PR: 100x Bitcoin-hefboomwerking: PrimeXBT-platform geïntroduceerd!

PrimeXBT, een nieuw 4e generatie cryptocurrency-handelsplatform dat de krachtigste functionele toolset voor handelaren op de markt brengt, wordt volgende week gelanceerd op een energieke wachtlijst van meer dan 125.000 early-adopters.

Vanaf de lancering van PrimeXBT op 4 februari zullen er in eerste instantie 5 cryptocurrency-paren zijn met de hoogste liquiditeit voor gebruikers: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD en EOS / USD. Het belangrijkste is dat vanaf de eerste dag 100x leverage (of marge) wordt geboden op alle beschikbare digitale activa.

Na verloop van tijd zullen er extra paren worden toegevoegd, maar door te beginnen met een beperkt aantal van de meest populaire cryptocurrencies waar problemen als ‘pump and dumps’ en ‘51% aanvallen ’worden beperkt.

Primexbt cryptocurrency-handelsplatform met 100x hefboomwerking

9 redenen om te handelen op het PrimeXBT-platform

Hoewel veel van de platforms die handelaren met crypto-activa verbinden, slechts uit een beperkte set tools bestaan, bevat PrimeXBT een breed scala aan functies en ordertypes, waardoor zowel beginners als ervaren gebruikers relatief gemakkelijk geavanceerde handelsstrategieën kunnen uitvoeren. Het PrimeXBT-platform legt de lat hoog voor de branche en hier zijn de redenen waarom u zou moeten overwegen om uw persoonlijke handelsaccount te openen.

 • 100x hefboomwerking voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin en anderen

Hefboomwerking is een belangrijk kenmerk van een PrimeXBT-handelsplatform en kan een krachtig hulpmiddel zijn voor een handelaar. Iedereen kan het gebruiken om te profiteren van relatief kleine prijsbewegingen en om kapitaal sneller te laten groeien.

PrimeXBT biedt de hoogste hefboomratio’s (tot 100x) op de cryptocurrency-markt, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om de winstgevendheid van succesvolle handelsstrategieën enorm te vergroten en om te handelen met volumes die aanzienlijk groter zijn dan mogelijk is zonder een dergelijke hefboomwerking..

 • Short selling van crypto-activa

Gedurende bearmarkten en periodes van prijsdaling, verhinderen handelsplatforms die niet de mogelijkheid bieden om bepaalde activa short te gaan (bijvoorbeeld Bitcoin), dat gebruikers tijdens deze periodes profiteren.

PrimeXBT biedt de mechanismen die nodig zijn voor handelaren om short te gaan op cryptocurrencies en om te profiteren van zowel prijsdalingen als stijgingen.

 • Geaggregeerde liquiditeit van 12 leveranciers

Slippage en het onvermogen om effectieve posities te creëren vanwege lagere volumes worden opgevangen door de liquiditeit van 12 andere toonaangevende beurzen te combineren. Dit biedt de mogelijkheid om nauwkeurig handelsstrategieën uit te voeren terwijl de ideale markttoegangsprijzen worden bereikt en zorgt ervoor dat transacties van elke omvang op PrimeXBT kunnen worden uitgevoerd..

 • Meerdere ordertypes

PrimeXBT biedt 5 soorten orders die beschikbaar zijn voor gebruikers: markt-, limiet-, stop-, OCO- en beschermingsorders. Beschermingsopdrachten zijn specifiek geschikt voor beginners en worden geplaatst om uit te voeren als de prijs beweegt tegen een bestaande positie, waardoor ze effectief worden beschermd tegen mogelijke verliezen.

 • Geavanceerde beveiligingsmaatregelen

Hashing van cryptografische wachtwoorden, koude opslag van activa, DDOS-bescherming en tweefactorauthenticatie zijn standaard op alle PrimeXBT-handelsaccounts, wat ervoor zorgt dat marktleidende beveiligingsprotocollen aanwezig zijn voor alle gebruikers.


Prime XBT implementeert aanvullende bescherming van klantgelden in de vorm van een gedwongen whitelisting-procedure voor het opnemen van adressen.

Deze procedure wordt uitgevoerd om uw aanbetaling zeker te stellen. Als de aanvallers er op de een of andere manier in slagen om uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw persoonlijke account op Prime XBT te krijgen, kunnen ze geen geld opnemen naar een BTC-adres dat u niet hebt bevestigd.

 • Geen KYC – Eenvoudige registratie in minder dan één minuut

De last van KYC-goedkeuring wordt bij PrimeXBT weggenomen, waardoor een versnelde en anonieme accountaanmaak mogelijk is. Voor registratie en handel is alleen de verificatie van een e-mailadres vereist, waardoor echt anonieme cryptocurrency-handel mogelijk is.

Door KYC-vereisten te verwijderen en het accountregistratieproces te stroomlijnen, stelt PrimeXBT wereldwijd verspreide handelaren van over de hele wereld in staat om snel en eenvoudig een account aan te maken en toegang te krijgen tot cryptocurrency-markten..

 • Mobiele toegang voor iOS en Android

Handelen kan onderweg worden beheerd met de native mobiele iOS- en Android-apps van PrimeXBT. Maak verbinding met uw handelsaccount via de PrimeXBT-app om posities te openen en te sluiten, stortingen en opnames te beheren, allemaal vanaf uw telefoon – overal en altijd.

 • Financiering via creditcard of andere cryptocurrencies

PrimeXBT heeft de nodige integratie geïmplementeerd, waardoor alle gebruikers Bitcoin met de creditcard kunnen kopen of een andere cryptocurrency kunnen ruilen en deze rechtstreeks op hun Bitcoin-adres bij PrimeXBT kunnen storten..

 • Tot 10 keer hogere uitbetalingen met het PrimeXBT-verwijzingsprogramma

Door zich aan te melden voor het verwijzingsprogramma, kunnen gebruikers genieten van de hoogste uitbetalingspercentages voor verwijzingen en aanmeldingen in de branche. PrimeXBT biedt een verwijzingssysteem op meerdere niveaus, waardoor gebruikers aanzienlijk meer kunnen verdienen dan andere verwijzingsprogramma’s voor cryptocurrency.

Aanmelden, financieren en handelen

Het proces van aanmelden, het financieren van een handelsaccount en beginnen met handelen op PrimeXBT kan niet eenvoudiger zijn. Er is uitgebreid nagedacht en gepland in de gebruikersinterface van het platform, met als doel een krachtig en toch eenvoudig systeem te bieden om succesvolle op cryptocurrency gebaseerde handelsstrategieën te optimaliseren en uit te voeren..

Inschrijven:

Het PrimeXBT-registratieproces is ontworpen om te worden gestroomlijnd en vereist alleen de verificatie van een e-mailadres om te storten en te beginnen met handelen.

KYC-verificatie is niet vereist om PrimeXBT te gebruiken, en persoonlijke gegevens zoals naam, adres en telefoonnummers worden ook verwijderd uit het registratieproces om anonimiteit te garanderen en om het aanmelden te vergemakkelijken..

Nadat u een e-mailadres heeft opgegeven, geeft u een wachtwoord voor het account op en gaat u akkoord met de servicevoorwaarden. Na verificatie van het e-mailadres kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun account en geld op hun account storten om te handelen.

Financiering:

Binnen het accountdashboard is het gedeelte ‘Stortingen’ duidelijk zichtbaar aan de linkerkant van de pagina. Eenmaal in het gedeelte Stortingen is een automatisch toegewezen Bitcoin-financieringsadres zichtbaar in uw account.

 

Zowel het adres van de Bitcoin-stortingsportefeuille als een QR-code die deze portefeuille vertegenwoordigt, zijn te vinden in de sectie Stortingen, en zodra een storting is gedaan en verrekend op de Bitcoin-blockchain, wordt dit weergegeven in uw account..

Er zijn geen kosten verbonden aan stortingen bij PrimeXBT, hoewel er een minimum stortingsbedrag is van 0,001 BTC.

Als u andere stortingsmethoden wilt gebruiken in plaats van een directe Bitcoin-storting te doen, kunt u de betalingswidget vinden op het tabblad ‘Alternatieve stortingen’ in de sectie Stortingen..

Handel

Er is een proces van 3 stappen om te kunnen handelen op PrimeXBT:

 1. Maak een storting op uw rekening om uw transacties te financieren.

 2. Zodra uw account is gefinancierd met Bitcoin, zet u het over naar uw handelsaccount.
 3. Begin met handelen door op het tabblad ‘Handelen’ in het accountdashboard te klikken.

Het rekeningoverzicht bevindt zich in de rechterbovenhoek van het dashboard en biedt belangrijke informatie zoals saldi, eigen vermogen, niet-gerealiseerde winst en verlies, gebruikte marge, beschikbare marge en beschikbaar margepercentage.

Transacties kunnen worden geplaatst vanuit a) de Watchlist Widget, b) de Chart Widget en c) de Dashboard Widget.

Zodra een transactie is geplaatst, kan de Positions Widget eenvoudig worden gebruikt om alle huidige posities bij te houden en te wijzigen. De bestelling kan ook worden aangepast binnen de Orders Widget, waardoor de ene bestelling door een andere kan worden vervangen.

PrimeXBT-lanceringsdag: 4 februari

Na maanden van ontwikkeling en voorbereiding is PrimeXBT klaar om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop op cryptocurrency gerichte handelaren zich met de markten bezighouden.  

Met veel verwachting is de wachtlijst om als eerste toegang te krijgen tot het platform gestegen naar meer dan 125.000 gebruikers van over de hele wereld en blijft deze elke dag groeien in de aanloop naar de lanceringsdag..  

Als je deel wilt uitmaken van het PrimeXBT-lanceringsevenement en lid wilt worden van de wachtlijst, kun je je registreren op https://PrimeXBT.com/comingsoon.  Voor meer informatie over PrimeXBT en de krachtige functies die beschikbaar zijn op het platform, ga naar https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector