Tron TRX-prijsvoorspelling – geprojecteerde analyse

Tron TRX-prijsvoorspelling – geprojecteerde analyse

Tron heeft elegante mogelijkheden in zowel 2019 als 2020. Op het moment dat deze prijsvoorspelling werd gepubliceerd, veranderde het ambitieuze project van eigenaar voor $ 0,024. In de afgelopen weken hebben we de cryptocurrency-markt echter in een bullish fase zien gaan. In feite heeft het bullish momentum investeerders en experts doen geloven dat dit het begin is van een parabolische stijging zoals die in 2017. Sommige experts zijn van mening dat de correctie niet alleen tot het hoogste niveau ooit zal stijgen, maar ook nieuwe indrukwekkende hoogtepunten zal creëren door de eind 2020.

In de bovenstaande voorspelling hebben we voorspeld dat Tron tegen het einde van 2019 zal stijgen tot $ 0,08. Volgens de toestand van de markt zullen we deze voorspelling echter tegen het einde van 2019 aanpassen naar $ 0,1. belangrijke aankondigingen voor zowel Tron als BitTorrent (BTT) maken het doel van $ 0,1 vrij conservatief. Het is essentieel om op te merken dat onze voorspelling dat Tron tegen het einde van 2020 $ 0,2 zal bereiken nog steeds staat, maar een correctie naar $ 0,4 is nog steeds mogelijk (met voorzichtigheid voor acute fluctuaties).

 • Tron is nu een waardige concurrent van Ethereum na de lancering van het mainnet in 2018.
 • Technische analyse plaatst Tron in een bullish fase, zowel op lange als korte termijn.

Laten we wat licht werpen op de meest gestelde vraag die we over Tron krijgen: het is de Tron-prijsvoorspelling.

Alle fervente volgers van de cryptocurrency-markt zouden het daarmee eens zijn Tron (TRX) is een van de meest ambitieuze projecten in de branche. Het project is afkomstig uit een staat waar het weinig, zo niet onbestaande gebruiksscenario’s had tot een punt dat het zichzelf ziet als een waardige concurrent van de grootste altcoin Ethereum (ETH). Inderdaad, je zou zeggen dat Tron het perfecte voorbeeld is van ‘neppen totdat je het haalt’. Daarom is het voorspellen van de waarde van Tron nog belangrijker voor ons geworden.

Theatrics terzijde, Tron wordt momenteel gerangschikt als de 11e grootste digitale asset op de markt met een marktkapitalisatie van $ 1,5 miljard. In de afgelopen 24 uur laten de gegevens op CoinMarketCap zien dat de crypto een handelsvolume heeft van $ 636 miljoen. Hoewel Tron een totale voorraad heeft van 99.281.283.754 TRX, zijn er momenteel slechts 66.682.072.191 TRX-tokens in omloop.

Tron staat genoteerd op de meeste toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, waaronder de grootste Binance. Andere platforms die Tron ondersteunen, zijn onder meer OKEx, HitBTC, Huobi, CoinBene, Bitrue, Upbit, IDAX, Gate.io, Bittrex en Bitfinex en vele anderen.

In dit artikel proberen we onze gewaardeerde lezers een overzicht te geven van het Tron-cryptocurrency-project, de prestaties uit het verleden en de toekomst, de toekomst van het project, voorspellingen en de sectie met veelgestelde vragen waar je jezelf snel kunt uitrusten met informatie over Tron..

Inhoud

 1. Tron-prijsvoorspelling 2019
 2. Tron-prijsvoorspelling 2020
 3. Tron-prijsvoorspelling 5 jaar
 4. Tron 2018 in een notendop
 5. Heeft Tron al een bodem gevonden?
 6. De toekomst van Tron
 7. Tron technische analyse
 8. Veelgestelde vragen
 9. Tron projectoverzicht
 10. Tron portemonnee

Live Tron-prijs:

Live prijs = verandering (5 min)

Marktkapitalisatie 24-uursvolume 24 uur VWAP 24 uur wissel

Tron-prijsvoorspelling 2019

Prijsvoorspelling is grotendeels gebaseerd op de huidige staat van het project en hoe het in het verleden heeft gepresteerd. Tron bereikte onlangs 2,7 miljoen geregistreerde accounts op het netwerk (een nieuw record vestigend). De afgelopen drie maanden is Tron consistent gegroeid in het aantal gebruikers. Bij verschillende gelegenheden heeft Tron de branche geleid in termen van het grootste dagelijkse onchain-volume en dagelijkse transacties. Het aantal dApps op het platform bereikte onlangs 400, hoewel het met 2.000 nog ver verwijderd is van het streefcijfer voor 2019.

De hele cryptovalutamarkt verlengde de cryptowinter tot 2019, waar digitale activa de winsten die in december 2018 werden behaald massaal inkrimpen. De prijsdaling over de hele linie werd voornamelijk toegeschreven aan het feit dat investeerders op de achtergrond gingen zitten als gevolg van de aanhoudende bearish druk. Bitcoin verdedigde rally slaagde er niet in om de altcoins nieuw leven in te blazen zoals verwacht, totdat we begin april een uitbraak hadden.

Onze voorspelling voor Tron in 2019 plaatst TRX op $ 0,08 aan het einde van 2019. Trouwens, Tron begint aan een ongelooflijke reis van het doorbreken van handelsbelemmeringen tussen $ 0,05 en $ 0,07 in het tweede en derde kwartaal van het jaar. Het netwerk is van plan verschillende strategische partnerschappen te ondertekenen, waaronder het geruchten partnerschap met Liverpool Football Club. Dit in combinatie met een toegenomen ontwikkeling op het gebied van privacy, beveiliging en privacy zal de aandacht van investeerders blijven trekken.


Tron-prijsvoorspelling 2020

Hoewel Tron wordt verhandeld tegen $ 0,024 na een verlies van 2% in de afgelopen 24 uur, het token zal naar verwachting eind 2020 $ 0,2 bedragen. Het is ook goed om op te merken dat andere experts op de markt TRX tegen het einde van 2020 tussen $ 0,05 en $ 0,08 plaatsen (voorspelling door TradingBeasts).

Tegen het einde van 2020 zal een bull-rally beginnen rond $ 0,21 en $ 0,30 die plaats maken voor een bullish parabolische beweging zoals die in december 2017 werd ervaren. Aan de andere kant zal Tron in 2020 $ 0,4 ruilen, maar investeerders kunnen dit enorme schommelingen verwachten. jaar.

Tron-prijsvoorspelling 5 jaar

Tron zal naar verwachting in 2020 institutionele beleggers opwekken, vooral met het plan om TRX in een token van institutionele kwaliteit te veranderen. Van veel organisaties wordt verwacht dat ze de blockchain-technologie dit jaar omarmen, op hun beurt de acceptatie van Tron (TRX) vergroten, ondersteund door toenemende dApps. Voorspellingen suggereren dat een investering in TRX op dit moment een RoI van 1.536,75% zal hebben tegen 2023, wat betekent dat TRX zal waarschijnlijk worden verhandeld tegen $ 0,54 in hetzelfde jaar.

Tron 2018 in een notendop

2018 was een ongelooflijk jaar voor Tron, evenals de door het bedrijf uitgegeven token TRX. Trouwens, vasthoudend aan hun routekaart, bereikte het netwerk verschillende mijlpalen die het op de wereldkaart plaatsten en in directe concurrentie met andere vergelijkbare platforms zoals Ethereum, EOS en NEO. Investeerders verwachtten dat Tron zou presteren en het netwerk presteerde beter dan zichzelf.

Vorig jaar is het marktaandeel van Tron aanzienlijk toegenomen, waardoor het op basis van marktkapitalisatie in de top tien van cryptocurrencies terechtkwam. Tron Foundation heeft ook het mainnet vrijgegeven waarmee Tron TRX-tokens van Ethereum naar zijn eigen protocol kon overbrengen. Het netwerk koos vervolgens supervertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat de decentralisatie van het netwerk werd gegarandeerd. Bovendien is 2018 het jaar waarin Tron verworven het platform voor het delen van bestanden, BitTorrent.

De lancering van het mainnet verhoogde Tron naar het niveau van Ethereum als een platform voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps). Als onafhankelijk platform wordt de Tron-blockchain gebruikt om transacties te verifiëren terwijl het zogenaamde niet-verstorende Proof-of-Authority-consensusalgoritme wordt gebruikt. Een andere belangrijke prestatie voor Tron in 2018 was de baanbrekende samenwerking met PornHub; de toonaangevende website voor inhoud voor volwassenen met dagelijks meer dan 120 miljoen gebruikers. Toch was de Tron-gemeenschap in 2018 getuige van de symbolische brandwonden, Super Representative-verkiezingen en de ongelooflijke Project Atlas.

Tron-prijsvoorspelling

Grafiekbron: Bitcoin Exchange-gids

Heeft Tron nog een bodem gevonden?

Cryptocurrencies in 2019, waaronder Tron, lijken een aanzienlijke ondersteuning te hebben gevonden om een ​​einde te maken aan de cryptowinter die de markt in 2018 domineerde. Als we naar de TRX / USD-handelspaargrafiek kijken, zien we dat de maand-op-maand dalingen in 2018 lijken te zijn gebeurd. vond ondersteuning bij $ 0,011. Tron heeft sindsdien vanaf dit niveau gecorrigeerd om highs van 0,0377 te verhandelen, maar keerde in de loop van de tijd terug naar de huidige $ 0,0244. Aan de positieve kant zijn de winsten sterk begrensd op $ 0,0400, waarbij over een paar maanden zijwaartse handel wordt verwacht. Daarom, het is waar om te zeggen dat Tron een dieptepunt heeft bereikt en geduldig wacht op een uitbraak.

TRX / USD dagelijkse grafiek

Tron-prijsvoorspelling

Tron-prijsvoorspellingstabelbron: Tradingview

De toekomst van Tron

Tron is een project dat velen graag haten. Het is echter een feit dat het een zeer levendige gemeenschap heeft die voornamelijk actief en betrokken wordt gehouden door Trons oprichter Justin Sun. Sun heeft een interessante marketingflair om zich heen. Zijn marketingvaardigheden kunnen ervaren marketingexperts jaloers maken. Dezelfde openhartigheid is echter schadelijk gebleken voor het project, zoals de directe aanvallen tussen Sun en Ethereum-oprichter Vitalik Buterin.

Volgens ZyCrypto is de toekomst van Tron somber, tenzij het netwerk in de nabije toekomst van tactiek verandert. Neem bijvoorbeeld rapporten die zeggen dat 90% van de activa het kanaal naar Tron Foundation is tijdens de distributie, terwijl een schamele hoeveelheid munten wordt gereserveerd voor toekomstige ontwikkelingen.

Desalniettemin is de toekomst van Tron volgens de basisprincipes nog steeds rooskleurig en kan deze helderder worden. Natuurlijk is er geen perfect team en de mensen achter het project hebben investeerders bewezen dat ze eerder kunnen leveren en niets zal hen ervan weerhouden dit opnieuw te doen..

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in Tron MainNet Launch: No Stone Unturned om een ​​krachtige cryptocurrency te worden

Tron-prijsanalyse

Laten we de technische niveaus van dit ambitieuze cryptocurrency-token eens nader bekijken. De 4-hour chart laat zien dat Tron niet alleen een sterke rebounder is, maar ook het potentieel heeft om te herstellen naar de hoogtepunten die in april werden bereikt. Na de langgerekte consolidatiefase begonnen groene scheuten over de markt te ontspruiten. Tron haalde samen met andere digitale middelen boven de 200 Simple Moving Average (SMA), wat het begin markeerde van de beenformatie voor de opdoemende bull-rally. Correctie boven de bereikweerstand van $ 0,0248 was het doorbraakpunt dat Tron nodig had om de niveaus boven $ 0,0300 te schalen en zelfs de hindernis te testen op $ 0,0320.

Tron TRX / USD 4-uurgrafiek

Tron-prijsvoorspelling

Tron-prijsvoorspellingstabelbron: Tradingview

Door niet boven de $ 0,3200 te breken, konden de gehavende beren terugkeren voor wraak, een zet waarbij Tron een groot deel van de in april opgebouwde winst verloor. De steun van $ 0,0260 zakte uiteindelijk in door onderdruk, terwijl de daling onder de 200 SMA de invloed van de beer op de markt vergrootte, wat resulteerde in een verdere daling onder het 23,6% Fibonacci-niveau tussen de laatste daling van $ 0,02786 naar een dieptepunt van $ 0,0221..

De dalingen in april vonden balans op de swing low voordat ze weer stegen om de nieuwe maand mei in te luiden. Hoewel Tron de afgelopen dagen bullish was, handelt de crypto weer in de weerstandsbereik voordat de stijging in april begon. Het voordeel wordt beperkt door zowel de bereikweerstand van $ 0,0248 als het Fib-niveau van 23,6%. We hebben een doorbraak gezien boven de trendlijnweerstand, maar de korte-termijnondersteuning van 50% Fib-niveau is nog steeds in gevaar.

Technisch gezien is Tron bullish op de korte termijn, maar het ontbreekt aan ondersteuning en een katalysator om de groei naar de hoogtepunten van april te ondersteunen. De RSI is bovengemiddeld en beweegt zelfs hoger dan de stijgende trendlijn. Het is essentieel dat Tron boven de 200 SMA uitkomt op $ 0,2600 om meer kopers aan te moedigen posities in te nemen om een ​​aanzienlijk herstel te zien dat op middellange termijn (vóór eind juni) zelfs $ 0,035 en $ 0,0400 zou kunnen bereiken..

Tron Key technische indicatoren

RSI 4 uur: 58,79

200 SMA 4 uur: 0,0260

Trend op korte termijn: Bullish

Lange termijn trend: Bullish

Belangrijkste ondersteuningsgebieden: $ 0,0240, $ 0,0230, $ 0,02192 en $ 0,0210.

Belangrijkste weerstandszones: $ 0,0260, 0,02742 en $ 0,0320.

Tron Price Veelgestelde vragen:

Wat is de huidige prijs van Tron (TRX)?

Tron wordt momenteel gewaardeerd op $ 0,0246 (op Coinbase).

Wat wordt morgen de Tron (TRX) -prijs?

Volgens de bovenstaande technische analyse wordt Tron (TRX) morgen waarschijnlijk boven $ 0,0250 verhandeld.

Is Tron een aanbevolen aanwinst voor investeringen?

Gezien de voorspellingen die in dit artikel worden onderzocht, is Tron een goede aanwinst om in te investeren. Het is echter winstgevender voor de langetermijnhouder of ook wel bekend als HODLers.

Wat is de voorspelde prijs van Tron over vijf jaar?

Volgens de bovenstaande voorspelling zal Tron na vijf jaar waarschijnlijk voor $ 0,54 worden verhandeld.

Is Tron in de toekomst geneigd tot een daling of stijging?

In de toekomst zullen we zien dat Tron veel hoger handelt dan de huidige prijs. Als verhandelbare activa in cryptovaluta zullen er echter ups en downs zijn. Het belangrijkste is dat we hogere hoogtepunten en hogere dieptepunten zullen hebben.

Wat wordt de Tron-prijs in 2020?

Tron zal naar verwachting tegen het einde van 2020 tegen $ 0,2 verhandeld worden.

Wat wordt de prijs van Tron in 2025??

Tron wisselt handen tussen $ 0,5 en $ 0,6 in 2025 (exact 6 jaar vanaf nu).

Kan Tron crashen?

Het is onwaarschijnlijk dat Tron crasht op basis van de analyse die we op het project hebben uitgevoerd. Tron is niet alleen groter maar ook beter geworden. De ontwikkelaars bij Tron hebben niet eerder teleurgesteld en gaan vandaag zeker niet beginnen.

Waar kan ik Tron (TRX) kopen?

U kunt Tron kopen op alle beurzen die TRX als verhandelbaar activum ondersteunen, waarvan er enkele hier worden genoemd.

Tron Projectoverzicht

Tron beschrijft zichzelf als het grootste gedecentraliseerde platform in de cryptocurrency-wereld. De website zegt dat de hoge doorvoer het resultaat is van het verbeteren van de transacties per seconde (TPS) van het netwerk “dat Bitcoin en Ethereum heeft overtroffen tot een praktisch niveau voor dagelijks gebruik.” Tron beweert ook een van de meest schaalbare netwerken in de branche te zijn op een manier dat applicaties verschillende implementatiemethoden op Tron krijgen toegewezen vanwege de extreem schaalbare en effectieve slimme contracten. Bovendien heeft het platform de mogelijkheid om enorme hoeveelheden gebruikers te ondersteunen.

Aanvullende details op de Tron-website leggen uit dat het netwerk betrouwbaarder is in termen van netwerkstructuur “gebruikersactiva, intrinsieke waarde en een hogere mate van decentralisatie-consensus komen met een verbeterd beloningsdistributiemechanisme.”

In termen van prestaties, TRX verwerkt continu 2.000 transacties per seconde (TPS) 24 uur per dag. De TPS van Tron doet de 25 TPS van Ethereum in het niet vallen, terwijl het tegelijkertijd bijna gigantisch is in vergelijking met de transacties van Bitcoin per seconde, die variëren van 3-6.

Tron-portemonnees

Een crypto-portemonnee is een essentieel onderdeel van elk cryptocurrency-netwerk omdat het de gebruikers verbindt met de blockchain. Het maakt het mogelijk om digitale tokens of munten te verzenden, ontvangen en op te slaan, en is bovendien een integraal onderdeel van gedecentraliseerde applicaties (DApps​.

Tron heeft verschillende soorten en versies van wallets, waaronder de nieuw gelanceerde TronLink. De portemonnee wordt voornamelijk gebruikt bij de toegang van DApps op het Tron-protocol. Het kan ook worden gebruikt om TRX-, TRC10- en TRC20-tokens te verzenden en te ontvangen. Gebruikers die TronLink willen gebruiken, moeten een browserextensie downloaden en installeren die wordt ondersteund door Chrome. Daarna kunnen ze een nieuwe portemonnee maken en onthouden om de privésleutels veilig te bewaren.

De gebruikersinterface van TronLink is heel eenvoudig en nauwkeurig omdat het het accountadres, de balans, de bandbreedte, het energieverbruik en het aantal opgeslagen tokens toont.

Tron portemonnee

Tron portemonnee, aan de andere kant is het handig voor de gebruiker van vandaag die zijn / haar smartphone liever gebruikt om bijna alles te doen, zolang deze maar op internet is gebaseerd. Tron Wallet is een van de meest geavanceerde portemonnees in de branche. Het wordt geleverd als een compleet pakket dat de gebruiker de mogelijkheid biedt om crypto’s over te dragen, de geschiedenis van het transactieaccount te tonen, verbinding te maken met DApps, naast het ondersteunen van fondsenwervers en Super Representative-stemmen. Deze portemonnee ondersteunt TRX en andere tokens die op Trons mainnet draaien. Bovendien worden verschillende platforms ondersteund, waaronder internet, mobiel en desktop.

Het is essentieel om uw eigen onderzoek te doen voordat u cryptocurrencies koopt, omdat niemand de prijs nauwkeurig kan voorspellen. Dit artikel is bedoeld om een ​​basis te vormen voor uw beslissing om in Tron te investeren. Aanvullend onderzoek zal u echter een lange weg helpen om het juiste oordeel te vellen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector