FORSAGE om zijn xGOLD-programma in ETH te lanceren

FORSAGE – een van de meest besproken MLM-projecten van 2020 bereidt zich voor om zijn xGOLD-marketingprogramma in Ethereum te lanceren. Ter herinnering: in slechts twee maanden na het bestaan ​​van het programma op de TRON-blockchain, is de FORSAGE-gemeenschap met 55% toegenomen. Meer dan 100 duizend nieuwe gebruikers. xGOLD-deelnemers hebben $ 16 miljoen verdiend! Leden van de FORSAGE-gemeenschap in het algemeen hebben bijna $ 500.000.000 verdiend in 6 maanden van het bestaan ​​van het project op de Ethereum-blockchain alleen. Deze cijfers kunnen eenvoudig worden bewezen door statistieken van de Etherscan-service.

Crypto-enthousiastelingen die het FORSAGE fenomeen, hebben de slimme contractstatistieken van het project op Ethereum geanalyseerd. Ze hebben ontdekt dat de FORSAGE-communityleden sinds het voorjaar van 2020 meer dan een half miljard dollar hebben verdiend aan de ETH-blockchainversie, afgezien van hun inkomen op de TRON-blockchain..

Het FORSAGE ETH slimme contract bevindt zich in het publieke domein, daarom is het geen probleem om het op Etherscan te vinden. Ga naar om het contract zelf en alle transacties die er doorheen gaan te controleren https://etherscan.io/txs?a=0x5acc84a3e955Bdd76467d3348077d003f00fFB97

Tot dusverre ligt het aantal transacties al in de buurt van 3,5 miljoen en worden er elke 24 uur 700 tot 800 transacties, elk met verschillende bedragen, toegevoegd. Ze omvatten kleine transacties van 0,05 tot 0,8 ETH, middelgrote transacties van 1,6 tot 6,4 ETH en grote transacties van meer dan 50 ETH. Het is vermeldenswaard dat het geld niet is opgeslagen op het slimme FORSAGE-contract. In plaats daarvan gaat elke betaling rechtstreeks naar de partner. Dat wil zeggen, elk bedrag dat naar het slimme contract wordt gestuurd, wordt het inkomen van een communitylid.

In FORSAGE worden alle fondsen beheerd door een geautomatiseerd slim contract en kunnen alle transacties worden gevolgd. Op dit moment hebben we het over een versie van het platform op de Ethereum blockchain, maar er is ook een versie van het platform op TRON, waar in oktober 2020 een uniek marketingprogramma, xGOLD, werd gelanceerd. XGOLD heeft de eerdere prestatierecords overtroffen in FORSAGE. Vandaag maakt iedereen zich op voor nieuwe records op ETH!

Nu bereiden de auteurs van het idee zich voor om xGOLD op de Ethereum-blockchain te lanceren, wat de populariteit van het FORSAGE-platform op ETH en vervolgens de inkomsten van de gebruikers verder zal vergroten..

Voorheen had je alleen toegang tot xGOLD op de TRON-blockchain, maar dat gaat veranderen. Vanwege technische problemen was het voorheen onmogelijk om xGOLD op ETH te implementeren, maar uiteindelijk zijn de ontwikkelaars erin geslaagd het te doen. De essentie van marketing blijft hetzelfde – volledig identiek aan wat we gewend zijn. Het inkomen zal echter aanzienlijk hoger zijn omdat de Ethereum-gemeenschap groter is.

De reden waarom het niet mogelijk was om xGOLD op ETH te lanceren, was de manier waarop slimme contracten werken op het ETH-netwerk. Alle blockchain-transacties worden geregistreerd in een gedistribueerd grootboek en moeten voor altijd in miljoenen exemplaren worden opgeslagen. Om het mogelijk te maken is de programmeertaal door de Ethereum-ontwikkelaars zo veel mogelijk geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Deze technische beperkingen maakten het onmogelijk om xGOLD op ETH te implementeren. Vanwege de queries die bestaan ​​uit grote datasets, zouden transacties zwaar en duur zijn (duurder dan de reguliere transacties tussen wallets). Het was de ervaring die de ontwikkelaars hebben opgedaan tijdens de implementatie van het programma op TRON die hielpen om de verzoeken zo veel mogelijk te optimaliseren. Het stelde hen in staat om het programma in zijn volledige functionaliteit te lanceren, waardoor de kwestie van onredelijk hoge transactiekosten voor de leden van de Gemeenschap werd geëlimineerd.

  • Drie FORSAGE-marketingprogramma’s zijn perfect uitgebalanceerd. x3 levert de snelste resultaten op voor de meest actieve partners, x4 kan een middellangetermijnstrategie worden genoemd, omdat het in sommige gevallen 100% winst uit de tweede regel mogelijk maakt. xGOLD is een van de meest aantrekkelijke voor de meeste nieuwkomers – het biedt de meeste extra functies, iedereen kan zich onderdeel voelen van een groot team, waar mensen samen groeien. Zo sluiten alle programma’s op elkaar aan. Dit is een heel belangrijk punt. Als FORSAGE-marketing alleen de meest actieve partners beloonde, zouden nieuwelingen aarzelen om mee te doen, zeg maar de auteurs van het programma in hun officiële video die te vinden is op de link: https://youtu.be/cpXDvVGL794, waar ze uitleggen hoe belangrijk het voor hen was om xGOLD op ETH te lanceren.

xGOLD in een notendop. In vergelijking met andere marketingprogramma’s biedt xGOLD een groter aantal spillovers en verbeterde teaminteractie-routes. Elke partner krijgt zijn eigen slimme contract wanneer ze zich aanmelden.

De stijging van de kosten van slots in xGOLD is supereenvoudig: elk slot kost twee keer zoveel als het vorige. De toename gaat strikt volgens de numerieke reeks van Fibonacci, d.w.z. de gulden snede.

Het is geen verrassing dat er vraag was naar dit soort marketingplan op de Ethereum-blockchain, die tegenwoordig meer wijdverspreid is. Het netwerk is transparant, zo gedecentraliseerd mogelijk, en het belangrijkste is dat de ontwikkelaars de perfecte manier hebben gevonden om transacties binnen het platform te optimaliseren. Na de lancering van het programma op Ethereum ontvangt elke gebruiker zijn eigen slimme contract, zodat xGOLD 100% correct voor hem werkt.

Dit is een geweldig vooruitzicht in het licht van de lancering van het ETH 2.0-netwerk en een risicovrij scenario vanwege de technische kenmerken van de blockchain. We kijken uit naar een echt tastbare groei van de winstgevendheid voor alle FORSAGE-deelnemers vanwege een actieve instroom van nieuwe gebruikers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector