IOTA-prijsvoorspelling voor 2021: de tweede piek in crypto’s ontbreekt

IOTA – voorspellingsoverzicht

IOTA-voorspelling: H1 2021

Prijs: $ 2,50

Prijsfactoren: Crypto-marktsentiment, IOTA-sentiment, Wereldwijde politiek

IOTA-voorspelling: 1 jaar

Prijs: $ 4,50 – $ 5,00

Prijsfactoren: wereldwijd economisch herstel, crypto-marktsentiment, post COVID-19

IOTA-voorspelling: 3 jaar

Prijs: $ 10,00 – $ 11,00

Prijsfactoren: cryptomarkt, technieken, IoT-acceptatie, wereldwijde politiek

 

IOTA, dat in 2016 begon te leven, is in februari absoluut aan het stijgen. Het miste de cryptogolf in 2020 volledig, waardoor Bitcoin boven de $ 20.000 kwam. Maar het haalde uiteindelijk de rest van de markt in februari in, toen de prijs steeg van ongeveer $ 0,40 naar $ 1,40. De prijs daalde op 15 februari korte tijd onder $ 1, maar schoot in de daaropvolgende dagen weer omhoog tot boven $ 1,70, wat aantoont dat deze bullish beweging houdbaar is. Op 22 februari zagen we weer een dip onder $ 1, maar de prijs stuiterde weer boven $ 1,30, wat de bullish bias bevestigt..  

IOTA profiteerde enorm van de sterke stijging van de cryptocurrency-markt in 2017 en steeg snel van ongeveer $ 0,20 naar $ 5,80 in december van dat jaar. De prijs daalde uiteindelijk, samen met de rest van de cryptomarkt, en werd gedurende twee jaar zijwaarts verhandeld. Maar terwijl de rest van de cryptomarkt in de tweede helft van 2020 steeg, bleef Iota handelen binnen een bereik en miste de recente stijging, die Bitcoin voor de tweede keer naar $ 20.000 bracht..

De implementatie van het Internet of Things (IoT) is versneld sinds het begin van de COVID-19-pandemie, maar ondanks dat IOTA het systeem voor IoT-transacties is, heeft het daar ook niet van geprofiteerd, wat vragen oproept bij investeerders. In ieder geval zijn voortschrijdende gemiddelden veranderd van ondersteuning in weerstand op grafieken met grotere periodes, dus laten we hopen dat ze ondersteuning zullen bieden voor IOTA.

 

Actueel IOTA / USD Prijs:

Recente wijzigingen in de IOTA-prijs

Periode Verander ($) Verandering %
1 maand +0,83 +186%
3 maanden +0.94 +225%
6 maanden +0,87 +204%
1 jaar +1,01 +360%
3 jaar -0.98 -89%

 

Factoren die van invloed zijn op IOTA


IOTA is een blockchain die is ontwikkeld om transacties tussen verbonden apparaten in het Internet of Things-systeem af te handelen, dat tot doel heeft alle machines en menselijke financiën met elkaar te verbinden, waardoor onmiddellijke automatische betalingen mogelijk zijn. De implementatie en evolutie van het IoT zal een impact hebben op IOTA, die naar verwachting vooral positief zal zijn, hoewel het waarschijnlijk ook impact zal hebben op de langere termijn. Schaalbaarheid is een positieve factor voor IOTA, in vergelijking met Bitcoin, hoewel het zijn eigen problemen heeft. De beveiliging van het systeem is vrij kwetsbaar, wat investeerders heeft ontmoedigd om zich tot deze cryptocurrency te wenden.

IOTA-prijsvoorspelling voor de komende 5 jaar

Recente ontwikkelingen voor IOTA / USD

IOTA, met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 821 miljard, loopt wat betreft waardestijging achter op andere grote cryptocurrencies. Terwijl de meeste andere crypto’s in de tweede helft van 2020 een hoge vlucht namen, stagneerde MIOTA grotendeels en verhoogde de marktkapitalisatie niet, wat niet overtuigend is als het gaat om het aantrekken van nieuwe investeerders. Enerzijds zou IOTA kunnen worden beschouwd als de cryptocurrency van de toekomst, aangezien de IOTA het netwerk is voor het internet der dingen. Ze hebben met vooraanstaande bedrijven, zoals Bosch en Volkswagen, afspraken gemaakt om de bruikbaarheid van het platform uit te breiden naar aangesloten apparaten.  

Maar aan de andere kant zal de cryptocurrency van IOTA, de MIOTA, niet de exclusieve digitale valuta zijn voor betalingen via het netwerk. Eventuele altcoins zullen hiervoor worden gebruikt, dus het IOTA-netwerk zal alleen als zodanig werken, wat geen direct voordeel betekent voor de MIOTA-altcoin, hoewel er voordelen zijn van de schaalbaarheid van zijn DAG-technologie. Met deze technologie kunnen gebruikers 2 eerdere transacties verifiëren om een ​​nieuwe transactie te doen. Op het IOTA-netwerk zijn transacties aan elkaar gekoppeld, wat een snellere verwerkingstijd en lagere transactiekosten mogelijk maakt. Toch heeft IOTA de stijging van de cryptocurrencies in 2020 gemist, en het feit dat de oprichter en co-voorzitter, David Sønstebø, gedwongen werd de Iota Foundation te verlaten na een unaniem bestuursbesluit in december 2020, helpt niet.. 

Technische analyse van IOTA – hoe lang zullen voortschrijdende gemiddelden standhouden?

 

 De winsten waren minimaal op grotere tijdsbestekken 

De IOTA / USD steeg eind 2017, samen met de meeste cryptocurrencies, tot $ 5,80, maar in juli 2018 had het al die winsten teruggegeven, waarbij de daling stopte in het gebied rond $ 0,10, waar het een ondersteuningszone vormde. . Die zone is de ultieme ondersteuning geworden. De 20 SMA (grijs) zorgde de afgelopen twee jaar voor weerstand, maar in juli 2020 slaagde de prijs erin boven dat voortschrijdend gemiddelde te stijgen, dat in steun veranderde. IOTA is er echter sinds augustus 2020 niet in geslaagd om nieuwe highs te maken, zoals hierboven vermeld, wat suggereert dat kopers niet de leiding hebben over deze altcoin..

 De hoogtepunten worden nog steeds lager voor IOTA

Op de wekelijkse chart boden voortschrijdende gemiddelden ook een aantal jaren weerstand, met name de 50 SMA (geel), die duurde tot halverwege vorig jaar, toen de prijs boven dit niveau kwam. De ondersteuningszone rond $ 0,10 is hier ook zichtbaar, terwijl de 20 SMA in ondersteuning is veranderd en de prijs momenteel handelt tegen dit voortschrijdend gemiddelde. Nu is het de vraag of de MA’s zullen worden verbroken. Als dat het geval is, zien we mogelijk een duik naar $ 0,10 vanaf ongeveer $ 0,30, waar het nu wordt verhandeld. Zo niet, dan kunnen we een bounce verwachten, hoewel dit waarschijnlijk niet te hoog zal zijn.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector