Beste Bitcoin Cash (BCH) -portefeuilles voor 2019

In het artikel van vandaag zullen we enkele van de beste Bitcoin Cash-portefeuilles bekijken die u in 2019 zou moeten proberen, evenals hun functies.

Bitcoin Cash is een gevorkte munt van Bitcoin in 2017. Als u geïnteresseerd bent in kopen en handelen met BCH, heeft u een portemonnee nodig om uw munten op te slaan en van en naar andere adressen te verzenden..

In het artikel van vandaag zullen we enkele van de beste Bitcoin Cash-portefeuilles bekijken die we in 2019 kunnen proberen.

Atomic portemonnee

bitcoin_cash_crypto_wallet

Atomic portemonnee is gemaakt door de mede-oprichter en CEO van Changelly, Konstantin Gladych, in 2017. De portemonnee heeft een gevarieerde lijst met ondersteunde activa, met meer dan 300 crypto’s. Gebruikers kunnen Bitcoin Cash opslaan, verzenden en ontvangen, en met de munt kopen met creditcards van Visa of Mastercard. Er is ook de mogelijkheid om Bitcoin Cash rechtstreeks vanuit de portemonnee om te zetten in andere munten en vice versa.

Atomic Wallet heeft geen toegang en slaat ook uw herstelzaad, privésleutels en wachtwoorden niet op. Al uw transactie- en gebruikersgegevens worden gecodeerd via een AES-symmetrisch algoritme en verlaten nooit het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw portemonnee.

U kunt de portemonnee downloaden en installeren op apparaten die draaien op Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, en als u een mobiele gebruiker bent, zijn Android- en iOS-apps ook beschikbaar.

Ledger Nano S

Ledger Nano S is een populaire hardwareportefeuille die een veilige opslagoptie biedt voor een verscheidenheid aan munten en tokens. De portemonnee wordt zeer geprezen om zijn beveiligingsimplementaties, die de veiligheid van uw privésleutels garanderen door ze in een beveiligd element te bewaren dat is beveiligd met een pincode.

Het bevat een tweefactorauthenticatiemechanisme en de transacties kunnen handmatig worden geverifieerd via de OLED-ondersteuning door op knoppen op de service te drukken. Naast Bitcoin Cash ondersteunt Ledger Nano S ook Bitcoin, Ethereum, Litecoin en een lange lijst met andere crypto’s.

medium.com

Guarda Portemonnee


Het Guarda wallet is een open-source software die compatibel is met veel apparaten en besturingssystemen (Android, iOS, Web, Chrome-extensie, Windows, Linux, Mac OS).

Deze portemonnee kan worden gebruikt om Bitcoin Cash en een groot aantal andere munten en tokens op te slaan (40 en nog steeds tellen).

Met alle app-versies van de portemonnee kunt u munten rechtstreeks inwisselen met behulp van de ingebouwde inwisseling van Guarda en munten kopen met fiat met uw creditcard.

Geen van de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruikers wordt opgeslagen op de servers van Guarda, waardoor u volledige controle heeft over uw gegevens en geld.

Trezor

Trezor is Ledger’s nummer 1 concurrent, aangezien deze hardware wallet ook beveiliging biedt voor cryptocurrency door ze offline op te slaan, waardoor uw geld wordt beschermd tegen malware en hacks.

De privésleutels zijn sterk gecodeerd en het apparaat is toegankelijk via het gebruik van knoppen en een ingebouwd scherm om uw transacties te controleren en te valideren. De Trezor kan worden gebruikt om een ​​brede lijst met munten op te slaan, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic en vele anderen.

Electron Cash

Electron Cash is een gevorkte portemonnee van Electrum. Van deze Simplified Payment Verification (SPV) -portemonnee voor Bitcoin Cash kan een back-up worden gemaakt met behulp van een geheugensteuntje. De portemonnee kan worden uitgevoerd op desktopbesturingssystemen zoals Windows, OS X en Linux, evenals op mobiele apparaten met Android.

Electron Cash is een lichte portemonnee die gemakkelijk toegankelijk en te gebruiken is, omdat u niet hoeft te wachten tot de volledige Bitcoin Cash-blockchain is gedownload. De portemonnee biedt ook multi-sig-functionaliteit die meer veiligheid aan uw geld toevoegt.

Bitcoin onbeperkt

De ontwikkelaars bij Bitcoin onbeperkt lanceerde officieel de Bitcoin Cash 1.5.1.0-versie voor BCH-opslag op 20 december 2018.

Deze desktopportemonnee kan worden gedownload voor Windows-, Linux- en Mac-besturingssystemen.

BTC.com

BTC.com is een webgebaseerde portemonnee en een mijnpool die in 2015 is gelanceerd door Bitmain. Het kan worden gebruikt op zowel mobiele als desktop-applicaties.

Bitmain Technologies is een Chinees bedrijf, bekend als de grootste speler in de cryptominingindustrie. Hiermee kunnen Bitcoin Cash- en Bitcoin-fondsen worden opgeslagen, verzonden en ontvangen. BTC.com is compatibel met zowel Android- als iOS-versies.

Deze hiërarchische deterministische portemonnee maakt het gebruik van een master “seed” mogelijk voor het ophalen van verloren geld, en biedt ook multi-signature functionaliteit en tweefactorauthenticatie.

Rahakott

Rahakott is een cryptocurrency-portemonnee waarmee gebruikers hun munten gemakkelijk kunnen beheren vanaf elke plek waar ze toegang hebben tot internet.

Het meest unieke aan Rahakott is dat je om in te loggen geen e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam nodig hebt; alles wat je nodig hebt is een geheugensteuntje. De portemonnee beschikt ook over tweefactorauthenticatie en ondersteunt de functionaliteit om meerdere portefeuilles van één account te genereren en deze toe te wijzen voor specifieke betalingen.

Rahakott is een ‘algoritmische’ portemonnee, wat betekent dat nieuwe adressen worden gegenereerd elke keer dat een transactie wordt gedaan om de anonimiteit van de gebruikers te vergroten.

De portemonnee heeft een beperkte lijst met ondersteunde valuta’s: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Zcash en Dash.

Coinomi

Coinomi is een populaire portemonnee die ondersteuning biedt voor meerdere valuta’s. In deze portemonnee kunt u een groot aantal munten en tokens opslaan, waaronder Bitcoin Cash, Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin, enz. De gebruiksvriendelijke interface kan door iedereen worden gebruikt om gemakkelijk cryptocurrency te verzenden, ontvangen en op te slaan.

Coinomi is een lichte portemonnee, wat betekent dat u geen tijd hoeft te verspillen met wachten tot deze is geladen en gesynchroniseerd met de blockchain van BCH.

Coinomi is een hiërarchische deterministische portemonnee, wat betekent dat de privésleutels alleen op uw apparaat worden bewaard en dat bij het aanmelden een seed-zin van 15 woorden wordt gegenereerd. De zin wordt gebruikt om uw geld te herstellen voor het geval er iets met de portemonnee gebeurt.

U kunt ook directe uitwisselingen uitvoeren tussen crypto’s in uw portemonnee dankzij de ShapeShift-integratie.

Jaxx

Dit is een HD-portemonnee die meerdere valuta’s ondersteunt en waarmee de gebruiker de controle over zijn / haar privésleutels kan behouden door ze op het apparaat te bewaren. De portemonnee kan worden gebruikt op smartphones en desktopbesturingssystemen en is compatibel met Windows, Linux en OS X.

Naast de Chrome Browser-extensie kan Jaxx ook worden gebruikt op mobiele apparaten die Android en iOS ondersteunen. De portemonnee heeft een naadloze interface die zelfs door beginnende handelaren kan worden gebruikt, en het heeft een eenvoudig installatieproces.

Naast Bitcoin Cash worden er ook een aantal crypto’s ondersteund, zoals Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoi en vele anderen.

CashAddress

CashAddress is een papieren portemonnee die de privésleutels van uw crypto’s offline opslaat door ze af te drukken op een fysiek stuk papier. Deze portemonnee is ideaal om Bitcoin Cash voor een lange tijd op te slaan, omdat het niet zo handig is om toegang te krijgen om snel te handelen. Houd er echter rekening mee dat deze methode geen herstelmechanisme heeft als u het papier kwijtraakt.

Laatste woorden

Hiermee sluiten we ons artikel over de beste wallets voor Bitcoin Cash af. Het wordt aanbevolen dat u de beveiligingskenmerken van de portefeuille waarin u geïnteresseerd bent grondig onderzoekt voordat u besluit uw munten ernaar over te dragen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector