Coinbase Review – Is het veilig en legaal in 2021?

Coinbase is de op een na grootste cryptocurrency-uitwisseling (na Binance) zoals gemeten op volume.

Ze zijn een Amerikaanse beurs die actief is sinds 2012, waardoor Coinbase misschien wel de meest gevestigde en vertrouwde cryptocurrency-uitwisseling ter wereld is..

De CEO van Coinbase is Brian Armstrong die gedurende zijn hele ambtsperiode een uitgesproken voorstander van cryptocurrencies is geweest. Armstrong was samen met Fred Ehrsam mede-oprichter van Coinbase in San Francisco en het succes van de uitwisseling heeft beide mannen buitengewoon rijk gemaakt.

In deze review bespreken we alles wat u moet weten over Coinbase, van het kopen van Bitcoin tot het beveiligen van uw account.

Coinbase is echt een full-service exchange met veel verschillende functies, maar zoals bij alle andere cryptocurrency-uitwisseling, best practices zijn belangrijk om uw munten veilig te houden. Om te beginnen zullen we kijken naar het proces voor het kopen van Bitcoin op Coinbase.

Is Coinbase een goede plek om Bitcoin te kopen?

Coinbase wordt algemeen beschouwd als het beste fiat voor crypto-on-ramp in het hele crypto-ecosysteem. Wanneer een crypto-investeerder Bitcoin moet kopen, is Coinbase de eerste uitwisseling waar hij aan denkt.

Dat komt grotendeels doordat Coinbase een extreem intuïtieve lay-out heeft die gemakkelijk te navigeren is, zelfs voor investeerders die net beginnen met crypto.

Het hebben van een goede gebruikersinterface is belangrijk omdat het het gemakkelijk maakt om Coinbase te gebruiken en Bitcoin te kopen zonder fouten te maken, zoals het typen van de verkeerde prijs voor een bestelling.

Het gebruik van een Coinbase-account om Bitcoin te kopen is ook echt een geweldige optie, omdat Coinbase beschikbaar is in 49 staten. De enige staat die Coinbase momenteel niet kan gebruiken, is Hawaii

Zo’n hoog ondersteuningsniveau is ongebruikelijk bij cryptocurrency-uitwisselingen. Kraken, Poloniex en Binance US zijn bijvoorbeeld allemaal niet beschikbaar in de staat New York vanwege de moeilijkheid om een BitLicense.

De Coinbase-uitwisseling is ook echt een goede keuze om Bitcoin te kopen vanwege de verschillende betaalmethoden die ze accepteren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op Coinbase een bankoverschrijving, bankstorting of pinpas te gebruiken als betaalmethode.

Hoeveel brengt Coinbase in rekening om Bitcoin te kopen??

De kosten voor het kopen van Bitcoin op Coinbase zijn grotendeels afhankelijk van de betaalmethode die u wilt gebruiken. De duurste optie is om een ​​pinpas te gebruiken. Met een bankpas is de vergoeding meestal ongeveer 4%, dus bij een aankoop van $ 100 is er een vergoeding van $ 4.

Helaas is het op Coinbase niet meer mogelijk om Bitcoin te kopen met een creditcard. Op een gegeven moment was het echter mogelijk in 2018 Coinbase gestopt met toelaten voor creditcardaankoop.


Kopen met een bankrekening is goedkoper en voor een Bitcoin-aankoop van $ 100 worden gewoonlijk ongeveer $ 3 kosten in rekening gebracht. Om te begrijpen hoe het vergoedingsschema werkt en hoe de vergoedingen variëren afhankelijk van het land waarin u woont, moet u dit controleren de Coinbase-website.

Op dit punt in onze Coinbase-beoordeling is het belangrijk om op een belangrijk verschil te wijzen tussen het kopen van Bitcoin met een bankoverschrijving en het kopen met een bankpas. Wanneer u een debetkaart gebruikt om Bitcoin op Coinbase te kopen, is de BTC direct beschikbaar in uw account. Dat betekent dat u het op Coinbase kunt houden of het kunt intrekken wanneer u maar wilt.

Een aankoop op een bankrekening is anders. Wanneer u uw bankrekening gebruikt, is de Bitcoin maximaal vijf dagen niet beschikbaar om op te nemen. De aankoopprijs is vergrendeld, zodat u de Bitcoin krijgt voor de prijs die u ziet zodra u op de koopknop drukt, maar dat BTC maximaal een week in Coinbase is opgesloten. Dit is erg belangrijk om in gedachten te houden en als u de Bitcoin onmiddellijk moet opnemen, is het belangrijk om te kopen met een bankpas, ook al zijn de kosten hoger.

Hoe kan ik Bitcoin kopen op Coinbase?

Om Bitcoin of een andere digitale valuta op Coinbase te kopen, is de eerste stap het aanmaken van een Coinbase-account. Zoals gezegd is Coinbase voor bijna iedereen in de Verenigde Staten beschikbaar. Buiten de VS is Coinbase verkrijgbaar in meer dan 100 andere landen, waaronder Coinbase UK. Een volledige lijst met landen waar Coinbase actief is, is beschikbaar Hier.

Nadat je een account hebt aangemaakt en het Coinbase ID-verificatieproces hebt doorlopen, is de volgende stap het toevoegen van een betaalmethode. Gelukkig maakt Coinbase het gemakkelijk om een ​​bankrekening aan te maken met uw inloggegevens voor online bankieren. Dankzij dit inlogsysteem kan een bankoverschrijving in slechts enkele minuten worden opgezet. Een pinpas toevoegen is ook eenvoudig en duurt minder dan 2 minuten.

Nadat u uw betaalmethode heeft toegevoegd, kunt u beginnen met het kopen en verkopen van Bitcoin en andere digitale valuta op Coinbase. Zoals u kunt zien, is het heel eenvoudig en duidelijk om uit te zoeken hoe u op Coinbase kunt kopen.

Hoe kan ik Bitcoin op Coinbase verkopen??

Bitcoin verkopen op Coinbase is net zo eenvoudig als het kopen van een digitale valuta op het platform. Breng de Bitcoin eenvoudig over naar Coinbase met behulp van het openbare adres dat de uitwisseling biedt. Zodra de transactie is gewist, wat meestal ongeveer een uur duurt voor Bitcoin, kunt u de crypto verkopen.

De kosten voor Coinbase voor het verkopen van Bitcoin zijn vergelijkbaar met de kosten voor het kopen van Bitcoin. Nogmaals, er is meer informatie beschikbaar op de Coinbase-website.

Hoe krijg ik mijn geld uit Coinbase??

Er zijn verschillende betaalmethoden die kunnen worden gebruikt om geld van Coinbase op te nemen.

Als je je bankrekening al aan Coinbase hebt gekoppeld, is dit de gemakkelijkste methode om op te nemen. Binnen de Verenigde Staten duurt het meestal twee werkdagen voordat het geld dat via een bankoverschrijving van Coinbase wordt opgenomen, op uw rekening wordt weergegeven.

Bankoverschrijvingen zijn ook een goede optie, aangezien ze gratis zijn. Dat is in tegenstelling tot een bankoverschrijving. Elke opname van een bankoverschrijving uit de Coinbase-portemonnee kost $ 25.

Eind 2018 ook Coinbase maakte het mogelijk voor klanten in de Verenigde Staten om via PayPal geld van uw rekening af te halen. Dit is een goede optie, aangezien het opgenomen geld onmiddellijk op uw PayPal-rekening wordt weergegeven, zonder te wachten. Net als bij een bankoverschrijving zijn er ook geen kosten voor het opnemen van fiat-valuta naar PayPal.

Hoe Coinbase-limiet te verhogen?

Zoals de naam al aangeeft, is de Coinbase-limiet een limiet voor hoeveel cryptocurrency u elke dag kunt kopen en verkopen. Een paar jaar geleden was de Coinbase-limiet vrij laag, zo laag als een aankooplimiet van $ 500 per week. Met een geverifieerd account kunnen gebruikers nu echter tot $ 25.000 aan Bitcoin kopen elke dag waardoor Coinbase een geweldige optie is voor iedereen behalve de meest serieuze handelaren.

Om de hoogst mogelijke aankooplimiet te krijgen, moet u uw Coinbase-account verifiëren met informatie zoals uw adres, telefoonnummer en u moet ook een kopie van uw identiteitsbewijs overleggen, of dat nu een rijbewijs of paspoort is. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je elke dag meer uit je Coinbase-portemonnee opnemen.

ENS Crypto-namen

ENS-namen zijn interessant nieuwe ontwikkeling die een van de grootste problemen in het crypto-ecosysteem proberen op te lossen: gecompliceerde crypto-adressen. Het gemiddelde crypto-adres bestaat uit enkele tientallen cijfers van onzinnige cijfers en letters, ze zijn bijna onmogelijk te onthouden of te begrijpen. Een ENS-naam lost dat probleem op.

Een crypto ENS-naam is als een domeinnaam. Het is gemakkelijk te lezen en het stelt gebruikers van cryptocurrency in staat om crypto naar een gemakkelijk te onthouden naam te sturen in plaats van naar een complex crypto-adres. Op weg naar massale acceptatie van ENS-namen zou een belangrijke stap kunnen zijn die crypto geheel toegankelijker maakt voor nieuwe gebruikers.

De reden waarom we deze namen noemen, is dat Coinbase onlangs is bekend gemaakt dat hun Coinbase-portemonnee ENS-namen zou gaan ondersteunen. De namen werken met de meeste valuta’s op het Coinbase-platform, niet alleen met Ethereum- en ERC20-tokens. Gebruikers kunnen unieke namen kiezen, zoals @ cryptofan99 en vervolgens kunnen andere mensen ze crypto sturen met die naam in plaats van een crypto-adres.

Dit vertegenwoordigt een opwindende ontwikkeling voor het cryptocurrency-ecosysteem als geheel en het zou Coinbase moeten helpen om een ​​nog bredere acceptatie te krijgen, vooral bij mensen die nieuw zijn in blockchain-valuta’s..

Coinbase belastingaangifte

Crypto-belastingen, met name belastingen in de Verenigde Staten, zijn een hot topic geworden.

Hoewel de belastingregels in veel landen onduidelijk blijven, wordt het desalniettemin steeds duidelijker dat handelaren in cryptovaluta en investeerders verantwoordelijk zullen zijn voor het betalen van belastingen. In feite stuurde de Amerikaanse IRS onlangs brieven naar duizenden cryptohouders, waarin ze hen informeerden dat ze hun crypto-bezit moesten rapporteren..

Wat heeft dat met Coinbase te maken? In feite was het Coinbase die omgedraaid rekeninginformatie voor duizenden mensen aan de IRS.

Voor degenen die van plan waren hun belastingen te betalen, was dit echter geen bijzonder probleem, maar voor degenen die hoopten op hun eigen voorwaarden aan de IRS te rapporteren, was het een grote klap. Deze samenwerking met de IRS suggereert dat Coinbase misschien niet de beste beurs is voor handelaren en beleggers die niet willen dat hun rekeninginformatie onvrijwillig wordt overgedragen aan de IRS..

Als u meer wilt weten over crypto-belastingen in de Verenigde Staten, heeft Coinbase veel informatie die uw vragen zou moeten beantwoorden.

Een stukje informatie dat de moeite waard is om nu te behandelen, is dat crypto-investeringen die langer dan een jaar worden aangehouden, tegen een lager tarief worden belast dan die eerder worden verkocht. Onder deze opzet worden crypto-hodlers meer beloond dan handelaren.

Hoe werkt Coinbase?

Mensen die willen weten wat Coinbase is, zullen misschien verbaasd zijn om te horen dat de uitwisseling eigenlijk twee verschillende services heeft.

Ten eerste is er Coinbase, het platform dat we tot nu toe in deze recensie hebben besproken. Dit is een platform dat zich voornamelijk richt op nieuwe crypto-gebruikers. Met een Coinbase-account is het gemakkelijk om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en verkopen.

De tweede service die Coinbase aanbiedt, is Coinbase Pro (voorheen bekend als de GDAX-uitwisseling). Coinbase Pro is een echte cryptocurrency-uitwisseling in de zin dat het hier mogelijk is om de ene valuta in te wisselen voor een andere. Verhandel bijvoorbeeld Bitcoin voor Ethereum of wissel Bitcoin Cash of Bitcoin om. Er zijn limietorders, marktorders en veel van de andere tools die u op elke andere cryptocurrency-uitwisseling zou verwachten.

Het overzetten van crypto tussen Coinbase en Coinbase Pro is snel en gratis. Dat betekent dat het gemakkelijk is om een ​​Coinbase-account te openen, Bitcoin te kopen en het vervolgens naar Coinbase Pro te sturen om voor andere valuta’s te handelen..

Coinbase Pro-handelsparen

Coinbase Pro heeft behoorlijk wat nieuwe handelsparen toegevoegd sinds de bullrun in 2017. Zo is het nu mogelijk om cryptocurrencies zoals XRP, XLM, REP, BAT en zelfs DAI te verhandelen op het Coinbase Pro-platform. Veel Coinbase-recensies hebben erop gewezen hoeveel beter het platform te gebruiken is nu ze meer munten aanbieden.

Eerder toen Coinbase alleen munten zoals Bitcoin en Ethereum aanbood om te verhandelen, toen een nieuwe munt aan het Coinbase-platform werd toegevoegd, steeg de prijs vaak omdat zoveel mensen het nu konden kopen en verhandelen.

Dit werd nagesynchroniseerd het Coinbase-effect. Sinds die tijd zijn de zaken echter veranderd. Nu met allerlei nieuwe uitwisselingsplatforms hebben handelaren meer toegang tot cryptocurrencies en wanneer Coinbase een nieuwe munt toevoegt, wordt dit niet langer als een groot probleem beschouwd.

Helaas zijn niet alle munten overal verkrijgbaar. Om te bepalen in welke cryptocurrencies u op Coinbase Pro kunt handelen, op basis van uw locatie, kunt u de Coinbase-website. Als een munt nog niet beschikbaar is om in uw regio te verhandelen, kan deze in de toekomst beschikbaar zijn, aangezien Coinbase altijd bezig is om hun service uit te breiden.

Kunt u handelen met hefboomwerking op Coinbase Pro?

Veel cryptocurrency-uitwisselingen zijn berucht om de hoeveelheid hefboomwerking die ze hun handelaren laten gebruiken. Sommige platforms zoals Bitmex laten dit bijvoorbeeld toe leveraged transacties zo hoog als 100x.

Tot begin 2020 was het alleen mogelijk om cryptocurrency op Coinbase te kopen en verkopen of te verhandelen, er was geen optie voor leveraged trading. Dat is echter veranderd en onlangs begon Coinbase hun klanten de mogelijkheid te bieden om met hefboomwerking te handelen. Helaas is deze optie verre van algemeen beschikbaar.

Vanaf publicatie is de hefboomwerking op Coinbase Pro alleen beschikbaar voor inwoners van 23 staten in Amerika. Om in aanmerking te komen voor margehandel, moet de handelaar Coinbase regelmatig gebruiken en een actief saldo op zijn rekening houden. Meer informatie over handel met hefboomwerking is beschikbaar op de blog van Coinbase. Over het algemeen is Coinbase niet echt het beste platform voor margehandel, zoals een beurs FTX is hier veel beter voor.

Hoe kan ik de Coinbase-app gebruiken?

Wanneer u Coinbase en alle functies die het heeft, bekijkt, de Coinbase-app is ontworpen om dezelfde functionaliteit te bieden als het desktopgebaseerde platform. U kunt bijvoorbeeld bankoverschrijvingen starten, uw betalingsmethode wijzigen en geld in en uit uw Coinbase-portemonnee overboeken. De opnamekosten van Coinbase zijn hetzelfde, ongeacht of u de app of de uitwisseling gebruikt.

Natuurlijk stelt de app handelaren ook in staat om cryptocurrency te kopen en verkopen. Dit is vooral handig gezien de vluchtige aard van het cryptocurrency-ecosysteem. Soms stijgen of dalen prijzen extreem snel en wilt u misschien kopen of verkopen terwijl u niet achter de computer zit. De app maakt het gemakkelijk om dit te doen. Net als het desktopplatform kunt u nog steeds geen creditcard gebruiken om crypto te kopen, maar u kunt andere betaalmethoden gebruiken, zoals bankoverschrijvingen of een bankpas.

De mobiele app heeft dezelfde handelsparen als Coinbase, waaronder onder andere BTC, BCH, ETH, ETC, LTC, BAT en USDC. Het bevat ook een prijswaarschuwing die handig kan zijn om op de hoogte te blijven van plotselinge prijsveranderingen. Ten slotte heeft de app een functie waarmee deze onmiddellijk kan worden uitgeschakeld in het geval dat uw telefoon wordt gestolen.

Als iemand toegang zou krijgen tot uw telefoon, zou hij geen geld kunnen stelen of aankopen kunnen doen met de Coinbase-applicatie.

Hoe verdient Coinbase geld??

Coinbase verdient het grootste deel van zijn winst op twee unieke manieren. De eerste zijn vergoedingen die zij in rekening brengen voor de aan- en verkoop van cryptocurrencies. Aangezien Coinbase misschien wel de beste manier biedt om cryptocurrency te kopen, en miljoenen mensen het platform voor dit doel gebruiken, is het logisch dat Coinbase een goede winst maakt door deze service aan te bieden..

Coinbase-vergoedingen die voor het handelen in rekening worden gebracht, zijn de tweede manier waarop Coinbase winst maakt. Onlangs Coinbase Pro verhoogden hun maker- en nemervergoeding tot 0,5%, wat vrij hoog is voor een cryptocurrency-uitwisseling.

Ondanks deze hoge kosten blijft Coinbase qua volume de op een na populairste cryptocurrency-uitwisseling, zodat ze een goede winst blijven maken van klanten die op het platform handelen.

Er is een derde manier waarop Coinbase winst maakt, maar het vertegenwoordigt slechts een klein deel van hun winst. Staking vindt plaats wanneer een cryptocurrency-investeerder sommige van zijn munten vergrendelt om het netwerk te helpen beveiligen. Normaal gesproken gebeurt dit op individuele basis, maar het is nu ook mogelijk om via Coinbase in te zetten.

Vanaf nu de meest populaire uitzetoptie op Coinbase is Tezos hoewel zodra Ethereum overschakelt naar Proof of Stake, dit waarschijnlijk de meest ingezette cryptocurrency zal worden. Coinbase brengt een commissie in rekening aan investeerders die bij hen investeren en dit is de derde manier waarop Coinbase winst maakt.

Is Coinbase veilig?

Als mensen vragen of Coinbase veilig is, is het antwoord beslist ja.

Als er één punt is dat de moeite waard is in deze Coinbase-recensie, is het dat het platform legitiem is en niet bezuinigt op het gebied van veiligheid. In feite staat Coinbase zelfs bekend om het detecteren geavanceerde hackpogingen en ermee omgaan voordat ze een probleem kunnen worden.

Dat gezegd hebbende, is het nog steeds belangrijk om basisbeveiligingsprocedures te volgen bij het gebruik van de Coinbase-uitwisseling, zoals het gebruik van veilige tweefactorauthenticatie.

Twee-factorenauthenticatie met Google Authenticator

Hoewel er zeker grotere hacks hebben plaatsgevonden, gebeurde er een die echt ieders aandacht trok in 2019 toen een hacker $ 100.000 stal van een crypto-ingenieur Coinbase-account. De hacker kon dit doen omdat in plaats van dat de ingenieur de Google-authenticator voor 2FA (Two Factor Authentication) gebruikte, hij een sms gebruikte. Daardoor kon de hacker dit doen een sim-swap, toegang krijgen tot zijn rekening en al zijn geld aftappen.

Dit laat zien waarom het zo belangrijk is om 2FA in te stellen met Google Authenticator in plaats van een sms-bericht. Het is mogelijk voor hackers of iemand anders om een ​​telefoonbedrijf te bellen en hen te overtuigen een telefoonnummer over te zetten naar een nieuwe simkaart die de hacker beheert.

Zodra ze dat hebben, samen met een gehackt uitwisselingswachtwoord, kan een hacker alle cryptovaluta van een account verwijderen en misschien zelfs de fiat-valuta. Hoewel Coinbase nooit technisch is gehackt met deze aanval, hebben ze wel een goede afdeling voor klantenondersteuning om iedereen te helpen die problemen ondervindt bij het gebruik van de uitwisseling.

Klantenservice

In het geval dat u een probleem tegenkomt tijdens het handelen op Coinbase, of u wilt weten hoe u Coinbase beter kunt gebruiken, dan is er een goed centrum voor klantenondersteuning. Coinbase biedt verschillende manieren om klantenondersteuning te bereiken, via e-mail of met een telefoontje. Meer informatie daarover, inclusief een e-mailadres voor klantenondersteuning, is beschikbaar Hier.

Wanneer mensen vragen of Coinbase legitiem is, is een van de gemakkelijkste manieren om de legitimiteit van het platform te bewijzen, door naar hun fysieke kantoren te kijken. In tegenstelling tot sommige andere duistere beurzen waar het moeilijk kan zijn om erachter te komen in welk land ze zijn gevestigd, weet je met Coinbase dat ze kantoren hebben op drie verschillende locaties in de Verenigde Staten. Een Coinbase-zwendel als bedrijf is helemaal niet echt, met hun goede reputatie, klantenondersteuning en Californische kantoren is Coinbase de echte deal.

Grootste crypto-overdracht ooit

Het is erg interessant om in een Coinbase-recensie te praten over Coinbase die, wat tot op de dag van vandaag nog steeds de grootste cryptocurrency kan zijn, verzendt transactie in de geschiedenis. Tegen het einde van 2018, als onderdeel van een upgrade van hun koelopslagsysteem, verplaatste Coinbase ongeveer vijf procent van alle BTC, acht procent van alle ETH en vijfentwintig procent van alle LTC. Dat was destijds ongeveer $ 5 miljard aan crypto, maar vanaf het voorjaar van 2020 is het aanzienlijk meer waard.

Dit waren allemaal saldi die in de interne Coinbase-portemonnee werden bewaard, wat interessant is omdat het laat zien dat Coinbase niet alleen de transacties van andere handelaars vereffent, maar ook zelf een aanzienlijke hoeveelheid cryptocurrency bezit. Het laat ook zien dat Coinbase absoluut een veilig platform is, aangezien deze crypto-stash-brij een van de grootste honeypots aller tijden is. Als er kwetsbaarheden zouden zijn, zou de crypto onvermijdelijk worden gehackt.

Welke andere uitwisselingen zijn zoals Coinbase?

Als je een service wilt die lijkt op wat Coinbase aanbiedt, maar als je Coinbase bekijkt, heb je besloten dat dit niet de juiste ruil voor jou is, dan wil je misschien een van deze andere Amerikaanse uitwisselingen overwegen. Al deze beurzen voldoen volledig aan de Amerikaanse regelgeving en worden beschouwd als veilige platforms om op te handelen.

De enige beperking die het vermelden waard is, is dat handelaren uit de staat New York geen van deze platforms kunnen gebruiken.

Kraken

Kraken, opgericht in 2011, is een van de oudste cryptocurrency-uitwisselingen die er nog steeds is. Net als Coinbase heeft Kraken zijn hoofdkantoor in San Francisco. Helaas zijn voor degenen die cryptocurrency willen kopen Kraken bankoverschrijvingen de enige geldige betaalmethoden voor het platform. Ze accepteren geen pinpassen of creditcards.

Het voordeel van Kraken ten opzichte van Coinbase is dat ze aanzienlijk meer handelsparen, inclusief munten zoals NANO, WAVES, Dogecoin en Cosmos. Kraken is nooit gehackt en hun handelsvolume bedraagt ​​gemiddeld een kwart tot de helft van dat van Coinbase.

Poloniex

Poloniex, opgericht in 2014, is de enige beurs op deze lijst die met succes is gehackt. Dat gezegd hebbende, ze hebben veel geleerd van hun fouten en zijn tegenwoordig een veel veiliger platform. Poloniex heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en hun dagelijkse handelsvolume is ongeveer de helft van dat van Kraken.

In tegenstelling tot Kraken is een van de betaalmethoden van Poloniex een pinpas. De transactie wordt echter niet rechtstreeks via het Poloniex-platform uitgevoerd, maar wordt goedgekeurd door Simplex, een externe provider. Het voordeel van deze opzet is echter dat het mogelijk is gebruik een creditcard op Poloniex om crypto te kopen. Dat maakt ze een geweldige ruil voor iedereen die crypto op krediet wil kopen.

Binance VS

Pas in het najaar van 2019 gelanceerd, is de Amerikaanse dochteronderneming van Binance de nieuwste beurs op onze lijst. Tot nu toe heeft de beurs niet veel belangstelling gewekt onder liefhebbers van cryptocurrency en hun dagelijkse handelsvolume is soms niet eens hoger dan $ 10.000.000. Dat is vergeleken met het originele Binance-platform dat vaak een dagelijks handelsvolume heeft van enkele honderden miljoenen dollars.

Een van de voordelen van Binance US is dat ze veel handelsparen, inclusief ICX en NEO. Hoewel Binance US zijn handelaren niet toestaat crypto te kopen met een creditcard die ze wel ondersteunen pinpas aankopen.

Begin met handelen op Coinbase

Het is een goed idee om Coinbase te herzien, aangezien dit een van de meest prominente cryptocurrency-uitwisselingen in het hele blockchain-ecosysteem is. Volgens hun website heeft Coinbase 25 miljoen gebruikers afkomstig uit 32 verschillende landen wereldwijd. Die gebruikers helpen rekening te houden met de populariteit van Coinbase en hun ongewoon hoge handelsvolume in vergelijking met andere beurzen zoals Kraken en Poloniex.

Zelfs met de recente explosie van nieuwe uitwisselingen blijft Coinbase een van de beste en gemakkelijkste manieren om cryptocurrency te kopen. Ze accepteren verschillende betaalmethoden en hun KYC-verificatieproces is snel en eenvoudig, zodat u zich snel kunt registreren. Hoewel Coinbase geen creditcardaankopen toestaat en hun kosten iets hoger zijn dan gemiddeld, vinden veel mensen dat het de moeite waard is om meer te betalen vanwege de hoge beveiligingsnormen van Coinbase..

Bovendien, aangezien Coinbase in de VS is gevestigd, zijn ze verantwoording verschuldigd aan strikte Amerikaanse voorschriften die de beleggers op het platform aanzienlijk beschermen..

Tussen Coinbase en Coinbase Pro zouden de meeste handelaren en investeerders in cryptocurrency een platform moeten vinden dat aan de meeste van hun behoeften voldoet. De transactiekosten van Coinbase tussen deze twee gekoppelde beurzen zijn gratis, dus het is altijd gemakkelijk om geld te verplaatsen als dat nodig is. Mocht je toch nog vragen hebben is er altijd meer informatie te vinden op de website van Coinbase en hebben ze ook een uitgebreide FAQ ondersteuningspagina dat een breed scala aan onderwerpen beslaat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector