Waarom MXC klaar is om in de toekomst ‘s werelds toonaangevende crypto-uitwisseling te worden

De stijging van MXC Exchange-ruiltoken $ MX heeft onlangs de aandacht van Bloomberg getrokken. 8 februari Bloomberg gemeld dat op basis van spot, leverage, contract, ETF, index, contract, PoS en OTC-services, MXC Exchange, een gerenommeerde one-stop cryptocurrency-serviceprovider, zal blijven groeien en ontwikkelen met het hele ecosysteem. MX Token ($ MX) heeft een all-time high tot $ 0,71.

Volgens de gegevens van Crypto Departement op 6 februari, behoorde MX tot de top vijf uitwisseltokens die dag met de hoogste omzet, met een eendaagse stijging van 62%.

In de volgende drie dagen bereikte MX een nieuw recordniveau van $ 0,8728, een cumulatieve stijging van 551,34 year-to-date, de hoogste stijging in de geschiedenis van 2028,78%.

MXC-uitwisselingBron: mxc.com

Zoals we allemaal weten, heeft de groei van exchange-tokens geprofiteerd van de substantiële toename van het handelsvolume van handelsplatforms in de bullmarkt. Vanaf 10 februari 11:00 uur is Binance token BNB drie opeenvolgende dagen met 70,84% gestegen, met een historische cumulatieve stijging van 115680%; Huobi-token HT heeft een driedaagse cumulatieve toename van 241,88% en een historische cumulatieve toename van 1345,78%.

Industrieanalisten zijn van mening:

“Onder de beste handelsplatformen ter wereld, had MXC Exchange een geweldige prestatie op het gebied van noteringen in 2020. Het was de eerste beurs met DeFi-tokens, Polkadot-tokens, NFT’s en Layer 2 en honderden hoogwaardige projecten. Gebruikers zouden de kans krijgen om tegen lagere kosten te investeren om hogere winsten te behalen. “

De persoon wees erop:

“Deze projecten die in de vroege dagen van de bullmarkt werden vermeld, zijn in 2021 verschillende keren of zelfs tientallen keren gestegen, zoals het cross-chain project DOT, DEX token UNI, SUSHI en andere soorten DeFi-projecten zoals AAVE, BADGER, enz. Deze projecten hebben een enorm handelsvolume voor MXC Exchange aangetrokken. “

“ Afgaande op de huidige toepassingsscenario’s, historische winsten en marktwaarde van MX ($ 100 miljoen), komen de huidige waarde en marktwaarde echter nog steeds niet overeen met de ontwikkeling van het platform, we kunnen nog steeds een hogere pomp verwachten. ”

Waarom is het ‘waarde’ in plaats van ‘prijs’? Omdat de waarde van het uitwisseltoken toeneemt met de ontwikkeling van het platform zelf, is het net als het kopen van aandelen van een bedrijf.

Vanuit strategisch oogpunt is MXC Exchange een handelsplatform dat zich richt op wereldwijde compliance. Het heeft een wettelijke vergunning verkregen in de Verenigde Staten, Estland, Australië, Canada en Zwitserland, zodat zijn bedrijfsontwikkeling voldoende nalevingsbescherming heeft.

Door diepgaande samenwerking met betalingsbedrijven zoals Simplex, Banxa, Moonpay, Menapay, Mercuryo, enz., Heeft MXC Exchange compatibele betalingskanalen uitgebreid in meerdere regio’s en lokale gebruikers ondersteund om digitale activa te kopen met VISA en MasterCard en debetkaarten.

MXC Exchange is een platform dat veel nadruk legt op gebruikerservaring. Op het gebied van producten heeft het platform zich ingespannen om de handelservaring van munten en derivaten van de hoogste marktwaarde te bieden. Het heeft achtereenvolgens de leveraged ETF, spots, leverage en contracthandelssystemen geüpgraded en continu geoptimaliseerde belangrijke handelsindicatoren zoals liquiditeit, marktspreads en matching-efficiëntie. Bovendien zijn indexproducten gelanceerd om zoveel mogelijk aan de behoeften van gebruikers te voldoen en gebruikers een gemakkelijkere one-stop-handelservaring te bieden.


In termen van de markt dringt het platform erop aan om de kwaliteit van de noteringsprojecten strikt te controleren en onderzoekt het tegelijkertijd hoogwaardige ecologische conceptprojecten zoals DeFi en Polkadot.

Sinds medio 2019 zijn meer dan 10 Polkadot-projecten vermeld, waaronder KSM, EDG, PCX, RING, LINK, COMP, AVA, NEST, JST, YFI en tientallen hoogwaardige DeFi-projecten, evenals conceptactiva zoals NFT’s, opslag, grijswaarden, layer2 en rebase. Deze tokens zijn beschikbaar op de spotmarkt, leveraged trading, ETH, contracten en PoS mining pool enz. Het lijkt erop dat je alle tokens van hoge kwaliteit kunt verhandelen op MXC Exchange Exchange..

Wat is de relatie tussen MX-tokenwaarde en het uitwisselingsplatform??

MX is het aandelencertificaat van het MXC Exchange-handelsplatform zelf. De totale voorraad van het token is 1 miljard. Omdat de hoeveelheid deflatie wordt bepaald door het handelsvolume van het platform – de beurs zal de handelskosten die elke maand via spot, leverage, ETF, contract en PoS-miningpool worden gegenereerd, terugkopen en verbranden..

Tegelijkertijd is het aanhouden van MX als het aanhouden van aandelen. Houders kunnen genieten van een aantal rechten, zoals vermogenswaardering en stemmen voor notering. In het bijzonder kunnen MX-houders genieten van een provisie-aftrek van 20% bij het verhandelen van spots; stemmen en vernieuwen van crypto-activa kunnen beloningen voor transactiekosten ontvangen; deelname aan de loterij van SpaceM- en M-Day-activiteiten kwalificatie of bonus voor het aantal loten; Neem deel aan MX DeFi-staking en ontvang overeenkomstige beloningen voor mijnbouwactiva.

Vanaf juli 2019 heeft het platform 100% van de MX verdiend als handelsvergoeding teruggekocht en elke maand verbrand. Op dit moment zijn er ongeveer 390 miljoen MX verbrand.

Sinds 2020 heeft het MXC Exchange-handelsplatform in totaal 8 SpaceM- en 16 M-Day-evenementen georganiseerd, en elke maand initieert het stemmen op de lijst, vernieuwingsstemmen en MX DeFi-mijnactiviteiten. MX-houders hebben een grotere kans om de activaloterij te winnen en meer inzetbeloningen te winnen, evenals beloningen zoals dividenden voor transactiekosten.

Tegelijkertijd, terwijl de waarde van MX blijft stijgen, hebben MX-houders, net als Tesla-aandeelhouders, ‘aandelen’-waardestijgingen ontvangen.

Vanuit deze perspectieven is MXC Exchange nu een klein maar groeiend platform, maar het wordt waarschijnlijk de volgende Binance en wordt $ MX de volgende $ BNB? Dit is iets waar we aan kunnen denken.

Disclaimer: Dit is een betaalde post en mag niet worden opgevat als nieuws / advies. Doe uw eigen onderzoek met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten die in het artikel worden genoemd. Coingape.com is niet verantwoordelijk voor uw schade of verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector