Equilibrium Partners met Chainlink op Price Oracles

advertentie Phemex

Equilibrium is verheugd haar samenwerking met aan te kondigen Kettingschakel. Deze samenwerking maakt prijsfeeds mogelijk. Deze zullen eerst live zijn op Polkadot voor de stablecoins van Equilibrium, gevolgd door de kredietverlening en synthetische activa. Om deze onderlinge verbanden te begrijpen, kunt u lezen over Equilibrium’s Token Economy

Chainlink is een gedecentraliseerd oracle-netwerk waarmee slimme contracten veilig toegang krijgen tot off-chain datafeeds, web-API’s en traditionele bankbetalingen. Het wordt regelmatig geïdentificeerd als een leider onder blockchain-technologieën door onafhankelijke toponderzoeksbureaus zoals Gartner. Chainlink biedt veilige en betrouwbare orakels aan blue chip-ondernemingen (Google, Oracle, Docusign, SWIFT) en toonaangevende slimme contractontwikkelingsteams.

“We kijken ernaar uit om Equilibrium een ​​robuuste set prijsorakels te bieden die realtime waarderingen bieden van activa die binnen zijn DeFi-platform worden gebruikt,” zei Daniel Kochis, hoofd van Chainlink Business Development. “De hoogwaardige data en gedecentraliseerde Oracle-infrastructuur van Chainlink zorgen ervoor dat alle prijsfeeds zeer nauwkeurig, beschikbaar en bestand tegen manipulatie zijn, waardoor gebruikers betrouwbare interacties hebben met de DeFi-protocollen van Equilibrium.”

Laten we de producten van Equilibrium eens nader bekijken om te zien hoe ze werken met prijsfeeds en orakels. 

Stabiele munten

Het punt van stablecoins is om de volatiliteit die inherent is aan de prijzen van digitale activa te verminderen. Ze zijn gedecentraliseerd en toch bestand tegen marktschommelingen, wat wordt versterkt door het unieke risicobeheersysteem en de programmatische rentevoet van Equilibrium. Stablecoin-orakels voeden prijsgegevens over hun wisselkoers naar de USD voortdurend in bijna realtime naar slimme contracten. Zonder orakels hebben externe datafeeds geen toegang tot blockchains. Regelmatige feeds van de huidige prijs zijn essentieel om robuuste pegging- en wisselkoersfluctuaties te garanderen. Met behulp van Equilibrium kunnen gebruikers gedecentraliseerde stablecoin genereren in de blockchain van hun keuze door onderpand te leveren in een andere blockchain van hun keuze.  

Lenen / uitlenen

Equilibrium maakt niet-bewarende, multi-asset, cross-chain leningen mogelijk. Gebruikers kunnen onderpandmanden met meerdere activa gebruiken om zowel stablecoins als grote crypto-activa op Equilibrium te lenen. Chainlink zal Equilibrium in staat stellen om continu toegang te krijgen tot prijsfeeds op de waarde van gediversifieerde crypto-activa om mark-to-market van de leningportefeuille in het systeem te doen. 

Het prijsdetectiesysteem van Equilibrium, dat ook zal worden gefaciliteerd door Chainlink’s prijsfeeds, zorgt voor een cruciaal onderdeel van de algehele systeemstabiliteit. Naarmate leners leningen aangaan en prijzen fluctueren, kan het systeem riskanter worden: de renteprijzen worden aangepast om het hele systeem naar het vooraf gedefinieerde liquiditeitsdoel van het systeembeheer te drijven. 

Synthetische activa

Synthetische activa zijn een mix van activa die dezelfde waarde hebben als een ander activum. Op basis van prijsfeeds kunnen gebruikers synthetische activa naar keuze genereren en deze decentraal verhandelen op het substraat van Equilibrium. 


Klanten zullen hun synthetische activa kunnen beschouwen als de aansprakelijkheid van een andere gebruiker, en zo een fractionele reservefunctie introduceren waarmee we het aanbod van deze activa kunnen uitbreiden en benutten. Dit is vergelijkbaar met fractioneel reservebankieren dat wordt beoefend door het wereldwijde banksysteem. Synthetische activa kunnen gemakkelijk worden uitgewisseld zonder een on-chain orderboek en matching-engine. Dit is in feite een ruil van de ene soort activa of passiva voor een andere.

Hoe integratie tussen Equilibrium en Chainlink werkt

Evenwicht

Dankzij de module van Chainlink die integratie mogelijk maakt met andere projecten die op het Polkadot-substraat zijn gebouwd, is het integreren van de orakels ervan eenvoudig. Equilibrium gebruikt Chainlink’s oracle-pallet in zijn eigen substraat. Er komt een witte lijst met knooppunten / validators die prijzen van Chainlink’s vertrouwde bronnen voeden.

Later, wanneer parachains op Polkadot verschijnen, zal Equilibrium worden geïntegreerd met de Chainlink-parachain door middel van cross-chain messaging door berichtkanalen tussen twee ketens tot stand te brengen..    

De CEO van Equilibrium, Alex Melikhov, gelooft dat, “Met zijn oracle-oplossing loopt Chainlink voorop in de beveiliging en privacy van gedecentraliseerde datafeeds en speelt het een sleutelrol bij het faciliteren van onze visie op multi-asset, niet-bewaarplichtige liquiditeit.”

Over evenwicht

Equilibrium is de eerste gedecentraliseerde cross-chain geldmarkt die gepoolde leningen combineert met het genereren en verhandelen van synthetische activa. Equilibrium is ingesteld om het enorme potentieel van de DeFi-markt te openen en de # 1-app te worden door uitzonderlijke diensten aan te bieden aan de gebruikers van grote crypto-activa die voorheen geïsoleerd waren. Bezoek: evenwicht.io

Over Chainlink

Chainlink is de meest gebruikte en veilige manier om universele slimme contracten van stroom te voorzien. Met Chainlink kunnen ontwikkelaars elke blockchain verbinden met hoogwaardige databronnen van andere blockchains en real-world data. Chainlink wordt beheerd door een wereldwijde, gedecentraliseerde gemeenschap van honderdduizenden mensen en introduceert een eerlijker model voor contracten. Het netwerk stelt momenteel miljarden dollars veilig voor slimme contracten in onder meer de ecosystemen voor gedecentraliseerde financiën (DeFi), verzekeringen en gaming.

Chainlink wordt door honderden organisaties vertrouwd om de definitieve waarheid te leveren via veilige, betrouwbare datafeeds. Bezoek voor meer informatie kettingschakel.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector