste vergoeding is 1%.

Samengevoegde mijnbouw wordt ook ondersteund, waarbij 2000 DOGE wordt uitbetaald voor elke 1 LTC die u ontgint, 1 SYS voor elke BCH-mijned, en 2 NMC, 5 SYS, 0,1 EMC, 1 ELA voor één BTC-mined. In deze pool zijn ook cloudminingdiensten ondergebracht.

Prohashing

Afbeeldingsresultaat voor prohashing

Prohashing is een top tien Litecoin-mijnbouwpool in termen van hash-grootte. Het zwembad is in augustus 2014 gestart door drie ingenieurs.

Je kunt naast Litecoin ook andere crypto’s minen, zoals andere Scrypt-munten, die de mijnbouw van SHA-256, Equihash, X13, Neoscrypt, Lyra2rev2 en x11 algoritmen ondersteunen.

De beloningen worden verdeeld volgens het PPS-betalingsmodel en u kunt selecteren in welke munt u uw betaling wilt ontvangen, ongeacht welke munt u hebt gedolven.

Er is ook de mogelijkheid om uitbetalingen in Amerikaanse dollars te selecteren. Er worden geen transactie- en uitbetalingskosten in rekening gebracht, alleen een vast bedrag van 4,99% dat wordt toegepast voor al hun functies, zoals onderhoud. Dit maakt Prohashing onze duurste Litecoin-mijnbouwpool.

Er is ook de mogelijkheid om automatisch te minen, waardoor je hasjkracht wordt gebruikt om de meest winstgevende munt op dat moment te minen, waardoor het de beste Litecoin-pool is voor eenvoudig minen..

Multipool

multipoolMultipool is een pool met meerdere valuta’s die de mijnbouw van Litecoin, Dogecoin en Verge ondersteunt, met mijnwerkersbetalingen in LTC. Multipool ondersteunt het minen van meer dan 30 cryptocurrencies, waaronder op algoritmen gebaseerde X11- en SHA256-munten.

Er zijn geen opnamekosten wanneer aan de minimumdrempel is voldaan. Je kunt de Litecoin-poort ook gebruiken voor merged mining om tegelijkertijd Litecoin en Dogecoin te minen, terwijl je ook je hashvermogen stabiel houdt.

Gevolgtrekking

Dit is onze lijst met de beste Litecoin-mijnpools die u kunt gebruiken om LTC te produceren. We hopen dat de informatie die we hebben verstrekt nuttig is geweest voor u en uw mijnactiviteiten.

Uitgelichte afbeelding: Coindesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector