PR: India Dapp Fest Recaps – Zeer succesvolle Blockchain-conferentie in India

Wij geloven dat “Alone we are one drop – Together we an ocean” – En ja, onze laatste blockchain-conferentie, India Dapp Fest ’19 in Silicon Valley of India, was een groot succes en het zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun en medewerking van onze sponsors, mediapartners, outreach-partners, ontwikkelaars, publiek en de hele gemeenschap die enthousiast hun aanwezigheid op de locatie hebben gemarkeerd. 

OPNIEUW BEDANKT, IEDEREEN, OM VAN DIT EVENEMENT EEN GROOT SUCCES TE MAKEN! 

Als je je nog steeds afvraagt ​​wat India Dapp Fest waar het allemaal om draaide, raden we u aan ‘India Dapp Fest of Blockchained India’ te bekijken in uw Google of in het zoekvak van een zoekmachine – u zult versteld staan ​​om te zien hoe voortreffelijk een blockchain-gemeenschap een van de grootste blockchain-conferenties van Azië organiseerde in juni 2019. 

Organisator en snelle glimp! 

Georganiseerd door Blocumen Studios en aangedreven door Blockchained India, India Dapp Fest was een vijfdaagse visionaire conferentie door veel blockchain- en cryptoliefhebbers, professionals, ontwikkelaars, cryptovoorstanders, blockchain-startups en experts in India. Het evenement werd gevolgd door landelijke roadshows, uitgevoerd in grote steden van India om het bewustzijn over opkomende trends te vergroten en meningen en stemmen over blockchain te verzamelen. & crypto-voorstanders van het land. Dit was bedoeld om later een conceptrapport voor blockchain-vriendelijke regelgeving op te stellen en dit aan de wetgevers van het land te presenteren. Bovendien vertegenwoordigde het evenement enkele van de briljante breinen achter de innovatieve producten die bovenop blockchain-technologie zijn gebouwd – en debuteerde het zichzelf als een platform voor blockchain hackathon en een perfect podium om te pitchen voor hun aanstaande grote idee in blockchain-ruimte.. 

Bovendien was het een ideaal podium voor excellente geesten om een ​​Draper University Hero te zijn, Silicon Valley’s belangrijkste acceleratorprogramma voor ondernemerschap! 

Samenvatting van Five Days of India Dapp Fest’19; 

Deze conferentie werd beschouwd als een van de grootste conferenties in India in het jaar 2019 – omdat het evenement aanvankelijk 3 dagen voor interactieve workshop omvatte & hackathon waarin Matic Network (het beroemde blockchain-project geld inzamelde van Binance IEO en aandacht kreeg van Coinbase Ventures), Algorand, een toestemmingsloos, proof-of-stake blockchain- en technologiebedrijf en Chain Security (een blockchain-beveiligingsbedrijf) de belangrijkste spelers waren om te communiceren met deelnemers, hen te begeleiden, te begeleiden en te beoordelen voor selectie om door te gaan met de pitching-sessie van het project. Later waren de laatste twee dagen van het fest gericht op een blockchain-conferentie met een aantal geweldige gesprekken, interessante panels, pitchingsessies en ten slotte de lancering van India’s langverwachte blockchain-vriendelijke rapport met aanbevelingen voor regelgeving.. 

IDF

Met de toegewijde drie dagen van workshop en hackathon van 11 – 13 juni, georganiseerd in IndiQube Alpha Building Co-working space in Bangalore, mentoren & juryleden maakten 8 deelnemers definitief die de kans kregen om voor de laatste sessie te pitchen voor investeerders en juryleden. Later vond de gerichte conferentie plaats gedurende twee dagen van 14 juni – 15 juni in het LaliT Ashok Bangalore met de introductie van de organisatoren en de geest achter het hele idee – de Blocumen Studios en Blockchained India door dynamische ondernemer en Draper University Hero, Akshay Aggarwal.. 

14 juni, dag 1 van de India Dapp Fest’19-conferentie

Het podium opende met een verbazingwekkende lezing door Nitin Gaur Director, Digital Assets WW, IBM over ‘The Global Landscape of Digital Assets’, die vertelde hoe IBM op weg is om meer te ontdekken in het blockchain-ecosysteem en hoe andere bedrijven hun benchmark moeten creëren in het wereldwijde landschap met blockchain-technologie.  

Later werd er een uitstekend panel georganiseerd met moderator David Casey -CEO van NuMundo over het verrassende onderwerp ‘Decentralized Ecosystems Around the World’, met als sprekers Anderson Tan – CEO en oprichter van Alpha Omega Capital, Anna Melton – oprichter – Decentralized Ventures, de heer Akshay Aggarwal oprichter van Blockchained India. 


IDF

Weer een ander panel wekte toen ons enthousiaste blockchain-publiek, dat zich concentreerde rond het fantastische onderwerp – “Toegang & Controle op de blockchain: publieke, private en consortiummodellen ”gemodereerd door Sam Noble CTO – EOS Dublin, Ravi Chandrasekaran – Praktijkpartner – Blockchain bij Wipro Technologies, Gokul Alex – Associate Director, PwC. De belangrijkste afweging van dit panel was hoe private en publieke blockchain en consortium blockchain werkt en de use-cases van deze modellen. 

En toen was het podium gevuld met de populariteit van Matic Network en hoe Indiase ondernemers met succes geld inzamelden van de grootste crypto-uitwisseling, Binance’s IEO, ook financiering van Coinbase Ventures, investeringsfirma door Coinbase crypto-uitwisseling. De heer Sandeep Nailwal, medeoprichter & COO van Matic Network sprak het publiek toe met zijn succesvolle reis om Matic Network te lanceren met andere briljante geesten uit India. Hij sprak over “Building to Scale: Side Chain Solutions”, een van de inspirerende talk-toehoorders die ooit hebben meegemaakt. 

IDF

Voorafgaand aan de heerlijke lunch genoot het publiek van nog twee ongelooflijke lezingen – de eerste lezing door de heer Subbu Jois oprichter, Aurigraph.io over ‘Quantum Cryptography & Protocollen voor de toekomst ‘, en nog een door Kumar Anirudha IOTA-stuurgroeplid over universele betalingen op de blockchain. 

In zijn panel over kwantumcryptografie zegt de heer Subbu Jois dat “De wereld verschuift weg van gecentraliseerde databases en applicaties en gegevensverwerking”, wat aangeeft waarom een ​​gedecentraliseerd ecosysteem essentieel zou moeten zijn voor onze toekomst.. 

Ondertussen, onze mediapartners en outreach-partners kon geen seconde wachten om met onze sprekers te spreken en ze te interviewen om op hun website te verschijnen. Naimish van CoinCrunchIndia interviewde Sam Noble, CTO van EOS Blockchain, terwijl Nidhi Kolhapur van Coinpedia snel de inzichten van Nitin Gaur, IBM Blockchain, vastlegde. Ook gingen Shrikanth van Blockmanity.com en Shiv van Crypto Conversation zitten om het huidige en toekomstige plan van Algorand te bespreken met zijn merkambassadeur, Gokul Alex.. 

Terwijl Lunchtime werd georganiseerd om van heerlijk eten te genieten, wachtte ons publiek geen minuut om netwerken op te bouwen en stelde zichzelf voor aan sprekers en hoogwaardigheidsbekleders van blockchain-ruimte op IDF.

IDF

Het publiek, de sprekers en het team van IDF en daarna weer terug om te luisteren naar experts over nog een ander zeer interessant onderwerp ‘Unicorns of Blockchain: Too early in the day?’, Dat aandacht kreeg van blockchainondernemers in het land en oprichters van startende bedrijven. Het panel werd gemodereerd door Amrit van Headstart met sprekers Brij Bhasin van Money Single, Manish Singhal en Anderson Tan van Alpha Omega Capital. Het panel benadrukte wat er nodig is om een ​​blockchain-bedrijf een eenhoorn te laten zijn en wat het blockchain-project van de wereld heeft gezet! Bij het beantwoorden van de vragen merkt durfkapitalist en Filipijnse ondernemer Anderson Tan van Alpha Omega Capital op dat; 

  •   De timing moet kloppen
  •   Rockstar-team
  •   Grootse visie 
  •   Werkend bedrijfsmodel 
  •   Financieringsvereisten

IDF

Veel andere interessante lezingen en panels van de evenementen waren ‘Rising Stars of Crypto & the Path Ahead met enkele grote namen van de crypto & blockchain-industrie – inclusief – Yeshu Agarwal CEO en oprichter, Traden, Sumit Gupta mede-oprichter & CEO, CoinDCX, Abhinav Ramesh CEO en medeoprichter, Murmur DApp, Edul Patel medeoprichter bij Mudrex.com (YCombinator W2019), panel over ‘Future of Work’ door Rishi Das mede-oprichter & Voorzitter, IndiQube, David Casey CEO van NuMundo, Jessica Zartler Blockchain-antropoloog.

De eerste dag eindigde toen met “Draper University Pitch Competition”, beoordeeld door Akshay Aggarwal CEO Blocumen Studios, Alumni Ambassador, Draper University, Anderson Tan CEO en oprichter, Alpha Omega Capital, Saurabh Arora Entrepreneur en Blockchain-expert, en Nitin Gaur Director, Digital Activa WW, IBM. 

IDF

15 juni, dag 2 van de India Dapp Fest’19-conferentie 

De energie was nog steeds op piek .. !!! Met het enorme succes van de eerste dag conferentie, waren we allemaal super enthousiast en dubbel geladen om dit evenement te markeren als de grootste blockchain-conferentie van Azië. 

IDF

Dus de dag 2 van de India Dapp Fest-conferentie begon met Guarding Smart Contracts door de heer Jitendra Chittoda van Chain Security, die ook interactie had met het publiek en hun vragen oploste die draaiden om beveiliging, smart contract en blockchain.. 

Het werd vervolgens voortgezet met een spannend panel over ‘Gegevens vergrendelen op de Blockchain’, met sprekers Nilesh Trivedi van Clear Tax, Amol Kulkarni van Intel, Jitendra Chittoda van Chain security – Gemodereerd door Anirudha van Acyclic Labs. 

Na een geweldige panelsessie wachtte het publiek reikhalzend naar Dr. Ajai Garg, die het Department of Cyber ​​Security International Corporation en Startup Innovation, MeitY van de Indiase regering leidt. Hij sprak over zijn opvattingen over blockchain-technologie, de problemen rond deze opkomende technologie en hoe deze op te lossen.

 In zijn toespraak voegt hij eraan toe; 

Het grootste probleem dat blockchain oplost, is om u de eigenaar van de gegevens te maken en er geld mee te verdienen. Hij bleef toevoegen; “De behoefte aan ons (aan blockchain) is groter dan die aan het Westen”. “De jongere van vandaag is niet klaar om een ​​levenskwaliteit van B-klasse te nemen”.

Na een betoverende lezing door Ajai Garg vulden Gnana Lakshmi, Chief Technology Officer van Trustlin en een leidinggevende medewerker bij Women Who Code de succesgeest van vrouwen en praat over Transcending the Binary door Women Who Code te citeren. Na haar korte gesprek werd het meest boeiende panel georganiseerd dat misschien wel de essentie is van de huidige blockchain-ruimte. 

Er werd ook een panel over ‘Vrouwen in Blockchain’ georganiseerd om diversiteit te bespreken, meer vrouwen te inspireren om de blockchain-ruimte te betreden en welke carrièremogelijkheden ze kunnen kiezen. Het panel werd gemodereerd door de branding manager van India Dapp Fest & onafhankelijke crypto Journalist Tabassum met sprekers Gnana Lakshmi Chief Technology Officer, TrustIn, Anna Melton Managing Partner & Oprichter, Decentralized Ventures en Jessica Zartler, een Blockchain-antropoloog. 

Later namen Indiase blockchain-pioniers het voortouw in een nieuw panel getiteld ‘The Blockchain Landscape in India’, met sprekers Aanchal Thakur – Partner bij DayOrg Consulting Group, Anirudh Rastogi – Oprichter van Ikigai Law, Sunil Aggarwal van TalentSprint, Akshay Aggarwal, gemodereerd door Vishal Krishna uit uw verhaal.

Idf

Na de meest interactieve paneldiscussie, besprak een verfrissende lezing door Sunil Aggarwal “Spiritual Politics of Blockchain Aspirants” en voegt fascinerende inzichten toe; 

“Angstig blijven is de beste manier om effectief te regeren. De echte essentie van blockchain komt voort uit onbevreesd zijn. Onthoud dat blockchain niet alleen een technologie is, maar een filosofie. “

Hij sprak verder over op schuld gebaseerd geld en punten; 

“Mijn grootvader verdiende 50 roepies per maand met 7 kinderen en hij was een middenklasse. Mijn vader verdiende 500, had vier kinderen en hij was een middenklasse. Ik verdiende 50000 per maand en mijn vrouw verdiende en we hebben één kind. Toch zijn we een middenklasse. “

Lancering van Blockchain-vriendelijk regelgevend conceptrapport 

Dit was ook de dag waarop Blockchained Team (India Dapp Fest Organizer) een ontwerpbeleidsrapport voor regelgeving lanceerde en het team beschrijvende dia’s deelde, die landelijke observaties over blockchain en wat echt Indiase blockchain is & cryptocommunitybehoeften uit India in de crypto-industrie. Het rapport werd verzameld nadat 400+ mensen hadden deelgenomen en hun mening gaven over cryptovoorschriften met 33% ondernemers, 32% informatietechnologieprofessionals, 21,70% blockchain-liefhebber, 8,60% student / stagiair, 6,50% onderzoeker, 3,70% investeerder, 0,70% advocaten, en 0,30% journalisten. 

Het rapport werd voornamelijk verzameld in Bangalore, Hyderabad, Mumbai en Delhi, waar blockchain was & cryptogemeenschap uit Mumbai & Hyderabad was hoger om een ​​antwoord te geven en daarna gevolgd door Bangalore en Delhi. Met de collectieve rapportage van vier topsteden van India betrad de heer Anirudh Rastogi, die de partner is bij Ikigai Law, het podium en sprak over aanbevelingen voor de overheid om cryptocurrencies te reguleren. In zijn toespraak voegt hij eraan toe; 

“De overheid moet de benadering van het reguleren van cryptocurrencies veranderen” door op te merken dat regelgevers “overschatting van risico en onderschatting van potentieel” zijn.. 

Hij gaat door met het toevoegen van een Regulatory Sandbox-update die onlangs cryptoproducten had verwijderd, waaronder crypto-activa, ICO’s, ketenmarketingdiensten en dergelijke producten, terwijl hij een veilige notitie hield over opkomende technologie, waaronder blockchain. Met betrekking tot de soortgelijke wedstrijd voegt hij eraan toe;

Zelfregulering, coregulering kan een betere job zijn bij het reguleren van snel opkomende technologieën. Sandbox-kans is een gemiste kans. 

Naast het conceptrapport eindigde het evenement op de tweede dag met de prijsuitreiking van de voltooiing van Draper University Pitch. 

Andere hoogtepunten van het evenement waren ‘Conscious Decentralization, een lezing door Jessica Zatler, een uitzonderlijke paneldiscussie over‘ Crypto Surfing: How to Ride the Waves ’door medeoprichter van Neeraj Khandelwal & CTO, CoinDCX, Abhinav Ramesh CEO en mede-oprichter, Murmur Dapp, Sainath Gupta CEO en oprichter, Prime, nog een uitstekend panel over “The Enterprise Diaries, lessen om te herhalen” van vier hoogwaardigheidsbekleders – Prem Kumar van PwC, Amol Kulkarni van Intel , Ram Gullamuddi van Zagg Protocol – gemodereerd door Vipul van NassComm. 

Afronden!

En toen sloten we de grootste blockchain-conferentie van India af met een netwerksessie en bedankje. 

We danken iedereen die van dit evenement een enorm succes heeft gemaakt van harte en we zullen snel weer bijpraten en hopen dat de regering van India ook rekening zal houden met de collectieve stem van blockchain. & cryptoprofessionals voorafgaand aan het formuleren van regels / regelgevingsbeleid rond crypto & blockchain-technologie voor inwoners van India. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector