Financier uw volgende reis naar deze populaire toeristische bestemmingen met een eenvoudige gedecentraliseerde app

De zomer staat voor de deur. Voor sommigen zijn de routes helemaal klaar. Vele anderen zijn op zoek naar de juiste bestemming om de volgende vakantie mogelijk te maken. Terwijl sommigen bezig zijn met sparen en worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen – wat aan het einde van dit artikel geen probleem meer zal zijn. Dankzij “Airsave Travel​.

Als het gaat om het beslissen over uw volgende vakantie, na de financiën, is het moeilijkste deel om de bestemming te bepalen. Het beperken van een lange lijst met bestemmingen is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

De lijst van dit jaar omvat veel continenten, of het nu Azië, Europa of Australië is. De moderne maar middeleeuwse stad Baku, uitgestrekte etnologische musea van Berlijn of de kung-fu kangoeroes van Australië; wie weet kom je de komende zomer op een van deze plekken terecht. Het belangrijkste onderdeel – hoe u kunt sparen voor deze vakantie met “Airsave Travel” zal ook worden besproken terwijl we verder gaan.

Laten we zonder verder oponthoud meteen naar de lijst met de populairste vakantiebestemmingen van 2019 gaan.

Baku

De populairste plek om dit jaar te bezoeken is Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Gelegen in de Kaukasus-regio van Eurazië, bevindt het land zich op de lijst van de snelst groeiende toeristische plek. Hoewel het een moderne hoofdstad is, straalt Baku de aantrekkingskracht uit van gebouwen uit het middeleeuwse tijdperk met een intrigerende geschiedenis die je kunt ontrafelen. De stad staat bekend om zijn diverse kunst en cultuur en kosmopolitische sfeer. Enkele van de must-visit-plekken in Baku zijn The Maiden Tower, City Boulevard, Shirvanshah’s Palace en Gobustan National Park. Ga verder als u wilt weten hoe u uw reis naar Baku kunt financieren met “Airsave Travel”.

Berlijn

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland die bekend staat om zijn turbulente verleden, staat op de tweede plek in onze lijst met populairste toeristische bestemmingen van 2019. Archaïsche musea, culturele bezienswaardigheden, een wild nachtleven en een enorme geschiedenis maken Berlijn tot een hotspot. De monumenten en musea van de stad zullen bezoekers zeker een flagrante aanblik geven van de tumultueuze geschiedenis die het door de jaren heen heeft doorgemaakt. Als u Berlijn als uw volgende vakantiebestemming kiest, vergeet dan niet om deze plaatsen te bezoeken: Sovjetmonument in Treptower Park, Berlijnse muur bij East Side Gallery, Holocaustmonument en Brandenburger Tor. Laat “Airsave Travel” u helpen met de financiering van deze reis.

Sydney

Sydney, het kroonjuweel van Australië, staat op de 3e plek in onze lijst van populairste toeristische bestemmingen van 2019. De kustlijn van het land strekt zich uit over bijna 37.000 km, met niet minder dan 11.011 stranden. Een betoverend land inderdaad! Als je echter in Sydney bent, zou The Opera House gevolgd door een bezoek aan Royal Botanic Garden bovenaan je reisschema moeten staan, anders mis je veel tijd. Financier uw reis naar Sydney met “Airsave Travel”. zonder veel gedoe.

Hoe u uw volgende vakantie kunt financieren?


Niet iedereen in deze wereld heeft het geluk om rijk geboren te worden. Voor degenen die rijk zijn, is reizen naar deze bestemmingen misschien geen probleem. Voor reisliefhebbers die van 9 tot 5 werken, kan de financiering van een dergelijke reis maanden, zo niet jaren duren. Dit is waar technologie van pas komt – dankzij Airsave Travel om reizen en toerisme zo veel gemakkelijker te maken. Met Airsave Travel, een eenvoudige mobiele app die beschikbaar is in de App Store, kun je zowel geld besparen als geld verdienen, zodat je gemakkelijk je droom kunt vervullen om Baku, Berlijn of Sydney te bezoeken. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden, de app doorverwijzen naar uw vrienden en beginnen met sparen en verdienen.

De nieuwe gedecentraliseerde versie van Airsave Travel, die sinds 2017 beschikbaar is in de App Store, zal binnenkort beschikbaar zijn met de eigen munt Airsave Travel Coin (ASTC). U zult zien hoe gemakkelijk Airsave Miles en ASTC uw werkelijke reisinkomsten kunnen verdrievoudigen terwijl u zowel virtuele als reële saldi in realtime bijhoudt.

Airsave Travel lanceert zijn eerste ruilaanbod op 1 mei 2019 om het gedecentraliseerde project te financieren. Het wordt tijd dat u uw koffers inpakt, een reisschema maakt en Airsave Travel installeert om te investeren en veel te verdienen!

U kunt ASTC-tokens kopen op Exmarkets Exchange tijdens 1 mei en 31 juli 2019.

Dit is een betaald persbericht. Doe uw eigen onderzoek met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten die in het persbericht worden genoemd. Coingape.com is niet verantwoordelijk voor uw schade of verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector