Crypto Faucets 101: Adakah Moon Litecoin – Litecoin Terbaik?

Crypto 101: Is Moon Litecoin – Litecoin Terbaik

Kebangkitan industri kripto dan perdagangan syiling telah memperkenalkan dunia kepada banyak konsep baru. Ini termasuk seperti ICO, Atomic Swap dan ya Airdrops. Walaupun masing-masing sama menarik untuk dilihat oleh dunia dan ada satu perkara yang sama-sama mengasyikkan semua orang. Masukkan Faucet Crypto. Keran kripto sejak awal mereka dikaitkan dengan kata-kata “Crypto Percuma”. Walaupun ini dengan cara apa pun tidak salah untuk mengaitkannya dengan Percuma, seseorang juga harus ingat berapa banyak yang percuma itu percuma. Menjelang, artikel itu akan mengunjungi beberapa keran Litecoin terkemuka, termasuk Moon Litecoin yang sangat terkenal –

Apa itu Crypto Faucet?

Crypto Faucet adalah laman web, aplikasi atau perisian yang membantu seseorang menjana cryptocurrency dengan menyelesaikan tugas mudah. Biasanya, pengguna menuntut duit syiling percuma dari keran dengan mengklik butang dan menyelesaikan captcha atau melakukan beberapa tugas mikro lain. Koin perlahan-lahan menumpuk di akaun pengguna di laman web sehingga mencapai had pengeluaran minimum.

Laman web ini biasanya merupakan pemasar atau penyedia penyelesaian pemasaran. Syarikat lain sama ada bekerjasama dengan mereka secara langsung, atau laman web hanya mendapat pautan afiliasi, menyiarkannya di platform mereka dan membolehkan orang “melakukan pengangkatan berat”. Semua faucet mempunyai satu masa untuk mengeluarkan duit syiling percuma. Beberapa laman web faucet membolehkan pengguna membuat tuntutan setiap 15 minit, yang lain setiap jam, dan yang lain hanya sekali sehari. Kekerapan pengguna boleh membuat tuntutan berkaitan dengan pembayaran.

Apa yang menjadikan keran crypto begitu popular?

Walaupun idea percuma tidak baru dan telah menjadi alat hebat yang digunakan oleh pemasar, keran crypto memang mempunyai beberapa kelebihan. Bagi percuma, mereka memperkenalkan konsep cryptocurrency sebagai mata wang bebas kepada orang lain. Dengan membiarkan orang memperoleh dan menyimpan token mereka sendiri, faucet memberi mereka pendekatan praktikal sehingga ketika mereka membeli token di masa depan, mereka tidak akan menghadapi masalah untuk menangani mereka. Cryptocurrency masih baru dan banyak orang yang berminat untuk memilikinya, tidak tahu bagaimana menyimpan atau melaburnya. Faucet juga membuka pintu untuk pemula dan juga bertindak sebagai sumber maklumat Bitcoin yang relevan yang sukar dicapai oleh pengguna.

Jenis Ganjaran Umum di Faucet

  1. Ganjaran Kesetiaan: Inilah ganjaran yang diperoleh pengguna sekali sehari kerana mengunjungi keran sekurang-kurangnya sekali sehari.
  2. Ganjaran Rujukan: Ini disediakan untuk memberi penghargaan kepada pengguna kerana merujuk pengguna baru ke keran. Untuk setiap rujukan, pengguna mendapat peratusan mata dan akan terus terkumpul.
  3. Ganjaran Misteri: Ini adalah ganjaran yang muncul tanpa diduga, biasanya di bahagian bawah halaman ketika pengguna cuba menuntut Bitcoin percuma. Kandungannya tidak didedahkan sehingga tiba masanya keran membebaskannya sehingga pengguna biasanya tidak tahu apa yang diharapkan.
  4. Ganjaran Tawaran: Ini adalah ganjaran khas yang dapat diperoleh pengguna dengan melengkapkan tawaran dan tinjauan dari beberapa pilihan. Semakin banyak tawaran diselesaikan, semakin banyak pengguna berpotensi memperoleh.
  5. Ganjaran Perlombongan: Ini adalah bonus 100% apabila keran menggunakan komputer pengguna untuk proses Proof-of-Work yang menambang Bitcoin. Ia dikira berdasarkan berapa banyak kuasa pemprosesan yang telah disumbangkan oleh pengguna.

Faucet Litecoin Terkemuka – Adakah Moon Litecoin sebenarnya yang terbaik

Oleh kerana telah terbukti bagaimana keran berfungsi, adalah perlu bagi seseorang untuk memahami bahawa tidak semua keran menyediakan semua duit syiling. Sebilangan besar faucet dikhaskan untuk satu cryptocurrency, tetapi inovasi baru-baru ini juga melahirkan faucet multi-coin. Walaupun terdapat banyak faucet yang tersedia, artikel berikut cuba difokuskan keran Litecoin atas.


MoonLitecoin

MoonLitecoin adalah keran Litecoin yang paling popular. Sesiapa yang mungkin menggunakan faucet Litecoin pasti akan menggunakan faucet ini sekurang-kurangnya begitu popularitinya. Selain popular, keran ini membolehkan pengguna menuntut sehingga 1,000 litoshi setiap lima minit. Untuk pengguna memperoleh LTC percuma, mereka harus menyelesaikan captcha dan berfungsi pada pemasa 5 minit.

Laman web ini mendakwa bahawa pengguna dapat meningkatkan pendapatan sebanyak 300 peratus dengan memanfaatkan skim bonus berjenjang. Semua pembayaran dibuat dengan serta-merta kepada pengguna dompet mikro CoinPot. Pendaftaran adalah mudah dengan semua keperluan adalah alamat dompet Litecoin pengguna atau akaun CoinPot.

Litecoin-Faucet.com

Litecoin-Faucet.com menyediakan perkhidmatan keran kepada pengguna untuk menghasilkan Litecoin dengan menyelesaikan captcha. Masa keran diletakkan dalam 240 minit dan membolehkan pengguna mengaku membebaskan Litecoin hingga 0.00000888 LTC. Terdapat juga loteri harian di mana pengguna dapat memperoleh lebih banyak wang tunai.

Sekali lagi, keran yang popular, laman web ini mempunyai lebih daripada 100,000 pengguna dan setakat ini telah memproses hampir tujuh juta tuntutan. Jumlah keseluruhan yang dibayar setakat ini adalah lebih dari $ 6,000. Pembayaran dibuat melalui dompet mikro hub keran.

Keran Litecoin

Sama seperti Litecoin-Faucet.com, Litecoin Faucet membolehkan pengguna memperoleh LTC percuma dengan menyelesaikan captcha. Laman web ini mempunyai sistem pembayaran berjenjang dengan pengambilan sehingga 2,500,000 litoshi setiap 60 minit. Laman web ini mempunyai integrasi Changelly bagi mereka yang ingin menukar Litecoin mereka menjadi cryptocurrency lain.

Amber Litecoin

Amber Litecoin adalah keran Litecoin percuma yang membolehkan pengguna memperoleh LTC percuma dengan menyelesaikan captcha. Seorang pengguna boleh menuntut sehingga 3300 litoshi dan pemasa untuk keran adalah 5 minit. Pembayarannya cukup cepat dan melalui dompet mikro faucethub. Walaupun Amber Litecoin telah menceburkan diri dalam aset lain, yang terutama dirancang sebagai keran Litecoin.

Litecoinfaucet.co

Litecoinfaucet.co adalah keran yang mesra pengguna yang membolehkan pengguna memperoleh sehingga 0.00001176 LTC setiap jam. Apa yang menarik perhatian kebanyakan pengguna di sini ialah keran menyediakan captcha dan menyelesaikan microtasks media yang cukup mudah. Seperti yang lain, laman web ini juga menawarkan pembayaran setiap hari melalui dompet mikro faucethub. Pembayaran ini hampir sekejap.

TreasureBits

TreasureBits adalah keran Litecoin percuma yang popular yang memberi ganjaran kepada pengguna di LTC kerana menyelesaikan captcha dan solvemedia. Laman web ini pada masa ini menyokong aset digital lain selain Litecoin yang merangkumi bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) dan banyak lagi. Pengguna boleh menuntut sehingga 2651 litoshi setiap lima minit.

Laman web ini tidak terhad kepada faucet tetapi juga menawarkan permainan, dinding penawaran, dan akses ke token airdrop. Menambahnya, pengguna juga dapat menambang LTC menggunakan fitur pelombong web di laman web ini. Pembayaran dibuat melalui dompet mikro hub keran.

Tuntutan- LTC

Claimulike adalah keran pelbagai mata wang yang sekali lagi sangat popular di kalangan pengguna Litecoin Faucet. Keran ini membolehkan pengguna memperoleh litoshi percuma dengan menyelesaikan captcha. Keran membenarkan tuntutan sehingga 1400 litoshi dengan pemasa ditetapkan pada lima minit. Keran memerlukan pendaftaran yang pada dasarnya merangkumi hanya memberikan alamat Litecoin kepada pengguna. Pembayaran dibuat melalui dompet mikro hub keran.

TuntutanLTC

ClaimLTC juga keran pelbagai aset yang memberi ganjaran kepada pengguna dengan LTC percuma kerana menyelesaikan captcha. Pengguna boleh menuntut sehingga 2071 litoshi setiap lima minit dan semua pembayaran dilakukan melalui dompet mikro hub faucet. Pemasa yang ditetapkan untuk keran ini juga 5 minit dan nampaknya menjadi pilihan yang tepat jika pengguna lebih suka keran berbilang mata wang dengan pembayaran Litecoin yang tinggi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector