Exclusief interview met mede-oprichter van de toonaangevende leverancier van blockchain-technologieoplossingen, ChainUP EXUP

Hailong Duan Mede-oprichter van EXUP, ChainUP Financial Derivatives Met vele jaren ervaring op het gebied van internetfinanciering leidde Duan ooit een team in een bekend betalingsbedrijf om een ​​miljard yuan aan jaarlijkse prestaties te bereiken. Momenteel is hij mede-oprichter van EXUP, met een focus op de ontwikkeling van blockchain financiële derivaten.

In een exclusief interview met Hailong Duan, de mede-oprichter van EXUP, ChainUP Financial Derivatives, een toonaangevende leverancier van blockchain-oplossingen, legde hij uit hoe ze de hack-proof exchanges konden bieden en hoe hij de Aziatische markt als een van de meest prominente bijdrage aan het blockchain / cryptocurrency-ecosysteem.

  1. Kun je ChainUP kort voorstellen aan onze kijkers en hoe je bijdraagt ​​aan het crypto-ecosysteem??

Ja natuurlijk. Opgericht in september 2017, Vastketenen is een leverancier van blockchaintechnologieoplossingen en bezit acht goed ontwikkelde productlijnen. Ze omvatten digitale valutahandel, portemonnee, situational awareness, public chain en consortium blockchain, mining pool, blockchain cloud media, liquiditeit, broker. We hebben een industriële gesloten kringloop aangelegd van technologiedienst tot verkeers- en verkeerscommercialisering. 

In de afgelopen 2 jaar hebben we 300+ uitwisselingsklanten, 100+ digitale portemonneeklanten, 150+ liquiditeitsdienstklanten bediend, waaronder 50+ miljoen gebruikers in meer dan 20 landen uit Azië, Europa, Amerika en Oceanië. 

De teamleden achter ChainUP hebben gewerkt in de beste blockchain- of internetbedrijven en -instellingen op het gebied van technologische ontwikkeling en operationeel beheer, en hebben veel ervaring in de blockchain-industrie. Onze oprichter Zhong Gengfa was voorheen technisch directeur van de Baidu SNS-divisie en richtte het technische team op; Daarnaast was hij ook de CTO bij START, het bekende P2P-autoverhuurplatform in China.

Het afgelopen jaar zijn er getuige geweest van de shutdown van veel blockchain-startups, die worstelden met het leveren van POC’s, MVP’s en in het algemeen het implementeren van blockchain-oplossingen die werken. Ons doel is om de technische oplossingen te bieden die het crypto-blockchain-ecosysteem nodig heeft, vandaar dat het bijdraagt ​​aan deze ontluikende industrie. We streven ernaar om topexpertise, de vereiste knowhow te bieden, diversiteit in de soorten oplossingen te bieden en uitzonderlijke ondersteuning en service te bieden aan de blockchain-gemeenschap..

  1. U heeft onlangs een ETF-systeemoplossing gelanceerd, Aan EXUP. Kunt u ons hierover informeren??

De ETF-systeemoplossing (exchange-traded fund) is onlangs gelanceerd op ons nieuwe blockchain-platform voor financiële derivaten EXUP. ETF’s zijn een belangrijk beleggingsinstrument dat wordt gebruikt om vermogenswaardering te realiseren. Op traditionele financiële markten zijn ETF’s met hefboomwerking een zeer populaire vorm van financiële derivaten. Beschouwd als een innovatie ten opzichte van traditionele ETF’s, hebben leveraged ETF’s de voordelen van spothandel, geen marginvereisten, samengestelde rente of risicobeheersing. Als ze oordeelkundig worden gebruikt, kunnen ETF’s met hefboomwerking het rendement van een onderliggende index consequent versterken. 

Onze ETF-systeemoplossing, gelanceerd op de achterkant van ons nieuwe blockchain-financiële derivatenmerk EXUP, streeft er, net als al onze andere EXUP-oplossingen, naar om onze klanten veilige, stabiele en efficiënte blockchain-financiële derivatendiensten te bieden. Momenteel heeft het EXUP-team technologiediensten op het gebied van financiële derivaten geleverd aan 60 bedrijven in meer dan 10 landen en regio’s over de hele wereld.

  1. Geen beveiligingsincidenten sinds het moment dat u begonnen bent, terwijl er zelfs in gereputeerde beurzen talloze hackincidenten waren. Hoe heb je het voor elkaar gekregen?? 

Beveiliging is een prioriteit bij ChainUP, omdat we begrijpen dat het veilig houden van fondsen een belangrijke overweging is voor uitwisselingen en hun gebruikers. In de afgelopen twee jaar sinds onze oprichting hebben we meer dan 300 uitwisselingsklanten bediend en soepele functionaliteit geboden zonder beveiligingsincidenten. Dit heeft niet in de laatste plaats bijgedragen aan de doorbraak van deze uitwisselingen, die zich onderscheiden van de duizenden platforms.

Voor wisseltransacties heeft ChainUP een reeks speciale risicobeheersingssystemen, het voeren van allround risicomanagement van het systeem. Het biedt ook drievoudige afstemming van financiën, real-time monitoring van fondsbeveiliging in portefeuilles, actieve beveiligingsinterventies, intelligente monitoring van activacirculatie, opnameblokkering, verdediging tegen DDoS-aanvallen, opschoning van verkeer en meer dan 30 andere verdedigingsmechanismen. 

ChainUP’s gepatenteerde AUROR situational awareness-systeem voert grootschalige data-analyse uit van gebruikersgedrag, multidimensionale monitoring, realtime risico- en bedreigingsdetectie, voorkomt actief risicovol gedrag en voert systeemaanvalanalyses en onderschepping uit.

ChainUP onderhoudt ook een diepgaande samenwerking met meer dan een dozijn wereldwijde blockchain-beveiligingsinstellingen. Deze organisaties geven professionele auditrapporten uit voor klanten, passen formele verificatietechnologie toe en scannen automatisch beveiligingscodes. Er zijn tientallen beveiligingstests uitgevoerd om beveiligingsrisico’s op te lossen, hacking te voorkomen en de veiligheid van slimme contracten te waarborgen.

Bovendien isoleert ChainUP ook machtigingen en voert het meerdere bevestigingen uit voor bewerkingen op hoog niveau. Het onderzoekt zelf het gedrag van beheerders, zoals abnormale inlogcontroles, poging tot ongeautoriseerde bewerkingen, hoogfrequente servertoegang en abnormaal pre-ordergedrag.

Met een compleet risicobeheersings- en beveiligingssysteem zijn we blij te kunnen zeggen dat we erin geslaagd zijn om twee jaar lang veilig gebruik en onderhoud te garanderen aan 300 klanten over de hele wereld zonder enige veiligheidsincidenten..


Zoals we al eerder zeiden, ChainUP heeft een sterke technische achtergrond met een team van meer dan 100 “technologiegenen” van de beste internetbedrijven en andere gevestigde blockchain-bedrijven, die de beste technologiediensten op de markt bieden.

  1. Hoe ziet u de Aziatische markt in termen van potentie en ontwikkelingen?

De toename van het gebruik en de populariteit van cryptocurrencies heeft geleid tot levendige cryptomarkten. Door dit enthousiasme onder beleggers is de interesse geleidelijk verschoven naar de derivatenhandel, vooral wat betreft de vraag naar hefboomwerking en contracttransacties. We zijn ons terdege bewust van de trends in de markt en daarom hebben we EXUP gelanceerd, ons dochterbedrijf blockchain financiële derivatenmerk.

Aangezien de meeste blockchain-gerichte ontwikkeling van financiële derivaten plaatsvindt in Europa en de VS, is er veel ontwikkelingspotentieel op de Aziatische markt en we hopen dat de lancering van ons blockchainplatform voor financiële derivaten EXUP zal nieuwe investerings- en handelskanalen openen voor onze klanten in Azië. 

  1. Denk je dat 2020 een nieuw hoogtepunt zal zien in cryptocurrencies en bitcoin?

Naast de effecten van de halvering van bitcoin en de instroom van institutionele fondsen in crypto-activa, zal de macro-economische situatie een sterke motor zijn van de BTC-prijs. Als leider in de tokens-markt zal de bitcoin-prijs dan van invloed zijn op de andere cryptocurrencies. 

De komst van Weegschaal heeft geleid tot een toename van de algemene aandacht over de hele wereld in cryptocurrencies en, nog belangrijker, onder regeringen om CBDC’s (digitale valuta van de centrale bank) te ontwikkelen. Wanneer CBDC’s door regeringen worden geïmplementeerd, zullen MNC’s (multinationale ondernemingen) ze waarschijnlijk overnemen en via het netwerkeffect, net als de KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen). Dit biedt meer mogelijkheden om het gebruik van digitale valuta onder de massa te verspreiden. Aangezien bekende merknamen blockchain-technologie gebruiken of hun eigen stablecoins ontwikkelen, zullen niet-crypto-gelovigen in toenemende mate cryptocurrencies accepteren..

Aan een ander front, in veel ontwikkelingslanden waar de lokale valuta volatiel zijn, zijn we getuige van een toename van het toenemende nut van cryptocurrencies om zich in te dekken tegen die volatiliteit.. 

Al deze factoren kunnen ertoe bijdragen dat bitcoin en cryptocurrencies een aanzienlijke boost krijgen als alternatieve beleggingscategorie.

  1. Wat is het volgende voor Chainup?

We zitten midden in onze internationaliseringsplannen. ChainUP heeft actief samengewerkt met multinationale regelgevende en gelicentieerde nalevingsinstanties om onze B2B-sector met blockchaintechnologie te versterken en zo onze industriële ontwikkeling te versnellen.

ChainUP Group zal zich in 2020 focussen op de ontwikkeling van deze vijf business lines, namelijk, 

maatwerkoplossingen voor ondernemingen, SaaS-cloudoplossingen (ChainUp Cloud), digitale bankoplossingen (HiCoin), liquiditeitsoplossingen (BitWind) en financiële derivatenoplossingen (EXUP).

Door de 1 + 5 + N-strategie te implementeren, dat wil zeggen 1 hoofdmerk + 5 onafhankelijke business units + N joint ventures en strategische partnerschappen, zijn we van plan om de groei van ‘enkel product’ naar ‘productmatrix’ te realiseren. Terwijl we ons ecosysteem holistisch opbouwen in de sector van blockchain-technologiediensten, is ons doel om een ​​leidende kanshebber te zijn voor het wereldwijde marktaandeel van dit bedrijf.. 

En zoals altijd zijn onze klanten onze topprioriteit en daarom zal het leveren van het allerbeste in zowel onze technologie als onze services altijd voorop staan ​​bij ChainUP.!

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector