CoinSwitch Review: is CoinSwitch veilig en legaal in 2021

CoinSwitch is een cryptocurrency exchange-aggregator, in tegenstelling tot traditionele exchanges die hun eigen liquiditeit genereren, beheert CoinSwitch eigenlijk geen eigen exchange.

In plaats daarvan merkten de makers van CoinSwitch dat handelaren een gemakkelijke manier nodig hebben vind de beste prijs over meerdere beurzen.

Hun platform maakt verbinding met meerdere cryptocurrency-uitwisselingen om de beste wisselkoers voor hun klanten te vinden en het supereenvoudig te maken om elk token te converteren. Klik hier om de beschikbare tarieven te zien op CoinSwitch voor meer dan 300 munten.

CoinFi-lezers krijgen een gratis $ 5 USD aan Bitcoin wanneer ze hun eerste $ 100 aan crypto verhandelen via CoinSwitch. Klik hier om van dit aanbod te profiteren.

Er zijn verschillende voordelen aan dit type platform, die in deze CoinSwitch-recensie diepgaand zullen worden besproken:

Krijg de beste wisselkoers op CoinSwitch

Ten eerste, aangezien CoinSwitch automatisch prijzen vergelijkt over meerdere beurzen, kunnen ze de allerbeste wisselkoers krijgen.

Een prijsverschil van 1 of 2% maakt misschien niet zoveel uit als u slechts $ 50 aan cryptovaluta verhandelt. Hoe meer u handelt, hoe belangrijker het echter is om een ​​goede koers te krijgen.

In plaats van naar één beurs te gaan en de door hen opgegeven prijs te krijgen, stuurt CoinSwitch uw bestelling naar de beurs met de beste prijs. Je kunt controleren huidige prijzen op CoinSwitch hier.

Geen registratie vereist

Ten tweede vereist CoinSwitch niet dat gebruikers zich registreren voordat ze hun service gebruiken, hoewel het registreren van een account u toegang geeft tot een groter aantal uitwisselingen en een betere prijs..

Dit maakt CoinSwitch een van de snelste manieren om crypto te verhandelen. Dat is vooral waar omdat sommige van de grotere uitwisselingen KYC vereisen en soms kan het enkele dagen duren voordat die verificatie is voltooid.

Bezoek hier om crypto te verhandelen zonder enige KYC.

Een korte geschiedenis

CoinSwitch is opgericht in 2017 en volgens CrunchBase ze hebben tussen de 10 en 50 werknemers.


De cryptocurrency exchange-aggregator is hoofdkantoor in Bangalore, India en richt zich voornamelijk op Aziatische klanten.

Er zijn minder regels voor cryptocurrencies in Azië, waardoor het een goede marktomgeving is in tegenstelling tot sommige westerse landen zoals het VK en de VS, die strenger zijn in het handelen in cryptovaluta..

Voordelen

  • CoinSwitch biedt een duizelingwekkend aantal handelsparen op hun platform, ze hebben meer dan 400 munten beschikbaar om te verhandelen.
  • Geen registratie betekent dat het gemakkelijk is om een ​​snelle transactie uit te voeren. U hoeft zich niet aan te melden of een KYC-verificatieproces te doorlopen.
  • Een intuïtieve lay-out maakt CoinSwitch erg gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor nieuwe cryptocurrency-handelaren.
  • CoinSwitch ondersteunt creditcardaankopen.
  • Er is een potentieel lucratief verwijzingsprogramma dat het gemakkelijk maakt om een ​​bonus te verdienen die in Bitcoin wordt uitbetaald.

Nadelen

  • CoinSwitch is niet beschikbaar in bepaalde landen, met name de Verenigde Staten.
  • CoinSwitch is in de eerste plaats een crypto-naar-crypto-uitwisseling en het is niet mogelijk om fiat te storten via een bankoverschrijving of bankoverschrijving.
  • Soms kunnen de kosten hoger zijn dan eerst vermeld, omdat CoinSwitch vereist dat handelaren de beurs- en netwerkkosten voor elke transactie betalen. Dat is een ander model dan een beurs als Changelly, waar alle kosten al zijn opgenomen in de prijsopgave voor een transactie.

Als CoinSwitch een goede keuze voor u lijkt, als u bezoek via deze link, CoinFi-lezers krijgen een bonus van $ 5 in Bitcoin wanneer ze hun eerste $ 100 aan crypto verhandelen.

Hoe CoinSwitch werkt

Eerst gaat een handelaar naar CoinSwitch en vertelt het platform welke transactie hij wil uitvoeren, bijv. ruil Bitcoin voor Ethereum, en vervolgens vertellen ze CoinSwitch hoeveel ze willen verhandelen, bijv. 0,25 Bitcoin.

Nadat de handelaar deze informatie heeft ingevoerd, zal CoinSwitch de handelaar een lijst met beurzen verstrekken om de transactie uit te voeren op.

Merk op hoe dit model verschilt van andere platforms zoals Changelly. Wanneer een handelaar Changelly gebruikt, selecteert het platform automatisch de beurs met de beste koers en voert daar de transactie uit.

CoinSwitch toont gebruikers de wisselkoersen van alle beurzen en laat de gebruiker kiezen welke beurs ze willen gebruiken.

Zodra een handelaar de uitwisseling selecteert die hij wil gebruiken, zal CoinSwitch een stortingsadres verstrekken. De handelaar moet zijn munten naar dat adres sturen. Ze moeten ook een ander adres opgeven waar ze de uitgewisselde munten naartoe willen sturen.

Zoals reeds vermeld, vereist het uitvoeren van een transactie niet dat de handelaar een account aanmaakt of een KYC-verificatie doorloopt.

Handel hier via CoinSwitch om $ 5 aan gratis BTC te krijgen.

Betalingsplatform

Een kenmerk van CoinSwitch dat zeer uniek is en hen onderscheidt van andere crypto-uitwisselingen, is dat ze individuen of bedrijven in staat stellen cryptocurrency te accepteren en vervolgens in een andere crypto te worden betaald..

Omdat CoinSwitch bijvoorbeeld meer dan 400 valuta’s accepteert, is het voor iemand mogelijk om een ​​factuur in een van die valuta’s te betalen..

Zodra de factuur is betaald en CoinSwitch de munt ontvangt, zullen ze deze in een andere crypto omwisselen en deze vervolgens rechtstreeks naar het bedrijf of de persoon sturen die wordt betaald..

Dit is een bijzonder goede functie voor iemand die crypto als betaling wil accepteren, maar alleen een bepaalde valuta, bijvoorbeeld Bitcoin. Op deze manier doet CoinSwitch al het werk om de munten uit te wisselen, waardoor het proces van het accepteren van crypto gemakkelijk wordt. Hopelijk nemen meer uitwisselingen kennis en beginnen ze een transactieservice als deze aan te bieden.

CoinSwitch heeft ook creëerde een rekenmachine waarmee mensen kunnen zien hoeveel ze kunnen besparen door crypto te accepteren in plaats van meer traditionele betaalmethoden.

Handel hier via CoinSwitch om $ 5 aan gratis BTC te krijgen.

Landenrestricties

Net als bijna elke andere uitwisseling legt CoinSwitch beperkingen op aan wie hun platform kan gebruiken. Burgers uit de volgende landen kunnen CoinSwitch niet gebruiken.

Cuba, Iran, Noord-Korea, de Krim, Soedan, Syrië, Afghanistan, Pakistan en de Verenigde Staten van Amerika (inclusief alle Amerikaanse territoria zoals Puerto Rico, Amerikaans Samoa, Guam, Northern Mariana Island en de Amerikaanse Maagdeneilanden St.Croix, St . John en St. Thomas).

Soms gebruiken handelaren in cryptocurrencies uit landen waarvoor beperkingen gelden een VPN om toegang te krijgen tot een exchange zoals CoinSwitch. Dit kan werken, maar het is ook riskant. Als de beurs erachter komt dat een handelaar toegang heeft tot het platform vanuit een geblokkeerd land met behulp van een VPN, kan het zijn dat al zijn tegoeden worden bevroren en dat de handelaar zijn cryptovaluta mogelijk niet kan terugkrijgen..

Crypto kopen met een creditcard

CoinSwitch maakt het gemakkelijk om crypto te kopen met een bankpas of creditcard.

In tegenstelling tot sommige andere beurzen waar handelaren alleen Ethereum of Bitcoin met een creditcard kunnen kopen, is CoinSwitch een platform waarmee hun gebruikers meer dan 100 verschillende cryptocurrencies met een kaart kunnen kopen. Ze ondersteunen aankopen in USD, JPY, RUB en EUR.

Veel mensen vragen hoe ze op CoinSwitch kunnen kopen en daar zullen we nu op terugkomen. Het is vermeldenswaard dat het minimale transactiebedrag $ 50 is en het maximale bedrag $ 10.000. Er is ook een maandelijkse limiet van $ 50.000.

De aankoop zelf wordt niet goedgekeurd door CoinSwitch. In plaats daarvan wordt het afgehandeld door Simplex, een Europees betalingsbedrijf. Dit is een vrij gebruikelijke opzet en veel andere uitwisselingen waarmee hun gebruikers crypto met een creditcard kunnen kopen, gebruiken ook Simplex.

Na het selecteren van welke cryptocurrency ze willen kopen en hoeveel ze willen kopen, moet een handelaar een KYC-procedure doorlopen.

Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat iemand niet probeert crypto te kopen met een gestolen creditcard. In tegenstelling tot KYC op een traditioneel platform, beweert CoinSwitch echter dat het verificatieproces slechts een paar minuten duurt. Zodra de ID van een gebruiker is geverifieerd, wordt zijn creditcard belast en worden de munten naar het portefeuilleadres van de handelaar gestuurd.

Afhankelijk van welke crypto een handelaar koopt (XRP is snel, Bitcoin is traag), beweert CoinSwitch dat het aankoopproces tussen de tien en dertig minuten kan duren..

De wisselkoers van CoinSwitch

De wisselkoersen op CoinSwitch kunnen veranderen, afhankelijk van waar de handelaar besluit om munten in te wisselen. De kosten voor CoinSwitch kunnen tussen 0% en 0,49% van de totale handelswaarde liggen.

Dat tarief vertelt echter niet het hele verhaal. Bovenop de CoinSwitch-netwerkkosten kunnen er ook een vergoeding in rekening worden gebracht door de beurs zelf en naast een netwerk (mijnwerker) vergoeding..

Hierdoor heeft CoinSwitch een ondoorzichtiger prijsschema dan andere cryptocurrency-handelsplatforms zoals Changelly. Aan Changelly de vergoeding wordt duidelijker uitgelegd en vooraf bekend.

Bezoek CoinSwitch hier om de huidige koers van de munt die u wilt verhandelen te weten te komen.

Maximale handelsomvang

Naast het vragen om een ​​beoordeling over de beste tarieven en netwerkkosten, willen sommige handelaren ook weten of er een maximale handelsomvang is op CoinSwitch?

Het antwoord is dat er geen limiet is voor cryptotransacties. Gebruikers kunnen zoveel handelen als ze willen, zolang er maar voldoende liquiditeit op de beurs is. CoinSwitch waarschuwt echter voor kleine transacties. Ze adviseren handelaren om ervoor te zorgen dat de handelsgrootte voldoende is om alle blockchain-kosten te dekken.

Normaal gesproken is dit geen probleem, maar soms kunnen de block fees hoog zijn.

Bijvoorbeeld tijdens de bull run Bitcoin van 2017 blokkeringskosten waren hoger dan $ 50. Bij het verhandelen van cryptocurrencies moet de handelaar dus altijd rekening houden met de blokkeringskosten voordat hij een transactie maakt.

Is CoinSwitch Legit?

Omdat het een relatief nieuwe uitwisseling is, willen veel mensen weten: is CoinSwitch veilig?

Het antwoord is een volmondig ja. CoinSwitch is zowel veilig als legitiem en het is een van de toonaangevende uitwisselingen in het cryptocurrency-ecosysteem.

Wat CoinSwitch zo veilig maakt, is dat ze een niet-bewarende uitwisseling zijn. In tegenstelling tot andere gecentraliseerde beurzen zoals Binance of Coinbase Pro, bewaart CoinSwitch geen gebruikersgelden. Ze hebben geen wallet-adres en slaan geen crypto op hun platform op.

Daarom is er niets dat een hacker kan stelen. Een platform zoals Coinbase heeft voor miljarden dollars aan crypto en dat is een echt doel, terwijl er geen sterke prikkel is om achter een uitwisseling als CoinSwitch aan te gaan.

Het bedrijf neemt veiligheid ook serieus en doet er alles aan om de nieuwste beveiligingspraktijken toe te passen. Dat gezegd hebbende, er is iets waar handelaren zich meer zorgen over moeten maken dan een hack.

Onjuiste transacties en klantenondersteuning

CoinSwitch waarschuwt duidelijk dat in een transactie waarbij een gebruiker geld naar een verkeerd adres stuurt, dit nooit kan worden teruggevorderd.

Als een handelaar bijvoorbeeld per ongeluk Bitcoin naar een Bitcoin Cash-adres stuurt, gaat het geld voor altijd verloren. Dat is in tegenstelling tot andere beurzen die soms geld kunnen terugkrijgen.

Daarom adviseert CoinSwitch zijn gebruikers om heel voorzichtig te zijn met waar ze hun geld naartoe sturen tijdens het handelen.

Voor alle andere problemen heeft CoinSwitch uitstekende klantenondersteuning. Ze posten hun e-mailadres – [e-mail beveiligd] – rechtstreeks op hun website en ze moedigen gebruikers aan om contact met hen op te nemen. CoinSwitch beweert binnen 15 minuten op de meeste e-mails te reageren.

Het CoinSwitch-verwijzingsprogramma

Een van de kenmerken die CoinSwitch onderscheidt van andere beurzen voor cryptocurrencies, is dat ze een verwijzingsprogramma hebben. Het programma betaalt uit in Bitcoin, waardoor het heel gemakkelijk is om hiervan te profiteren.

Eerst moet een handelaar zijn Bitcoin-adres invoeren en vervolgens zal CoinSwitch hem een ​​verwijzingslink geven. Voor elke persoon die op de link klikt en vervolgens een transactie voltooit met een waarde van minstens $ 100, verdient de verwijzer $ 5. Bovendien verdient de vriend ook $ 5, waardoor dit een goede deal is voor alle betrokkenen.

Zelfs na de eerste $ 5 zal de verwijzer een inkomstenaandeel van 25% blijven ontvangen zolang de andere persoon CoinSwitch blijft gebruiken..

Een voorbehoud is dat de minimale uitbetaling voor het verwijzingsprogramma 0,005 BTC is, gelijk aan ongeveer $ 40 op het moment van publicatie.

In feite, als u meld u aan voor CoinSwitch via deze link hier, u verdient een gratis $ 5 wanneer u voor minimaal $ 100 handelt – dat betekent dat u profiteert van onze verwijzingsbonus.

Handelen op CoinSwitch

In deze recensie van CoinSwitch hebben we alle basisprincipes van het handelen in cryptocurrencies op CoinSwitch behandeld. Dat omvat hoe CoinSwitch werkt en wat ze anders maakt dan andere cryptocurrency-uitwisselingen.

Het belangrijkste is dat CoinSwitch niet vereist dat gebruikers een account aanmaken om hun service te gebruiken. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor direct handelen, aangezien het aanmaken van een nieuw account tijdrovend kan zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkele uitwisseling voor cryptocurrencies 100% van de tijd de beste koers zal hebben.

Daarom is het belangrijk om rond te shoppen. Changelly en ShapeShift bieden een vergelijkbare service als CoinSwitch en traders willen misschien alle drie controleren om er zeker van te zijn dat ze de beste offerte ontvangen.

Onthoud dat het handelen in cryptocurrencies altijd riskant is, omdat de technologie nieuw is en er zoveel mis kan gaan. CoinSwitch is echter een veilige manier om te handelen en ze hebben een uitstekende staat van dienst op het gebied van klantenservice.

Dit maakt ze absoluut een goede uitwisseling om mee samen te werken, aangezien het lijkt alsof ze elke transactie serieus nemen en hun klanten waarderen.

Vergeet niet als u uw eerste transactie op CoinSwitch doet via deze link, je verdient een bonus van $ 5 nadat je $ 100 aan cryptovaluta hebt verhandeld.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector