Pertukaran derivatif yang mengutamakan pedagang- BaseFEX

Menulis semula peraturan perdagangan crypto dan mengutamakan keperluan anda, Basefex menawarkan yuran perdagangan terendah di dunia, keselamatan tertinggi yang disahkan, sokongan langsung 24/7 dan leverage hingga 100x – semuanya tanpa KYC.

Derivatif perdagangan memerlukan lebih banyak daripada mengetahui perbezaan antara indeks dan bon. Ia memerlukan pengetahuan dan pengalaman yang hebat untuk melakukannya dengan betul, terutama di kalangan profesional. Ia juga memerlukan bekerja dengan platform perdagangan yang betul.

BaseFEX: Gambaran Keseluruhan

BaseFEX merupakan peserta baru dalam bidang pertukaran derivatif cryptocurrency. Tetapi ia telah membuat nama untuk dirinya sendiri sebagai platform yang dipercayai bahawa pengguna dapat memperdagangkan derivatif kripto dengan leverage yang paling menarik di industri ini.

Sebagai peraturan, sama ada anda seorang pelabur atau peniaga biasa yang ingin menjana pendapatan daripada perniagaan pertukaran derivatif kripto, memahami perkara yang paling penting untuk dicari dalam platform perdagangan anda adalah yang terpenting.. 

Oleh itu, berikut adalah beberapa perkhidmatan syarikat:

 • Platform mesra pengguna
 • Perdagangan leveraged
 • carta harga baseFEX
 • keselamatan pengguna
 • proses pendaftaran yang mudah

basefexKeselamatan BaseFEX

Selama bertahun-tahun, perdagangan kripto telah dicemari dengan banyak penyelewengan terutamanya disebabkan oleh peretasan biasa yang memerlukan banyak wang dan masa kepada pelabur. Mana-mana peniaga hari ini ingin mengetahui bagaimana platform pertukaran prospektif mereka memastikan aset digital mereka berada di tangan yang selamat.

BaseFEX menggunakan pelbagai ciri keselamatan yang memastikan aset pedagang selamat. Pada masa ini, ini adalah antara beberapa syarikat pertukaran yang tidak pernah menggodam, yang biasa dilakukan dengan platform lain. Menariknya, program ujian pemerhatian yang melibatkan 500+ platform pertukaran yang dijalankan di Mozilla yang menilai BaseFEX antara empat teratas dengan skor A +, walaupun platform itu baru berusia dua tahun ke dalam perniagaan pertukaran derivatif crypto.

 Antara ciri keselamatan yang digabungkan baseFex termasuk pengesahan dua faktor (2FA) yang menyukarkan penggodam untuk mengakses aset pengguna. Di samping itu, semua alamat platform disimpan di luar talian dan bertanda pelbagai. 

Sistem keselamatan paling tinggi yang memastikan bahawa walaupun berlaku keruntuhan sistem, penggodam tetap tidak dapat mengakses semua kunci yang diperlukan untuk mengakses aset peniaga.

 Platform mesra pengguna

BaseFEX memahami bahawa mereka berdagang dalam industri yang berpenduduk tinggi, untuk mengalahkan persaingan; platform telah berjaya untuk membezakan dirinya sendiri. Platform ini direka dengan teknologi canggih terkini yang membolehkan pengguna menikmati pengalaman perdagangan yang boleh dipercayai dan telus. 

Walaupun platform ini menawarkan alat perdagangan yang paling maju di pasaran hari ini, platform ini telah disederhanakan untuk disesuaikan dengan kedua-dua pedagang pakar dan pendatang baru. Di samping itu, BaseFEX menggunakan Trading View, perisian pihak ketiga yang menyediakan carta harga dan pasaran yang dianalisis secara mendalam.


Sekiranya bahasa Inggeris tidak sesuai dengan anda atau anda tidak selesa untuk berdagang dengannya. Platform ini mempunyai pilihan lain untuk anda. Ada Rusia, Cina, Korea dan Jepun. Anda hanya perlu beralih ke kegemaran anda di sudut kanan atas halaman arahan laman web.

Perdagangan leveraged

Antara ciri yang dinikmati pengguna di platform adalah perdagangan leveraged. Perdagangan leveraj bermaksud anda akan mendapat pendedahan kenaikan atau penurunan harga crypto tertentu tanpa semestinya mempunyai aset yang diperlukan.

  “Memanfaatkan” bermaksud meminjam dari platform untuk bertaruh lebih banyak. Contohnya, BaseFEX memberi anda leverage 100x untuk bitcoin dan 20x ke atas untuk duit syiling yang lain.

Platform ini tidak akan menghadkan anda untuk berdagang dalam bitcoin sahaja. Antara kripto yang diperdagangkan di platform termasuk;

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Tunai Bitcoin
 • Etherium
 • Duit Binance
 • Riak
 • Litecoin

Tiada prosedur KYC

BaseFEX memahami bahawa banyak pedagang niaga hadapan suka berdagang di platform yang memastikan privasi mereka terjaga. BaseFEX hanya akan meminta alamat e-mel, nama dan nama panggilan anda untuk anda memulakan perdagangan.

Proses pendaftaran BaseFEX

Ambil gambar diri, imbas dokumen pengenalan diri adalah beberapa birokrasi KYC yang ingin dihapuskan oleh BaseFEX. Oleh itu, pengguna yang menyertai platform boleh melakukannya tanpa nama. Yang anda perlukan hanyalah alamat e-mel yang sah untuk anda membeli bitcoin dan mula berniaga di platform. Berikut adalah proses pendaftaran yang mudah;

 • Sebaik sahaja anda berada di laman BaseFEX, klik pada butang “daftar” yang terletak di sebelah kanan atas halaman arahan.
 • Masukkan alamat e-mel, nama dan nama panggilan anda.
 • Semak syarat dan klik butang Daftar.

Berdagang kontrak BTC berkekalan di BaseFEX

BaseFEX adalah platform perdagangan niaga hadapan yang menawarkan kontrak perdagangan pengguna yang sangat baik untuk bitcoin dan kripto lain. Pengguna perlu ambil perhatian bahawa perdagangan diselesaikan dalam BTC atau USDT. Sebelum memulakan, disarankan agar setiap pedagang mengetahui syarat di bawah;

Kontrak berkekalan– ini adalah perjanjian antara dua entiti untuk membeli / menjual kripto pada harga yang telah ditentukan pada masa akan datang.

Kontrak berkekalan– ini adalah kontrak yang serupa dengan kontrak niaga hadapan yang dibincangkan di atas. Satu-satunya perbezaan ialah mereka tidak mempunyai tarikh luput yang ditetapkan.

Margin awal– ini adalah jumlah minimum bitcoin yang perlu didepositkan oleh pengguna untuk membuka posisi.

Margin penyelenggaraan– ini adalah deposit minimum yang harus dimiliki oleh pengguna agar mereka dapat mengekalkan kedudukan.

Harga penyelesaian– ini adalah harga di mana kontrak niaga hadapan selesai.

Tanda harga– kontrak ditandakan pada harga ini semasa tujuan pembubaran dan pengiraan PNL.

Pesanan pasaran – setelah pesanan pasaran dibuat, pesanan tersebut dilaksanakan dengan segera pada kadar pasaran.

Had had– ini adalah jenis pesanan yang membolehkan pengguna menetapkan harga minimum atau maksimum di mana anda akan membeli atau menjual. Perintah dilaksanakan setelah syarat ini dipenuhi.

Sokongan pelanggan BaseFEX

Walaupun banyak platform pertukaran derivatif crypto berusaha untuk menawarkan pengalaman sokongan pelanggan yang ideal, kebanyakannya kekurangan dalam banyak cara seperti saluran akses terhad, pusat sokongan yang tidak responsif dan tidak berfungsi. Nasib baik, BaseFEX telah memanfaatkan program sokongan pelanggannya untuk memastikan bahawa semua pertanyaan dijawab dengan segera.

Antara pilihan yang boleh dijangkau oleh peniaga termasuk sokongan e-mel, twitter, dan bahkan melalui sembang langsung. Sekiranya terdapat masalah mendesak, akaun LinkedIn platform selalu mempunyai seseorang yang dapat menjawab pertanyaan anda.

Kesimpulannya

Walaupun menjadi pendatang baru dalam industri perdagangan niaga hadapan, BaseFEX telah memperoleh minat besar dari pelabur yang berpengalaman dan baru. Platform ini adalah antara beberapa yang menerapkan sistem protokol yang dijana risiko yang melindungi pelabur dari risiko membuat kerugian besar melebihi baki akaun mereka.

 BaseFEX adalah antara beberapa platform perdagangan yang akan datang yang membolehkan pengguna bertransaksi dan berdagang tanpa nama. Teknologi canggih yang memberi kuasa kepada syarikat ditambah dengan tahap ketelusan yang tinggi yang digambarkan oleh syarikat itu membolehkan pengguna bertransaksi dengan lancar dan lebih kerap. 

Penafian Kandungan yang disajikan mungkin merangkumi pendapat peribadi penulis dan tertakluk kepada keadaan pasaran. Lakukan penyelidikan pasaran anda sebelum melabur dalam cryptocurrency. Penulis atau penerbitan tidak bertanggungjawab terhadap kerugian kewangan peribadi anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map