Bitcoin Cash-prijsvoorspelling voor 2021: BCH loopt nog steeds achter op de crypto-piek

Bitcoin Cash – voorspellingsoverzicht

Bitcoin Cash-voorspelling: H1 2021

Prijs: $ 1.000 – $ 1.200

Prijsfactoren: kasstromen, marktsentiment, COVID-19

Bitcoin Cash-voorspelling: 1 jaar

Prijs: $ 1.500 – $ 2.000

Prijsfactoren: status van veilige haven, post COVID-19, wereldwijde politiek

Bitcoin Cash-voorspelling: 3 jaar

Prijs: $ 5.000 / sterk>

Prijsfactoren: haveloze centrale banken? Crypto-marktsentiment, veilige havenstatus, wereldeconomie

 

Bitcoin Cash BCH was een van de laatste cryptocurrency die zich bij de stijging van de cryptomarkt voegde, die pas in januari van dit jaar begon voor deze altcoins, terwijl de stijging voor andere grote altcoins begin november 2021 begon. BCH stuiterde in januari van ongeveer $ 300 naar $ 620. 10 en tot $ 775 voor Bitcoin Cash op 15 februari, maar dat is nog ver verwijderd van de hoogte van $ 4.000 in 2017-18. Daarnaast handelde BCH / USD, terwijl het grootste deel van de cryptomarkt in februari het hoogste punt van januari had gehaald, nog steeds onder de $ 600, wat erop wees dat de koopdruk niet zo sterk is, maar het werd verder ingehaald tegen midden februari, toen we zagen de tweede golf. Hoewel het eind februari bijna 40% van de winst heeft teruggegeven. Maar de druk lijkt in maart weer bullish te worden.

Sinds het coronavirus en de wereldwijde economische recessie, die nog steeds gaande is in Europa, hebben cryptocurrencies de status van veilige havenactiva verdiend. Maar Bitcoin Cash heeft niet veel geprofiteerd van deze status. Het begon in januari van dit jaar bullish te worden, maar het is weer teruggedraaid, waardoor het de meeste actie misloopt. De markt sprikkeling is positief geweest voor de crypto markt, maar blijkbaar niet voor BCH.

Bitcoin Cash-transacties zijn goedkoper dan Bitcoin, aangezien de schaalbaarheid is hoger, maken kleine transacties goedkoper, wat de belangrijkste reden was waarom Bitcoin Cash in 2017 afweken van Bitcoin, en BCH is van plan de blokgrootte te vergroten om snellere transacties mogelijk te maken terwijl het verlagen van vergoedingen. De concurrentie met Bitcoin heeft BCH pijn gedaan; echter als grote instellingen, zoals Paypal, aannemen Bitcoin Cash, de prijs zou uiteindelijk weer moeten stijgen om lid te worden van de rest van de cryptomarkt.

Recente veranderingen in de Bitcoin Cash-prijs

Periode Verander ($) Verandering %
3 maanden +143 +57,9%
6 maanden +125 +43,6%
1 jaar +36 +9,6%
3 jaar -1.150 -73,7%
4 jaar +110 +9800%

Factoren die van invloed zijn op Bitcoin Cash

Net voor de stijging in het vierde kwartaal van 2017 week Bitcoin Cash af van Bitcoin, wat het perfecte moment was, tegen een initiële prijs van $ 300. Het steeg bijna onmiddellijk naar $ 1.000 en tegen het einde van 2017 had het $ 4.000 bereikt. De daling die volgde op de cryptomarkt was ook in het volgende jaar brutaal, en op sommige punten belandde Bitcoin Cash onder de $ 50. Zoals we al zeiden, deed de concurrentie met Bitcoin pijn aan BCH en deden de aanvallen van de Bitcoin-gemeenschap voor de splitsing pijn aan zijn reputatie. Deze familievete heeft de reputatie van BCH geschaad, wat een van de redenen is waarom deze cryptocurrency achterblijft bij andere grote cryptocurrencies, ondanks dat het tot de top 5 crypto’s behoort wat betreft marktkapitalisatie..

Sinds 2018 is de trend over het algemeen enigszins bullish geweest, en we zagen eerder deze maand een stijging, wat bemoedigend was voor kopers, die hoopten dat Bitcoin Cash zich zou aansluiten bij de rest van de cryptomarkt in de stijging, na het breken van de lange termijn. weerstand op $ 500. Maar dat gebeurde niet, en de prijs is weer binnen het bereik teruggekeerd, hoewel die zet een teken is dat BCH leeft, en het heeft eigenlijk een behoorlijke winst gemaakt, met een verdubbeling in waarde in enkele maanden.

Bitcoin Cash Live-grafiek

Bitcoin Cash-prijsvoorspelling voor de komende 5 jaar


Bitcoin Cash begon als een harde vorm van Bitcoin BTC in 2017, nadat een aantal BTC-gebruikers hun bezorgdheid hadden geuit over het feit dat Bitcoin afwijkt van Satoshi Nakamoto’s whitepaper-doelen voor Bitcoin. Sindsdien concurreert BCH daardoor met Bitcoin en dat heeft zijn reputatie geschaad. Zoals we weten, heeft Bitcoin enkele schaalbaarheidsproblemen, vooral na de recente prijsstijgingen, die het op een gegeven moment naar $ 40.000 brachten. Bitcoin besloot om de Segregated Witness, SegWit2x, te ontwikkelen om de transactieproblemen op te lossen, maar een aantal Bitcoin-houders dachten niet dat dit het probleem zou oplossen, dus creëerden ze Bitcoin Cash en vertrokken ze op eigen kracht, waardoor het blok toenam. grootte tot 8 MB ten opzichte van de vorige 1 MB, en de belofte om te voldoen aan de whitepaper-doelstellingen van Satoshi Nakamoto.

Dit pakte echter niet goed uit voor BCH, na de stijging van meer dan $ 4.000 aan het einde van 2017, die het gevolg was van de ‘goudkoorts’ op crypto’s, die BCH ook hoger trok. Sindsdien heeft de concurrentie met Bitcoin Bitcoin Cash pijn gedaan. BCH wordt ook gebruikt als betaalmiddel door bepaalde bedrijven, zoals Sequoia Holdings, volgens Roger Ver, die zijn werknemers de mogelijkheid geeft om een ​​deel van hun salaris in cryptocurrency te ontvangen – een indicatie dat BCH populair is onder het personeel. Maar het BCH-team zal de schaalbaarheid moeten blijven vergroten en transacties zullen goedkoper moeten blijven om BCH nog populairder te maken voor kleine transacties. Dit betekent dat het belangrijkste element in het succespotentieel van Bitcoin Cash zal zijn of gebruikers besluiten dat het direct vergroten van de blokgrootte effectiever is dan SegWit. Met 11.000 transacties per seconde (TPS) is de transactiesnelheid van BCH hoger en zal deze nog verder toenemen, aangezien Bitcoin Cash ernaar streeft de blokgrootte te vergroten tot 32 MB.

De adoptie van BCH neemt ook toe; het team van Bit.com, een veilige, “high-performance” cryptocurrency-derivatenbeurs, zal naar verluidt Bitcoin Cash (BCH) eeuwigdurende swaps en opties aanbieden. K.IM Dotcom gebruikt ook BCH voor betalingen. Het team zei dat terwijl Bitcoin (BTC) geweldig is voor het opslaan van activa, Bitcoin Cash geweldig is voor betalingen voor diensten zoals K.IM. De concurrentie met Bitcoin heeft echter geleid tot aanvallen op Bitcoin Cash, die zijn reputatie hebben geschaad. Zoals we hierboven vermeldden, was dit een van de belangrijkste redenen waarom BCH niet zoveel profiteerde als zou moeten zijn van de recente sterke stijging van de cryptomarkt in de tweede helft van 2017..

Bitcoin Cash technische analyse – Zal het terugkaatsen van de 50 SMA doorgaan voor BCH / USD?

Bitcoin Cash respecteert de weerstandszone rond $ 500 al een paar jaar en keert terug naar beneden zodra dat gebied wordt bereikt. Maar volgens mijn forex-makelaar sloot het zich begin januari aan bij het bullish momentum op de cryptomarkt en steeg het naar $ 630. De prijs keerde echter vanaf daar terug en BCH / USD vond steun bij de 20 SMA (grijs) op de dagelijkse grafiek voor meer dan een week. Er was echter geen sprong van dat voortschrijdend gemiddelde, en na een omgekeerde hamerkandelaar werd de 20 SMA uiteindelijk gebroken en ging de daling door, hoewel de daling lager lijkt te zijn gestopt bij de 50 SMA (geel). Maar er is een duidelijke opleving en de prijs klom rond de $ 40, wat aangeeft dat kopers er nog steeds zijn, hoewel we zullen zien of de opleving verder zal doorgaan en de opwaartse trend zich weer zal hervatten.. 

 Het stuiteren is begonnen, maar we zullen zien of het doorgaat 

Op de maandgrafiek handelde BCH / USD de afgelopen twee jaar zijwaarts. Zoals hierboven getoond, kwam Bitcoin Cash op een geweldig moment, net voordat de grote stijging van cryptocurrencies eind 2017 begon. Het steeg tot $ 4.147 in december van dat jaar, vanaf de startprijs van $ 300, hoewel het hard daalde met begin 2018. Na een kortstondige poging om de prijs om te draaien in april / mei 2018, was de prijs tegen het einde van dat jaar gedaald tot $ 75. In 2019 zagen we een sprong, maar de klim stopte rond het $ 500-niveau, dat in februari dit jaar voor de tweede keer stand hield. Uiteindelijk haalde de 20 SMA (grijs) ook de prijs op de maandelijkse grafiek in en heeft sindsdien weerstand geboden aan de BCH / USD. Hoewel het in januari 2021 werd verbroken toen het verzet werd doorboord. Maar de prijs zakte weer terug onder de $ 500, dus het valt nog te bezien of kopers nu weer de touwtjes in handen zullen nemen.

Bitcoin Cash heeft de meeste winsten van januari teruggegeven

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map