Hoe u kunt profiteren terwijl de markt bloeit met PrimeXBT: 3 eenvoudige stappen

Op 25 september daalde de prijs van Bitcoin – ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie – in enkele minuten van iets minder dan $ 10.000 tot iets boven $ 8.000, waardoor maar liefst 18% van de waarde van de cryptocurrency werd weggevaagd..

Veel crypto-investeerders zijn minachtend nadat ze zich hadden ingekocht tijdens het hoogtepunt van de crypto-hype-zeepbel, alleen om te lijden onder een lange bearmarkt en de waarden van hun cryptocurrencies te zien instorten. Bitcoin herstelde zich uiteindelijk, maar nu die rally in gevaar is, vreest de cryptogemeenschap het ergste en vraagt ​​ze zich af of de bodem van Bitcoin echt binnen is..

Maar nadat ze een bearmarkt hebben overleefd, hebben cryptohandelaren geleerd dat ze de waarde van hun portefeuille niet hoeven te zien dalen, zelfs niet als Bitcoin of andere cryptocurrencies in prijs dalen? De sleutel tot het ontgrendelen van winst tijdens een neerwaartse trend vereist slechts drie eenvoudige stappen.

Stap 1 – Registreer voor PrimeXBT: het meest geavanceerde handelsplatform

De eerste stap om u met succes voor te bereiden om te profiteren van dalende markten, is door PrimeXBT te bezoeken en u te registreren voor een gratis account. Registratie is snel en eenvoudig, en omdat het platform geen persoonlijke informatie of KYC-proces vereist, kunnen gebruikers in een mum van tijd aan de slag en klaar zijn om te handelen.

PrimeXBT beschikt over alle tools en ordertypes die een cryptohandelaar nodig heeft om vooruit te komen op zowel dalende als stijgende markten, evenals tools die zijn ontworpen om extra winsten uit krappe handelsbereiken te persen. Zonder de tools die worden aangeboden door PrimeXBT, kunnen cryptohandelaren vastlopen terwijl ze de prijs van hun favoriete crypto-activa zien dalen en hun portefeuillewaarden vlak voor hun ogen dalen..

Stap 2 – Maak uw eerste storting op het handelsplatform

De minimale storting die nodig is om aan de slag te gaan met PrimeXBT is 0.001 BTC. Zelfs als het kleinst mogelijke bedrag wordt gestort, kunnen handelaren posities innemen die veel groter zijn dan wat hun kapitaal normaal zou toestaan, dankzij de 100x leverage PrimeXBT-aanbiedingen op crypto-activa..

Storten op uw PrimeXBT-portefeuilleaccount is snel en pijnloos, en biedt zelfs een QR-code om te scannen en dingen nog eenvoudiger te maken. Bitcoin-stortingen zijn het enige geaccepteerde activatype voor accountfinanciering, maar PrimeXBT heeft de externe service Changelly geïmplementeerd waarmee gebruikers snel hun fiat-valuta’s of altcoins kunnen inwisselen voor Bitcoin, of zelfs Bitcoin kunnen kopen met een creditcard of betaalpas..

Nadat de aanbetaling in de portemonnee is ontvangen, moeten gebruikers hun handelsaccount financieren om te beginnen met handelen en een shortpositie te openen.

Stap 3 – Short Bitcoin naar winstgevendheid

PrimeXBT biedt handelaren de tools om zowel long- als shortposities te openen en zelfs beide posities tegelijkertijd in te nemen om zich in te dekken tegen onverwachte marktbewegingen. Wanneer Bitcoin zich in de bull-modus bevindt, worden longposities of zelfs het gewoon vasthouden van Bitcoin aanbevolen. Maar nu de Bitcoin-prijzen weer dalen, is de beste manier om te profiteren van een markt in een neerwaartse trend, het openen van een shortpositie en het short gaan van elke Bitcoin-prijsstuiting..

Het handelsplatform beschikt over ingebouwde grafieksoftware die handelaren helpt bij het kiezen van een invoer voor hun shortposities, en gebruikers kunnen vervolgens profiteren van de geavanceerde ordertypen om de winst te maximaliseren en het risico te minimaliseren. Zodra de handelaar een mogelijk toegangspunt heeft geïdentificeerd, kunnen ze een van de vele widgets van PrimeXBT gebruiken om een ​​bestelling te plaatsen of een bestelling rechtstreeks via de grafiek plaatsen door op het prijspunt te klikken waarop ze de positie willen openen op.

Inzendingen kunnen limietorders zijn voor getimede inzendingen, of marktorders als een handelaar ter plaatse een short wil invoeren. Marktorders zijn vooral handig als de markt in de verwachte richting begint te bewegen voordat een limietorder is geplaatst of een gespecificeerde invoer is bereikt.


Shortorders zullen de handelaar winst opleveren naarmate de prijs van Bitcoin daalt – precies het tegenovergestelde van wat er gebeurt met spotbeleggers van cryptocurrencies zoals Bitcoin. Beleggers worden gedwongen hun zuurverdiende winsten te zien verdwijnen, terwijl handelaren op PrimeXBT hun winstmarges nog verder kunnen vergroten.

Het maximaliseren van neerwaartse winsten met de kracht van 100x hefboomwerking

Het koppelen van alle tools die PrimeXBT biedt, is de kracht van 100x hefboomwerking. Met 100x hefboomwerking op crypto-activa kunnen handelaren hun aanvankelijke handelskapitaal tot wel 100 keer vermenigvuldigen. Dit betekent dat zelfs de minimale storting van 0,001 BTC de handelaar de kracht van 0,1 BTC zal geven. Een handelaar die 0,1 BTC stort, kan handelen met 10 BTC enzovoort.

Succesvol uitgevoerde shortorders met een hefboomwerking van 100x kunnen zeer winstgevend zijn. Uit PrimeXBT-onderzoek blijkt dat een handelaar een short order ter waarde van 1 BTC had geopend op het hoogtepunt van Bitcoin’s hoogste punt ooit op $ 20.000, en vervolgens de short in winst aan de onderkant van Bitcoin had gesloten, zou dit hebben geresulteerd in een winst van 8400% of $ 1.690.000.

Gezien hoe substantieel de winstmarges zijn, is het gemakkelijk in te zien waarom het nemen van een shortpositie op een dalende cryptomarkt buitengewoon effectief kan zijn bij het laten groeien van iemands portefeuille. Nog beter is het feit dat, hoewel de prijs en waarde van de waarde van de onderliggende waarde kunnen dalen, de totale waarde van de portefeuille aanzienlijk kan groeien.

Registreren voor PrimeXBT vandaag, en wees klaar om te profiteren van de volgende enorme Bitcoin-crash.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector