Dash (DAS) Prijsvoorspelling Q4 2020: zal de ondersteuning standhouden?

De cryptocurrency, Dash, die begon als een vork van Bitcoin in 2014, genaamd XCoin, Darkcoin en ten slotte Dash, steeg in 2017 meer dan $ 1.500 hoger, net als alle cryptocurrencies, geleid door Bitcoin, die dat jaar begonnen met ongeveer $ 10 en toenamen. boven de $ 1.600, terwijl de goudkoorts naar digitale valuta zijn hoogtepunt bereikte. Maar de goudkoorts eindigde zodra 2018 begon, en sindsdien is de prijs van de DASH / USD aan het dalen, en het wordt nu geconfronteerd met de langetermijnondersteuningszone rond de $ 37 tot $ 38.

Het technische plaatje ziet er niet veelbelovend uit voor Dash-stieren; de hoogtepunten zijn lager geworden en de technische indicatoren bieden weerstand op grafieken met een hoger tijdsbestek. Een van de meest bearish signalen is het feit dat, terwijl andere grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum sinds maart toenemen, Dash stagneert en verkopers de keerzijde in september hebben getest. Dit laat ons achter met een bearish voorkeur voor Dash.  

 

 

Actueel DAS Prijs:

Recente wijzigingen in de Dash-prijs

Periode Verander ($) Verandering %
30 dagen -4.52  -6,7%
3 maanden -3.22 -4,7%
6 maanden -14.45 -21,2%
1 jaar +10.30 uur +15,1%
3 jaar +62.40 +91,8%

 

 

Dus de prijsactie en de [[DAS]] -grafieken wijzen naar beneden, en de fundamentals zijn ook niet erg veelbelovend. Het Dash-team zei in oktober dat Dash niet moet worden gezien als een privacyvaluta, wat in schril contrast staat met waar Dash in het begin voor stond. Dat had echter geen grote impact, al blijft de druk naar beneden nog steeds bestaan.

Dus ondanks dat Dash samenwerkt met Secure Digital, om handelsfaciliteiten aan te bieden via hun OTC-desk, wat verdere verbeteringen heeft doorgevoerd en de cryptomarkt sinds maart toeneemt, tonen kopers niet veel vertrouwen in deze altcoin, wat niet duidt op een mooie toekomst. zoals de zaken er nu voor staan.    

 

Dash-voorspelling: Q4 2020 Dash-voorspelling: 1 jaar Dash-voorspelling: 3 jaar
Prijs: $ 80 – $ 85

Prijs drijfveren: Dash-sentiment, USD-correlatie, technische indicatoren

                                

Prijs: $ 40 – $ 45 

Prijs drijfveren: Technische analyse, cryptomarktsentiment

                                                                       

Prijs: $ 180 – $ 200

Prijs drijfveren: Dash-ontwikkelingen, Crypto-marktsentiment, Dash-sentiment, wereldwijde evenementen

Dash Live-grafiek

DAS

 

Dash-prijsvoorspelling voor de komende 5 jaar

Recente ontwikkelingen voor DASH / USD

Er waren zowel positieve als negatieve ontwikkelingen voor Dash, hoewel de markten niet te veel op fundamentals waren geconcentreerd. Zoals hierboven vermeld, werd Dash beschouwd als een op anonimiteit gerichte cryptocurrency, samen met Monero en ZCash, maar het Dash-team gooide dat begin oktober allemaal weg. Fernando Gutierrez, CMO van de Dash Core Group, legde de volgende verklaring af over de CoinTelegraph toen hem werd gevraagd of Dash zijn privacystatus moet behouden: 

“Nee, Dash is een cryptocurrency voor betalingen, met een sterke focus op bruikbaarheid, waaronder snelheid, kosten, gebruiksgemak en gebruikersbescherming door optionele privacy.”

Dat belooft niet veel goeds met de veiligheidsstatus die het ooit had, maar het lijkt erop dat Dash-functionarissen het verschuiven van een veilige / anonieme cryptocurrency naar een gemakkelijkere, waarmee men transacties kan doen. Ze zijn een nieuw liquiditeitspartnerschap aangegaan met de Secure Digital Markets. SDM wordt gereguleerd door FINTRAC in Canada en is een wereldwijd gericht handelsplatform voor digitale activa voor instellingen. SDM heeft meer dan $ 2 miljard aan Over-the-Counter (OTC) digitale activa-overdrachten voltooid. Met deze nieuwe samenwerking helpt SDM institutionele beleggers om Dash te kopen, verkopen en verhandelen via de Secure Digit Markets OTC-desk..

Pasta, een van de ontwikkelaars van de Dash Core Group, legde de ontwikkeling uit van Dash Core v0.16.0.1, dat klaar is voor implementatie door node-operators. Deze verbeteringen zijn verplicht voor alle Dash-masternodes en -miners, en het omvat bevestigingsmethoden voor de juiste masternode-houdersoftware en hogere niveaus van anonimiteit bij het gebruik van PrivateSend en verbeteringen in de portemonnee-interface. Dash werkt ook samen met Taurus.io, een Mexicaanse cryptocurrency-uitwisseling, om de eerste crypto Visa-betaalpas in Latijns-Amerika vrij te geven, maar zoals we al zeiden, heeft dit geen invloed op de prijsactie.

Technische analyse – zullen MA’s de DASH / USD onder de ondersteuning duwen?

Zoals de maandelijkse grafiek bovenaan dit artikel laat zien, steeg de DASH / USD in 2017 met meer dan 15.000%, van ongeveer $ 10 naar $ 1.570. Maar de stijging eindigde met dat jaar, en in 2018 crashte de cryptomarkt, waardoor Dash ermee naar beneden trok. De DASH / USD verloor bijna al zijn winsten in 2018, maar een basis vormde zich rond de $ 37 tot 38. Afgezien van de piek in december vorig jaar, blijven de hoogtepunten steeds lager worden, en de 20 SMA (grijs) biedt weerstand op de maandelijkse grafiek. Het is een paar keer doorboord, maar het is niet gebroken, aangezien we geen kandelaars zien die erboven zijn gesloten. Dus de 20 SMA houdt de druk naar beneden voor de DASH / USD.  

 

Het bereik wordt smaller voor Dash

Op de wekelijkse tijdschema-grafiek bood de 20 SMA ondersteuning tijdens de bullish beweging, vóór 2018. Maar dat voortschrijdend gemiddelde werd verbroken na de grote omkering in februari 2018, en de prijs voor de DASH / USD is onder alle voortschrijdende gemiddelden gebleven. Vanaf dat moment. Nu blijft de 100 SMA (groen) de ultieme weerstand op de wekelijkse chart. Het verwierp de prijs in juli / augustus en keerde Dash lager terug. De steun van $ 37 hield deze keer opnieuw stand, maar de druk blijft neerwaarts, dus we denken niet dat het te lang zal duren, aangezien Dash niet heeft geprofiteerd van het bullish momentum op de cryptomarkten van de laatste paar. maanden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me