PR: Een handelsrevolutie door 50x.com: de manier waarop we denken over handelen veranderen!

De eerste en enige cryptocurrency-uitwisseling ter wereld met de Any2Any-technologie heeft met succes bètatests voltooid van de derde versie van de quantum trading-kern met een ingebouwde liquiditeitsstroom die het begrip beurshandel volledig zal veranderen.

Verrassend genoeg gebruiken alle moderne beurzen, zoals honderden jaren geleden, nog steeds vaste handelsparen, die op geen enkele manier verbonden zijn op het niveau van de handelskern en het order-matching-systeem. Elk orderboek bevat alleen bestellingen die in een specifiek paar zijn geplaatst. Hoewel er honderden cryptocurrencies zijn ontstaan, kunt u de ene niet rechtstreeks voor een andere inwisselen op een beurs, waar de prijzen door de gebruikers zelf worden bepaald – u moet deze eerst wijzigen in een van de twee of drie ondersteunde ‘basisvaluta’s’ door de uitwisseling, en deze vervolgens over te dragen aan een andere, of gebruik te maken van de diensten van wisselaars, arbitrageurs, en dus hogere vergoedingen te moeten betalen.

Het resultaat van drie jaar ontwikkeling door de 50x.com team was een innovatieve handelskern op basis van cloudtechnologie en kwantumprincipes voor het combineren van orders: hoewel de concepten van een handelspaar op gebruikersniveau worden behouden en de interface volledig identiek is aan een reguliere uitwisseling, bestaan ​​alle orders binnen de kern in één ruimte en hebben geen vaste band tussen een verkoper en een koper, waarbij het maximale aantal orders in alle handelsactiva tegelijkertijd wordt gecombineerd.

Volgens de ontwikkelaars zelf is het onmogelijk om met vertrouwen de voortgang van de uitvoering te voorspellen nadat een andere order is toegevoegd, aangezien elke nieuwe order liquiditeit toevoegt aan een deel van het systeem, waardoor de status en topologie ervan verandert. Hetzelfde effect wordt waargenomen in de kwantumfysica, waar de aanwezigheid van een waarnemer de resultaten van een experiment verandert. Gebruikers profiteren hier alleen maar van, aangezien het systeem vaak meer winstgevende opties vindt bij het uitvoeren van een andere order.

De voordelen van het gebruik van de nieuwe Any2Any-technologie zijn direct zichtbaar: één order in een handelspaar creëert onmiddellijk dezelfde liquiditeit in alle handelsparen die dit token bevatten. Dat wil zeggen, één gebruiker kan een bestelling plaatsen om DASH voor Bitcoins te kopen, terwijl alle anderen de mogelijkheid krijgen om DASH te verkopen voor een van de valuta’s die op de beurs staan ​​vermeld..

De oude gescheiden “markten” -technologie stuitte onophoudelijk op traditionele problemen die zelfs op nationale beurzen merkbaar waren, namelijk een gebrek aan liquiditeit in de meeste instrumenten en de concentratie ervan in “blue chips”, wat leidde tot een afname van handelsmogelijkheden. Cross-rate-handel met vaker waarneembare sterke bewegingen waarop men snel geld kan verdienen, was voorbehouden aan geavanceerde arbitrageurs die opscheppen over hun eigen handelsrobots. Er waren ook infrastructurele beperkingen, waardoor het economisch onmogelijk was om een ​​groot aantal orderboeken te ondersteunen.

De 50x.com exchange biedt een geheel andere benadering van handelen, waarbij honderden en duizenden kruissnelheden beschikbaar zijn voor elke gebruiker direct in de terminal. Dankzij de Any2Any-liquiditeitsoverlooptechnologie kunt u elk paar kiezen uit de beschikbare activa op de beurs en erin handelen. Terwijl bestellingen die bijvoorbeeld in het DASH / QTUM-orderboek zijn geplaatst, automatisch in alle andere DASH / * * / DASH- en QTUM / * * / QTUM-orderboeken verschijnen. En dit zal ertoe leiden dat zelfs het meest exotische orderboek de volledige liquiditeit voor de munten van dit handelspaar zal verzamelen.

Hoe komt het de handel ten goede?

Het eerste en voor de hand liggende voordeel is de mogelijkheid om direct tussen munten te handelen, zonder dubbele commissies te betalen. Wilt u overstappen van DASH naar QTUM, dan plaatst u eenvoudig een order in een orderboek van DASH / QTUM. Dit is veel sneller dan eerst DASH verkopen en vervolgens QTUM kopen. En het allerbelangrijkste: u plaatst maar 1 bestelling en betaalt daarom de handelscommissie maar één keer.

Het tweede voordeel is de mogelijkheid om orderboeken / grafieken in exotische paren te bekijken en dienovereenkomstig een groot aantal nieuwe handelsinstrumenten, waarvan de koersen vaak in bredere kanalen gaan dan de belangrijkste instrumenten. Dat betekent dat ze een groter winstpotentieel hebben.

Het derde voordeel is een meervoudige toename van de liquiditeit voor elke munt. Aangezien de volledige liquiditeit van de uitwisseling wordt opgeteld over de munten, ongeacht in welk paar de orders zich bevinden, is de liquiditeit ook beschikbaar in andere paren. Dit maakt het manipuleren van tarieven veel moeilijker.

Hoe is dit mogelijk?

Het is een feit dat de 50x.com exchange heeft een handelskern ontwikkeld met een unieke architectuur die werkt met volledige transactiegrafieken, in plaats van met losse orders. Hiermee kunt u honderden en duizenden cross-orders in verschillende valuta binnen één transactie verminderen en cross-orders creëren.

 Waarom is er niet zoiets op andere beurzen??


 De architectuur van de Any2Any-kern verschilt fundamenteel van de standaard handelskernen en vereiste tijdens de creatie tal van innovatieve oplossingen. Regelmatige beurzen kunnen niet overschakelen naar Any to Any-technologie zonder de basis – de handelskern – volledig te veranderen.

Andere grote uitwisselingen hebben ook geprobeerd Any2Any-technologie te creëren, maar slechts één ontwikkelingsteam is erin geslaagd om vandaag een echt werkend product te creëren.

U kunt proberen te handelen met de nieuwe technologie op 50x.com nu – geen KYC vereist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector