Beste Dash (DASH) -portefeuilles voor 2019

Dash portemonnees

In het artikel van vandaag zullen we enkele van de beste Dash-portefeuilles bekijken en enkele van hun meest opvallende kenmerken analyseren.

Over Dash

Voor sommigen is Dash niets meer dan een vermelding in ‘s werelds top 20 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Voor anderen is Dash zoveel meer: ​​het is een zeer slim peer-to-peer blockchain-platform dat is ontworpen om directe, privé en veilige betalingen te bieden.

Deze altcoin is ook de eerste cryptocurrency die het concept van masternodes introduceerde, een concept dat vervolgens door verschillende andere cryptoplatforms is gebruikt. Deze masternodes zorgen ervoor dat Dash gedecentraliseerd bestuur heeft. Masternodes kunnen voor of tegen nieuwe ontwikkelingen in het Dash-netwerk stemmen.

Dash gebruikt ook iets genaamd PrivateSend waarmee privétransacties mogelijk zijn (wat betekent dat iedereen anoniem geld kan verzenden). Een andere handige technologie is de InstantSend-functie waarmee gebruikers geldovermakingen in realtime kunnen bevestigen.

Dingen om te overwegen voordat u een Dash Wallet kiest

Eerst en vooral wilt u een portemonnee kiezen die ondersteuning biedt voor het DASH-token, evenals voor alle unieke functies van het netwerk (InstantSend, PrivateSend, enz.). Als u van plan bent de portemonnee te gebruiken voor het opslaan van andere cryptocurrencies, dan is een portemonnee met meerdere valuta’s de beste optie.

Beveiliging is natuurlijk waarschijnlijk het belangrijkste aspect van elke cryptoportemonnee. Zoek naar portemonnees die volledige controle bieden over uw privésleutels en de mogelijkheid om ze te beveiligen via pincode of tweefactorauthenticatie. Omdat er soms dingen mis kunnen gaan, is het ook belangrijk dat u een portemonnee kiest met zeer goede back-up- en herstelopties, zodat u gemakkelijk uw geld kunt terughalen in geval van een onverwachte storing, fout of vergissing.

Last but not least, het kiezen van een portemonnee met een goede gebruikersinterface wordt sterk aanbevolen. Cryptocurrencies kunnen verwarrend zijn zoals ze zijn, het laatste dat je nodig hebt (als beginner) is een portemonnee hebben die dagen nodig heeft om te leren.

Met dat uit de weg, hier is onze lijst met de beste Dash-portefeuilles die momenteel op de markt zijn.

Atomic portemonnee

dash_coin_crypto_wallet

Atomic portemonnee is een multi-crypto-portemonnee die in 2017 is gemaakt door de CEO van Changelly. Het ondersteunt niet alleen Dash, maar de lijst bevat ook 300 andere crypto’s, zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar en vele anderen.

Op basis van de atomic swap-functie kunnen gebruikers hun munten omzetten in Dash of andersom. Hun uitwisselingsfunctie ondersteunt ook het toevoegen van creditcards van Visa en Mastercard en het kopen van crypto’s met fiat.


Als je een apparaat hebt dat draait op Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android of iOS, kun je compatibele portemonnee-versies vinden.

Geen van uw herstel-seed, privésleutels en wachtwoorden wordt door de portemonnee opgeslagen. U bent de enige persoon die ze kan openen en wijzigen. In termen van beveiliging gebruikt Atomic Wallet een AES symmetrisch versleutelingsalgoritme om gebruikersgegevens te beschermen tegen externe bedreigingen, en al deze informatie blijft op het apparaat van de gebruiker staan..

Dash Core (desktopportemonnee)

Dash Core is de officiële portemonnee en biedt ondersteuning voor alle Dash-functies, zoals InstantSend en PrivateSend, wat betekent dat het specifiek is ontworpen om DASH op te slaan, te verzenden en te ontvangen. Bovendien installeert de portemonnee een volledig DASH-knooppunt op uw computer.

Een ding om op te merken is dat dit geen lichtgewicht oplossing is. De portemonnee gebruikt veel meer ruimte op de harde schijf en meer rekenkracht dan andere opties. Dash Core kan worden gedownload vanaf het speciale sectie op de officiële Dash-website en is beschikbaar voor Windows (beide 32 en 64-bits​, macOS, en Linux (32 en 64-bits​.

Guarda Portemonnee

Guarda is een crypto-portemonnee die op een aantal platforms en apparaten kan worden gebruikt. Gebruikers kunnen hun activa beheren door toegang te krijgen tot hun desktop, laptop, tablet, smartphone en webbrowser.

De app is compatibel met Windows, Linux of Mac OS, Android, iOS en Chrome-extensie.

Guarda ondersteunt een groot aantal digitale munten en tokens, waaronder Dash en andere privacymunten zoals Zcash en Monero. Het ondersteunt ook Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Naast veilige opslag heeft Guarda-portemonnee ook een geïntegreerde crypto-aankoopservice waarmee u crypto rechtstreeks met fiat via bankkaart kunt kopen. Er is ook een geïntegreerde omruilservice waarmee u munten kunt ruilen vanuit de portemonnee. Deze functies maken Guarda een van de handigste Dash-portefeuilles op onze lijst.

Alle Guarda-app-versies zijn niet-bewarend, wat betekent dat er geen openbare / privésleutels of gebruikersgegevens worden opgeslagen door het bedrijf achter de portemonnee.

Dash Wallet (mobiele portemonnee)

Dash wallet is de mobiele versie van de eerder beschreven Dash Core. Het is de officiële mobiele portemonnee voor Dash, het is een open-source HD-portemonnee met een zeer gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en geeft je de volledige controle over je privésleutels.

Omdat het een mobiele oplossing is, is het iets minimalistischer dan zijn desktop-tegenhanger. De Dash Wallet wordt bijvoorbeeld alleen geleverd met ondersteuning voor de InstantSend-functie (PrivateSend niet ondersteund). De portemonnee verzint dit echter via een unieke functie waarmee u transacties offline kunt verwerken met behulp van de Bluetooth-technologie van uw apparaat. De portemonnee is voor beide beschikbaar, iOS en Android, en kan moeiteloos worden gedownload van de officiële winkels.

MyDashWallet (webportemonnee)

Ontwikkeld door een bedrijf genaamd DeltaEngine.net, MyDashWallet wil voor Dash doen wat MyEtherWallet doet

Afbeeldingsresultaat voor dash logo png

voor Ethereum. Het is een webportemonnee die een snelle manier biedt om verbinding te maken met de Dash-blockchain, terwijl u er tegelijkertijd voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle houdt over uw privésleutels.

Het ondersteunt zowel InstantSend als PrivateSend en is compatibel met twee van de beste hardwareportefeuilles die momenteel op de markt zijn, Ledger Nano S en Trezor..

Ledger Nano S-portemonnee (hardware-portemonnee)

De Ledger Nano S is de meest populaire hardware wallet die momenteel op de markt is. Het biedt eersteklas “koude” opslag en de beste beveiligingsfuncties die momenteel op de markt zijn. Hiermee kunt u uw privésleutels opslaan via een pincode, tweefactorauthenticatie en transacties moeten handmatig worden geverifieerd. Het is ook een hiërarchische deterministische portemonnee, wat betekent dat elke transactie een nieuw adres krijgt.

Het wordt geleverd met ondersteuning voor meer dan 1000 cryptocurrencies (inclusief DASH) en kan op elk Windows-, macOS- of Linux-apparaat worden gebruikt via de op maat gemaakte software genaamd Ledger Manager.

Dash Core (papieren portemonnee)

Hardware wallets zijn erg goed qua beveiliging, maar als je een klein budget hebt, kan een papieren portemonnee je veel geld besparen. Papieren portemonnees bieden ongelooflijke beveiliging (aangezien ze geen verbinding met internet hebben), zolang u ze maar op de juiste manier opslaat. Om deze reden is de Dash Paper Wallet ontworpen. Meer informatie over de Dash Core papieren portemonnee is beschikbaar op de officiële website.

Helaas biedt de Dash Paper Wallet geen ondersteuning voor InstantSend en PrivateSend.

Jaxx Wallet (mobiel & Desktop Portemonnee)

Gemaakt door Anthony Diiorio in 2014, heeft de Jaxx-portemonnee een lange weg afgelegd. Tegenwoordig is Jaxx een product dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en sublieme gebruikersinterfaces. Jaxx is beschikbaar op Windows-, Linux- en macOS-desktops, evenals op mobiele Android- en iOS-apparaten, en het is zelfs beschikbaar als Chrome-browserextensie.

Jaxx wordt geleverd met ondersteuning voor enkele van de meest populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Dash. Hiermee behoudt u de volledige controle over uw privésleutels door ze rechtstreeks op uw apparaat op te slaan. Bovendien kunt u met Jaxx ook uw privésleutels exporteren. Een ander handig kenmerk van Jaxx is het feit dat het ShapeShift-integratie heeft, waardoor u cryptocurrencies kunt converteren zonder de portemonnee te verlaten.

Het belangrijkste nadeel van Jaxx (tenminste als het gaat om het opslaan van Dash) is het feit dat het geen InstantSend- en PrivateSend-integratie heeft.

Gevolgtrekking

Als het gaat om het opslaan van Dash, zijn er veel zeer goede opties. Als beveiliging uw belangrijkste zorg is, dan lijkt een hardware wallet de beste optie, ook al heeft u, als u van dagelijkse handel houdt, beslist een meer veelzijdige en praktische optie nodig. Alle portefeuilles op onze lijst zijn officieel goedgekeurd door Dash, dus het is veilig om ze uit te proberen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map