Prijsvoorspelling van Uniswap [UNI] – Zal het opnieuw ATH $ 8,65 bereiken?

Het UNI-token van Uniswap is sinds de lancering in een ondergang. Het token dat een enorme hype in de ruimte veroorzaakte, wordt nog steeds geconfronteerd met een aantal belemmeringen om nieuwe recordhoogtes te behalen. 

Inhoud

 1. Over Uniswap
 2. Uniswap’s UNI Token Launch
 3. UNI-prijsvergelijking met andere Governance-tokens
 4. UNI-prijsgeschiedenis
 5. UNI-prijsvoorspelling voor 2020
 6. UNI-prijsvoorspelling voor 2021
 7. UNI-prijsvoorspelling voor 2022
 8. Is UNI-token een goede koop?
 9. Veel Gestelde Vragen

Over Uniswap 

Uniswap is een gedecentraliseerde P2P-uitwisseling geautomatiseerde marketmaker (AMM). Het is gebouwd als twee slimme contracten op Ethereum. 

In tegenstelling tot gecentraliseerde beurzen die een koper- en verkopersorder vereisen om een ​​levensvatbare markt te creëren, komt de liquiditeit van Uniswap rechtstreeks van liquiditeitsverschaffers (LP’s). De scheiding tussen de handelaars en liquiditeitsverschaffers elimineert de belemmering voor het pompen van een token. Iedereen of elk project kan een token op Uniswap plaatsen om in te ruilen zonder toestemming. 

Cryptocurrency-paren op Uniswap worden uitgedrukt in ETH; bijvoorbeeld YFI-ETH, DAI-ETH. De liquiditeitspools voor deze paren zijn samengesteld met behulp van vergelijkbare paren. 

Uniswap’s UNI Token Launch 

UNI-token lancering op 17 september veroverde niet alleen het DeFi-ecosysteem, maar ook de hele cryptocurrency-ruimte een storm. Eerdere gebruikers en liquiditeitsaanbieders op Uniswap werden op 17 september minstens $ 1000 rijker wakker. 

De verrassende lancering van UNI voor eerdere gebruikers veroorzaakte veel volatiliteit in de prijs van het governance-token van Uniswap. 

Nut en stimulans om governance-tokens te houden, zijn wat een goed project van een slecht project onderscheidt. Onlangs duiken er talloze DeFi-projecten op, net als de ICO-manie. Deze projecten zijn getuige van een enorme instroom van volume tijdens de vroege promotiefasen voor liquidity mining. Al snel dumpen de boeren hun tokens op de markt omdat er praktisch geen prikkel is om deze tokens vast te houden. 

Governance-tokens stemrecht verlenen over de updates over het project. Een succesvol project zal meer mensen aantrekken die proberen te profiteren van het bestuur dan een project dat alleen is ontworpen voor opbrengstlandbouw. 

UNI-prijsvergelijking met andere Governance-tokens 

Een vergelijkende studie met andere governance-tokens is ook niet betrouwbaar vanwege de nieuw ontdekte rage in de yield farming die in de toekomst zou kunnen groeien of afnemen. Bovendien, hoewel het algemene concept van yield farming het inzetten van tokens of het gebruik van een platform vereist, wordt hun waarde op elk platform anders ondersteund.. 

Merk op dat de gedecentraliseerde applicaties (DApps) zoals MakerDAO, Compound of Aave niet nieuw zijn, maar de hausse in de governance-tokens is. 

Laten we het voorbeeld nemen van COMP-tokens, dit zijn governance-tokens die worden gedistribueerd naar de geldschieters en leners op de platforms. De distributie beloont zowel kredietverstrekkers als kredietnemers, verdeeld 50-50 onder hen. 

eigendom > bestuur

– Kyle Davies (@ kyled116) 24 september 2020

In wezen spelen de governance-tokens geen rol bij het functioneren op het platform. De directe inkomsten van het platform worden doorgegeven aan de liquiditeitsverschaffers en andere deelnemers aan het netwerk. De governance token-beloningen zijn aanvullende beloningen die soms worden verkregen door een deel van die inkomsten te verbranden of die er volledig van los kunnen staan. 

Ten slotte zijn de governance-tokens zelf de afgelopen maanden astronomisch gegroeid. De ondersteuning en weerstanden zijn niet vastgesteld op langetermijngrafieken (wekelijks en maandelijks).

YFIYFI / USD 1-weekgrafiek op Poloniex (TradingView

YFI, het governance-token voor yEarn Finance, piekte met een stijging van 5500% sinds augustus. Anderen zoals Aave (LEND), SNX en MKR zijn de afgelopen maanden ook extatisch gestegen. Vandaar dat de DeFi-boom wordt gedefinieerd. 

Tijdens zo’n bull market of prijsontdekkingsfase is alles mogelijk omdat er een hoge risico: opbrengstverhouding is. 

UNI-prijsgeschiedenis 

De hoogste prijs ooit van UNI-token op Binance is $ 8,62 op 18 september. Bij de lancering was er een aanzienlijke volatiliteit in de prijs van het token tussen $ 2,4 en $ 3,6. Op de 17e zelf sprong het token naar een hoogste punt van $ 5,93.

Uni prijsgrafiekUni prijsgrafiek | Bron: CoinGecko

 In de eerste 20 dagen van lancering stond het token in het rood van 13 van hen. Het ondersteunings- en weerstandsniveau van $ 3,63 was cruciaal voor UNI. 

UNI-prijsvoorspelling voor 2020

De korte prijsgeschiedenis van UNI-token en de enorme prijsvolatiliteit maken het moeilijk om de prijsontwikkelingen te analyseren. Bovendien heeft de verrassende lancering van deze tokens gebruikers van cryptocurrency verrast. Daarom is er momenteel veel FOMO en FUD rond het token. 

Voor iedereen die lang genoeg in crypto is, leidt de lancering van een token meestal tot een neerwaartse trend, aangezien belanghebbenden en vroege investeerders een manier vinden om hun posities te verlaten. 

Uni-tokenUNI / USD 1-daagse grafiek op Binance (TradingView

UNI zit sinds de lancering in een neerwaartse trend. UNI van Uniswap maakte binnen de eerste dag na de lancering een notering op topbeurzen zoals Coinbase, Binance en FTX. 

Het eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van 21 dagen is een betrouwbare ondersteuning voor de stieren. UNI-token brak onder dit niveau na een nep-uitbraak van 1 oktober. De weerstand tegen de prijs van $ 3,89 is van het grootste belang voor de beweging van de beer om op dat moment shortposities aan te houden.  

Bovendien is het sluiten boven de 50 SMA met name van vitaal belang voor de bullish case, omdat het de doorbraak geloofwaardiger maakt. Handelaren moeten rekening houden met potentiële weerstandszones rond $ 5. 

Op de vier-uur chart bereikt de prijs het einde van de dalende driehoekige schotel, die verder bearish is. Een aflopend driehoekspatroon wordt herkend door lagere hoogten en horizontale ondersteuning, waardoor een rechthoekige driehoek wordt gevormd. 

Uni prijskaartUNI / USD 4-uurs grafiek op Binance (TradingView

De ondersteuning van het patroon is $ 3,65 als de prijs onder dit niveau bevestigt, het doel van een dalende driehoek wijst op $ 0,13. 

Het algemene idee is dat UNI-token zijn ondersteuning en weerstanden met de tijd duidelijker moet definiëren, omdat er momenteel veel onzekerheid over bestaat met extreme mogelijkheden die haalbaar zijn. 

Als de prijs boven de weerstand van de dalende uitkomt, kan deze elk doel bereiken op het huidige hoogste punt ooit (ATH) op $ 8,65. 

UNI-prijsvoorspelling voor 2021

Het is pas drie weken geleden sinds de lancering van de UNI-token. Daarom is het schatten van de prijs van het token één jaar in de toekomst volledig afhankelijk van fundamentele waarde met bepaalde waarschijnlijkheden. 

De mogelijke scenario’s in de toekomst voor Uniswap zijn:

 1. Uniswap blijft het volume op een gecentraliseerde beurs bijhouden en bedraagt ​​maar liefst $ 500 miljoen per jaar. Deze inkomsten uit vergoedingen zullen worden verdiend door de liquiditeitsverschaffers en dan zal het beheer van de beurs waardevoller zijn.
 2. Uitbreiding van DeFi-ruimte buiten Ethereum of algemene vervaging van de beurs leidt tot verlies van liquiditeit, en het governance-token heeft in de toekomst zeer weinig waarde.
 3. UNI-token en het platform evolueren in de loop van de tijd om de markt op een andere manier te bedienen. Momenteel is het team gefocust op het bouwen van de Uniswap-platforms en doet dit via subsidies en publieke goederen.

Bovendien draagt ​​Uniswap ook het technische risico dat gepaard gaat met elk slim contractproject, d.w.z. contracten kunnen worden geëxploiteerd. 

Momenteel werkt de prikkel voor het delven van UNI-tokens in het voordeel van het vergroten van de liquiditeit. Vanwege de hoge kosten voor Ethereum GAS bedragen de kosten van een ruiltransactie echter meer dan $ 3. Dit weert de kleinhandelaren op het platform af; vandaar het verminderen van het aantal transacties dat het medium is om te verdienen. 

UNI-prijsvoorspelling voor 2022

De toekomst van gedecentraliseerde financiering ligt niet alleen in handen van ontwikkelaars en gebruikers, maar ook van toezichthouders. Het debat over de toepassing van effectenrecht heeft een nieuwe wending genomen met DeFi-governance-tokens. 

Ethereum, het platform waarop het is ontworpen, speelt ook een cruciale rol in de toekomst van het project. 

Ethereum-gasprijzen fluctueren dagelijks in lijn met de vraag. Als veel mensen Ethereum in één keer proberen te gebruiken, zullen de gasprijzen hoger zijn. Als de activiteit laag is, zullen de gasprijzen lager zijn. De implementatie van laag-2 en ETH 2.0 is nog steeds weg in de toekomst, dus tot die tijd is de belemmering voor acceptatie door de detailhandel er nog steeds. UNI-token zou de gebruikers naar het platform kunnen lokken, maar hun succes is met elkaar verweven, wat verwarring bij handelaren veroorzaakt. 

Hoewel de winsten voor sommigen overvloedig waren, zijn er ook talloze gevallen geweest waarin vloerkleden een vroege uitverkoop veroorzaakten. Daarom kan regulering ook nodig zijn voor de organische groei van de ruimte. 

Lees ook: Ripple (XRP) Prijsvoorspelling: x3 ($ 1,0) tegen het einde van 2020?

Is UNI-token een goede koop? 

Investeren in UNI-tokens staat momenteel gelijk aan investeren in een start-up of een durfkapitaalfonds. Hoewel de vooruitzichten er rooskleurig uitzien, ligt de kans op toekomstig succes in het duister. Om risico’s van extreme prijsbewegingen af ​​te dekken, helpt diversificatie van de portefeuille de kans op winst te vergroten. Gebruikers moeten kijken of ze willen investeren, maar niet in één crypto; bovendien niet slechts één DeFi-project. De aandacht voor de ruimte is pas 6 maanden oud, er zijn een aantal manieren waarop het ecosysteem kan evolueren.

Omdat het de leidende DEX in de ruimte is, zullen de governance-tokens voor het platform ongetwijfeld erkenning en waarde in de markt hebben. De UNI-token-incentives voor liquiditeitsmining eindigen echter op 17 november, waar we getuige kunnen zijn van een stopzetting van de uitverkoop. Totdat het aanbod de vraag lijkt te overtreffen.  

Bovendien vermindert de hoge inflatie in de eerste vier jaar samen met het beperkte gebruik van governance-token de verhandelbaarheid ervan in de beginperiode. Beleggers moeten ook de nodige zorgvuldigheid in acht nemen van de wettelijke vooruitzichten voor de tokens. 

Kan niet veel zeggen over de prijs op korte termijn … &# 128293;

… Maar ik denk dat het me gewoon verbaast dat mensen erdoor verrast worden $ UNI woedend. &# 129412;

De meest gebruikte app, kosten hoger dan Bitcion, heeft een groter volume dan veel CEX’en en een van de beste demo’s van Ethereum.

Leer te zien & koop de echte. &# 128064;

– DCinvestor.eth ⟠ aftab.eth (@iamDCinvestor) 18 september 2020

Veelgestelde vragen

V1. Wat is de huidige prijs van Uniswap (UNI)?

XRP handelt momenteel tegen $ 3,20 op Binance.

Q2. Zal UNI $ 10 halen?

Volgens de bovenstaande voorspellingen kan UNI met de organische groei van het Uniswap-platform in de toekomst $ 10 bereiken. 

Q3. Waar kan ik UNI-tokens kopen?

U kunt Ripple [XRP] kopen op de beste cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Binance, Bitstamp, Okex, Poloniex en FTX.

U kunt zijn derivaten ook verhandelen op platforms zoals FTX, Binance, Okex,enzovoort.

V4. Wat wordt morgen de UNI-prijs van Uniswaps??

Wat de technische niveaus betreft, zal UNI handelen tussen $ 3.4000 en $ 3.000.

V5. Is UNI Token een geweldige aanwinst voor investeringen?

De DeFi-ruimte samen met zijn governance-token is relatief nieuw om dat soort oordeel nauwkeurig te vellen. Niettemin, volgens de huidige statistieken, als iemand wil investeren in DeFi-tokens, valt UNI op als een haalbare optie. 

V6. Zal Uniswap overleven?

Uniswap is een gedecentraliseerd platform voor het verhandelen van ERC-20-tokens. Het voortbestaan ​​van het platform wordt niet bedreigd, maar het brengt technische en regelgevende risico’s met zich mee. 

Een fout in het ontwerp van slimme contracten kan leiden tot verlies van geld op het platform. Bovendien kunnen regelgevende instanties beperkingen afkondigen voor gebruik in hun land, waardoor de verhandelbaarheid ervan afneemt. 

V7. Zal UNI $ 10 bereiken?

Met $ 10 zal de totale marktkapitalisatie van UNI $ 10 miljard dollar bedragen. Hoewel niet onmogelijk, is de kans dat het in de nabije toekomst $ 10 bereikt, somber, aangezien zelfs de belangrijkste gecentraliseerde exchange Binance BNB-munt momenteel een mcap van $ 4,2 miljard heeft..

V8. Wat is de waarde van Uniswap (UNI) in de komende vijf jaar?

De verwachting is dat Uniswap de komende vijf jaar tegen $ 8,00 zal verhandelen.

V9. Is UNI Token geneigd te dalen of stijgen in de komende vijf jaar??

Uniswap is een innovatief platform dat gecentraliseerde handelsplatforms zou kunnen vervangen, inclusief de lancering van traditionele effecten op Ethereum. Daarom is er een goede kans op groei. Het token-distributieproces kan de prijsstijging echter belemmeren. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me