PR: Vandaag heeft Alibabacoin hun langverwachte cryptocurrency-app uitgebracht

Vandaag de dag zijn de beroemde Stichting Alibabacoin hebben hun langverwachte Multicrypto Wallet uitgebracht als reactie op de overweldigende steun van de gemeenschap voor het project. De Multicrypto-portemonnee is een van de cryptocurrency-portefeuilles ter wereld die 10 unieke cryptocurrencies tegelijk kan opslaan, beveiligen en uitwisselen, allemaal met het gemak en de bescherming van een in blockchain geïntegreerde gezichtsherkenningsservice – nog een wereldprimeur.

Om de historische lancering te herdenken, organiseert Alibabacoin een eenmalig Airdrop-evenement met enorme beloningen op het spel.

Alibabacoin: een geschiedenis van succes

Het succes van het Multicrypto-project en het resulterende Aidrop-evenement vloeien rechtstreeks voort uit het overweldigende succes dat de stichting in 2018 heeft behaald. toewijding. Juist vanwege dit niveau van toewijding is de gemeenschap zo snel gegroeid.

Het Multicrypto Wallet-project zou niet zo succesvol zijn geweest als de laserfocus de Alibabacoin team gecombineerd met het vertrouwen van duizenden intelligente investeerders. De stichting heeft ideeën voorgesteld die overdreven ambitieus of ronduit onmogelijk leken, maar deze projecten slagen voortdurend, de gemeenschap groeit en de waarde van de ABBC-munt stijgt. De eerste financiers van het bedrijf geloofden in het businessplan dat in de goed geformuleerde whitepaper was neergelegd. Het was deze visie die zo velen gingen geloven in het leiden tot het onverwachte succes van het ICO-evenement.

Alibabacoin ontving veel meer financiering dan voorspeld vanwege de opwinding en het vertrouwen van de investeerder. Die fondsen gingen rechtstreeks naar het realiseren van hun plannen, waarbij ze een kans verspeelden om snelle winsten te grijpen om in plaats daarvan te investeren in geavanceerde technologieën, die verder gingen dan hun verplichtingen.

De financiering van de gepassioneerde investeerders is gestoken in de uitbreiding van de infrastructuur, het upgraden van softwaresystemen en het inhuren van nieuwe ontwikkelaars, economen en teamleiders. De investering van Alibabacoin in hun eigen visie heeft hun droom werkelijkheid gemaakt, om de meest geavanceerde crypto-wallet ter wereld te ontwikkelen, de Multicrypto Wallet..

Multicrypto-portemonnee: een game-wisselaar

Deze dag markeert een historische gebeurtenis in de wereld van blockchain-technologie. De release van de Multicrypto Wallet zal de toekomst van cryptocurrencies vormgeven en een standaard zetten voor alle bedrijven die deze volgen. Door een enkele gratis applicatie voor Android of i0S te downloaden, hebben gebruikers het meest veelzijdige opslag- en uitwisselingsplatform ter wereld binnen handbereik.

Er zijn geen meerdere portefeuilles of wisselaars van derden nodig, omdat de portemonnee van Alibabacoin werkt met ABBC, Ethereum, Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Z-Cash, Otum, Tether en Verge. Alle 10 van deze munten kunnen worden beheerd, ingewisseld en overgedragen binnen de eenvoudige, intuïtieve app, zonder dat een traditioneel wachtwoord nodig is, en met een ongeëvenaard niveau van bescherming door de geavanceerde gezichtsherkenningssoftware.

De Alibabacoin Foundation werkte intensief samen met marktleiders om deze technologie te pionieren en deze op te nemen in de blockchain. Met hun nieuwe platform behoort het vergeten van wachtwoorden tot het verleden. Met de gezichtsherkenningssoftware die in de applicatie is geïntegreerd, kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot hun account terwijl criminelen buiten de deur worden gehouden

Enorme airdrop-viering

Om iets terug te doen aan de gepassioneerde gemeenschap die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt, geeft de Alibabacoin Foundation 50.000.000 ABBC weg. Iedereen kan beloningen ontvangen in deze airdrop door de Multicrypto Wallet-applicatie gratis te downloaden. De eerste 500.000 mensen die de applicatie openen, krijgen 100 ABBC. Gebruikers kunnen extra ABBC verdienen door vrienden door te verwijzen. Elke verwijzing die een gebruiker maakt, verdient 20 extra ABBC.

Dit is een geweldig systeem om de community te laten groeien en de geweldige functionaliteit van de Multicrypto Wallet uit te breiden naar muntinvesteerders over de hele wereld. De airdrop loopt van 2 juli tot 31 juli, dus zorg ervoor dat je de kans niet mist om gratis munten te krijgen van een van de snelst groeiende cryptocurrencies voordat de prijs omhoog schiet..


Gevolgtrekking

Met hun verbazingwekkende staat van dienst van succes, is het gemakkelijk in te zien waarom de lancering van deze nieuwe technologie zoveel aandacht heeft getrokken. De Alibabacoin Foundation is echt een innovator in de branche en blijft hun investeerders blij maken.

De lancering van hun Multicrypto Wallet is slechts de eerste stop op hun roadmap om ‘s werelds toonaangevende softwareplatform voor digitale activa te worden ”. Crypto-enthousiastelingen en investeerders overal ter wereld zullen de nieuwe applicatie downloaden en zo snel mogelijk hun ABBC krijgen.

Bezoek onze website voor meer informatie www.abbcevents.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector