Kajian Pertukaran ABCC

Pertukaran adalah keperluan dan bahagian penting dalam dunia cryptocurrency. Hari ini, dengan terdapat lebih daripada ratusan pertukaran crypto di ruang crypto, persaingan hanya meningkat. Tetapi tidak semua pertukaran ini sama. Sebenarnya, mereka berbeza dan menawarkan pelbagai ciri unik. Jadi, apa sebenarnya pertukaran kripto ABCC yang ditawarkan kepada anda? Untuk mengetahui semua mengenai pertukaran yang agak baru ini di jalan kripto, selami maklumat ABCC Exchange!

ABCC – “Platform pertukaran selamat dan telus”

“ABCC Digital Asset Exchange (ABCC) adalah pertukaran kelas dunia yang menawarkan penyelesaian pelaburan dan perdagangan aset digital untuk pengguna di seluruh dunia.”

Dengan menyasarkan titik-titik penting seperti kekurangan kerangka penilaian aset digital yang berhemah, kekurangan pelbagai untuk aset digital, dan Isu keselamatan, ABCC memberi tumpuan untuk menyediakan platform perdagangan yang berkualiti dan selamat untuk cryptocurrency.  

Model perniagaan yang diikuti oleh pertukaran adalah gabungan kerangka penilaian multi-dimensi proprietari, inovasi aset digital, dan pelaburan dan inkubasi projek blockchain peringkat awal.

Token asli: Token AT

Token asli pertukaran ABCC ialah ABCC Token (AT Token) dengan jumlah bekalan 210 juta. Harga pembukaan token AT adalah $ 0.5 yang dalam beberapa jam pelancaran melonjak.

Dasar pemerintahan

ABCC mempunyai laman web yang mudah, tepat dan mudah dikendalikan dengan semua perincian yang disediakan untuk penggunanya yang juga tersedia di Android dan iOS. Aplikasi mereka di gedung Google mendapat banyak penghargaan kerana lebih dari seribu komen telah dibuat oleh pengguna.

Untuk mendaftar dan mengesahkan akaun, pengguna hanya perlu mengklik butang Daftar di laman webnya, memberikan id e-mel mereka dan bersetuju dengan Perjanjian Pelanggan.

Pertukaran ini juga mengikuti KYC yang memerlukan pasport yang sah, gambar sampul pasport dan halaman ID, kad pengenalan nasional atau lesen memandu, gambar pengguna yang memegang pasport dan kertas dengan tulisan tangan ABCC, tarikh, dan tandatangan.

Untuk penyelesaian KYC, ia dilakukan paling awal, walaupun seseorang dapat menindaklanjuti dengan admin kumpulan Telegram mereka. Walau bagaimanapun, seseorang boleh mengeluarkan sehingga 2 BTC tanpa KYC dan juga boleh menukar ke tambang.

ABCC secara khusus menyebutkan bahawa pengguna KYC AS, China, dan Singapura tidak dibenarkan dalam perdagangan AT kerana alasan mereka dibatasi mengikut polisi.

Ciri dan struktur yuran


Pertukaran ABCC menyediakan dan merancang untuk menawarkan beberapa ciri di masa depan kepada para pelanggannya dalam bentuk:

Perdagangan kripto – Terdapat sebilangan besar cryptocurrency yang disenaraikan di platform yang membolehkan anda berdagang mengikut keselesaan anda

Perdagangan margin – Dengan perdagangan Margin, ABCC menawarkan leverage untuk mencapai peruntukan aset yang lebih cekap dan fleksibel

Perdagangan kontrak – Niaga hadapan, opsyen, portfolio pelaburan dan sekuriti lain yang disokong aset berdasarkan cryptocurrency juga merupakan sebahagian daripada rancangan perkhidmatan pertukaran ini

Perkhidmatan over-the-counter (OTC) – Ia menyediakan perkhidmatan perdagangan blok di kaunter sambil mempunyai rakan dagang termasuk individu bernilai tinggi, pejabat keluarga, perniagaan perlombongan, dana lindung nilai dan institusi kewangan tradisional lain.

Perolehi & gandakan ganjaran:

Untuk mendapatkan AT, seseorang dapat menambang token melalui aktiviti perdagangan dengan pasangan mana pun. Nampaknya, semasa aktiviti perdagangan, pengguna akan menjana 0.1% dari biaya transaksi. Kemudian setiap enam jam, pelombong mendapat AT yang disasarkan berdasarkan yuran perdagangan mereka daripada jumlah yuran yang dikumpulkan oleh ABCC. Kaedah lain untuk memperoleh dan menggandakan ganjaran adalah melalui Program Rujukan Mining.

Bayaran:

ABCC mengenakan 0.1% yuran perdagangan untuk setiap transaksi yang melibatkan satu pihak. Lebih-lebih lagi, BTC, ETH, dan USDT adalah mata wang asas sementara AT akan dimasukkan pada masa akan datang. Bayaran perdagangan ini yang merupakan 0.1% daripada jumlah dagangan dikenakan hanya dalam mata wang asas.

Berdasarkan data Coinmarketcap, ABCC mempunyai hampir 45 cryptocurrency yang tersenarai di platformnya dan lebih dari seratus pasaran. Juga, jumlah dagangan hariannya melebihi $ 100 juta.

Kebolehpercayaan

Dalam jangka masa yang singkat, ABCC telah membuat kehadiran di pasaran. Oleh itu, untuk memastikan kebolehpercayaan, ia menggunakan Trading Server Cluster yang mampu Shard yang membolehkan pertukaran menangani dan memproses sejumlah besar maklumat dan data.

Melalui seni bina data berbilang lapisan, ini adalah “sistem penjelasan proprietari yang menjadikan real-time clearing hampir menjadi kenyataan.” Juga, platform ini juga menangani padanan berjuta-juta pengguna secara serentak.

Lebih-lebih lagi, untuk melindungi kepentingan pengguna dan untuk memastikan operasi platform yang stabil dan lancar, ABCC telah melaksanakan perdagangan anti cuci dan pengukuran anti-spoofing.

Keselamatan

Bagi ABCC, keselamatan adalah “perhatian utama”, oleh itu seni bina keselamatan merangkumi pengesahan dua faktor, keselamatan pelbagai tandatangan, dan pemisahan dompet panas dan dompet sejuk.

Dengan data besar dan berkolaborasi dengan syarikat keselamatan siber terkemuka di industri keselamatan modal, keselamatan akaun, perkhidmatan penarikan, dan audit keselamatan dipastikan dan dijaga.

Sokongan pengguna

ABCC memberikan semua maklumat dengan jelas dan tepat kepada penggunanya melalui laman web dan aplikasinya. Dari data mengenai perlombongan, ganjaran, pengumuman yang diperlukan, harga cryptocurrency hingga senarai baru dan cadangan perdagangan, ia melayani pelanggannya dengan sangat baik.

Pertukaran ini menyediakan khalayak yang luas dan pelbagai dengan menawarkan lima pilihan bahasa. Bahagian berita menyediakan maklumat terperinci mengenai acara yang akan datang, pengumuman penting, pengedaran hadiah, dan pengeluaran baucar peningkatan antara lain.

Catatan kepada pelabur

Dilancarkan pada bulan April 2018, bursa telah maju secara progresif dengan melayani pelanggannya dengan ciri-ciri berkualiti seperti pelbagai pilihan perdagangan, program ganjaran dan banyak lagi. Dengan fokus pada keselamatan, elemen pertukaran yang tidak terpisahkan bersama dengan pengalaman dan sokongan pelanggan, platform ini menunjukkan senarai ciri yang semakin meningkat. Selanjutnya, ABCCToken asli token AT juga berkembang dengan pantas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector