RioDeFi bouwt een brug naar India voor de langverwachte IDO op Uniswap

RioDeFi bereidt zich voor op India met INR-bankdiensten voor het RioDeFi-ecosysteem & RFUEL-token.

RioDeFi creëert een betalingsecosysteem dat bruggen slaat tussen traditionele financiën en het universum van digitale activadiensten. De kern van dit ecosysteem is RioChain. Gebouwd op het Substrate-framework van Parity en interoperabel met het Polkadot-netwerk, wordt het een leider in ketenoverschrijdende DeFi-services.

RioDeFi heeft zijn zinnen gezet op India als een belangrijke groeimarkt, aangezien het Indiase crypto-ecosysteem een ​​hausse heeft gekend, met rapporten die suggereren dat het hulpprogramma voor cryptocurrency een toename van 400% en 10x groei van gebruikers op exchanges heeft gezien. De toename van alternatieve betaalmethoden wordt aangewakkerd door de opheffing van het bankverbod op cryptovaluta door het Indiase Hooggerechtshof in maart 2020. India is hard op weg een belangrijke markt voor digitale activa te worden nu het gebruik van mobiele technologie toeneemt, naast een interesse in alternatieve activaklassen. RioChain staat klaar om het favoriete blockchain-ecosysteem te worden voor zowel Indiase ontwikkelaars als gebruikers.

RioDeFi’s visie op financiële flexibiliteit

De India-visie van RioDeFi behandelt een van de meest onthutsende statistieken over India – volgens de Wereldbank heeft India bijna 190 miljoen mensen zonder bankrekening. De oplossing van RioDeFi is gericht op brede toegankelijkheid, transparantie, het verbinden van blockchains met digitale bankdiensten en financiële inclusie voor de massa met een soepele gebruikerservaring. Het RioDeFi-ecosysteem geeft India toegang tot een scala aan diensten, zoals het lenen, lenen, uitzetten en verhandelen van digitale activa op een superplatform dat de native betalings- en portefeuillediensten van RioDeFi zal omvatten, evenals open-source ontwikkelaarsinitiatieven die kunnen worden ontwikkeld binnen het ecosysteem.

Rio ka Raasta – The Road Defined

Er zijn verschillende oplossingen om te ontwikkelen om tegemoet te komen aan de eisen van de sterk groeiende Indiase markt. Met een van de grootste ontwikkelaars van blockchain-ontwikkelaars is de decentralisatierevolutie bullish begonnen. Het grootste deel van de ontwikkeling vindt echter nog steeds plaats op platforms met hoge gasvergoeding, zoals Ethereum. Zoals het er nu uitziet, dient dit als een wegversperring voor veel Dapps die in het ecosysteem bouwen.

Het protocol van RioDeFi, RioChain, zal fungeren als de onderliggende bron voor DeFI over gedistribueerde netwerken met zijn cross-chain compatibiliteit. De josh is hoog met de RioFuel (RFUEL) Community Crowdsale met meer dan 65 miljoen USD alleen voor de openbare verkoop, die meer dan 10x overtekend was. De belangstelling voor RFUEL was vooral groot bij OM-houders, die lid zijn van MANTRA DAO – het eerste project dat voortbouwt op het Substrate-framework van RioDeFi – dat veel belangstelling heeft getrokken van Indiase gebruikers.

Het RioDeFi-ecosysteem zal een uitwisseling, portemonnee en Dapps hebben, zoals het populaire uitleenplatform MANTRA DAO, allemaal met op INR gebaseerde services. Kort na het Token Generation Event (TGE) zal RFUEL ook worden vermeld op de beste Indiase beurzen, waardoor Indiërs RFUEL naadloos kunnen kopen met INR. RioDeFi werkt ook samen met het team van Vauld (voorheen Bank of Hodlers) om INR-gerichte financiële infrastructuurdiensten aan te bieden voor ontwikkelaars die hun droombedrijven op RioChain willen bouwen..

Darshan Bathija, medeoprichter van Vauld, merkte op,

“RioDeFi kan veel van de problemen oplossen die verband houden met het bankwezen en de cryptowereld. Ze maken bankieren met cryptocurrencies betaalbaar, betrouwbaar en snel. We zijn erg verheugd om nauw samen te werken met hun team. “

Voortbouwen op het robuuste door Polkadot ondersteunde ecosysteem van RioDeFi is een fantastisch alternatief voor de steeds groeiende ontwikkelaarsgemeenschap in India; het creëren van flexibiliteit bij het gebruik van het netwerk en het omzeilen van enkele van de pijnpunten in de sector, zoals hoge gasvergoedingen.

Voor James Anderson, de CEO van RioDeFi, is deze gedecentraliseerde toekomst voor de Indiase bevolking een mijlpaal in de reis van het bedrijf:

“India is ‘s werelds snelst groeiende grote economie, maar de financiële en betalingsinfrastructuur is nog steeds onderontwikkeld, vooral in vergelijking met het naburige China. DeFi-oplossingen lijken bij uitstek geschikt om de Indiase bevolking van dienst te zijn, en ik geloof dat RioDeFi een belangrijke rol zal spelen bij het vergroten van het bereik van blockchain en cryptocurrencies daar. De samenwerking met Vauld is een belangrijke mijlpaal op weg naar het bereiken van deze visie. ” 


RFUEL Eerste Dex-aanbieding op Uniswap

brandstof

RioFuel-token (RFUEL) wordt op maandag 28 september om 8.30 uur UTC vermeld op Uniswap.

Uniswap is een volledig gedecentraliseerd protocol voor geautomatiseerde liquiditeitsvoorziening waarop is gebouwd Ethereum dat opmerkelijke veranderingen heeft gebracht in de handel in cryptocurrency en een katalysator is geweest voor de recente golf van DeFi-projecten.

Voor RioDeFi, wiens missie het is om de reguliere acceptatie van op blockchain gebaseerde financiële diensten te bevorderen, leek het logisch om zijn native token voor het eerst toegankelijk te maken op dit platform..

De handel begint om 8.30 uur UTC. Het RFUEL-token kan worden gekocht op Uniswap tegen een initiële prijs van $ 0,20. De prijs zal fluctueren op basis van marktwerking van vraag en aanbod. Aangezien de RFUEL Community Crowdsale enorm overtekend was, raden we u aan om op tijd aanwezig te zijn!

Om toegang te krijgen tot het token, moeten deelnemers het RFUEL-contractadres invoeren dat beschikbaar zal worden gemaakt op de RioDeFi-website (riodefi.com).

Mocht u vragen hebben, neem dan deel aan het gesprek op onze sociale media, Telegram (https://t.me/riodefiofficial) en Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial​.

Over RioDeFi:

RioDeFi versnelt de massale acceptatie van digitale activa door traditionele en gedecentraliseerde financiering te overbruggen. Onze visie is een wereld waarin iedereen toegang heeft tot gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten. We ontwikkelen oplossingen die bankinstellingen verbinden met blockchainsystemen. Onze applicaties maken lagere transactiekosten, snellere bevestigingen, meer efficiëntie, beter rendement voor spaarrekeninghouders en wereldwijd bereik mogelijk.

Website: Riodefi.com

Telegram: https://t.me/riodefiofficial

Twitter: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector