EOS-prijsvoorspelling 2020/2021/2025: de ultieme reis naar $ 106 gaat van start

 • De prijsvoorspelling van EOS is zowel op korte als op lange termijn positief.
 • EOS werd geleidelijk een leider in de sector van gedecentraliseerde applicaties.
 • EOS heeft het potentieel om eind 2019 tussen $ 10 en $ 14 te variëren.
 • Als we de prijsvoorspelling van 2019 extrapoleren, zien we dat EOS in december 2020 tussen $ 20 en $ 30 zou kunnen handelen.

Inhoudsopgave:

 1. Projectoverzicht
 2. Is EOS een waardige concurrent van Ethereum?
 3. Vooruitkijkend
 4. EOS-prijsvoorspelling 2019 – Publicaties en expertise van experts
 5. Vonnis
 6. Voor 2020
 7. Volgende 5 jaar
 8. EOS Veelgestelde vragen (FAQ’s)

EOS wankelt op het moment van schrijven rond de $ 4,16. Het heeft de lagere 3% in de afgelopen 24 uur gecorrigeerd. Het heeft echter terrein gewonnen ten opzichte van Bitcoin om een ​​verlies van 1,20% te boeken. De prijs opende de daghandel op $ 4,27. Het steeg naar een hoogtepunt van ongeveer $ 4,38, terwijl het aan de onderkant een dieptepunt bereikte van $ 4,2094. Met een marktkapitalisatie van $ 3,9 miljard is EOS de achtste grootste cryptocurrency op de markt. In de afgelopen 24 uur heeft $ 1,6 miljard van hand gewisseld volgens de gegevens op CoinMarketCap.

Grafiekbron: Tradingview

EOS heeft een totaal aanbod van 1.021.875.787 EOS-tokens, terwijl er momenteel 925.175.782 EOS in omloop zijn. EOS wordt zwaar gekocht en verkocht op de OKEx cryptocurrency-uitwisseling met behulp van het EOS / USDT-handelspaar. De beurs beheerste 5,87% van het volledige handelsvolume en wisselde precies $ 98.248.834 uit. Het wordt gevolgd door BW.com waar $ 70.125.810 werd uitgewisseld met behulp van het EOS / USDT-handelspaar. DigiFinex komt op de derde plaats, met hetzelfde handelspaar voor $ 68.052.962.

Grafiekbron: muntenmarktkapje

In ander gerelateerd nieuws: MinerGate heeft zijn dienstenbereik en portfolio uitgebreid met als doel een EOS-blokproducent te worden. Bovendien heeft de Lumi-portemonnee een overeenkomst getekend om zijn gebruikers te laten deelnemen en stemmen binnen het EOS-ecosysteem.

Projectoverzicht

EOSIO, een van de meest ambitieuze cryptocurrency-projecten, beschrijft zichzelf als het volgende generatie en open-sourceprotocol. Tijdens de eerste ontwikkelingsfasen noemde cryptocurrency-liefhebber het de ‘Ethereum-killer’. We zullen deze bewering echter bevestigen terwijl we verder gaan in deze discussie..

EOS werd in juni 2017 op de markt geïntroduceerd via een eerste muntenaanbieding (ICO). Het duurde een jaar voordat de ICO de langste op de markt werd. Volgens de whitepaper wil EOS een blockchain-netwerk zijn dat miljoenen transacties per seconde ondersteunt. Tegelijkertijd transacties uitvoeren zonder kosten en toonaangevend in de branche op het gebied van gedecentraliseerde implementatie van applicaties.

Net als Ethereum is EOS een slim contractopbouwplatform dat gespecialiseerd is in op blockchain gebaseerde systemen die het maken van dApps op commerciële schaal ondersteunen met behulp van het EOSIO-protocol. Het EOSIO blockchain-protocol is ontwikkeld door Block.one, een wereldleider in hoogwaardige blockchain-software.

EOSIO werd in juni 2018 op de markt gebracht. Desalniettemin wordt er nog steeds verder ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het netwerk wordt geoptimaliseerd en het ontwikkelingsgemak van “blockchain-oplossingen op bedrijfsniveau” wordt geoptimaliseerd. De website beschrijft EOSIO als:

“Een blockchain-platform ontworpen voor de echte wereld. EOSIO is gebouwd voor zowel openbare als privétoepassingen en kan worden aangepast aan een breed scala van zakelijke behoeften in verschillende bedrijfstakken met uitgebreide op rollen gebaseerde beveiligingsrechten, toonaangevende snelheden en veilige applicatieverwerking. “

EOS-netwerk biedt de schaalbaarheid en snelheid van de cryptocurrency-industrie om latentie en doorvoer in transacties te bereiken. Geen transactiekosten maken het netwerk kosteneffectief door middel van resource-optimalisatie. Omdat we in een moderne wereld leven, is EOS milieuvriendelijk, duurzaam en energiezuinig.

Is EOS een waardige concurrent van Ethereum?

EOS groeit geleidelijk uit tot het voorkeursplatform voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties in de industrie. Van de 30 beste dApps zijn er bijvoorbeeld 13 gebouwd op EOS. De voortdurende upgrade van Ethereum lijkt ontwikkelaars te pushen naar andere protocollen zoals Tron (TRX) en EOS. Enkele van de grootste en meest interactieve dApps op het EOS-protocol zijn onder andere EOS Knights, BetDice, ITAM Games, BigGame en Dragon Option.


In de nieuwste blockchain-ranglijst die door de Chinese overheid is vrijgegeven, handhaafde EOS de eerste plek. Het Chinese Centrum voor Informatie en Industrieontwikkeling heeft 35 blockchain-projecten gerangschikt. Tron (TRX) werd tweede op de lijst terwijl Ethereum genoegen nam met de derde positie. EOS had de hoogste score met 148,5, Tron met 144,1 en Ethereum met 136,6.

Vooruitkijkend

Met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen plant EOS de introductie van Asynchronous Byzantine fault tolerant (abFT) tegen 2019. Hierdoor zal de onomkeerbaarheid van tijd verbeteren door BP’s toe te staan ​​rechtstreeks met elkaar te communiceren. Om in lijn te blijven met het witboek is Block.one van plan een Universal Resource Inheritance (URI) op te bouwen. De URI vormt de basis van de 4% inflatie zoals vermeld in de whitepaper.

Bovendien werkt Huobi, een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen, momenteel aan de release van een speciale uitwisseling voor EOS. Een samenwerking tussen de EOS-gemeenschap en Huobi zal Crypto Kylin Testnet voortbrengen; een platform voor het testen van blockchain-projecten. Huobi werkt ook aan een stemplatform om ervoor te zorgen dat de EOS-gemeenschap op de hoogte is van knooppuntverkiezingen.

EOS-prijsvoorspelling 2019 – Publicaties en expertise van experts

De prestaties van cryptocurrency in 2019 waren opvallend fenomeen. Na de dieptepunten van december 2019 kreeg de markt een megastoot in het eerste en tweede kwartaal van 2019. Momenteel is de volatiliteit echter extreem hoog, waardoor voorspellingen moeilijk te kraken zijn. In deze sectie zullen we onderzoeken wat andere publicaties en persoonlijkheden zeggen over EOS-voorspelling.

Kijk eens naar: Ripple Forecast: Geprojecteerde analyse van 2019 & 2020

CoinSwitch

Volgens CoinSwitch is EOS een geweldig platform voor ontwikkelaars om commercieel gebaseerde gedecentraliseerde applicaties te bouwen. De waarde van EOS hangt sterk af van de technologie en wat het de ontwikkelaars zal blijven bieden. CoinSwitch toont zijn optimisme voor de EOS-prijs door te zeggen:

“EOS kan tegen 2019 $ 15 bereiken. Business Insider voorspelt dat EOS zich zal ontwikkelen als de meest formidabele ICO in het Ethereum-netwerk. De EOS crowd-verkoop en schaalbaarheid maken het een van de vijf belangrijkste tokens, gezien de marktkapitalisatie. “

Digitalcoin

In zijn prognose voor de EOS-prijs voorspelt Digital Coin dat EOS tegen het einde van 2019 zal stijgen tot $ 7,68. Het platform gebruikt historische gegevens om maand-op-maand voorspellingen voor EOS te doen, zoals te zien is in de onderstaande grafiek. De hoogste prijs voor EOS in december 2019 zou $ 8,05 zijn, vergeleken met de huidige prijs van $ 4,16.

Portemonnee Investeerder

WalletInvestor is sterk bearish voor de prijsvoorspelling van EOS vanaf 2019 en zelfs over vijf jaar. Voorspellingsexperts bij WalletInvestor zien dat EOS een geleidelijke maar gestage prijsdaling heeft, zowel op korte als op lange termijn.

Digitalcoin kortetermijnprognose Digitalcoin EOS-prijsvoorspelling op lange termijn

Changelly

De experts van Changelly zijn van mening dat de EOS-trend grotendeels het algemene marktgedrag zal volgen. Vanwege de unieke kenmerken en voordelen van de munt is het echter waarschijnlijk dat deze opvalt tussen de rest. Changelly zegt dat de positie van EOS in de sector van gedecentraliseerde applicaties zal bijdragen aan de groei naarmate de industrie groeit. EOS heeft het potentieel om tegen het einde van 2019 te groeien tot $ 14, de prijs waartegen het in februari 2018 van hand wisselde. Changelly verwacht niet dat EOS in 2020 zal stijgen tot $ 500, maar het is positief dat er een aanzienlijke groei zal zijn..

EOS-prijsvoorspelling [bijgewerkt]

EOS zit sinds medio 2018 in een neerwaartse trend. De prijs brak onder horizontale ondersteuning ten opzichte van BTC tijdens de Bitcoin Halving-pomp. Het is sindsdien aan het consolideren geweest, of het nu bearish of bullish is, het is onzeker. De niveaus van ondersteuning en weerstand worden gemarkeerd door de trendlijn. De ondersteuning is ergens rond de 0.00013-0.00015 BTC terwijl de weerstand rond de 0.0003-0.00033 BTC ligt. 

EOS / BTC wekelijkse grafiek op Binance (TradingView)EOS / BTC wekelijkse grafiek op Binance (TradingView

Bovendien schaadt dit het sentiment van de investeerders, omdat andere altcoins, waaronder Ethereum, bullish stappen maken. Dit relatieve verlies op activa met een billijk risico zet beleggers ertoe aan over te stappen op andere cryptocurrencies. 

EOS heeft echter de neiging gehad om zijn prijsactie uit te stellen. In 2018, terwijl de meeste altcoins in een bearish trend zaten, maakte het rond april een nieuwe ATH. Hoewel de trend vanaf nu bearish is geweest.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: IOTA (MIOTA) Prijsvoorspelling: hoe hoog kan IOTA gaan?

EOS Prijsvoorspelling 2020

De prestaties van EOS in 2020 zullen waarschijnlijk beter zijn dan de foto in 2019. De hele markt voor cryptocurrency zal naar verwachting veel beter presteren in 2020. Daarom, extrapolerend op de prijsvoorspelling van 2019, zien we dat EOS in december 2020 tussen $ 20 en $ 30 zou kunnen handelen. Sommige websites zoals Tradingbeasts.com plaatsen de EOS-prijs tegen het einde van 2020 echter op $ 16. Aan de andere kant voorspelt Theoofy.com dat EOS in 2020 zal worden verhandeld tegen $ 22. In een ander scenario zegt de publicatie dat EOS in dezelfde periode tussen $ 7 en $ 9 zou kunnen blijven..

Ondanks de uiteenlopende voorspellingen is de meerderheid van mening dat EOS op zijn minst in waarde zal groeien. Daarom kunnen we stellen dat EOS zowel op korte als op lange termijn een goede investering is.

EOS-prijsvoorspelling voor 2020 [Bijgewerkt]

De dalende driehoek op EOS heeft de bearish vooruitzichten op de cryptocurrency gehandhaafd sinds de top in 2018. De mogelijke handelsopties tegen het einde van het jaar zullen sterk afhangen van de resolutie van de driehoek.

Door Q4 of enorme volatiliteit veroorzaakt door Bitcoin, kunnen we in de komende 6-8 weken ondersteuning en weerstand verwachten. Of er al dan niet een uitbraak plaatsvindt, is nog onduidelijk, waarvan de neiging voorlopig bearish is. De horizontale ondersteuning is $ 2,1 en de weerstand ligt momenteel rond de 50-period EMA (Exponential Moving Average) van $ 3,1. 

EOS / USD wekelijkse grafiek op Binance (TradingView)EOS / USD wekelijkse grafiek op Binance (TradingView

EOS-prijsvoorspelling in de komende 5 jaar

Zoals reeds besproken, heeft EOS een enorm groeipotentieel op zowel de korte termijn (eind 2019) als de lange termijn (richting 2025). CoinSwitch voorspelt dat EOS in de komende vijf jaar wordt gewaardeerd op $ 106,77. Dit is een extreem optimistische voorspelling, maar haalbaar, terwijl het wordt ondersteund door de groei van de dApps-industrie, de algemene groei van de cryptomarkt en de groei van EOS-technologie in combinatie met token-acceptatie over de hele wereld. Een andere factor die waarschijnlijk enorm zal bijdragen aan de groei van EOS, is het vermogen om uit te stijgen boven de concurrentie van Ethereum en Tron. Dit zal zijn enorme steun verlenen vanuit de ontwikkelingsarena, en het verder naar massale acceptatie en adoptie duwen.

EOS-prijsvoorspelling [bijgewerkt]

EOS-prijsvoorspelling voor 2021

Het uitbreken van de driehoek tegen het einde van 2021 zal het momentum bepalen in de prijs van de cryptocurrency begin 2021. De vorige hoogtepunten van $ 5,4, $ 8,6 en $ 23 zullen de weerstandsniveaus voor de bulls zijn. Een break-out hieronder zou zich kunnen richten op de ondersteuning van de initiële prijsontdekkingsfase in 2018 rond $ 0,5. 

EOS-prijsvoorspelling voor 2022

De maandelijkse grafiek op EOS laat zien dat $ 2,16 een cruciale ondersteuning is voor de bulls. Hoewel de steun van onderaf nog intact is, is een reeks lagere hoogtepunten van boven weer een zorgwekkend signaal voor de investeerders..

Zoals de meeste altcoins op de cryptomarkt, was de vroege stijging van EOS snel en astronomisch, en leek het op de eindfase van een hypergolf. Daarom suggereert de resolutie van de Hyperwave een nieuwe test van de accumulatieniveaus op $ 0,7. Het vereist een maandelijkse afsluiting boven $ 4,2 (een hoger hoogste punt op de maandgrafiek) om bullish vooruitzichten vast te stellen. 

EOS / BTC maandelijkse grafiek op Binance (TradingView)EOS / BTC maandelijkse grafiek op Binance (TradingView

EOS-prijsvoorspelling voor 2025

De vijfjarige prijsvoorspelling voor EOS hangt van veel factoren af. In 2019 kondigde Block.one, na een flinke euforische opbouw, het social media platform ‘Voice’ aan. Op 4 juli dit jaar lanceerde het team het gedecentraliseerde sociale mediaplatform. De prijs heeft in juli een kleine opwaartse trend gekend, maar dit kan ook te wijten zijn aan het positieve momentum in altcoins.

Zelfs in het begin van 2019 was EOS de best presterende cryptocurrency met topposities in vele beoordelingen door de Chinese overheid en particuliere organisaties. Er zijn echter tal van concurrenten die de markt leiden, aangezien EOS marktaandeel blijft verliezen. Hun weddenschap op het sociale mediaplatform lijkt niet te verlopen zoals bedoeld. Bovendien hebben ze er veel tijd en geld (ongeveer $ 150 miljoen) in geïnvesteerd.

Het team dringt ook aan op het implementeren van enterprise blockchain-oplossingen op EOSIO in Latijns-Amerika. Dit zou als katalysator kunnen werken voor een bullish reversal. De tijd waarvoor echter lijkt te dringen. Terwijl cryptocurrencies zich nog in de beginfase bevinden, loopt EOS wat het netwerkeffect betreft achter bij de concurrenten.  

EOS Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Wat is de marktwaarde voor EOS vandaag (30 juli 2019)?

De huidige prijs van EOS is $ 4,16.

Gaat EOS in prijs dalen??

Op basis van de bovenstaande voorspellingen zal EOS geleidelijk in prijs stijgen en zelfs tegen 2025 verhandelen tegen $ 106,77.

Zal EOS $ 10 halen?

Als de prijs vóór het einde van 2020 boven de dalende driehoek uitkomt, is het doel van $ 10 op EOS waarschijnlijk. Bovendien is de ATH in EOS $ 23, die kan worden geveegd in geval van voortzetting. Niettemin is een negatieve uitbraak een andere mogelijkheid waartegen beleggers zich moeten indekken.

Wat is de huidige prijs van EOS?

EOS-prijs is $ 2,4 op het moment van schrijven. Het token heeft een marktkapitalisatie van $ 2,4 miljard en heeft een 24-uurs handelsvolume van $ 1,3 miljard.

Waar kan ik EOS-tokens kopen?

U kunt EOSIO [EOS] kopen op de belangrijkste cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex enzovoort.

Je kunt EOS ook inzetten op een beurs zoals Binance.

Zal EOSIO overleven?

Het voortbestaan ​​van EOS wordt gegarandeerd door de on-chain groei van de gedecentraliseerde applicaties en tokens erop. De toenemende acceptatie van blockchain-services en het uitgeven van tokens is van cruciaal belang voor het voortbestaan ​​van de EOS.

Concurrenten zoals Tezos, Ethereum, Tron enzovoort vormen echter een enorm zakelijk risico voor de investeerders.

Zal EOS $ 1.000 bereiken?

Een waardering van $ 1.000 voor EOS zou een winst van 40 keer ten opzichte van de vorige ATH vereisen. Gezien de valutaschaal van de dingen, lijkt het vergezocht. Het aanbod van EOS is ongeveer 1 miljard; daarom zou een taxatie van een biljoen dollar een lawine-use-case vereisen voor EOS zoals de iPhone. Desalniettemin zou het kunnen concurreren met Ethereum, dat een huidige marktkapitalisatie van meer dan $ 30 miljard heeft.

Kan EOS Ethereum verslaan??

EOS heeft het potentieel om Ethereum te overtreffen en de dApp-markt te domineren.

Kan het EOS-protocol crashen??

Nee. EOS Block.one gebouwd protocol is robuust.

Wat wordt de EOS-prijs in 2020?

EOS zal eind 2020 tussen $ 20 en $ 30 liggen.

Wat wordt de EOS-waarde in 2025?

EOS wordt tegen 2025 verhandeld tegen $ 106,77.

EOS Nieuws:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector