Society 3.0: een exclusief interview met Tim Draper door Akshay Aggarwal, medeoprichter van Blockchained India

Tim Draper American Venture Capital Investor De regeringen over de hele wereld zijn zich gaan realiseren dat de concurrentie om geld, ondernemers en bedrijven van de wereld gaat, en niet om fysieke grenzen die toen waren. Https://cdn.coingape.com/wp-content /uploads/2019/07/22194330/timDraper.png

Verken de routekaart naar de toekomst van de samenleving, met Akshay Aggarwal, medeoprichter van Blocumen Studios & Blockchained India & miljardair-investeerder Tim Draper staat in de volksmond bekend als de ‘Bitcoin-man’ in zijn podcastserie ‘Society 3.0’. Tim staat bekend om zijn sci-fi-investeringen en ook de oprichter van Draper University en Draper Associates. Dus hier is een uittreksel van de podcast voor en alle belangrijke punten die je niet mag missen. Society 3.0 heeft tot doel de evolutie van de huidige samenleving te begrijpen naar een die gelukkiger is, in toenemende mate gedecentraliseerd en gebaseerd is op peer-to-peer commerce.

Interview

V: Overheden in elk land zijn betrokken bij een aantal verzekeringen. Hoe kan Blockchain worden gebruikt in deze sector?

Er zal een transformatie plaatsvinden van het bankwezen en de financiën en van alle soorten handel. De overheid in elk land is betrokken bij een aantal verzekeringen, zoals gezondheidszorg, arbeidsongevallen, arbeidsverzekeringen, pensioenen enz. Wel, er staan ​​altijd mensen in de weg en als mensen in de weg staan, is er ruimte voor corruptie, fouten en oneerlijkheid. Als deze worden geïmplementeerd met behulp van Bitcoin en Blockchain op een slim contract, kunnen we een perfect verzekeringsmodel hebben dat zal resulteren in een efficiëntere, effectievere en eerlijkere verzekering die niet door een individu kan worden gecorrumpeerd. De regeringen over de hele wereld zijn zich gaan realiseren dat de concurrentie om geld, ondernemers en bedrijven van de wereld gaat, en niet om fysieke grenzen die toen waren. Dus hoe efficiënter en effectiever de regeringen zijn, des te natuurlijker zullen mensen aangetrokken worden om ze te gebruiken, want dan zal het grootste deel van het bestuur van de regering virtueel zijn. 

V: Veel landen beginnen deel uit te maken van deze enorme revolutie, maar er zijn nog steeds landen die hiervan afwenden. Wat is uw mening hierover? (maken ze de juiste keuze)

De landen die deze technologie toepassen, kijken uit naar de vooruitgang van het land, wat een positieve stap vooruit is, maar landen als China zijn nog steeds een stap terug. Ze hebben een president die ervoor wil zorgen dat alles onder controle is en dus zijn mensen ervan weerhoudt deze technologie te gebruiken waarvan ik denk dat die schadelijk zal zijn. Ik denk dat op de lange termijn alle Chinezen weten dat dit echt belangrijk is voor hun economie en dat ze een vrije markt willen met een gedecentraliseerde valuta. Ze zullen deze toekomstige wereld willen waar ze deze kunnen uitvinden en creëren en geld kunnen verdienen door nieuwe dingen te proberen. Een land als Malta wil het cryptocentrum van de wereld zijn. Nou, met Zwitserland begonnen ze met de tijger met de staart, maar ze begonnen te veel te reguleren en dus vertrok iedereen. Maar nu wil het terugkeren. 

Ik denk dat regels in het algemeen corruptie in de hand werken en dat deregulering vrijheid ademt. We moeten openstaan ​​voor andere vormen van bestuur en denken. Welnu, dit is een opwindende tijd en ik denk dat we op weg zijn naar een meer globale, vredelievende en liefdevolle wereld, omdat deze geografische grenzen echt steeds betekenislozer worden. Dit is een enorme kans voor een nieuwe vorm van bestuur, die moet strijden om zijn burgers. Ze beginnen te erkennen dat ze strijden om het geld, de ondernemers, de burgers en de bedrijven van de wereld, in plaats van om fysieke grenzen en land.

Vraag: Wat vindt u van het feit dat het Hooggerechtshof het verbod op bankdiensten voor cryptocurrency-bedrijven door de centrale banken vernietigt??

Ik denk dat het Hooggerechtshof van India erg wijs was in hun beslissing. Ze denken na over het welzijn van het land en ook over het welzijn van de wereld op lange termijn. Bitcoin is zo belangrijk voor iedereen, dat deze gedecentraliseerde wereld al zijn grenzen opent. Het wordt veel gemakkelijker om zaken te doen, om over grenzen heen te communiceren, om mensen over de grens te betalen. Het opent echt een hele nieuwe economie. 

Het is een van de beste tijden ter wereld om een ​​veranderingsagent te zijn, een ondernemer, durfkapitalist of iemand die echt de wereld wil veranderen, want deze nieuwe technologie is open, transparant en mondiaal en houdt perfecte gegevens bij en kan beginnen met verander de wereld in een veel meer geautomatiseerde, veel eenvoudiger plek om te zijn. Economieën zullen exploderen vanwege de open grenzen en het feit dat ze wrijvingsloos zijn. Het zorgt ervoor dat de menselijke creativiteit kan gedijen, aangezien de machines meer van de dagelijkse taken kunnen overnemen die steeds opnieuw moeten worden gedaan. Veel mensen zijn hier bang voor, maar eigenlijk moet het worden omarmd. Wat is er tenslotte beter dan een machine te hebben die alle taken die herhaaldelijk moeten worden uitgevoerd, uitvoert. 

V: U citeerde: “India kiest de ene religie boven de andere, ik maak me ernstig zorgen over mijn plannen in verschillende bedrijven”, toen de wet op het burgerschap werd gehandhaafd door de Indiase regering, die zeer controversieel werd. Deel alstublieft uw context achter de tweet.

India is een geweldige plek om te investeren, met zoveel geweldige ondernemers en ideeën en hardwerkende mensen. Maar bovenal, als er regels zijn die de ene groep mensen bevoordelen boven de andere, roept dat veel twijfels op. Het land dat de voorkeur geeft aan het ene type persoon boven het andere, de ene religie boven de andere, het ene ras of uiterlijk of seks boven het andere, faalt op de een of andere manier omdat ze meer gefocust zijn op de een die meer geprivilegieerd is dan de andere, (het deel van de samenleving dat meer bevoorrecht is dan het andere / deel van de samenleving dat meer ‘geluk’ heeft dan het andere), wat niet duurzaam is. De voorkeur geven aan de ene groep mensen boven de andere, moedigt nooit een sterke economie aan. Een open samenleving die eerlijk is en hard werkt, houdt van hun buren, ongeacht wie of wat ze zijn, de neiging om verbazingwekkend succes te creëren. Economieën worden gestimuleerd overal waar vrijheid, openheid en transparantie is. De sleutel tot succes is dus het creëren van een omgeving waarin mensen alleen gefocust zijn op het creëren van impact. 


Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector