Hoe kunnen we online advertenties vriendelijker maken voor gebruikers?

Het is bijna onmogelijk om op internet te surfen zonder advertenties te zien. Van zorgvuldig getargete advertenties die gebruikers volgen via cookietrackers tot algemene advertenties op videostreamingdiensten zoals YouTube, velen vinden het surfen op internet in zijn huidige vorm vervelend en storend.. 

Volgens enkele schattingen, de gemiddelde gebruiker die op internet surft, krijgt per dag maar liefst 5.000 advertenties te zien. Dit is gevraagd bijna een kwart van de internetgebruikers wendt zich tot adblockers, browsergebaseerde add-ons die voorkomen dat advertenties worden weergegeven, voor een schonere browse-ervaring. 

Zelfs degenen die niet technisch onderlegd genoeg zijn om een ​​advertentieblokkering te gebruiken, kunnen een webpagina altijd gewoon verlaten als ze vinden dat deze overladen is met advertenties, en voor gebruikers die geen sites kunnen gebruiken, tenzij ze hun advertentieblokkering uitschakelen, meer dan 70% verlaat gewoon de site.  

Voor de advertentie-industrie is advertentieblokkering en de afkeer van mensen tegen advertenties echter een zorgwekkende trend. Naar schatting eind dit jaar $ 35 miljard aan advertentie-inkomsten gaat verloren aan advertentieblokkers. Advertenties helpen niet alleen de naamsbekendheid van fysieke bedrijven te vergroten, maar ze zijn ook cruciaal voor het succes van veel online bedrijven. 

Maar gelukkig is er een oplossing. Veel gebruikers zijn helemaal niet uitgekeken op advertenties, ze zijn gewoon het zat om irrelevante of hinderlijke advertenties te zien. Dat is de reden waarom bedrijven zoals Vriendelijke advertenties gebruiken blockchain-technologie om de weergave van advertenties gebruiksvriendelijker te maken. Laten we dit in detail onderzoeken. 

Blockchain gebruiken om advertenties beter te maken

Traditionele platforms voor het aanbieden van advertenties, zoals Google Adwords, volgen doorgaans internetgebruikers tijdens hun webreizen en geven hun advertenties weer op basis van hun eerdere browsegeschiedenis. Deze advertenties zijn echter mogelijk niet relevant voor de site waarop ze zich momenteel bevinden, waardoor ze er vaak opdringerig en misplaatst uitzien. 

In plaats daarvan is Kind Ads een blockchaintoepassing die de werking van traditionele advertentieplatforms verstoort door het voor uitgevers en adverteerders gemakkelijker te maken om samen te werken. Token voor vriendelijke advertenties, ‘SOORT’, staat centraal in het nieuwe platform en creëert een op incentives gebaseerd verdienmodel voor zowel uitgevers als gebruikers.

 Een van de belangrijkste functies van het Kind Ads-platform is de Kind Ads-portal, waar uitgevers details van hun website, de niche, het bezoekersaantal en de doelgroep kunnen vermelden. Dit maakt het voor adverteerders gemakkelijker dan ooit om relevante uitgevers te kiezen voor het plaatsen van hun advertenties, waardoor niet alleen het aantal conversies toeneemt, maar gebruikers zich ook minder snel gebombardeerd voelen door irrelevante inhoud.. 

Terwijl traditionele advertentieplatforms adverteerders hoge commissies in rekening brengen, hanteert Kind Ads een feeless-structuur die in plaats daarvan wordt aangedreven door het KIND-token. Het resultaat is dat marketingbudgetten van adverteerders veel langer meegaan dan gemiddeld, waardoor marketingteams selectiever kunnen zijn in waar ze advertenties plaatsen. 

Kind Ads verdelen ook 75% van hun inkomsten terug naar de uitgever, wat niet alleen de kans vergroot dat uitgevers het platform zullen gebruiken, maar het ook eerlijke en eerlijke publicatiepraktijken bevordert. Uitgevers worden maandelijks betaald zodra hun uitbetalingsdrempel is bereikt. 

Om het adverteerders gemakkelijker te maken om kwaliteitsuitgevers te vinden die advertenties aan een relevant publiek leveren, worden uitgevers op het Kind Ads-platform gerangschikt op basis van een scoresysteem. Dit systeem, aangedreven door een onderliggend blockchain-protocol, is onveranderlijk en gedecentraliseerd, waardoor het onmogelijk is om met de beoordelingen van uitgevers te knoeien.

Door externe gegevensbronnen te gebruiken, kan Kind Ads bovendien adverteerders relevante informatie over uitgevers laten zien, zoals Google Analytics-gegevens, de domeinautoriteit van de site, paginaweergaven en meer.. 

Al deze functies zorgen ervoor dat adverteerders niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgen via vriendelijke advertenties, maar dat ze ook advertenties plaatsen aan klanten die het meest waarschijnlijk zullen reageren en converteren. 


De voordelen voor adverteerders en uitgevers zijn duidelijk, maar wat levert het op voor de eindgebruiker: de persoon voor wie wordt geadverteerd?

Wat zijn de voordelen van Kind Ads voor de gemiddelde internetgebruiker?? 

In plaats van een advertentieomgeving waarin een gebruiker wordt gebombardeerd door irrelevante advertenties, omvat het Kind Ads-ecosysteem feitelijk de eindgebruiker en genereert het waarde voor hen. 

Gebruikers van het Kind Ads-platform kunnen er op elk moment voor kiezen om advertenties in te schakelen of om aan te passen welke advertenties ze worden weergegeven, om KIND-tokens te verdienen voor elke advertentie die ze krijgen. Als een gebruiker ervoor kiest om alle beschikbare advertenties te zien, verdient hij de meeste tokens, waarbij het tokenbedrag afneemt naarmate de gebruiker zijn advertentiebereik beperkt. 

Dit is een enorme verschuiving in de manier waarop advertenties worden weergegeven aan internetgebruikers, die voorheen ofwel een vast publiek waren voor irrelevante inhoud, ofwel gedwongen werden om adblockers te gebruiken om hun blootstelling aan advertenties te beperken. In plaats daarvan biedt Kind Ads een platform waarop gebruikers geld kunnen verdienen met hun aandacht. 

Vriendelijke advertenties zijn niet alleen bedoeld voor advertenties op de pagina. Het platform heeft plannen om zich te concentreren op andere toonaangevende kanalen, zoals pushmeldingen en e-mailcampagnes – met bestaande integraties met toonaangevende platforms zoals MailChimp. 

Als webbrowser is onze aandacht nog nooit zo waardevol geweest voor adverteerders, maar het is ook nooit zo moeilijk geweest om te krijgen. Met oplossingen zoals het Kind Ads-platform zou het genereren van inkomsten met ons surfen op het web en het ontvangen van prikkels om advertenties te bekijken het advertentielandschap van de toekomst kunnen bepalen..  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector