Level01 lanceert AI-geleide DeFi-app op Google Play

Level01, het eerste DeFi-platform met AI-geleide derivatenhandel, lanceerde eerder deze maand zijn belangrijkste app in de Google Play Store. Het project dat AI-technologie gebruikt als aanvulling op zijn slimme ecosysteem voor contracthandel, zal nu zijn voetafdruk op de enorme derivatenmarkten vergroten. Volgens het persbericht van Level01 op 10 oktober is het nieuw uitgebrachte app is al beschikbaar in Google Store met 2 modi: Demo en Echt (geld). De applicatie prijst baanbrekende innovaties die ongeëvenaard zijn op de financiële markten, voornamelijk om een ​​geautomatiseerd eerlijk handelsplatform voor iedereen te bieden.

Met een live app op de markt, zal dit zeker de vraag naar de native token ‘LVX’ van het project doen toenemen. Het digitale activum dat op DigiFinex wordt vermeld, wordt momenteel verhandeld rond $ 0,10 tegen USDT en BTC met actief volume. Er wordt een notering op Uniswap gepland en dit zal weer een liquiditeitsboost zijn voor het LVX-token. Deze utility-token speelt een belangrijke rol in het Level01 DeFi-platform; gebruikers die het gebruiken om derivaten te verhandelen, genieten 50% lagere vergoedingen en kunnen het inzetten om handelsruimtes te hosten om commissies te verdienen van handelaren in de kamers.

Level01 is ook in staat om zijn inkomsten aanzienlijk te vergroten, aangezien het de Forex- en Commodity-markten bestrijkt die enorm zijn in vergelijking met de opkomende Cryptocurrency-markt. De wereldwijde derivatenmarkt wordt geschat op $ 542 biljoen, zelfs een klein percentage van dit cijfer zal significant zijn voor de inkomsten van Level01. Handelen op meerdere markten stelt Level01 in staat om zijn klantenbestand uit te breiden buiten de Cryptocurrency-markt. Het platform is met name gestructureerd om de uitwisseling van derivatencontracten op zowel cryptomarkten als traditionele markten te vergemakkelijken.

AI-waardepropositie in gedecentraliseerde derivatenhandel

In tegenstelling tot de meeste P2P-derivatenhandelsplatforms, is de Level01-prijsbenadering behoorlijk innovatief, aangezien het project AI, big data en decentralisatie combineert om zijn klanten tijdnauwkeurige prijzen te bieden met risico- en beloningsvoorspellingen, waardoor iedereen op gelijke voet handelt. Level01 heeft dit kunnen bereiken door middel van zijn gepatenteerde FairSense AI; het algoritme van de AI toont eerlijke en nauwkeurige prijzen aan beide contractpartijen door gebruik te maken van cross-stream analyses met behulp van realtime gegevens van Bloomberg en Thomson Reuters, iets dat vóór deze app alleen beschikbaar was voor grote financiële instellingen. 

FairSense AI past de waarde van onderliggende derivatencontracten elke seconde aan, waardoor beleggers een constant bijgewerkte reële waarde van hun onderliggende derivatencontracten krijgen voordat deze overeenkomt met een ander. Dit elimineert veelvoorkomende problemen bij de handel in derivaten, zoals slippen, menselijke fouten en gegevensmanipulatie. Deze aanpassing wordt geleid door algoritmen die zijn ingesteld om de meest liquide mondiale markten te volgen om realtime reeksen van eerlijke en nauwkeurige prijzen in kaart te brengen. Level01 noemde zichzelf toepasselijk “The Ultimate Fair DeFi Platform”.

Het debuut van de Level01-app versterkt de waardepropositie van dit op AI gerichte ecosysteem voor eerlijke prijsontdekking. Om mede-oprichter Adam Ooi te citeren, 

We willen de huidige tekorten en ongelijkheden op de financiële markten corrigeren en voor iedereen gelijkheid en evenwicht terugbrengen. Blockchain heeft de mogelijkheid om onze visie om de wereld beter en eerlijker te maken te voltooien … Deze lancering op Google Play vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in ons bedrijf die ons dichter bij ons doel brengt.​

Level01 Bullish strategische partnerschappen in 2020

Voorafgaand aan zijn laatste mijlpaal had Level01 twee belangrijke partnerschappen getekend als onderdeel van het opschalen van zijn gegevensbronnen en marktbereik. Het bedrijf kondigde eerder deze maand aan dat het de populaire marktdatafeed van Bloomberg ‘(B-PIPE)’ had geïntegreerd, waardoor het een van de weinige blockchain-bedrijven is die betrouwbare gegevens uit een dergelijke betrouwbare bron levert..

Wat de DeFi-vooruitzichten betreft, werkt Level01 samen met AGDelta, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van digitale vermogens. De twee hebben sindsdien hun capaciteiten gecombineerd in op AI-gebaseerde P2P-handel en datagerichte distributies om de liquiditeit te vergroten en bloeiende kansen te bieden voor geavanceerde crypto-investeringen. Andrew Au, CEO van AGDelta, is optimistisch over het vooruitzicht van deze samenwerking,


“Deze samenwerking met Level01 Technologieën is een logische stap om de beste koop- en verkoopmogelijkheden te combineren om te voldoen aan de vraag van de markt naar steeds interessantere kansen op het gebied van private, alternatieve en digitale activa. “

Gevolgtrekking

Hoewel het prijseffect op het LVX-token enige tijd kan duren om deze laatste ontwikkelingen weer te geven, zou het Level01 DeFi-platform kunnen kijken naar acceptatie op het volgende niveau. Een toename van het aantal gebruikers zou uiteindelijk de waarde van zijn LVX-utility-token kunnen verhogen, naast een toename van de handel op het platform en de vraag ernaar in beursgenoteerde crypto-uitwisselingen. Met de huidige bearish marktsentimenten is het potentieel schromelijk ondergewaardeerd en het is slechts een kwestie van tijd voordat dit token de hitlijsten beklimt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map