Yggdrasil Slots Review (2021) – Brazil Bomba, Tut’s Twister en meer!

Yggdrasil is een aanbieder van online casinospellen, opgericht in 2013 en gevestigd in Malta. De eerste casino licentie werd ontvangen in 2013 en al in 2014 schakelde Yggdrasil over van oude Flash technologie naar moderne HTML5 gebaseerde slots. Dit op HTML5 gebaseerde platform heet iSENSE in Yggdrasil-termen.

Sindsdien heeft Yggdrasil zijn producten nog verder ontwikkeld en veel prijzen gewonnen in de online casino gaming industrie in iGaming-conventies zoals EGR en Internationale gamingprijzen.

Schoonheid & amp; the Beast slot van Yggdrasil.

Dit is de Beauty and the Beast-slot van Yggdrasil met een geweldig RTP-percentage (Return to player) tot 97,0% met de juiste strategie (lees meer in dit artikel).

Op dit moment hebben Yggdrasil-spellen licenties voor Malta Gaming Authority (MGA), UK Gambling Commission en Gibraltar.

Alle Yggdrasil-spellen zijn getest door iTech Labs. Dit betekent dat de Random Number Generator (RNG) achter de Yggdrasil-slots wordt getest als legitiem en willekeurige gebeurtenissen produceert.

Het spelportfolio van Yggdrasil bevat nu meer dan 70 videoslots, 3 blackjack-spellen en een Golden Chip Roulette-spel.

Wat doet de firmanaam Yggdrasil gemeen? Er was geen officiële uitleg op de website van het bedrijf, maar Yggdrasil is een mythische boom in de Noorse (Noorse) kosmologie, waar hij de Negen Werelden met elkaar verbindt. Yggdrasil kan ook worden geïnterpreteerd als “Odins paard” in de oud-Noorse taal. Lees hier meer over van Wikipedia als je geïnteresseerd bent.

Het bedrijfslogo van Yggdrasil ziet er ook uit als een boom, dus de betekenis van de bedrijfsnaam kan waar zijn. Hier kunt u meer lezen over het bedrijf Yggdrasil van hun officiële website.

Logo van Yggdrasil

Gebruikersbeoordeling van Yggdrasil slots:

Functies van Yggdrasil slot game

Hier zijn enkele kenmerken van Yggdrasil-gokspellen.

  • Het spelportfolio van Yggdrasil bevat nu meer dan 70 videoslots, 3 blackjack-spellen en een Golden Chip Roulette-spel.
  • Alle spellen zijn gemaakt met moderne HTML5-technologie waarmee gokautomaten op alle apparaten kunnen worden gespeeld, inclusief desktop, tablets en mobiele apparaten.
  • De slots hebben zeer goede informatieschermen. Je kunt ook op de symbolen in de gameplay naar de rollen klikken als je meer informatie over een bepaald symbool wilt vinden.
  • Alle slots die ik heb getest, waren van zeer hoge kwaliteit wat betreft muziek, geluiden, animatie, gameplay en bonusfuncties. Yggdrasil lijkt gewoon op een ander niveau te staan ​​in vergelijking met veel andere, minder bekwame aanbieders van casinospellen.
  • Naar mijn mening is Yggdrasil waarschijnlijk een van de TOP 3 aanbieders van casinospellen ter wereld op het gebied van spelkwaliteit, speciale functies en soepelheid van het spel.

Nieuwe Yggdrasil-slots

Hier zijn enkele van de nieuwste Yggdrasil-gokspellen.


1. Brazilië Bomba

Brazilië Bomba is een gloednieuwe slot met een Braziliaans samba-carnaval-thema, gepubliceerd in februari 2020. De game ziet er echt gaaf uit met kleurrijke symbolen en een paars zonsondergangkleurenthema. Net als bij alle andere Yggdrasil-slots, is het niveau van gameplay-soepelheid en animaties van een zeer hoog niveau.

Brazil Bomba heeft een speciaal 8 x 6 slotbord met kleinere symbolen en het spelmechanisme lijkt veel op een populair Reactoonz slotspel.

Brazil Bomba gokspel van Yggdrasil.

Brazil Bomba is een 8 x 6 gokspel met een cool Braziliaans samba-thema.

Je wint door minimaal 6 symbolen naast elkaar te laten landen. De symbolen kunnen verticaal, horizontaal of diagonaal zijn verbonden. De uitbetalingstabellen gaan tot 48 symbolen, wat de grootste winst oplevert bij reguliere symbolen.

Brazil Bomba gokspel van Yggdrasil.

Er zijn geen specifieke rollen, maar als je 6 – 48 symbolen naast elkaar laat landen, win je aan de prijzentafel.

Wanneer de symbolen winnen, verdwijnen ze van het speelbord en vallen er meer symbolen naar beneden, net als in Reactoonz slotspel.

Als je landt 3, 4, 5 of 6 gratis spins symbolen, je zal worden verleend 5, 10, 15 of 20 gratis spins respectievelijk.

Brazil Bomba gokspel van Yggdrasil.

Tijdens de gratis spins kun je enorme vermenigvuldigers krijgen met elke vervolgkeuzelijst of bom die wordt geactiveerd. Hier heb ik een mooie x14-vermenigvuldiger weten te bemachtigen.

De Bomb-functie betekent dat als je een bom landt, die zal ontploffen in een stervorming die tot 16 rollenposities opruimt.

Brazil Bomba gokspel van Yggdrasil.

The Bomb Feature in actie.

Er is ook een Multiplier-functie. Voor elke vervolgkeuzelijst of landing van een symbool activeert de Bomb-functie een vermenigvuldiger en deze gaat omhoog met 1. De vermenigvuldiger wordt gereset nadat je geen vervolgkeuzemenu’s of bommen meer hebt ontvangen.

De multiplier wordt echter niet gereset tijdens de gratis spins.

Brazil Bomba gokspel van Yggdrasil.

Als je geluk hebt, kun je ook tijdens de reguliere gameplay goede vermenigvuldigers krijgen. Hier kun je ook de Bomb-functie zien die op het punt staat te ontploffen.

Tot slot Brazil Bomba is een erg cool slotspel. Vooral het gevoel is geweldig in deze, alles werkt goed als geheel. Ook is de gameplay soepel en stroomt alles gewoon naar voren als je aan het spelen bent. Redelijk ok RTP-percentage (Return to player) met 96,3% en hoge volatiliteit kan spelers hoge winsten opleveren als je geluk hebt.

Ook zijn de bonusvrije spins spannend met een stijgende vermenigvuldiger. Goed gedaan Yggdrasil, een geweldig gokspel gepubliceerd!

Game uitgebracht: Februari 2020

RTP (terug naar speler): 96,3%

Variantie: Hoog

Indeling: 8 x 6

Inzetlijnen / -combinaties: 8975

2. Temple Stacks Splitz

Temple Stacks Splitz is een gokspel met Azteeks thema van Yggdrasil. Misschien kan de wereld nog een Azteekse game spelen, dus laten we eens kijken.

De Splitz ™ is een speciale slotstructuur van Yggdrasil. Dit betekent dat tijdens het spel Splitz-symbolen of rollen kunnen voorkomen. Ze zullen alles onthullen van 3-9 symbolen van dezelfde soort.

Temple Stacks Splitz-gokkast van Yggdrasil.

Dit is Temple Stacks Splitz is een gloednieuw slotspel met een speciale Splitz-symboolstructuur.

De Gratis Spin-symbool is een hybride zoals de slotinfo het noemt. Dit betekent dat het twee functies heeft: het kan fungeren als een Wild-symbool als er 2 landen. Of het kan fungeren als een Free Spin-symbool wanneer er 3 of meer landen.

Landen 2 Hybride symbolen triggert een respin met die 2 symbolen als Sticky Wilds.

Temple Stacks Splitz-gokkast van Yggdrasil.

In het midden zie je de goudkleurige Splitz-stapels die openen met symbolen van hetzelfde type.

Landen 3, 4 of 5 gratis spinsymbolen beloont u gratis spins + geldprijzen van respectievelijk x1, x10 of x100 keer de inzet.

Hoeveel gratis spins krijgt u? Er zijn 4 niveaus van gratis spins. De eerste 4 keer activeer je gratis spins, elke keer dat er een nieuw niveau wordt ontgrendeld. De niveaus zijn Goud, Zilver, Brons en Staal. Dit zijn de bedragen:

  • 3 gratis spins symbolen: 15 gratis spins (staal), 9 gratis spins (brons), 6 gratis spins (zilver) of 3 gratis spins (goud).
  • 4 gratis spinsymbolen: 20/12/8/4 gratis spins.
  • 5 gratis spinsymbolen: 35/21/14/7 gratis spins.

Temple Stacks Splitz-gokkast van Yggdrasil.

Hier kun je ook de Splitz-haspel zien die op het punt staat open te gaan.

Temple Stacks Splitz is een interessant slotspel met een coole symboolstructuur met Splitz-symbolen en rollen. Anders is de gokkast vrij basic met functies, maar de algemene kwaliteit van gameplay, animaties, geluiden en muziek is wederom van zeer hoog niveau, zoals in alle Yggdrasil-games die ik tot nu toe heb getest.

Game uitgebracht: Januari 2020

RTP (terug naar speler): 96,1%

Variantie: Gemiddeld hoog

Indeling: 5 x 3

Inzetlijnen: 243

Meest populaire Yggdrasil-slots

Hier zijn enkele van de meest populaire Pragmatic Play-slots die zijn geïntroduceerd.

1. Gouden aquarium

Gouden aquarium is een cartooneske gokkast met vissenthema die in februari 2016 werd gepubliceerd.

De animaties, het water en de vissen in het aquarium zien er echt levendig en kleurrijk uit. Alles ziet er strak en up-to-date uit, ook al dateert de slot al uit 2016.

Golden Fish Tank slot van Yggdrasil.

Dit is de Golden Fish Tank-gokkast van Yggdrasil.

De geluiden zijn ok, maar er is helemaal geen achtergrondmuziek (behalve in het gratis spins bonusspel). Dat zou het spel wat meer gevoel geven. Er zijn maar een paar muziekjingles als er iets gewonnen is.

Verder is de gameplay vrij standaard met 5 x 3 symboolraster, Wild-symbolen en Free Spins-bonusspellen.

Golden Fish Tank slot van Yggdrasil.

Yggdrasil slots hebben een geweldige functie waarbij je op elk symbool kunt klikken om de uitbetalingen te zien. U hoeft niet naar het informatiescherm te gaan en te vergeten welk symbool u probeerde te controleren.

Wild symbolen vervangt alle symbolen behalve het gratis spins-symbool.

Als je krijgt 3, 4 of 5 gratis spins-symbolen je wordt verleend 6, 8 of 10 gratis spins respectievelijk.

Er is ook een Gouden weddenschap speciale eigenschap. Golden Bet is te vinden vanaf het +5-symbool naast de draaiknop. Deze functie kost 5 munten per draai en als je een gratis spins bonusspel activeert met de gouden inzetfunctie ingeschakeld, heb je een Extra functie keuze.

Golden Fish Tank slot van Yggdrasil.

Wanneer u het bonusspel Gratis spins ontvangt, begint het met de keuze van de functie. Als je de draai hebt gemaakt met Golden Bet, krijg je nog een feature om uit te kiezen. De kenmerken zitten in de schelpen en aardewerk items en je kunt zelf je keuzes maken.

De gouden inzet maakt je RTP-percentage (Return to player) ook iets hoger. Het is 96,4% als je met de gouden inzet speelt en 95,9% als je zonder speelt, dus het activeren van de gouden inzet is een goede keuze.

Dit zijn de Functiekeuzes in het gratis spins bonusspel:

  • 2-4 Extra gratis spins.
  • x2 Multiplier bij alle overwinningen.
  • Hoge stapels Vissymbolen op de rollen (er kan slechts één vissoort worden gestapeld in een gratis spinronde).
  • Een van de Fish-symbolen werkt als een Wild-symbool.
  • 1-2 willekeurige wilds. Wild wordt elke gratis draai aan een willekeurige positie toegevoegd.
  • Sticky Wild-symbool. Er wordt een wild toegevoegd aan het spelgebied en deze blijft op dezelfde positie tijdens het gratis spins bonusspel.

Golden Fish Tank slot van Yggdrasil.

Het bonusspel Free Spins ziet er zo uit. Er zijn verschillende graphics en zelfs achtergrondmuziek die niet bestaat in de reguliere gameplay. De functies die ik voor dit bonusspel heb gewonnen, zijn te zien in de linker benedenhoek.

Over het algemeen is Golden Fish Tank een gokspel van zeer hoge kwaliteit waar alles gewoon werkt. Maar aan de andere kant miste het slot naar mijn mening een klein beetje gevoel. Ik hoop bijvoorbeeld een goede achtergrondmuziek en misschien meer bonusfuncties om het spel voor een langere tijd interessant te houden.

Neem echter zeker een kijkje als u deze gokkast interessant vindt.

Game uitgebracht: Februari 2016

RTP (terug naar speler): 96,4% met de Golden Bet-optie aan, 95,9% indien uitgeschakeld.

Variantie: Medium

Indeling: 5 x 3

Inzetlijnen: 243

2. Vikingen gaan naar de hel

Vikingen gaan naar de hel is het nieuwste slotspel in de Vikings-serie dat in mei 2018 is verschenen. Dezelfde slotserie heeft ook titels Vikingen gaan naar Berzerk (November 2016) en Vikingen gaan wild (Augustus 2015).

Vikings go to Hell is een gokspel met enkele rollenspelelementen waarin je Rage Points voor je Vikings moet verzamelen en tegen demonen en andere baasmonsters moet vechten..

De grafische weergave lijkt naar mijn mening op de oude pc-rollenspel Diablo II – wat gewoon geweldig is. Omdat Diablo II een van mijn favoriete actie-RPG-games van die tijd was. Ook de Treasure Chest-kaarten doen me denken aan het kaartspel Magic the Gathering.

Vikings go to Hell slot van Yggdrasil.

Dit is Vikings go to Hell gokkast van Yggdrasil. Een van de hoofddoelen van het slot is het verzamelen van Rage Points voor de vier Vikingen aan de linkerkant van het scherm. Als je 100/100 punten krijgt voor een van de Vikingen, krijg je speciale Berzerker Free Spins.

Ook de animaties, muziek en geluiden zijn echt episch en passen perfect bij deze slot. De muziekgevoelens veranderen ook heel vloeiend naargelang de spelsituatie. Bij het draaien van de rollen gaat de muziek bijvoorbeeld naar Battle Mode. Goed gedaan hier!

De speciale functies zijn vrij ingewikkeld en ik probeer ze hier zo goed mogelijk op te ruimen.

Gratis spins, respins en Wild-symbolen

Als je landt 3, 4 of 5 gratis spinsymbolen, je wordt verleend 7, 12 of 16 gratis spins.

Als je landt 2 gratis spin-symbolen, je roept de demon op om tegen de vikingen te vechten. Overwinning levert Rage Points en Wild-symbolen op. Ook activeren de 2 Free Spin-symbolen een Reageren. Alle Wilds worden daarbij plakkerig.

Er zijn ook Wild-symbolen in de reguliere gameplay. Alle wilds in gratis spins zijn altijd sticky.

Rage Points verzamelen

Je start het spel met 50 Rage Points voor de eerste Viking. De Rage-punten worden bewaard tussen speelsessies. Hier is hoe u kunt verzamelen Rage-punten

  • Elke Wild die tijdens een gevecht met een gewone demon, Lord of Chains of Lucifir wordt bereikt, kent 1 Rage Point toe.
  • Je kunt 30 Rage Points krijgen voor 1 Viking in een basisspel Treasure Chest.
  • Je kunt 30 Rage-punten krijgen voor alle 4 Vikingen in een schatkist van het basisspel.
  • Berzerk Free Spins verzamelen geen Rage Points.

Basisspel Demon Fights

Als er 2 Free Spin-symbolen op de rollen landen, vindt er een demonengevecht plaats met elk Viking-symbool op de rollen.

Elke keer dat een Viking een gevecht wint, verandert de Viking in een Wild-symbool en wordt 1 Rage Point voor die specifieke Viking toegekend.

Vikings go to Hell slot van Yggdrasil.

Als je 2 Free Spin-symbolen krijgt, beginnen alle Vikingen op de rollen hun gevecht tegen de demonen. Als Vikingen winnen, veranderen ze in Sticky Wilds voor de Respin die na alle gevechten plaatsvindt. Ook worden Rage-punten verzameld, één voor elke overwinning.

Level 1 gratis spins

U kunt triggeren Level 1 gratis spins door 3 of meer Free Spin-symbolen te verzamelen of een Free Spin-trigger in de schatkist te winnen.

In deze Free Spin-modus vechten alle Viking-symbolen die op de rollen verschijnen tegen een demon. Als ze winnen, zullen ze elk 1 Rage Point toekennen en veranderen in een Wild-symbool. Alle Wild-symbolen in de Free Spin-modus zijn plakkerig.

In de Level 1 Free Spins is er een Lord of Chains monster. Elke treffer op de baas vernietigt 1 gezondheidsbalk. Als je alle 3 de gezondheidsbalken vernietigt, versla je de Lord of Chains.

Vikings go to Hell slot van Yggdrasil.

Hier is een voorbeeld van Level 1 Free Spins en de strijd tegen de Lord of Chains.

Hoe de Lord of Chains te raken? Als er minstens 1 Viking-symbool aanwezig is, zal de Lord of Chains een willekeurige Viking op de rollen bevechten. Als de Viking het gevecht wint, krijgt de Heer één treffer en wordt één Gezondheidsbalk verwijderd van de Lord of Chains. Ook verandert de Viking in een Sticky Wild-symbool.

Als je de Lord of Chains verslaat, krijg je 2 Random Sticky Wilds en krijg je toegang om door te gaan naar Level 2 Free Spins.

Vikings go to Hell slot van Yggdrasil.

Tijdens de gratis spins is het laatste gevecht van elke draai de strijd tegen het Boss Monster, hier de Lord of Chains. Als je wint, wordt één gezondheidspunt van de Heer verminderd. Als je de Lord of the Chains verslaat, krijg je prijzen en krijg je toegang tot Level 2 Free Spins.

Level 2 gratis spins

In Level 2 gratis spins je begint met 7 gratis spins en eerdere wilds worden gereset. Het baasmonster om te verslaan is Lucifir. Het verslaan van Lucifir werkt op dezelfde manier als het monster van niveau 1.

De overwinning levert je 1 Random Sticky Wild op en alle Vikingen veranderen in Wild-symbolen voor de resterende gratis spins. Ook zal de winst uw winsten van alle gratis spins vermenigvuldigen met x3 vermenigvuldiger.

Berzerk gratis spins

De Berzerk gratis spins functie is echt interessant. Je verzamelt Rage door demonen te verslaan en schatkisten te vinden. Als je de woede-meter op één Viking vult tot 100/100, ontvang je 7 gratis spins van niveau 1 in een Berzerk-modus.

Vikingen in Berzerk-modus zullen altijd winnen van de Demon en andere Boss-monsters. Er worden echter geen Rage-punten toegekend.

Schatkisten

Dit is de Schatkist voorzien zijn van. Als je het Treasure Chest-symbool op rol 5 laat landen, krijg je 1 Stone Tablet die Epic of Good Tablet kan zijn. Elke stenen tablet onthult een beloning.

Vikings go to Hell slot van Yggdrasil.

Hier is een voorbeeld van het Treasure Chest-evenement.

De beloningen in de basisspel zijn voor Epic Tablet:

  • 12/16 gratis spins OF
  • 30 Rage Points voor alle Vikingen OF
  • 600 – 1200 munten

Goede tablet:

  • 7 gratis spins OF
  • 30 Rage-punten voor 1 Viking OR
  • 150-300 munten

De beloningen binnen Gratis spins bonusspel zijn voor Epic Tablet:

  • 3 extra gratis spins OF
  • 1 Sticky Wild Reel (alleen rollen 1-4)

Goed ingediend:

  • 2 extra gratis spins OF
  • 2 willekeurige Sticky Wilds

Vikings go to Hell slot – Tot slot

Ten slotte Vikingen gaan naar de hel is een uitstekend gokspel met veel interessante functies op meerdere niveaus. De graphics, muziek, animaties en eigenlijk alles wordt op topniveau uitgevoerd.

Op mijn persoonlijke lijst is dit slotspel absoluut een TOP 3 slotspel aller tijden. Natuurlijk hou ik persoonlijk van alles dat een aantal role-playing game-elementen heeft die me doen denken aan de klassieke oude pc-games zoals Diablo II bijvoorbeeld.

Maar als je van dit soort epische slots in RPG-stijl houdt, probeer dan zeker Vikings go to Hell-slotspel!

Game uitgebracht: Mei 2018

RTP (terug naar speler): 96,1%

Variantie: Hoog

Indeling: 5 x 4

Inzetlijnen: 25

Hoogste RTP Yggdrasil-slots

Dit zijn slots met het hoogste RTP-percentage (Return to player) die ik van Yggdrasil heb gevonden.

1. Tut’s Twister (RTP: 97,1%)

Tut’s Twister is een gokspel met 5 spoelen uit het Oude Egypte met het beste RTP-percentage (Return to player) dat ik van Yggdrasil-slots heb gevonden met 97,1%.

Tut's Twister slot van Yggdrasil.

Dit is Tut’s Twister gokkast van Yggdrasil met een zeer goed rendement op spelerpercentage van 97,1%.

Dit kan als goed of zeer goed worden beschouwd, aangezien er maar weinig slots zijn met nog betere RTP-tarieven. Over het algemeen variëren de retourpercentages rond de 95 – 96%, dus dit is sowieso geweldig.

Tut’s Twister is de naam van het slot maar ook een bijzonder kenmerk. Als je landt 2 of meer Wild-symbolen, dat zal de Twister-functie van Tut activeren. Dat beloont je respins met Walking Wilds en een toenemende vermenigvuldiger.

Tut's Twister slot van Yggdrasil.

Hier is de Twister-functie van Tut in actie. Respins zijn voorbij en de Twister heeft wat Wilds op de rollen gegooid.

De meest linkse haspel verandert in een Twister – dat betekent dat hij vergrendeld is Wild Reel. Alle andere Wild-symbolen zullen naar de Twister lopen totdat ze naar binnen worden gezogen. Je ontvangt respins totdat er geen Wilds meer op de rollen staan..

Tut's Twister slot van Yggdrasil.

Hier is ook de Twister-functie van Tut in actie. De Twister zuigt alle Wilds in de twist en je zult zo lang re-spins hebben totdat alle Wilds zijn ingezogen. Ook wordt de vermenigvuldiger met x1 verhoogd voor elke 3 Wilds..

Zodra de Twister is geactiveerd, elk 3 Wilds op het scherm verhoog de vermenigvuldiger met x1.

Als er geen Wilds meer op de rollen staan, wordt er 1 extra respin toegekend om een ​​Walking Wild-symbool te laten landen. Dit wordt de laatste kans genoemd. Als er bij de laatste draai geen wilds landen, verstrooit de Twister alle verzamelde wilds en wordt de uiteindelijke overwinning toegekend met de behaalde vermenigvuldiger.

Tut's Twister slot van Yggdrasil.

Tut’s Twister-functie hier ook met x2 Multiplier voor alle rest van de re-spins.

De Mystery-functie is ook erg cool. Als je in het basisspel precies 1 Wild-symbool landt, krijg je hier een van de prijzen:

  • 1 hiëroglief
  • Extra Wild + Tut’s Twister-functie
  • 25-2500 munten
  • Geen onderscheiding

Dus wat zijn de Hiërogliefen? Elke rol heeft zijn eigen verzameling van 3-5 hiërogliefen die bovenaan de rollen worden weergegeven. Als je de verzameling hiërogliefen van een rol vult, wordt de Tut’s Twister op die rol geactiveerd. De geactiveerde rol kent 1 extra Wild toe voor elk van de verzamelde hiërogliefen.

Tut's Twister slot van Yggdrasil.

Let op de hiërogliefen bovenaan de rollen. Als je de hiërogliefen op één rol vult, krijg je ook de Tut’s Twister-functie op die rol.

Ten slotte Tut’s Twister is niet zomaar een nieuw slotspel met een thema uit het Oude Egypte. De Twister-functie zal echt nieuwe elementen aan de gameplay toevoegen en ook het verzamelen van de hiërogliefen kan spannend zijn.

Ook het RTP-tarief is redelijk goed met 97,1%. Naar mijn mening is Tut’s Twister een van de beste slots met een Oud Egypte-thema die er zijn, althans gemakkelijk een TOP 3. Heel goed gedaan Yggdrasil!

Game uitgebracht: Juni 2018

RTP (terug naar speler): 97,1% (Zeer goed!)

Variantie: Medium

Indeling: 5 x 4

Inzetlijnen: 25

2. Schoonheid & het beest (RTP 96,3% – 97,0%)

Schoonheid & het beest (sommige casino’s noemen het Beauty and the Beast) is een gokspel met 5 rollen gebaseerd op het oude Franse verhaal La Belle et la Bête – Beauty and the Beast. Het verhaal is geschreven door de Franse romanschrijver Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve in 1740. Meer hierover op Wikipedia als je geïnteresseerd bent om te lezen.

Laten we nu eens kijken naar de Yggdrasil-gokkast. Het RTP-percentage (Return to player) varieert van 96,3 – 97,0%, afhankelijk van de strategie die u kiest. Lees hier meer over hieronder in deze review.

Schoonheid & amp; the Beast slot van Yggdrasil.

Dit is de Beauty and the Beast gokkast van Yggdrasil. De actieve dienaren zijn links van de rollen te zien (allemaal nu inactief).

Er zijn veel speciale functies in deze slot. Het eerste kenmerk is de Knecht. Dat betekent dat er in het basisspel elke draai een willekeurige dienaar kan verschijnen.

Hier zijn de 3 Dienaren en de vaardigheden uitgelegd:

  • De butler: Duwt één spoel één positie omhoog of omlaag voor het best mogelijke resultaat.
  • De chef: Synchroniseert de drie middelste rollen.
  • De meid: Plaatst 2 – 4 Wild-symbolen op willekeurige posities.

Je kan krijgen Gratis spins door genoeg te verzamelen Rose symbolen. Als je krijgt:

  • 3 Rose symbolen krijgt u 10 gratis spins.
  • 4 Rose symbolen krijgt u 10 gratis spins + 1000 munten.
  • 5 Rose-symbolen ontvangt u 10 gratis spins + 5000 munten.

Elke keer dat een Free Spin-modus wordt geactiveerd, mag je een Servant kiezen om je te helpen. Als je eenmaal alle Servants in de Free Spin-modus hebt, kun je gratis spins niet meer activeren.

Schoonheid & amp; the Beast slot van Yggdrasil.

Dit is de keuze die u kunt maken als u de gratis spins krijgt. Normaal gesproken kun je 1 Servant kiezen, maar hier had ik de Boost Golden Bet feature geactiveerd en kon ik 2 Servant keuzes maken.

Door de Free Spin-modus opnieuw te activeren, worden de Free Spins teruggezet naar 10 en wordt een extra Free Spin Servant toegekend. Je oorspronkelijke Dienaar blijft in het stuk.

Wild symbolen vervang alle symbolen behalve Free Spin-symbolen. Het Wild-symbool is het Broken Mirror-symbool in het basisspel en het Mirror-symbool in de Free Spins-modus.

De Gouden weddenschap functie is erg interessant. Als je wilt, kun je je inzet verbeteren met 3 mogelijke niveaus:

  • Boost (Kosten 5 munten per draai): Start je gratis spins met 2 features in plaats van 1.
  • Duwtje (Kosten 15 munten per draai): U kunt vaker gratis spins winnen. Een Free Spin-symbool dat net buiten het spelgebied landt, wordt ingedrukt als het je gratis spins geeft.
  • Boost & Duwtje (Kosten 30 munten): Combineer zowel Boost- als Nudge-functies om de best mogelijke Free Spin-modus te geven.

Schoonheid & amp; the Beast slot van Yggdrasil.

Dit is de Boost Golden Bet die u kunt kiezen. De kosten zijn +5 munten per draai.

Schoonheid & amp; the Beast slot van Yggdrasil.

Hier is de Nudge Golden Bet. De kosten zijn +15 munten per draai.

Schoonheid & amp; the Beast slot van Yggdrasil.

Dit is de gecombineerde boost & Geef Golden Bet een zetje. De kosten zijn +30 munten per draai.

Het RTP-percentage (Return to player) varieert tussen 96,3% – 97,0%, afhankelijk van uw strategie. U kunt de volledige RTP-percentages aflezen op het slotinformatiescherm (het “wettelijke” symbool). Maar hier zijn de beste en slechtste RTP’s uitgelegd:

  • Beste RTP 97,0%: Kiezen de Nudge Golden Bet en kies de dienaren in deze volgorde: Butler, chef-kok, meid.
  • Slechtste RTP 96,3% is bijvoorbeeld dit: Kies de Boost Golden Bet en kies de Servants in deze volgorde: Maid + Butler, Chef.

Schoonheid & amp; the Beast slot van Yggdrasil.

Hier kun je de Chef Servant in actie zien. Het synchroniseert de 3 symbolen op de middelste rol zoals in de afbeelding.

Schoonheid & the Beast is een schattig en goed gemaakt gokspel met enorm veel functies. Je kunt ook verschillende strategieën kiezen met de Servants en Golden Bets, wat interessant is.

De muziek, geluiden, animaties en gameplay staan ​​weer op een zeer hoog niveau, ook al is dit niet de nieuwste gokkast die er is (gepubliceerd in 2017).

Mijn aanbevelingen voor Schoonheid & het beest als je van cartoonachtige slots houdt met veel bonusfuncties. Ook het RTP-percentage (Return to player) is geweldig met 97,0% als je de juiste strategie kiest (meer hierover hierboven).

Game uitgebracht: Februari 2017

RTP (terug naar speler): 96,3% – 97,0% (Zeer goed!)

Variantie: Laag-gemiddeld

Indeling: 5 x 3

Inzetlijnen: 20

Meer Yggdrasil-slots met hoge RTP om te proberen

Hier zijn nog enkele Yggdrasil-slots met hoge RTP als je ze eens wilt proberen:

  • Wilhelm Tell (RTP: 97,0%)
  • Baron Samedi (RTP: 97,0%)
  • Nitro Circus (RTP: 97,0%)
  • Dwergmijn (RTP: 96,8%)
  • Holmes en de gestolen stenen (RTP: 96,8%)
  • Winterbessen (RTP: 96,75%)
  • Fruitoïden (RTP: 96,7%)
  • Robotnik (RTP: 96,7%)
  • Ozwins jackpots (RTP: 96,7%)
  • Wicked Circus (RTP: 96,5%)

Aanbevolen Bitcoin-casino’s met Yggdrasil-slots

Deze Bitcoin-casino’s bieden Yggdrasil-slots aan in hun selectie.

CasinoBonusFeaturesGa naar de site

1. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratis spins

Eerste stortingsbonus is 150% tot 2 BTC + 100 gratis spins. Het bonustotaal is 6 BTC + 100 gratis spins. Bonus zonder storting: 50 gratis spins. Inzet: 40x bonus.

Yggdrasil slots worden ondersteund

Snelle en vloeiende website

2528 casinospellen

96 jackpot gokspellen

mBit Casino recensie

Meld u nu aan

2. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1.5 BTC + 200 gratis spins

Eerste stortingsbonus is 155% tot 1.5 BTC + 200 gratis spins voor Wolf Moon Rising. Het bonustotaal is 5,5 BTC + 200 gratis spins. Inzet: 30x bonus.

Yggdrasil slots worden ondersteund

Exclusieve bonus: 155%

Lage bonusinzet: 30x

3500+ casinospellen

King Billy recensie

Meld u nu aan

3. FortuneJack Casino

FortuneJack casino-logo

1.5 BTC + 250 gratis spins

De eerste stortingsbonus is 110% tot 1.5 BTC + 250 gratis spins. Het bonustotaal is 5 BTC + 250 gratis spins. Bonus zonder storting: 25 gratis spins. Inzet: 40x bonus.

Yggdrasil slots worden ondersteund

Schitterend algemeen casino

1492 casinospellen

4 eigen aantoonbaar eerlijke spellen

FortuneJack recensie

Meld u nu aan

4. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1.5 BTC + 100 gratis spins

De eerste stortingsbonus is 100% tot 1.5 BTC + 100 gratis spins. Het bonustotaal is 5 BTC + 100 gratis spins. Inzet: 40x.

Yggdrasil slots worden ondersteund

Ervaren casino sinds 2014

704 casinospellen

39 jackpot-slots

7Bit Casino recensie

Meld u nu aan

5. Oshi Casino

Logo van Oshi Casino

1,25 BTC + 180 gratis spins

De eerste stortingsbonus is 100% tot 1,25 BTC + 180 gratis spins. Het bonustotaal is 5 BTC + 225 gratis spins. Inzet: 40x.

Yggdrasil slots worden ondersteund

Enorm veel spellen

2528 casinospellen

57 jackpot slots

Oshi Casino recensie

Meld u nu aan

6. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

De eerste stortingsbonus is 100% tot 1 BTC. Het bonustotaal is 2 BTC. Inzet: 35x.

Yggdrasil slots worden ondersteund

Bliksemsnelle casinolobby

Lage bonusinzet (35x)

2270 casinospellen

Bitcasino.io recensie

Meld u nu aan

7. Mars Casino

Logo van Mars Casino

1 BTC + 50 gratis spins

De eerste stortingsbonus is 100% tot 1 BTC + 50 gratis spins. Het bonustotaal is 2 BTC + 50 gratis spins. Inzet: 40x.

Yggdrasil slots worden ondersteund

741 casinospellen

16 jackpot-slots

Mars Casino recensie

Meld u nu aan

gebruiker reviews

Hier is de samenvatting van de gebruikersbeoordeling van Yggdrasil-gokspellen:

Wat vind je van Yggdrasil-gokspellen? Deel uw mening hieronder in het reactieformulier!

Laatste gedachten

Dit was ons artikel over Yggdrasil-slots. Stuur gerust een mail, schrijf een bericht via het contactformulier of schrijf hier uw opmerkingen of suggesties!

Bedankt voor het lezen!

Bronnen voor dit artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector