10 veelbelovende cryptocurrencies van minder dan $ 10 om te investeren in 2021

veelbelovende cryptocurrencies

Zoals we kunnen zien, staat Bitcoin momenteel in het middelpunt van de cryptocurrency-ruimte met zijn ongebruikelijke prijsstijgingen. Dit wordt natuurlijk gevolgd door Ethereum, dat letterlijk de op een na grootste cryptocurrency is na Bitcoin. Het lijkt erop dat sommige smallcaps meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Dit artikel schetst de meest veelbelovende van deze small-cap crypto’s, die momenteel minder dan $ 10 waard zijn.

Deze digitale activa worden geselecteerd op basis van verschillende factoren. Als u op zoek bent naar veelbelovende cryptocurrencies onder de $ 10 om goedkoop te kopen, is dit misschien de informatie waarnaar u op zoek was. Dus wat zijn de meest veelbelovende cryptocurrencies onder de $ 10??

1. Stellaire lumen (XLM)

Huidige XLM-prijs: $ 0,5030

Marktkapitalisatie: $ 11.248.026.861

Volume (24 uur): $ 3.373.397.495

Het Stellar-netwerk is een van de meest erkende cryptocurrency-netwerken als het gaat om betalingen. Afgesplitst van Ripple, concurreert het bedrijf nu nauw met zijn moedermaatschappij op het gebied van afwikkeling van overmakingen. Het netwerk heeft miljoenen accounts die zijn goedkope en snelle betalingsnetwerk gebruiken voor geldoverboekingen.

Afgezien van betalingen, wordt Stellar stilaan een knooppunt voor stablecoins, die zijn klanten ook gebruiken als brug bij het verzenden van transacties over het netwerk. De op een na grootste stablecoin qua volume – USDC is vorige week net op het netwerk gelanceerd. Door betalingen te combineren die steeds populairder worden en stablecoins waar verkopers de voorkeur aan geven vanwege minder volatiliteit, zal Stellars native token XLM waarschijnlijk veel mooiere dagen tegemoet gaan.

2. Tron (TRX)

Huidige TRX-prijs: $ 0,05243

Marktwaarde: $ 3.744.403.112

Volume (24 uur): $ 3.733.881.305

Tron is een nogal controversieel cryptocurrency-project dat veel kritiek heeft gekregen van delen van de cryptogemeenschap. Ondanks de kritiek lijkt de oprichter en CEO Justin Sun echter erg gefocust op het ontwikkelen van het netwerk om te concurreren met topprojecten, zoals Ethereum, waaruit het is voortgekomen en waarmee het veel dingen gemeen heeft..

Hoewel Ethereum nog steeds voorop loopt in slimme contracten en dapps, die Tron ook ondersteunt, begint het Tron-netwerk een voorsprong te krijgen op Ethereum, omdat transactiekosten als gevolg van schaalproblemen een punt van zorg worden voor Ethereum-gebruikers. Het netwerk begon ook DeFi-tokens te ondersteunen, zoals Wrapped BTC en Wrapped ETH. Veel van de DeFi-fans van Ethereum zijn met deze ontwikkeling naar het minder drukke en goedkopere Tron verhuisd. Als deze trend zich voortzet, heeft TRX zeker een veelbelovende toekomst voor zich.

3. Dogecoin (DOGE)

Huidige DOGE-prijs: $ 0,05826

Marktwaarde: $ 7.479.351.834

Volume (24 uur): $ 5.325.286.602

De meme-munt, toch? Ja, Dogecoin is de leuke cryptocurrency die is gemaakt voor degenen die niet echt van het wetenschappelijke aspect van crypto houden om hen plezier te laten hebben tijdens het verkennen van de ruimte. Recente gebeurtenissen suggereren echter dat deze “hond” -munt misschien meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt.

Na een reeks tweets van Tesla-CEO Elon Musk, heeft Dogecoin dramatisch gepompt, waardoor het dit jaar een van de best presterende cryptocurrencies is tot nu toe. Zelfs de ontwikkelaars achter de crypto hebben het een tijdje met rust gelaten, maar de recente pomp maakte hun terugkeer noodzakelijk om te upgraden en ervoor te zorgen dat het netwerk in staat is om het enorme verkeer dat door de nieuwe interesse wordt gegenereerd, aan te kunnen. In de toekomst is het onwaarschijnlijk dat de gegenereerde rente zal dalen en Dogecoin kan zijn stijging op de crypto-ladder behouden.

4. Cardano (ADA)

Huidige ADA-prijs: $ 0,8488

Marktkapitalisatie: $ 26.407.071.454

Volume (24 uur): $ 8.658.559.193

Cardano is zeker een van de meest veelbelovende cryptocurrencies onder de $ 10. De CEO van het project, Charles Hoskinson, werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat ADA adoptie voor verschillende use-cases ziet, aangezien dit cruciaal is voor de waarde van de cryptocurrency..

Tot dusver heeft hij aanzienlijke vooruitgang geboekt met de acceptatie van ADA door handelaren als betaling. Het bedrijf werkt ook samen met onderwijsinstellingen om zijn technologie te gebruiken om certificaten te verifiëren en met overheden om de technologie te gebruiken op het gebied van bestuur en andere gebieden. Hoewel de waarde op dit moment nog steeds laag is in geld, kan dit in de toekomst veranderen, aangezien acceptatie zich vertaalt in waarde voor cryptocurrencies.

5. EOS (EOS)

Huidige EOS-prijs: $ 4,85

Marktkapitalisatie: $ 4.610.215.889

Volume (24 uur): $ 8.413.226.300

EOS is een naaste rivaal van Ethereum en Tron voor dapps en slimme contracten. Het project is van plan het voor ontwikkelaars heel gemakkelijk te maken om zonder stress dapps op hun netwerk te bouwen. Het eigen token, EOS, wordt gebruikt om te communiceren met deze dapps en slimme contracten.

Aangezien dit aspect van blockchain-technologie steeds populairder wordt, zal de waarde van het token ongetwijfeld toenemen, wat betekent dat de toekomst er heel rooskleurig voor zou kunnen zijn.

6. Veelhoek (MATIC)

Huidige MATIC-prijs: $ 0,1097

Marktwaarde: $ 546.120.182

Volume (24 uur): $ 231.761.345

Polygon is een Layer 2-netwerk dat zich richt op het bieden van schaaloplossingen. Onlangs omgedoopt tot Matic Network, is het netwerk zojuist geïntegreerd met de Ethereum-blockchain om oplossingen te bieden voor de schaalproblemen van Ethereum en transactiekosten te verlagen. Omdat dit een serieus probleem is waarmee Ethereum wordt geconfronteerd, biedt Polygon deze broodnodige oplossing met behulp van zijn token MATIC voor veel van de processen. Het activum kan na ETH duren en in de toekomst gaan vliegen.

7. Basic Attention Token (BAT)

Huidige BAT-prijs: $ 0,5509

Marktwaarde: $ 819.136.558

Volume (24 uur): $ 566.433.259

BAT is een cryptocurrency die wordt gebruikt om makers en delers van inhoud op sociale media zoals Twitter en Reddit een fooi te geven. Gebruikers van een op privacy gerichte browser – Brave krijgen ook tips in BAT. Naarmate meer mensen privacy zoeken, zullen meer mensen deze browser gebruiken en BAT verdienen, wat betekent dat het populairder wordt en dus in waarde toeneemt. Daarom is het een van de meest veelbelovende cryptocurrencies om op te letten.

8. DigiByte (DGB)

Huidige DGB-prijs: $ 0,07014

Marktwaarde: $ 988.162.360

Volume (24 uur): $ 111.362.243

Digibyte is een blockchain-netwerk dat het creëren van activa ondersteunt. Het heeft een van de technologisch meest gezonde netwerken waarvan het team beweert dat deze sterk ondergewaardeerd is. Naarmate de zoektocht naar geluidstechnologie in de ruimte vordert, zal Digibyte na verloop van tijd waarschijnlijk waardevoller worden.

9. rimpel (XRP)

Huidige XRP-prijs: $ 0,5680

Marktwaarde: $ 25.954.788.664

Volume (24 uur): $ 11.898.169.275

XRP is het native token dat wordt gebruikt door een internationaal betalingsbedrijf Rimpeling. Het token wordt gebruikt om liquiditeit te bieden voor betalingen op RippleNet, het betalingsnetwerk. XRP doet het niet goed sinds het crashte na de bullmarkt van 2017. De situatie werd verergerd door de juridische problemen waarmee het bedrijf sinds december 2020 wordt geconfronteerd.

XRP heeft ondanks deze uitdaging echter kracht getoond. Het actief steeg met 80% in 24 uur op een moment dat Ripple reageerde op de aantijgingen. XRP-fans zeiden dat dit een demonstratie was van de onafhankelijkheid van het token van Ripple en het feit dat het het goed zou kunnen doen zonder het bedrijf.

Omdat betalen een zeer gewilde service wordt (vooral goedkope en snelle), zal Ripple waarschijnlijk meer relevant worden, wat betekent dat XRP ook meer zal worden geaccepteerd, waardoor het een van de meest veelbelovende cryptocurrencies op de markt is. Zelfs nu vertoont het token grote kracht, met een prijs van meer dan $ 0,5.

10. REN (REN)

Huidige REN-prijs: $ 0,9369

Marktwaarde: $ 942.517.215

Volume (24 uur): $ 300.947.383

Ren is een open protocolnetwerk dat het voor blockchains mogelijk maakt om samen te werken en liquiditeit te bieden voor de uitwisseling van DeFi-tokens. Met deze functie is het netwerk van plan om de toegang tot DeFi-tokens te vergroten door belemmeringen voor interoperabiliteit tussen verschillende blockchains weg te nemen.

Hierdoor is het niet meer nodig om Wrapped-activa zoals WrappedBTC te gebruiken. REN, het native token, dient als een band tussen knooppuntoperatoren die samen de Ren Virtual Machine (RenVm) vormen. Met het groeiende DeFi-ecosysteem zou de relevantie van het netwerk kunnen toenemen, omdat het cruciale technologie bevat die nodig is om het groeiende DeFi-ecosysteem te beheren.

Gevolgtrekking

Digitale valuta’s zijn een nieuw investeringsinstrument waarmee u snel beloningen kunt verdienen. Cryptocurrencies zijn echter ook een vluchtige vorm van beleggen die kan leiden tot een totaal verlies van geld. Het is belangrijk om de marktomvang van elk crypto-activum in de gaten te houden. De cryptomunten die in dit stuk worden genoemd, zullen waarschijnlijk groeien en in de toekomst meer beloningen opleveren.

Opmerking: dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 29 december 2018 en is volledig bijgewerkt voor de volledigheid en waarheidsgetrouwheid van de inhoud op 15 februari 2021.

Uitgelichte afbeelding: fvptrade.medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me