Polkastarter Review – DEX Build voor Cross-Chain Token Pools

Polkastarter is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die is gebouwd om interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-protocollen mogelijk te maken. Het is een DeFi-protocol waarmee bedrijven geld kunnen inzamelen in een cross-chain token-pool op een gedecentraliseerde en veilige omgeving. 

In deze Polkastarter-recensie onderzoeken we het project door een gedetailleerde fundamentele analyse van het project uit te voeren en ook door de tokenomics van zijn native token te inspecteren.. 

Wat is Polkastarter?

Polkastarter is een gedecentraliseerde centrale (DEX) gebaseerd op het concept van DeFi. Dankzij de infrastructuurlaag kunnen meerdere blockchain-protocollen op een gedecentraliseerde manier met elkaar communiceren. De interoperabiliteitsfactor maakt cross-chain-interactie mogelijk van blockchains die zijn gebouwd op verschillende blockchain-ecosystemen. Het Polkastarter-project is gebouwd op het Polkadot-netwerk. 

Met Polkastarter kunnen gedecentraliseerde platforms kapitaal aantrekken via zijn netwerk. Bedrijven of organisaties kunnen hun native tokens op het DEX-platform vermelden. Met Polkastarter kunnen bedrijven ook geld inzamelen via Nederlandse veilingen en veilingen met verzegelde biedingen.  

Gebruikers kunnen deelnemen en activa uitwisselen zonder gebonden te zijn aan een specifieke blockchain-standaard zoals ERC 20. Gebruikers kunnen ook cross-chain token swaps uitvoeren en profiteren van een snellere verwerking van transacties. 

Voors en tegens van Polkastarter

Het DeFi-project heeft voordelen en risico’s bij de toegang tot het ecosysteem.

Voordelen

 • Interoperabiliteit met verschillende blockchain-protocollen.
 • Toestemmingsloze lijst van tokens.
 • Cross-chain swaps tussen tokens.

Nadelen

 • Beperkte gegevens over zijn teamleden. 
 • De prijsvolatiliteit is hoog in zijn oorspronkelijke token.

Welke functies biedt Polkastarter?

De unieke functies die worden aangeboden door het Polkastarter DEX-ecosysteem zijn onder meer

 • Functionaliteit- Door interoperabiliteit tussen verschillende blockchains mogelijk te maken, vergemakkelijkt Polkastarter gemakkelijke toegang tot swap-tokens die tot elk netwerk behoren. Het maakt gebruik van sharding-technologie om te schakelen tussen verschillende blockchain-protocollen. 
 • Transactiesnelheid- Het Polkastarter-platform is gebouwd op het Polkadot-netwerk, dat een hoge capaciteit heeft om transacties te verwerken. Via Polkadot kan Polkastarter 160.000 transacties per seconde (TPS) verwerken en kan het oplopen tot een miljoen TPS. 
 • Bestuur- Via zijn native token POLS kunnen gebruikers deelnemen aan het Polkastarter-ecosysteem. Met zijn native token POLS kunnen gebruikers stemmen op productfuncties, token-hulpprogramma en soorten veilingen. 
 • Het delen van gegevens- Afgezien van cross-chain-transacties, faciliteert Polkastarter ook het delen van gegevens tussen protocollen die tot verschillende blockchain-netwerken behoren. 

Evaluatie van Polkastarter en POLS

Het oorspronkelijke token van Polkastarter is POLS. Het totale aanbod van POLS-token is 100 miljoen met de initiële circulerende voorraad van bijna 18 miljoen POLS.

Token-hulpprogramma

Het native token POLS is een utility-token in het Polkastarter-ecosysteem. De toepasbaarheid ervan in het Polkastarter-netwerk is op drie verschillende manieren:


 • Bestuur- Tokenhouders kunnen deelnemen aan productontwikkeling door middel van stemmen in de gemeenschap.
 • Uitzetten- Gebruikers kunnen POLS-token inzetten voor poolbeloningen die worden verdeeld door liquiditeit te bieden aan het Polkastarter-ecosysteem. 
 • Liquiditeitsmining- Het liquidity mining-programma is een manier om deel te nemen aan dagelijkse tokenbeloningen, 

POLS-distributie

De POLS-token-distributie is in de volgende metrische gegevens:

 • 15% voor de verkoop van zaden
 • 27,5% voor particuliere verkoop
 • 22,5% voor liquiditeitsfonds dat liquiditeit zal verschaffen aan Uniswap en andere beurzen
 • 15% voor groei van het ecosysteem, inclusief marketing, bewustwording, partnerschappen en uitwisselingsvermeldingen
 • 10% voor het team en de adviseurs
 • 10% aan de Fundamentele Reserve

Volgens de whitepaper zijn de team-, adviseur- en basis-tokens gedurende minimaal 1 jaar vergrendeld.

Gebruik van fondsen

Het ingezamelde geld wordt verdeeld over de volgende sectoren

 • 45% aan het ontwikkelteam
 • 20% aan marketingacties, waaronder partnerschappen, bewustwording en go-to-market-strategie
 • 5% voor juridisch en boekhoudkundig
 • 30% om liquiditeit te leveren aan beurzen

Fundamentele analysecontrole van Polkastarter

Project Fundamentals

Het Polkastarter-project biedt een utiliteitsfactor voor de integratie van en interactie met meerdere protocollen. Sinds de populariteit van DeFi en het cryptocurrency-ecosysteem, worden verschillende projecten gebouwd op verschillende blockchain-netwerken die meerdere use-cases omvatten. Zelfs in het DeFi-ecosysteem zijn bijvoorbeeld meerdere gebruikssituaties van uitlenen, lenen en stablecoin toegankelijk voor één enkele gebruiker. Daarom heeft één gebruiker interactie met meerdere protocollen die zijn ontwikkeld op verschillende blockchain-netwerken. Polkastarter biedt een enkel platform dat interoperabiliteit tussen deze blockchain-ecosystemen mogelijk maakt. Met cross-chain token-swaps kunnen gebruikers onmiddellijk van het ene token naar het andere converteren. Bovendien kunnen gebruikers met het Polkadot-netwerk deelnemen aan snellere transactieverwerking. 

Het team

Het project mist voldoende gegevens over zijn teamleden. Momenteel staan ​​er slechts twee namen van oprichters op de website. Er zijn geen details over de ontwikkelaars, het marketinghoofd, het juridische hoofd en enige andere afdeling van het project. Naast de oprichters noemt het Polkastarter-project twee adviseurs voor zijn project. 

Polkastarter-team

Hoewel de LinkedIn-profielen details van de oprichters bevatten, bevat de website geen informatie over hun relevante ervaring. Verder onderzoek suggereert ook dat, hoewel oprichters ervaring hebben met verschillende projecten, dit niet noodzakelijk in het cryptocurrency-domein ligt. 

Routekaart

De whitepaper van Polkastarter biedt details van de gedetailleerde routekaart die is opgesteld tot het laatste kwartaal van 2021. Het laatste kwartaal van 2020 bevat functies zoals een vermelding zonder toestemming, privépools, token-scams en antispam voor het laatste kwartaal van 2020. De routekaart suggereert geavanceerd kenmerken van dynamische ratio-swap en verzegelde biedingsveiling voor het jaar 2021. 

Is Polkastarter een oplichterij?

Nee. Een gedetailleerde analyse suggereert niet dat het project oplichterij is. Wel heeft het een uitgebreid plan en zorgvuldig onderzoek dat blijkt uit de roadmap. Het biedt ook unieke functies binnen zijn DEX-ecosysteem die voldoen aan de behoeften van de nabije toekomst. 

Het project moet echter worden bijgewerkt en meer details over zijn teamleden verstrekken. Ook het gebrek aan ervaring van oprichters in cryptocurrency-projecten is zorgwekkend. Bovendien bevindt het project zich nog in een ontwikkelingsfase. Door de prestaties en functies van het project in de komende maanden te analyseren, krijgt u meer details over hoe Polkastarter zijn uitspraken weergeeft. Bovendien vermelden de website of externe bronnen geen details van het slimme contract dat door serviceproviders is gecontroleerd. 

Zijn er risico’s bij het gebruik van Polkastarter?

Ja. Net als elk ander DeFi-project in het ecosysteem, heeft Polkastarter ook zijn eigen reeks risico’s en uitdagingen. Een van de risico’s is de exploitatie van de slimme contractcode. Een aanvaller of hacker kan een slimme contractcode van Polkastarter manipuleren om zich over te geven aan oneerlijke activiteiten. Dit kan een negatieve invloed hebben op zijn token POLS en het algehele project. Het is belangrijk om vooraf een goede controle van de slimme contractcode te hebben om eventuele mazen in de wet te vinden. 

** Gemiddelde beoordeling: 8/10

Polkastarter-beoordeling

Gevolgtrekking

Een van de eerste projecten op het onlangs gelanceerde Polkadot-netwerk, Polkastarter bevat opslagfundamentals die voldoen aan de behoeften van de nabije toekomst. Het heeft ook een gedetailleerde routekaart en daaropvolgende acties om hun plannen uit te voeren. Met een toenemend aantal blockchain-applicaties die op verschillende netwerken worden ontwikkeld, loopt Polkastarter zeker voorop om een ​​platform te bieden dat meerdere projecten integreert.

Polkastarter heeft echter nog een lange weg te gaan. De meeste van de plannen bevinden zich nog in de ontwikkelingsfase en moeten nog ter plaatse worden uitgevoerd. Maar dit DeFi-project is zeker een van de platforms om de komende jaren naar op zoek te gaan. 

Polkastarter Sleutelvragen, beantwoord.

Waar kan ik de whitepaper van Polkastarter vinden?

De whitepaper van Polkastarter is toegankelijk via haar website. U kunt hier ook op klikken koppeling om direct toegang te krijgen tot de whitepaper. 

Op welke beurzen staat het project vermeld?

Zijn token POLS is toegankelijk via ETH en USDT vanuit Uniswap, Gate, MXC, Poloneix en Bilaxy. 

Wat zijn de communitystatistieken van het project?

Sinds oktober 2020 zijn er 4 sociale mediakanalen van Polkastarter. Dit omvat Medium, Telegram, Twitter en LinkedIn. 

Zijn er concurrenten van het Polkastarter-project??

Ja. Er zijn momenteel projecten in ontwikkeling die zich richten op interoperabiliteit tussen blockchain-protocollen. Een daarvan is Alpha Finance. 

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector