Prijsvoorspelling Bitcoin Cash (BCH): geprojecteerde analyse van 2019 en 2020 tot 2024

Bitcoin Cash en de rest van de belangrijkste cryptocurrencies hebben een radioactief 2019 gekend. Hoewel het herstel van de maand april tot eind juni uitzonderlijk was, hebben de afgelopen maanden te maken gehad met verhoogde volatiliteit. Met andere woorden, het was een achtbaanrit.

Investeren in cryptocurrencies blijft een complex idee dat door een handjevol mensen over de hele wereld wordt begrepen. Gebrek aan de juiste informatie en begeleiding maakt het voor beleggers moeilijk om op de markt deel te nemen zonder hun geld in zijn totaliteit te verliezen of langer dan verwacht in dezelfde ‘klote’ positie te blijven.

Er zijn honderden cryptocurrencies vermeld op CoinMarketCap, maar niet al deze munten en tokens zijn uitstekend geschikt voor investeringen. Om deze reden zal dit artikel in de kern van Bitcoin Cash duiken en de kracht achter zijn groei en natuurlijk wat het tegenhoudt, ontraadselen..

aangedreven door Coinlib

Wat is Bitcoin Cash?

BCH snelle feitenAfbeeldingsbron: Finder.com

Bitcoin Cash is een peer-to-peer elektronisch geld dat “nieuwe economieën mogelijk maakt met microtransacties tegen lage kosten, grote zakelijke transacties en uitgaven zonder toestemming”.

Het is belangrijk op te merken dat deze top vijf cryptocurrency een harde vork is van de Bitcoin (BTC). Bitcoin Cash werd geboren op 1 augustus 2017, na het hard forking van Bitcoin-code. Met andere woorden, een hard fork is een proces waarbij een nieuwe munt wordt opgehaald van een originele blockchain, in dit geval Bitcoin Cash. Desalniettemin heeft de nieuwe blockchain altijd aanpassingen die hem anders maken dan de bovenliggende blockchain.

De oprichting van BCH was nodig om een ​​aantal uitdagingen binnen Bitcoin te overwinnen. De eerste is schaalbaarheid; toename van het aantal transacties per blok. De tweede, om de transactiekosten te verlagen. Bitcoin vereist bijvoorbeeld een gemiddelde vergoeding van $ 1,31 om een ​​transactie te verwerken, terwijl Bitcoin Cash slechts ongeveer $ 0,125 nodig heeft.

Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin SV (BSV)

De originele Bitcoin Cash blockchain (een fork van Bitcoin (BTC) blockchain) onderging een splitsing in november 2018. Dit leidde tot de creatie van een nieuwe cryptocurrency; Bitcoin Satoshi Vision of Bitcoin SV (BSV). De splitsing kwam na meningsverschillen in de gemeenschap over een geplande upgrade van het Bitcoin Cash-netwerk, aangeduid als Canonical Transaction Ordering (CTOR) en OP_CHECKDATASIG.

Een deel van de gemeenschap onder leiding van de controversiële Craig Wright en Calvin Ayre verzette zich fel tegen de updates omdat ze tegen de oorspronkelijke visie van Bitcoin ingingen. Hun inspanningen leidden tot de splitsing van het netwerk met een nieuwe munt, Bitcoin SV met een blokgrootte van 128 MB.

Enkele maanden na de dramatische splitsing wordt Bitcoin SV verhandeld tegen $ 132,17. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 2,3 miljard en bekleedt de negende positie op de markt.

Bitcoin Cash-routekaart

Bitcoin heeft een missie om over de hele wereld een bruikbare cryptocurrency te worden. Het belangrijkste doel van de roadmap is om “Bitcoin Cash in staat te stellen te schalen van ~ 100 Tx / s tot meer dan 5.000.000 Tx / s.” Ontwikkelaars werken ook aan directe en betrouwbare transacties voor een betere gebruikerservaring. Bovendien maakt een uitgebreid protocol verbeteringen in de toekomst minder storend en vormt het een stevige basis voor bedrijven om op voort te bouwen.


BCH-routekaartBitcoin Cash-routekaart. | Afbeeldingsbron: BCH Org

Bitcoin Cash-prijsvoorspelling 2019 en 2020

Bitcoin Cash had een ballistische prestatie in 2017 van een initiële prijs van $ 310 op 1 augustus tot een hoogste punt rond $ 3.656 op 20 december 2017. In minder dan zes maanden zagen Bitcoin Cash-investeerders een groei van meer dan 1000%.

Bitcoin Cash-prijsgrafiekBitcoin Cash langetermijnprestatiegrafiek door CoinMarketCap

De prestaties in 2018 waren echter niet zo rooskleurig. Er waren enorme verlammende dalingen over de hele linie, waarbij Bitcoin Cash een dieptepunt bereikte van rond $ 75 in de nasleep van de hard fork van november 2018.

De cryptomarkt is erg volatiel, veranderingen komen onverwachts voor. We zullen echter ons best doen om met een nauwkeurige voorspelling te komen. Deze voorspellingen mogen echter niet als beleggingsadvies worden gebruikt. Het wordt aanbevolen om de hulp in te roepen van een financieel expert.

Bitcoin Cash-prijs worstelt momenteel om boven de $ 300 te houden. Echter, met de toenemende acceptatie en ontwikkeling van het netwerk, BCH heeft een enorm potentieel om tegen het einde van 2019 naar hogere niveaus te corrigeren. Het is zeer waarschijnlijk dat Bitcoin Cash het jaar afsluit boven $ 800. De voortdurende ontwikkelingen gericht op het verbeteren van de netwerkstabiliteit en het bedrijfsvriendelijk maken van het platform zouden de munt een boost kunnen geven in 2020 met een voorspelling voor het einde van het jaar tussen $ 800 en $ 1.200.

Misschien wilt u ook kijken naar: Bitcoin-prijsvoorspelling voor 2019 en daarna

Experts nemen de voorspelling van Bitcoin Cash-prijs over

We hebben voorspellingen verzameld op basis van verschillende significante cijfers in de branche, inclusief voorspellingen uit andere publicaties.

Roger Ver

Hij is een all-time supporter van Bitcoin Cash, vaak aangeduid als Bitcoin Jesus. Hoewel dit geen directe prijsvoorspelling van Bitcoin Cash is, zijn zijn sentimenten ten aanzien van de toekomst van de crypto positief. In een interview niet zo lang geleden zei Ver: “Ik ben erg optimistisch over Bitcoin Cash, net zoals ik was toen ik de allereerste investeerder van Bitcoin was in 2011.” Hij voorspelde dat Bitcoin Cash tegen het einde van 2019 zal worden verhandeld tegen een waarde die twee keer zo hoog is als de huidige marktwaarde. Hij blijft positief over Bitcoin Cash omdat het gemakkelijk te besteden en op te slaan is als normaal contant geld.

Roger Ver neemt het op tegen BCH

Finder.com

Dit is een website die regelmatig voorspellingen over cryptovaluta deelt. Finder.com zegt in hun nieuwste Bitcoin Cash-voorspelling dat het project te maken zal krijgen met hevige concurrentie van andere munten zoals Bitcoin, Litecoin en Dash. De publicatie voegt eraan toe: “ Bitcoin Cash is een zeer interessant project en, als een van ‘s werelds grootste digitale valuta’s met de hoogste marktkapitalisatie, duidelijk een waar veel cryptoliefhebbers met belangstelling naar kijken. Als het een brede acceptatie kan bereiken, niet alleen onder de cryptocurrency-gemeenschap, maar ook in de reguliere samenleving, is er mogelijk groeipotentieel en biedt het een paar belangrijke punten van verschil in vergelijking met bitcoin. “

Portemonnee-investeerder

De voorspelling van Wallet Investors voor de prijs van Bitcoin Cash is bearish. Ze voorspellen een daling van -47,724% van de huidige marktwaarde tot ongeveer $ 149. Hieronder ziet u de trendlijn van de grafiek voor Bitcoin Cash:

BCH korte termijn grafiekBCH / USD-voorspellingsgrafiek door Portemonnee-investeerder BCH-voorspellingsgrafiekBCH-prijsvoorspelling op lange termijn grafiek door Portemonnee-investeerder

CoinSwitch

Een toonaangevende aggregator voor cryptocurrency-uitwisselingen die een toegangspoort biedt tot meer dan 300 munten en 45.000 handelsparen, publiceert ook regelmatig voorspellingen voor cryptocurrency-prijzen. Het platform gelooft dat Bitcoin Cash de komende vijf jaar een rigoureuze ontwikkelingsfase zal hebben. CoinSwitch zegt dat de toekomst van BCH samen met die van Bitcoin (BTC) zal doorgaan, omdat de twee munten veel gemeen hebben. Wat betreft de voorspelling, “In 2019 zal er voornamelijk zonneschijn zijn. Alleen al in het tweede kwartaal zou BCH een marginale stijging kunnen zien, waarna het een sprong zal maken en een niveau van $ 2K zal bereiken. “

Bitcoin Cash na 2020

De prestaties van Bitcoin Cash in de komende vijf jaar zullen afhangen van de ontwikkelingen binnen het netwerk, technologische vooruitgang en algemene acceptatie. Het plan om van Bitcoin Cash een slim contractondersteunend platform zoals Ethereum te maken, zou de weg kunnen effenen voor meer acceptatie en gebruik in bedrijven. Bovendien zal de verwachte Bitcoin-rally na de halvering van de mijnbeloning in mei 2020 BCH waarschijnlijk naar grotere hoogten stuwen. Daarom zal de prijs van Bitcoin Cash tegen het jaar 2024 aanzienlijk stijgen en niveaus boven de $ 5.000 bereiken.

Bitcoin Cash als investering

Wanneer we rekening houden met dit artikel, is het moeilijk om Bitcoin Cash te negeren. Omdat de crypto een vork van Bitcoin is, betekent dit dat het solide technologie en beveiligingsfuncties heeft. Met andere woorden, het is zeer onwaarschijnlijk dat Bitcoin Cash zal crashen en in de toekomst zal verdwijnen.

Het platform maakt zich ook op voor meer ontwikkelingen. De roadmap is duidelijk in termen van toenemende schaalbaarheid en de functies in bedrijven. Als slim contractplatform kan Bitcoin Cash rechtstreeks concurreren met Ethereum en andere gedecentraliseerde applicatie (dApp) -netwerken.

Is Bitcoin Cash een goede investering??

Met het bovenstaande in gedachten is Bitcoin Cash een goede aanwinst voor investeringen. De korte termijn lijkt misschien bearish, maar op de lange termijn zal BCH in waarde gaan groeien. Zolang Bitcoin blijft groeien, wordt een rimpeleffect verwacht met de andere crypto’s, vooral die in de top tien.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Wat is de huidige prijs van Bitcoin Cash?

Wat is de huidige prijs van Bitcoin Cash?

Zal Bitcoin Cash weer stijgen?

Bitcoin Cash is klaar voor groei in de resterende maanden in 2019. Beleggers zullen echter de hoge volatiliteit die momenteel op de markt heerst, moeten doorstaan. De crypto heeft al het vermogen aangetoond om te herstellen, zelfs als hij niveaus boven $ 500 bereikt. Daarom is er groeipotentieel tegen het einde van 2019, waar BCH niveaus rond $ 800 zou kunnen bereiken.

Mocht u BCH?

Op basis van de bovenstaande voorspellingen zou het voordelig zijn om Bitcoin Cash te kopen voor langetermijnbehoud. Hoewel de korte termijn bearish is, zal Bitcoin Cash uiteindelijk momentum aantrekken. Een duidelijke aanwijzing is dat; BCH sluit het jaar af op een hoger niveau dan de huidige marktwaarde.

Zal BCH overleven?

Bitcoin Cash heeft solide technologie en omdat het een vork van Bitcoin (BTC) is, krijgt het veel kracht van de originele Bitcoin-code. Dit betekent dat BCH nog lang zal bestaan. Zijn toekomst is op de een of andere manier verbonden met die van Bitcoin.

Hoe zit het met BCH-speculaties?

De volatiliteit op de cryptomarkt houdt rechtstreeks verband met het speculatieve karakter van de markt. Investeerders en handelaren wedden op de stijging en daling van de prijzen. Daarom zal speculatie een sleutelfactor blijven in de toekomst van Bitcoin Cash. Groei op de lange termijn blijft echter de factor als het gaat om investeringen in Bitcoin Cash.

Update: 5 september 2019

  • De hoge concentratie van verkopers voor $ 300 beperkt bullish voorschotten.
  • De Elliot Wave-oscillator vertoont een reeks bearish sessies die waarschijnlijk in een uitbraak zullen eindigen.

Update: 26 september 2019

Na de verwoestende daling van 10% op dinsdag opende Bitcoin de Pandora-box en maakte de weg vrij voor een overgang van een bullish trend naar een bearish trend. Het volgende doelwit aan de onderkant is $ 7.200. De dagelijkse grafiek toont dips onder het 200 voortschrijdend gemiddelde (MA) die waren afgewend of van korte duur waren. Op dit moment wisselt BTC handen uit rond $ 8.400 op Coinbase. Nog steeds verdedigen van de $ 8000-ondersteuning is de 200-dagen MA.

Vanuit een kortetermijnperspectief heeft Bitcoin een bearish bias. De voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie (MACD) vertoont een sterk negatief beeld. De grote divergentie duidt op de controle die de beren hebben over de prijs. Aan een heldere kant met een afnemend volume, zijn de dips waarschijnlijk ondiep.

De vorming van een vallend wigpatroon is een langdurige zilveren voering voor Bitcoin-investeerders. Een uitbraak kan even duren, maar de aanpak ervan zou Bitcoin boven de $ 10.000 en zelfs naar $ 11.000 kunnen stuwen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map