Cryptocurrency Portfolio Manager van CryptoView | Eén interface, alle belangrijke uitwisselingen

Bitcoin PersberichtCryptoView Portfolio Manager heeft de deur geopend voor nieuwe mogelijkheden met cryptocurrency-handel, dankzij het unieke, multifunctionele platform. Handelaren kunnen nu cryptocurrency op alle grote beurzen tegelijkertijd verhandelen. 

30 september 2020, Sofia, Bulgarije– Terwijl de wereld van cryptocurrencies in hoog tempo evolueert, verandert ook de sector van cryptocurrency-portfoliobeheerdiensten. De behoefte aan veilige en gebruiksvriendelijke tools voor het verhandelen van cryptocurrency was de oorzaak CryptoView – een portefeuillebeheerder en tracker voor cryptocurrency, ontworpen als een alles-in-één oplossing voor het beheren van meerdere uitwisselingsaccounts en portefeuilles.

Met CryptoView kunnen gebruikers snel overstappen van het gedoe van het wisselen tussen verschillende portefeuilles, beurzen of portefeuilles naar de betrouwbaarheid van het gebruik van een enkele interface om alle saldi te volgen, en tegelijkertijd transacties op meerdere beurzen beheren. 

Behalve dat het een geavanceerde cryptoportfolio-tracker is, CryptoView kan ook fungeren als een volledig functioneel handelsplatform, aangezien de portfoliobeheersoftware is verbonden met ‘s werelds toonaangevende beurzen zoals Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, en Poloniex

Interface voor meerdere grafieken

Een van de sterke punten van CryptoView is de volledig aanpasbare gebruikersinterface, waarmee gebruikers bijna elk aspect van hun werkruimte opnieuw kunnen ordenen. Het team achter CryptoView heeft een van de meest geavanceerde multi-charting-interfaces ontwikkeld, die tot 9 grafieken per monitor, op maximaal 5 monitoren. Er zijn meer dan 25 rasterconfiguraties en 5 schermvoorinstellingen

Degenen die opstellingen met meerdere monitoren gebruiken, kunnen de optie “schermen” gebruiken om een ​​vooraf ingestelde configuratie op te slaan voor elke monitor met een specifieke rasterlay-out en handelsparen. Elke preset kan met slechts één klik op een specifieke monitor worden geladen, zonder dat u elke keer uw werkruimte hoeft in te stellen.  

CryptoView is geïntegreerd TradingView ™ grafieken die bieden 85+ handelshulpmiddelen en meer dan 75 tekengereedschappen voor zowel beginnende als gevorderde handelaren. 

Portefeuillemanager

De crypto-portfoliomanager geeft gebruikers een gedetailleerd overzicht van de activasaldi die zijn verzameld van alle aangesloten beurzen, portefeuilles en zelfs koude opslag. De balanstabel geeft ook aanvullende informatie over huidige tarieven, prijswijzigingen en trends voor elke cryptocurrency. Boekingen voor koude opslag worden handmatig ingevoegd door een boeking van het saldo in elke koude portefeuille te maken.

Prestatieanalyse & Multi-handel

Een ander geweldig hulpmiddel is het CryptoView-portfoliohistogram dat portfoliostatistieken laat zien. Elke dag maakt CryptoView een momentopname van alle portefeuillebelangen en plot deze in een gedetailleerd histogram. Er zijn ook cirkeldiagrammen voor de verdeling van activa / portefeuilles. Degenen die liever met onbewerkte gegevens werken, kunnen naar beide exporteren XML en CSV bestandsformaten.

Het alles-in-één multi-exchange handelsplatform geeft gebruikers de mogelijkheid om gelijktijdig orders zoals ‘limiet’, ‘markt’, ‘stop-limiet’ en ‘stop-markt’ te plaatsen op elke aangesloten beurs. Bovendien heeft elk handelspaar een handelsgeschiedenis, orderboek, marktdiepte en panelen voor de laatste transacties.

Data-integraties


Onder de verschillende crypto-handelstools die in het platform zijn geïntegreerd, is er een ingebouwde multi-source crypto-nieuwsaggregator (20+ topnieuwsbronnen), evenementenkalenderfeed van CoinMarketCal, directe datafeed van CoinMarketCap en andere tools zoals sms-prijswaarschuwingen en automatische e-mailbalansrapporten.  

Eenvoudig aanmelden en abonneren

Aanmelden duurt niet langer dan een paar minuten en gebruikers krijgen een 30 dagen gratis volledig functionele proef. Abonnementsplannen variëren van $ 29 tot $ 21 / maand afhankelijk van het abonnementspakket. 

Fondsbeheerders 

De alles-in-één portefeuillebeheerder voor cryptocurrency is ook zeer geschikt voor fondsbeheerders die kunnen profiteren van de functies ‘multi-portfolio’ en ‘portfoliodeling’.. 

Elk account kan maximaal 5 afzonderlijke cryptoportefeuilles en verbind verschillende exchanges of wallets met elk. Hierdoor kunnen gebruikers hun portfolio opsplitsen in afzonderlijke kleinere portefeuilles of afzonderlijke portefeuilles beheren voor klanten of vrienden. 

Gebruikers kunnen ook de balanstabel en het prestatiehistogram voor elke portfolio delen met een “alleen bekijken” -link. Hierdoor kunnen klanten of partners de prestaties van een gedeelde portefeuille volgen zonder dat ze rechtstreeks kunnen communiceren en het account kunnen gebruiken. 

Veiligheid

Beveiliging bij CryptoView wordt serieus genomen, aangezien het platform draait op een cloudgebaseerde architectuur met versleutelde verbindingen, sterke API-sleutelversleuteling, DoS-bescherming, 2FA (Two Factor Authentication) en alle algemene veiligheidsnormen in de branche. Om gebruikers te beschermen tegen ongeoorloofde activiteiten, zijn opnames of geldoverdrachten alleen beperkt tot de interface van de beurs.

Partner- en verwijzingsprogramma’s

Behalve trading en portefeuillebeheer, CryptoView biedt ook een partnerprogramma aan, waaruit u kunt verdienen $ 20 in Bitcoin voor elke betaalde abonnee die via uw aangesloten link komt. Er is ook een verwijzingsprogramma wat geeft 2 gratis maanden voor elke nieuwe doorverwezen klant die een abonnement heeft gekocht na de gratis proefperiode. 

CryptoView, één interface, geen beperkingen

CryptoView is perfect geschikt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren en biedt een sterke lijst van de beste cryptocurrency-handelstools die nodig zijn om een ​​cryptoportefeuille efficiënt te beheren. CryptoView profiteert van de bloeiende lokale IT-sector, die enkele van de beste ontwikkelaars en ontwerpers in Europa voortbrengt.

Voor meer informatie over CryptoView kunt u terecht ophttps://www.cryptoview.com/

Word lid van het partnerprogramma en begin vandaag nog met verdienenhttps://www.cryptoview.com/affiliate/

Volg CryptoView op Twitterhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Vind CryptoView op Facebookhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Media Contactgegevens

Contactnaam: CryptoView-marketingteam

E-mail[e-mail beveiligd]

CryptoView is de bron van deze inhoud. Dit persbericht is alleen voor informatieve doeleinden. Virtuele valuta is geen wettig betaalmiddel, wordt niet ondersteund door de overheid, en rekeningen en waardesaldi zijn niet onderhevig aan consumentenbescherming. Cryptocurrencies en tokens zijn extreem vluchtig. Er is geen garantie voor een stabiele waarde, of van enige waarde.

Over Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz dient met trots de distributiebehoeften van crypto-persberichten van blockchain-startups voor meer dan 8 jaar. Haal je Distributie van Bitcoin-persberichten vandaag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector