Exclusief interview met de CEO van YPTOspace, Gregory STOOS

In een recent interview met Geregory STOOS, CEO van YPTOSPACE, schiet hij vanuit de heup en vertelt hij ons waarom hij gelooft dat de wereld een veelzijdig en revolutionair platform zoals YPTOspace nodig heeft..

Hoe ben je met YPTOspace begonnen??

Mijn ervaring was behoorlijk gevarieerd in marketing, bedrijfsontwikkeling en de afgelopen twee jaar heb ik cryptocurrency-technologie ontwikkeld met een geweldig team van mensen die toegewijd zijn om YPTOspace in de mainstream te krijgen. We hebben vastgesteld dat als we de banksector niet op de hoogte kunnen brengen van de waarde van cryptocurrency voor standaard financiële transacties, we het naar het publiek moeten brengen. We willen de commerciële sector aanmoedigen om YPTOspace te steunen.

Door te breken met traditionele bank- en betaalmethoden; zelfs het huidige systeem waarbij traditionele bank- en fiat-valutatransacties worden gecombineerd met cryptocurrency is onhoudbaar, en dit is waarom er zoveel problemen zijn wanneer mensen het proberen te gebruiken.

Ik ben er vast van overtuigd dat mensen meer vrijheid nodig hebben om hun geld te gebruiken zonder enorme vergoedingen te hoeven betalen. Blockchain-technologie biedt ook een volledig veilige maar anonieme methode voor mensen die misschien geen bankrekening hebben, maar een veilige manier nodig hebben om online te betalen.

Waarom is er zo weinig geschreven over uw YPTOspace-team??

We hebben de afgelopen twee jaar besteed aan het vinden van het juiste team, dat we hebben getraind en iedereen is aan boord met het platform. Het kost veel tijd, geld en moeite om de juiste groep bijeen te brengen, en dat is wat we hebben na twee jaar samenwerken, dus nu hebben we niet de verstoring nodig om iemand uit het bedrijf te laten stelen.

Wat is YPTOspace?

YPTOspace is veel, maar mijn ambitie is om een ​​wereldwijd ecosysteem te creëren dat iedereen de vrijheid geeft om zijn financiële activa en activiteiten te beheren. Een waar gebruikers Bitcoin kunnen verzenden en ze als dollars of euro’s kunnen laten aankomen. Waar mensen betalingen in euro’s kunnen doen en bedrijven deze als crypto kunnen ontvangen, bijvoorbeeld ETH of BTC, of ​​de eigen cryptovaluta van het platform – YPTO Coins.

Zoals ik al eerder zei, hebben we cryptocurrency nodig om mainstream te worden. Hiervoor hebben we een platform nodig dat gebruikmaakt van blockchain-technologie; een gedecentraliseerd model dat digitale valuta niet alleen voor de handel in activa, maar ook voor dagelijks gebruik biedt. De technologie heeft specifieke protocollen die het gemakkelijk maken om transacties uit te voeren en voor alle gebruikers te beveiligen.

Wat maakt YPTOspace anders dan andere cryptocurrency-platforms?

YPTOSPACE is het eerste platform dat is gebouwd rond cryptocurrency waar gebruikers meerdere tools hebben voor betaling, financieel beheer, handelen, inclusief een geautomatiseerde handelsbotfunctie, wedden en gokken, winkelen en meer. De robuuste blockchain-technologie zorgt voor klantveiligheid en snelle schaalbaarheid om snelle betalingen te doen en dit alles zonder kosten voor het overboeken van geld!

Door een snel, gebruiksvriendelijk platform te creëren, gelooft het team achter YPTOspace dat miljoenen gebruikers over de hele wereld dit onconventionele model zullen omarmen en er een conventioneel regulier betalingssysteem van zullen maken..

Als een P2P-oplossing met een ingebouwd escrow-mechanisme voor extra beveiliging, heeft de platformtoepassing de componenten om bedrijven te stimuleren om toegang te krijgen tot de cryptocurrency-markt. Met alle meegeleverde tools twijfel ik er niet aan dat YPTOspace een begrip zal worden en naast Google, Microsoft, Facebook, Apple, PayPal en Amazon zal worden gerangschikt als mensen aan cryptocurrency denken, ze zullen denken dat YPTOspace.


Waarom lanceer je de ICO??

We willen YPTOspace naar meer gebruikers brengen, en hiervoor moeten we het platform lanceren. Als we ons werk goed willen doen, moeten we ons ook blijven ontwikkelen. Dit alles kost geld en veel.

We hebben het platform opgestart en we geloven dat het tijd is voor gelijkgestemde belanghebbenden om betrokken te raken bij wat we kennen als een revolutionaire game-wisselaar voor cryptocurrency. Met investeringen van belanghebbenden en mensen die YPTOcoin gebruiken, kunnen we wat momenteel afzonderlijke diensten zijn – bankrekeningen, online casino’s, uitwisselingen, handel, investeringen, enzovoort – nemen en deze verenigen.

Cryptocurrency is een gedecentraliseerd systeem, maar geen van de spelers op de markt lijkt hun hoofd rond te krijgen door oplossingen te bieden voor mensen en bedrijven. De huidige cryptomarktbedrijven blijven vastbesloten de status quo te behouden waar ze hun systemen kunnen gebruiken, het kost veel geld door de vergoedingsstructuur, en ze zijn blij om dit te blijven doen. Cryptocurrency blijft bankiers en overheden uitdagen. Ze rennen allemaal weg van in plaats van naar crypto als oplossing voor deze zeer reële belemmeringen op de financiële markten.

Ik weet dat veel mensen geloven dat YPTOspace te revolutionair is omdat we mensen de kans geven om te doen wat ze willen met hun geld en ze geen hoge kosten hoeven te betalen, maar het kan me niet schelen.

Cryptocurrency mag niet elitair zijn, het moet voor iedereen zijn, en we zijn begonnen om dat mogelijk te maken met YPTOspace.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector