Beste IOTA-portefeuilles in 2019 | Functies, beveiliging en meer

beste iota-portefeuilles IOTA-portefeuilles

finder.com

IOTA is een unieke cryptocurrency die is gebaseerd op een alternatieve blockchain-technologie genaamd Tangle, ontworpen om te worden gebruikt met het Internet of Things (IoT) -apparaten.

Maar veel MIOTA-houders kunnen niet veel wallets vinden die de crypto ondersteunen. Dit komt omdat het erg moeilijk is om het IOTA-framework op te nemen, omdat het heel anders is in vergelijking met blockchain.

Er zijn echter verschillende opslagmogelijkheden. In onze uitgebreide gids zullen we de beste IOTA-portefeuilles laten zien.

Drie-eenheid

Drie-eenheid is een officiële desktopportemonnee die is ontwikkeld door het team achter IOTA. De enige ondersteunde munt van Trinity is MIOTA, en er zullen waarschijnlijk geen andere crypto’s worden toegevoegd. Opgemerkt moet worden dat de portemonnee nog in bètatests is.

De portemonnee kan gemakkelijk worden gebruikt en geopend om overboekingen te doen met MIOTA. De hoofdpagina van de interface bevat de transactiegeschiedenis, een prijstrendgrafiek en paren met BTC, USD, EUR en ETH.

De Drie-eenheid wordt ondersteund door een herstelzaad. Er is ook de mogelijkheid om meerdere accounts te genereren, maar voor elk daarvan is een “seed” van 81 tekens vereist. Tweefactorauthenticatie (2FA) wordt ook ondersteund om extra beveiliging toe te voegen.

Het is beschikbaar in vele talen en u kunt schakelen tussen thema’s en uw knooppunt door simpelweg een vervolgkeuzemenu te openen.

Er zijn twee modi voor de portemonnee: eenvoudig en geavanceerd. De geavanceerde modus wordt geleverd met functies zoals automatische bevestiging, een time-out voor beveiliging en een knop waarmee de portemonnee wordt gereset.

Trinity is compatibel met Mac, Windows, Linux, Android en iOS via TestFlight. De Android-versie is naar verluidt vatbaar voor crashes, dus het wordt niet aanbevolen.

Trinity portemonnee

IOTA Wallet voor Android

Deze lichte IOTA-portemonnee is gemaakt voor Android-gebruikers. Met de portemonnee hebt u gemakkelijk onderweg toegang tot MIOTA-fondsen. Het kan eenvoudig worden gedownload en geïnstalleerd, waarna u IOTA-munten kunt verzenden, vasthouden of ontvangen.


De portemonnee is uitgerust met een QR-scanner, een wisselkoers voor IOTA naar fiat-valuta en extra wachtwoordinstellingen.

De app is nog in bèta, zoals deze onlangs is uitgebracht. Hierdoor zijn er veel negatieve meldingen over bugs.

Ledger Nano S

De IOTA Foundation werkte samen met Ledger Nano S om de Trinity-portemonnee in de hardware-portemonnee op te nemen.

De Ledger Nano S maakt gebruik van een fraudebestendige beveiligde chip die is gebaseerd op het resistente EAL5-protocol. Ledger is de beste IOTA-portemonnee voor diegenen die hun munten veilig in koude opslag willen bewaren.

De portemonnee is beveiligd met een pincode en een back-upzin die bij het instellen wordt gegenereerd. Het ziet eruit als een gewone USB met een OLED-scherm en twee fysieke knoppen voor het bevestigen van transacties. Gebruikers kunnen naast IOTA een verscheidenheid aan cryptocurrencies opslaan, zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en nog honderden andere.

De portemonnee kan via een USB-kabel op uw computer of telefoon worden aangesloten en u kunt eenvoudig door de instellingen en apps navigeren die u nodig hebt.

Gebruikers hoeven alleen toegang te krijgen tot het Ledger Live manager en download de IOTA-applicatie en installeer deze.

Ledger Nano S

outsidia.com

GUI IOTA Light portemonnee

De GUI IOTA Light portemonnee is geïntegreerd in de grafische gebruikersinterface van IOTA, waardoor u gemakkelijk en snel toegang heeft tot fondsen. De portemonnee kan worden gebruikt op besturingssystemen zoals Windows, Linux en Mac, maar wordt beschouwd als de beste IOTA-portemonnee voor Windows-gebruikers.

De interface is gebruiksvriendelijk, ongecompliceerd en kan gemakkelijk worden gebruikt door beginnende handelaren. De wallet geeft je de mogelijkheid om een ​​volledige node of een light node te draaien nadat je de wallet hebt gedownload. Het wordt aanbevolen dat gebruikers de optie light node selecteren, aangezien u geen verbinding hoeft te maken met andere netwerkknooppunten via een statisch IP-adres.

De privésleutels worden niet bewaard op een server van een derde partij, wat betekent dat alleen u toegang heeft tot uw munten.

Guarda Portemonnee

Guarda is een populaire multi-cryptocurrency-portemonnee die, naast IOTA, een verscheidenheid aan andere crypto’s ondersteunt, zoals BTC, ETH, XRP, XMR, TRX en een hele reeks ERC20-tokens. Deze webportemonnee wordt als zeer veilig en betrouwbaar beschouwd, en dat in combinatie met zijn platformonafhankelijke compatibiliteit maakt het de beste IOTA-portemonnee voor MIOTA-handelaren.

De portemonnee kan worden geïnstalleerd op Windows-, Macintosh-, Linux-desktopsystemen en op mobiele Android- en iOS-apparaten.

Om de mogelijkheid van hacking tijdens het verzenden van gegevens over het netwerk te voorkomen, slaat Guarda geen privésleutels of portefeuillegegevens op. Alle informatie wordt veilig opgeslagen in het veilige geheugen van het apparaat, dat automatisch wordt gewist telkens wanneer u uitlogt bij de portemonnee.

De belangrijkste functie van Guarda is ongetwijfeld de mogelijkheid om in-wallet conversies te doen. Gebruikers kunnen crypto-activa onderling uitwisselen zonder registratie, limieten of andere aanvullende procedures.

Guarda Portemonnee

Nostalgie

Nostalgie is een lichte desktopportemonnee die kan worden geïnstalleerd op computers met Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen.

De portemonnee dwingt goede beveiligingsmaatregelen af, die ervoor zorgen dat MIOTA-fondsen niet zo gemakkelijk kunnen worden gehackt. Aan de andere kant is de app niet voor degenen die een aantal basisvaardigheden missen, omdat het vrij complex is om te gebruiken. Dit is de reden waarom deze portemonnee niet wordt aanbevolen voor gebruikers die geen kennis hebben van codering.

Om Nostalgia te kunnen gebruiken, moet de portemonnee verbonden zijn met een server waarop IOTA op een PoW-protocol draait. Het eerste dat u hoeft te doen, is een HTML-editor zoals Text Wrangler gebruiken om het bestand nostalgia.html te openen. De rest van het proces kan te ingewikkeld zijn voor degenen die minder technisch onderlegd zijn, maar er zijn verschillende tutorials beschikbaar over hoe het te installeren.

Degenen die Nostalgia kunnen gebruiken, zullen profiteren van snelle connectiviteit met het IOTA-netwerk, waardoor ze op hun beurt snelle transacties kunnen uitvoeren.

Gevolgtrekking

Hiermee sluiten we ons artikel over de beste IOTA wallets af. Als je aan het einde van dit artikel bent gekomen, zou je een idee moeten hebben van wat voor soort IOTA-portemonnee je zoekt.

Uitgelichte afbeelding: cryptobit.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector