Big Time Gaming Slots Review (2021) – Probeer de populaire slots met Megaways!

Big Time Gaming is een Australische ontwikkelaar van casinosoftware, opgericht in 2011. Het bedrijf is gevestigd in Sydney.

Ik merkte Big Time Gaming voor het eerst op toen veel Twitch-streamers en Youtubers het hadden over BTG’s slot en ze speelden Gevaar! Hoge spanning. Ook mijn vriend leek deze gokkast erg leuk te vinden. Danger High Voltage heeft de reputatie een spel te zijn waarin je veel kunt winnen.

Big Time Gaming's slot Danger High Voltage

Dit is de hit van Big Time Gaming: Danger High Voltage. Het is een mengelmoes van alles en het resultaat is een beetje gek.

Big Time Gaming heeft ook veel licenties verworven om gokspellen van beroemde tv-shows en franchises te maken. De selectie heeft gokspellen met namen als Wie wilt er een millionair zijn of Monopolie Megaways.

Dus Big Time Gaming lijkt de mogelijkheid te hebben om gokautomaathits te creëren. Laten we meer lezen over de gokspellen van BTG!

Gebruikersbeoordeling Big Time Gaming slots:

Big Time Gaming Slot Game-functies

Hier zijn enkele kenmerken van Big Time Gaming-gokspellen.

  • Megaways (TM) slots bieden een groot aantal verschillende manieren om te winnen. Als je meer wilt weten over Megaways, scroll dan een beetje naar beneden naar de slot Who Wants To Be a Millionaire review waar het nader wordt uitgelegd.
  • Andere Megaways-slots van Big Time Gaming zijn bijvoorbeeld: Bonanza, Extra Chilli, Dragon Horn, Vikings Unleashed, Queen of Riches, Genie Jackpots, Temple Tumble, Diamond Mine en Irish Riches.
  • Sommige oudere slots draaien met Adobe Flash “technologie” die niet de beste is op het gebied van beveiliging en waarvoor onhandige stuurprogramma’s moeten worden gedownload. Vermijd deze slots als ze vragen om Flash te installeren, kies liever een andere.
  • Over het algemeen hebben alle spellen een geweldige kwaliteit in animaties en afbeeldingen. Ook hebben de meeste games in ieder geval een behoorlijke soundtrack. De spelmechanismen in veel BTG-spellen zijn interessant met veel functies in de bonusspellen.

Nieuwe Big Time Gaming Slots

Hier zijn enkele van de nieuwste Big Time Gaming-gokspellen.

1. Wie wil een miljonair megaways worden

Wie wil een miljonair megaways zijn is een vrij nieuw slotspel dat eind 2018 is uitgebracht met het officiële thema van de beroemde tv-quiz. De gokkast is in feite een zes rollen met Big Time Gaming’s uniek Megaways structuur.

De symbolen zijn ook reactief of instorten. Dit betekent dat de winnende lijnen verdwijnen en er meer symbolen van de bovenkant van de rollen vallen. Dit kan meer overwinningen opleveren.


De extra rol voegt een symbool toe aan de rollen 2 – 5.

Who Wants To Be a Millionaire gokkast

Who Wants To Be a Millionaire slot is echt trouw aan het originele tv-programma met geweldige graphics, animaties en natuurlijk – de originele themamuziek!

Megaways van Big Time Gaming uitgelegd

Een uitleg wat de Megaways (TM) betekent. In principe moet je gewoon hetzelfde symbool hebben, beginnend van links naar rechts op aangrenzende rollen. De positie van het symbool op de rol doet er niet toe. Dit creëert veel manieren om te winnen, 117 649 op deze gokkast om specifiek te zijn. Dit nummer is afkomstig van 7 x 7 x 7 x 7 x 7 x 7 = 117649, aangezien elke rol maximaal 7 symbolen op deze gokautomaat kan hebben.

Wild symbolen vervang alle symbolen behalve Scatter. Wilds zijn alleen aanwezig in de extra rol.

De Miljonair Scatter-symbool kan verschijnen op een van de zes gewone rollen. Als je 3 Scatter-symbolen krijgt, win je 8 gratis spins en start je de Hot Seat gratis spins gok bonusspel.

Elke extra Scatter boven 3 Scatters zal je een trede omhoog brengen in de Hot Seat-prijzenladder. Het Free Spin Scatter-symbool kan tijdens de Free Spins op de extra rol verschijnen.

Als je 3 of 4 Scatters in het bonusspel naar de bonusrol krijgt, krijg je respectievelijk 4 of 8 extra gratis spins..

De Hot Seat gratis spins gok geeft je de kans om tot 50 gratis spins te winnen. De gokprijsladder heeft 12 treden. De waarden zijn 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 30, 40 en 50 gratis spins, afhankelijk van de stap.

Who Wants To Be a Millionaire gokkast

Dit is hoe de Hot Seat Free Spins Gamble eruit ziet. Je moet kiezen hoe hoog je op de ladder durft te gaan. De Lifelines komen automatisch in het spel.

Als je de Hot Seat met 3 Scatters hebt, begin je bij Stap 1. Als je 4 Scatters hebt, begin je met Stap 2 enzovoort.

Stappen 2 en 7 zijn vangnetstappen. Het bereiken van deze sporten garandeert respectievelijk minstens 10 en 20 gratis spins.

Walk Away-functie: Om gratis spins te starten zonder te gokken, druk op Walk Away. Om te gokken, selecteert u een antwoord uit A, B, C of D en drukt u op Laatste antwoord. Een succesvolle gok brengt je omhoog in de trappen van de prijzenladder. U kunt vanaf stap 2 en 7 niet weglopen, omdat dit risicovrije en veilige gokken zijn.

Zoals in het echt Wie wil een miljonair-tv worden laten zien dat je ook hebt Levenslijnen. Deze komen automatisch in het spel om uw keuze gemakkelijker te maken.

Tijdens de gratis spins is er een onbeperkte winstvermenigvuldiger die begint bij 1 en wordt verhoogd met 1 na elke winst.

Who Wants To Be a Millionaire slot bonusspel

Dit is het bonusspel van Who Wants To a Millionaire slot. Elke overwinning verhoogt de winstvermenigvuldiger met 1, wat nu x2 is in het testspel.

Tot slot was de slot Who Wants To Be a Millionaire een grote verrassing. De geest van de tv-show is perfect vastgelegd in de sleuf en het enige dat ontbreekt, is de tv-presentator. De muziek, graphics en animaties zijn van hoge kwaliteit en goed gemaakt.

Ook het spelmechanisme is interessant met de speciale Megaways van Big Time Gaming. En de bonusrondes zijn ook trouw aan de originele tv-show met het beklimmen van de ladders zoals in de echte Hot Seat.

Dit is naar mijn mening gewoon een geweldige gokkast zonder gebreken.

Game uitgebracht: November 2018

RTP (terug naar speler): 96,24%

Variantie: Hoog

Indeling: 6 x 7 + extra spoel

Inzetlijnen: 117649 (Megaways)

Meest populaire grote gokautomaten

Hier zijn enkele van de meest populaire Big Time Gaming-slots die zijn geïntroduceerd.

1. Gevaar Hoogspanning

Big Time Gaming’s Gevaar! Hoge spanning is een beetje een goklegende. Veel slot streamers in Twitch of tubers op Youtube spelen dit spel veel. De reden kan zijn dat Danger High Voltage een hoge variantie heeft en dat u extreem hoge winsten kunt winnen met het bonusspel of full-reel wilds van deze slot.

Danger High Voltage slot Big Time Gaming

De gameplay van Danger High Voltage slot van Big Time Gaming.

Het thema van de game is wat onduidelijk voor mij. De naam van het slot komt uit het nummer Gevaar! Hoog voltage van de band Elektrische zes.

Bekijk het nummer hier van YouTube als je wilt. Hier is wat meer informatie over de band van Wikipedia. Het nummer komt uit 2003 en is een combinatie van garage, disco en punkrock. Toch grappig liedje!)

Er is dus een garage rock-nummer bij de sleuf betrokken. Maar er zijn ook enkele gokautomaatsymbolen in Mexicaanse stijl met een beetje van de stijl van de Dag van de Doden met versierde en kleurrijke schedels. En taco’s ?! En tatoeages, Disco Balls-symbolen en discolichten?!

En de hoge spanning vertelt dat er ergens elektriciteit en bliksem is. Dus ik ben totaal in de war met het thema … maar misschien is dat de sleutel tot het succes van deze gokkast! Niemand weet waar het over gaat, maar het kan je enorme winsten opleveren als je geluk hebt. En het is leuk om te spelen. Misschien is dat net genoeg voor een geweldige gokkast!

Iets over de mechanica van gokspellen hier. Wild vuur is een wild-symbool met een volledige rol dat alle symbolen vervangt behalve Scatter.

Wilde elektriciteit is ook een wild-symbool met een volledige rol dat op dezelfde manier werkt, maar alle winsten zijn dat vermenigvuldigd met 6 voor elke Wild Electricity vervangt in de overwinning. Als je 2 Wild Electricity-symbolen krijgt, gebeurt de vermenigvuldiging twee keer en is dit x36. Dit is een heel goede functie.

Big Time Gaming's slot Danger High Voltage

Hier zie je de twee verschillende Wild Reels: Wild Electricity aan de linkerkant en Wild Fire aan de rechterkant. De wilde elektriciteit geeft je x6 de winst voor elke vervanger in de overwinning. Je kunt ook meerdere x6 Wilds krijgen.

Beide Wild-symbolen komen alleen voor op de rollen 2 tot en met 5.

Drie of meer Verspreid symbolen (De tattoo-symbolen met My Desire-tekst) activeert de Bonusspel. Ook de 2 Scatters en het bonusspel activeren het themalied van de slot: Danger! Hoog voltage. Het bonusspel biedt een keuze tussen twee functies.

  • Keuze 1 – Gratis spins met hoog voltage. Met deze optie krijgt u 15 gratis spins plus een volledige rol Hoogspanning Wilds dat kan oplopen tot x66 op aangrenzende overwinningen. De 15 gratis spins kunnen opnieuw worden geactiveerd met drie of meer Scatters. Wild vermenigvuldigt alle uitbetalingen behalve Scatter.
  • Keuze 2 – Gates of Hell gratis spins. Dit bonusspel levert je 7 gratis spins op. Een willekeurig symbool wordt geselecteerd om een ​​Sticky Wild te worden voor de duur van de bonus op rollen 2, 3, 4 en 5. Vier Sticky Wilds op een rol kennen 3 extra gratis spins toe tot een totaal van 19 gratis spins.

Bonusspel in gevaar Hoogspanning.

Hier zijn de twee keuzes van het bonusspel in Danger High Voltage.

In mijn tests kun je echt zien dat de variantie van deze gokkast erg hoog is ingesteld. De bonusspellen waren erg moeilijk te krijgen, maar de bonusspellen leverden veel op toen ik ze raakte. Het eerste bonusspel (Gratis spins met hoge spanning) gaf een prijs van x144 keer mijn inzet.

Danger High Voltage slot bonusspel.

Hier is het bonusspel genaamd High Voltage Free Spins met de draaiende High Voltage Wild met een vermenigvuldiging tot x66.

Het kostte wat tijd om het tweede bonusspel te raken, maar die keer koos ik voor het Gates of Hell gratis spins. De totale overwinning was x87 deze keer. Ik vond het eerste bonusspel (High Voltage Free Spins) een beetje leuker met de veranderende wilde rol die tot x66 de winnende lijn kan betalen.

Danger High Voltage slot bonusspel.

Dit is het tweede bonusspel Gates of Hell Free Spins. In dit spel wordt een willekeurig symbool geselecteerd voor een Sticky Wild. Hier kreeg ik de negens als Sticky Wilds, al drie in het spel.

Na mijn testen begrijp ik nu waarom Gevaar Hoogspanningssleuf is zo populair slotspel. Het heeft niet de beste graphics, animaties of geluiden. Het voelt nogal een puinhoop van veel ideeën en thema’s door elkaar gemengd, maar het hele pakket werkt gewoon.

Er zit een mysterieuze charme of magie in Danger High Voltage. Je kunt op de een of andere manier het “gevaar” van grote overwinningen voelen met echt hoge variantie. Als je het niet gelooft, ga dan zelf testen met echt geld of oefengeld. Over het algemeen vond ik deze gokkast erg leuk!

Game uitgebracht: Mei 2017

RTP (terug naar speler): 95,97% – 96,22%

Variantie: Heel hoog

Indeling: 6 x 4

Inzetlijnen: 4096

2. Bonanza

Big Time Gaming’s Bonanza is een gokkast met een goudkoorts thema met de Megaways gokkast zoals de Millionaire-gokkast.

De gokkast heeft 6 rollen die elk 2 tot 7 symbolen kunnen hebben. Er is ook een bonusrol bovenaan (de karren) die symbolen optellen op rollen 2 – 5.

Bonanza slot van Big Time Gaming.

Dit is de Bonanza-slot met goudkoorts-thema van Big Time Gaming.

De Wild symbool vervang elk symbool behalve Scatter. De Wilds zijn alleen aanwezig op de extra rol (de Carts hierboven).

De Verspreid symbolen kan op een van de rollen verschijnen. Als je vier GOUDEN Scatters krijgt, win je 12 gratis spins in het bonusspel. Elke extra Scatter voegt 5 gratis spins toe aan het bonusspel.

Bonanza bonusspel.

G-O-L is niet genoeg voor het bonusspel, je hebt de D nodig!

In de Bonusspel, 3 Scatters leveren 5 extra gratis spins op en 4 Scatters 10 extra gratis spins. De scatters verschijnen alleen op de bonusrol (de karren hierboven).

Bonanza bonusspel.

Bonanza bonusspel ziet er zo uit.

Tijdens het bonusspel wordt na elke overwinning op de rollen de vermenigvuldiger met 1 verhoogd.

Bonanza Bonusspel.

Elke winst in het bonusspel verhoogt de vermenigvuldiger, hier x3.

Concluderend was Bonanza een behoorlijk interessant gokspel met de coole Megaways-haspelstructuur. Het bonusspel was vrij eenvoudig met alleen gratis spins en de toenemende vermenigvuldiger, maar dat was ook oké. Het bonusspel was deze keer erg moeilijk te krijgen, wat te maken kan hebben met de hoge variantie van de gokkast.

De graphics en animaties zijn van een zeer hoog niveau zoals op alle Big Time Gaming slots. De countrystijlmuziek begon aan het einde van het testen een beetje vervelend te worden, maar misschien is dat een kwestie van smaak. Bonanza is echt een coole gokkast die het proberen waard is.

Game uitgebracht: December 2016

RTP (terug naar speler): 95,98%

Variantie: Hoog

Indeling: 6 x 7 + Extra spoel

Inzetlijnen: 117649 (Megaways)

3. Extra Spaanse peper

Extra chili is een chili-gokspel met een Mexicaans thema, opgericht in april 2018. De graphics zijn erg kleurrijk en de achtergrondmuziek is vrolijke, trompetrijke Mexicaanse muziek van het type Mariachi.

Deze game bevat ook de beroemde Big Time Gaming Megaways spelmechanica met 117 649 betways. Er zijn dus 6 rollen met 2 – 7 symbolen op elke rol. Bovendien is er ook een bonusrol onder de rollen 2 – 5.

De Extra Chilli-gokkast van BIg Time Gaming.

Dit is de Extra Chilli-gokautomaat van Big Time Gaming. Met de Scatter symbolen H-O-T kun je het Free Spins Bonus Game activeren.

De symboolstructuur is “instortend”, wat betekent dat na elke overwinning de winnende symbolen verdwijnen en er meer symbolen zullen vallen van het bovenstaande. Dit kan leiden tot meer winsten op de rollen.

Wild symbolen vervang alle symbolen behalve Scatters en Feature Drop-symbolen. Wilds zijn alleen aanwezig in de extra rol onder rollen 2 – 5.

Als je krijgt 3 HOT Scatters in elke positie activeer je 8 gratis spins. Elk extra Scatter-symbool voegt 4 extra gratis spins toe.

In het bonusspel wordt u naar Gratis spins gok. In deze functie maak je kans om tot 24 gratis spins te winnen. Je kunt kiezen tussen Verzamelen of Gokken.

Extra Chilli slot bonusspel.

In het bonusspel kun je gokken voor meer gratis spins. Dit is de eerste ronde: je kunt ofwel de 8 gratis spins verzamelen. Of je kunt gokken voor 12 of nul gratis spins. Wiskundig gezien is de beste keuze op de lange termijn altijd het verzamelen van de 8 gratis spins. Maar dit is gokken, dus ik begrijp het volkomen als je probeert te jagen op de 24 gratis spins!

Extra Chilli slot bonusspel.

Hier slaagde ik erin om de maximale 24 gratis spins te halen in de Bonus Game Gamble. Maar niet aan te raden! Op de lange termijn is het altijd het beste om vast te houden aan de 8 gratis spins in dit slotspel.

Als je Collect, beginnen de gratis spins meteen. Als je gokt, wordt er aan het wiel gedraaid. Een succesvolle gok levert je 4 extra gratis spins op. Een mislukte gok levert het aantal gratis spins op dat in het zwart wordt weergegeven. Als het nummer in het zwart is, wordt de functie beëindigd.

In de Bonusspel gratis spins er is een onbeperkte vermenigvuldiger die begint bij 1 en wordt verhoogd na elke overwinning op de rollen.

Extra Chilli slot bonusspel.

De bonusspelvermenigvuldiger is inderdaad onbeperkt! Hier slaagde ik erin om een ​​x19-vermenigvuldiger te krijgen tijdens mijn testen.

Het Free Spin Scatter-symbool kan op de extra rol verschijnen en meer gratis spins activeren. Bij 3 Scatters krijg je 4 extra gratis spins en bij 4 Scattters 8 extra gratis spins.

Met de Functiedaling u kunt de bonusspellen kopen die direct beginnen. De prijs van een bonusspel is 50x de inzet. Een kleine functie is als je BTG-symbolen (Big Time Gaming) krijgt. Ze verlagen de Feature Drop-prijs met kleine stappen.

Ten slotte Extra chili is een heel leuk gokspel met een vrolijke sfeer. Het RTP-percentage (Return to Player) is ook vrij hoog met 96,82%, wat altijd een goede zaak is voor spelers.

Game uitgebracht: April 2018

RTP (terug naar speler): 96,82%

Variantie: Hoog

Indeling: 6 x 7 + Extra spoel

Inzetlijnen: 117649 (Megaways)

Aanbevolen Bitcoin-casino’s met grote gokautomaten

Op dit moment heeft slechts één Bitcoin-casino de selectie Big Time Gaming-casinospellen.

CasinoBonusFeaturesGa naar de site

1. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1.5 BTC + 200 gratis spins

Eerste stortingsbonus is 155% tot 1.5 BTC + 200 gratis spins voor Wolf Moon Rising. Het bonustotaal is 5,5 BTC + 200 gratis spins. Inzet: 30x bonus.

Big Time gaming slots worden ondersteund

Exclusieve bonus: 155%

Lage bonusinzet: 30x

3500+ casinospellen

King Billy recensie

Meld u nu aan

Gebruikersrecensies van Big Time Gaming Slots

Hier is de samenvatting van de gebruikersbeoordeling van Big Time Gaming-gokspellen:

Wat vind je van Big Time Gaming slotspellen? Deel uw mening hieronder in het reactieformulier!

Laatste gedachten

Dit was ons artikel over Big Time Gaming-slots. Stuur gerust een mail, schrijf een bericht via het contactformulier of schrijf hier uw opmerkingen of suggesties!

Bedankt voor het lezen!

Bronnen voor dit artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector