Anonymix Review: veilige, anonieme en handige Bitcoin-mixer

Een volledig anoniem, duidelijk, goedkoop en handig platform voor gebruikers om ‘privé hun Bitcoins te verzenden’. In deze projectbeoordeling richten we ons op Bitcoin-mixer (tumbler), Anonymix, die een volledig anonieme, duidelijke, lage vergoeding biedt. en handig platform voor gebruikers om ‘privé hun Bitcoins te verzenden’.

Bij de lancering werd Bitcoin aangeprezen als een op anonimiteit gericht platform, maar in de loop der jaren gaan gebruikers van BTC beseffen dat de topcrypto niet zo anoniem is als ze dachten. Ja, de betrouwbaarheid van Bitcoin is ongeëvenaard op het gebied van cryptocurrency, maar het platform mist gezichtsloosheid doordat een nadere analyse van de blockchain relaties tussen portefeuilles kan onthullen. Hierdoor werd de term “pseudoniem” gebruikt om BTC correct te beschrijven.

Crypto-centrische gebruikers zijn geneigd tot privacy, wat sommigen van hen heeft gedwongen over te stappen naar andere cryptocurrencies die voor totale onduidelijkheden zorgen, zoals Monero, Dash en ZCash. Anderen selecteren Bitcoin-mixers of -tumblers om de oorspronkelijke portemonnee van de BTC te verdoezelen door verschillende transacties in één pool samen te voegen voordat ze naar specifieke portefeuilles worden verzonden.

Uitdagingen voor de acceptatie van Bitcoin-mixers

De huidige oogst van mengers staat echter voor een aantal uitdagingen, waaronder:

 • Hoge kosten voor de mixservice.
 • Hoge minimum- en lage maximumlimieten voor het financieringsbedrag.
 • Traceerbaarheid van BTC vanaf de mixers.
 • Constante aanvallen van autoriteiten.
 • Scams die uit de branche komen.

Een oplossing voor de meeste van deze problemen ligt in een aankomende Bitcoin-mixer, Anonimiteit, een registratievrije BTC-tumbler op de

Wat is Anonymix?

Anonymix is een Bitcoin-mixer van het hoogste niveau die hoge niveaus van privacy, lage kosten en anonimiteit biedt aan zijn klanten.

Hoe te gebruiken

Anonymix biedt een duidelijk, gebruiksvriendelijk en snel platform dat zowel beginners als experts probleemloos kunnen gebruiken. Bitcoin-mixen is niet zo technisch als het klinkt en met het Anonymix-platform kan elke Bitcoin-houder zijn BTC snel, anoniem en veilig mengen tot schone, niet-traceerbare munten.

Hier is een korte handleiding om het meeste uit de Anonymix Bitcoin-mixer te halen.

 1. Start de officiële Anonymix-website in uw browser of Tor-browser.
 2. Voer het portefeuilleadres in waarnaar u uw munten wilt verzenden.
 3. Selecteer de tijdsperiode waarin u wilt dat het mengproces begint. “Quick” -mix maakt het mogelijk om de Bitcoin onmiddellijk te mengen en vrij te geven na één bevestiging. De functie “Vertraging” creëert echter een kloof tussen het moment waarop een gebruiker zijn / haar stortingen instuurt en wanneer hij / zij de uitvoer ontvangt. Een gebruiker kan maximaal 24 uur kiezen voor de vertraging.
 4. Selecteer de financieringspercentages voor elk adres.
 5. Voer de Captcha-code in.
 6. Stort de BTC
 7. Druk op enter en wacht op de bevestiging.
 8. Ontvang de schone BTC-munten.

Kenmerken van Anonymix Bitcoin-mixer

De belangrijkste vraag die gebruikers van Bitcoin-mixers stellen, gaat voornamelijk over anonimiteit en dat is een gebied waarop Anonymix zijn concurrenten verslaat. Er zijn verschillende factoren die de anonimiteit van een mixer verminderen, zoals registratievereisten, het reserveren van logboeken van transacties en het openen van clear net-platforms. die de kans vergroten dat transacties via IP-adressen worden herleid naar een specifieke portemonnee.

Anonimiteit lost elk van deze problemen op door een beleid zonder logboeken, handmatige menging van tijdvertragingen en een Tor-website om de anonimiteit van de gebruiker te waarborgen. Hieronder staan ​​enkele van de onderscheidende kenmerken die Anonymix biedt.


· Handmatige selectie van fondsenmixen

In wat de meeste mixers vandaag missen, biedt Anonymix. Op het platform kunnen gebruikers handmatig het fonds selecteren waarnaar ze hun munten willen sturen. Bovendien kunt u het percentage van de fondsen specificeren dat u naar elk fonds wilt sturen.

· Geen logboeken

Een veelvoorkomend geval bij Bitcoin-mixers is het logboekbeleid waarmee de platforms de transacties van klanten kunnen bijhouden lang nadat het mengen is voltooid. Dit vermindert de anonimiteit, aangezien de mixers informatie kunnen onthullen die naar u kan worden herleid.

Daarom handhaaft Anonymix het strikte “Geen registratie” en “Geen logboeken” -beleid om de privacy van zijn gebruikers te beschermen. Het platform bewaart gemengde gegevens maximaal een week op hun servers en verwijdert vervolgens de geschiedenis permanent. Gebruikers kunnen hun persoonlijke menggeschiedenis ook handmatig verwijderen onmiddellijk nadat de transactie is voltooid.

· Opnames naar meer dan 10 adressen

Een van de gemakkelijkste manieren om uw BTC te reinigen of te mengen, is door kleinere porties van het geld naar verschillende adressen te sturen, waardoor het voor iedereen moeilijker wordt om de bestemming van het geld te volgen of aan u te koppelen. Anonymix biedt gebruikers maximaal 10 adressen om hun geld op te nemen, zodat de anonimiteit wordt gehandhaafd.

· Concurrerende financieringspercentages

De minimale en maximale financieringsbedragen voor elke mixer variëren en bepalen hoeveel een gebruiker daadwerkelijk kan mengen. Anonymix staat minimale stortingen toe van 0,002 BTC (~ 18 USD) en tot 100 BTC (~ 900.000 USD) per dag voor de kleinschalige detailhandel en de Bitcoin-walvissen met privacybehoeften. Het maximale tarief verandert op elk moment in overeenstemming met de BTC-reserves van het platform.

Desalniettemin biedt het platform gebruikers ook volledige controle over de toewijzing van hun geld aan verschillende adressen. Zoals eerder vermeld, veroorzaakte het willekeurig kiezen van adressen door verschillende mixers een

Hoeveel zijn de vergoedingen?

Anonymix is ​​tegenwoordig een van de goedkoopste Bitcoin-mixers in de branche. Vergoedingen zijn natuurlijk een essentieel onderdeel van de BTC-eigenschappen voor het mengen, waardoor de mixer in bedrijf blijft. Ze zijn ook belangrijk bij het vergroten van de anonimiteit van de BTC-transactie omdat het bedrag dat in de mixer wordt gestort licht verandert nadat het is ingetrokken, waardoor een extra beschermingslaag wordt toegevoegd.

Anonymix rekent momenteel een vast tarief van 0,3% per transactie op het platform aan. Om de gemengde BTC naar meerdere uitgangsadressen te sturen zoals hierboven vermeld, wordt een extra tarief van 0.0001BTC per adres in rekening gebracht.

Extra’s:

· Het Anonymix-loterijticket

Bij elke transactie die op Anonymix wordt voltooid, wordt u automatisch opgenomen in hun loterijticketprogramma. De BTC-mixer biedt ook een winnend lot voor elke 100ste mixer die een percentage van hun transactie wint. Dit zorgt ervoor dat er meer adressen op het platform worden gebruikt, waardoor de onduidelijkheid toeneemt en ook de bedragen van het winnende ticket worden omgeschakeld, wat een extra laag anonimiteit toevoegt.

· De Tor-browsermixer / Clearnet-mixer

Gebruikers die hun BTC van het clearnet willen halen voor meer privacy, kunnen de Tor-browsergebaseerde website gebruiken. Dit zorgt voor een extra laag anonimiteit omdat zoekmachines, browsers en ISP’s gemakkelijk kunnen worden getraceerd. Je hebt hier toegang tot de Tor-website: http://anonymixtnq67qer.onion en de mirror-site op https://anonymix.net/.

· Het certificaat van oorsprong

Het platform biedt een certificaat van oorsprong voor elke mix die bevestigt dat de munten die je hebt ontvangen van Anonymix afkomstig zijn.

Gevolgtrekking

Terwijl we de projectbeoordeling van Anonymix afronden, is de meest hardnekkige vraag die gebruikers stellen – “Is het gebruik van Anonymix bitcoin mixer illegaal?” Het directe antwoord hierop is nee, het gebruik van Anonymix is ​​volkomen legaal. Als uw tokens echter van een illegale bron zijn, kunt u in aanraking komen met autoriteiten.

We raden u aan de muntmixer alleen te gebruiken voor juridische en privacydoeleinden.

U kunt meer leren van http://anonymixtnq67qer.onion of  https://anonymix.net/.

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector