ABCC Exchange recensie

Uitwisselingen zijn de noodzaak en een integraal onderdeel van de cryptocurrency-wereld. Tegenwoordig, met meer dan honderden crypto-uitwisselingen in de crypto-ruimte, neemt de concurrentie alleen maar toe. Maar niet al deze uitwisselingen zijn hetzelfde. Ze verschillen in feite en bieden een scala aan unieke kenmerken. Dus, wat heeft ABCC crypto-uitwisseling u precies nog meer te bieden? Om alles te weten over deze relatief nieuwe uitwisseling in de cryptostraat, duik je rechts in de ABCC Exchange-recensie!

ABCC – “Veilig en transparant uitwisselingsplatform”

“ABCC Digital Asset Exchange (ABCC) is een beurs van wereldklasse die digitale beleggings- en handelsoplossingen voor activa aanbiedt aan gebruikers over de hele wereld.”

Door de pijnpunten aan te pakken, zoals een gebrek aan prudente evaluatiekaders voor digitale activa, een tekort aan variëteit voor digitale activa en beveiligingsproblemen, ABCC richt zich op het bieden van een kwalitatief en veilig handelsplatform voor cryptocurrencies.  

Het bedrijfsmodel dat door de uitwisseling wordt gevolgd, is een mix van het gepatenteerde multidimensionale evaluatiekader, digitale activuminnovatie en blockchain-projectinvesteringen en incubatie in een vroeg stadium..

Native token: AT-token

Het native token van ABCC-uitwisseling is ABCC Token (AT Token) met een totale voorraad van 210 miljoen. De openingsprijs van het AT-token was $ 0,5, wat binnen enkele uren na de lancering sterk was gestegen.

Regerend beleid

ABCC heeft een eenvoudige, to-the-point en gemakkelijk te manoeuvreren website met alle details voor de gebruikers die ook beschikbaar is op Android en iOS. Hun app in de Google Store kreeg veel waardering, aangezien er meer dan duizend reacties zijn gemaakt door de gebruikers.

Om het account te registreren en te verifiëren, hoeft de gebruiker gewoon op de knop Registreren op zijn website te klikken, zijn e-mail-ID op te geven en akkoord te gaan met de klantovereenkomst.

De uitwisseling volgt ook KYC waarvoor een geldig paspoort, een foto van paspoorthoes en ID-pagina, nationaal identiteitsbewijs of rijbewijswerk, een foto van de gebruiker met paspoort en papier met handgeschreven ABCC, datum en handtekening vereist is.

Wat betreft KYC-voltooiing, dit wordt op zijn vroegst gedaan, hoewel men contact kan opnemen met de beheerder van hun Telegram-groep. Men kan echter tot 2 BTC opnemen zonder KYC en kan ook naar de mijne handelen.

ABCC vermeldt specifiek dat de KYC-gebruikers van de VS, China en Singapore niet zijn toegestaan ​​in AT-handelsactiviteiten vanwege de reden dat ze beperkt zijn volgens het beleid.

Functies en tariefstructuur


ABCC exchange biedt en is van plan in de toekomst een aantal functies aan haar klanten aan te bieden in de vorm van:

Crypto-handel – Er staat een aanzienlijk aantal cryptocurrencies vermeld op het platform waarmee u op uw gemak kunt handelen

Margehandel – Met margehandel biedt ABCC u de hefboomwerking om een ​​efficiëntere en flexibelere activaspreiding te realiseren

Contracthandel – Futures, opties, beleggingsportefeuilles en andere door activa gedekte effecten op basis van cryptocurrencies maken ook deel uit van het serviceplan van deze beurs

Over-the-counter (OTC) -diensten – Het biedt over-the-counter block trading services, terwijl het handelspartners heeft, waaronder zeer vermogende particulieren, family offices, mijnbouwbedrijven, hedgefondsen en andere traditionele financiële instellingen.

Verdienen & dubbele beloningen:

Om AT te verdienen, kan men het token minen via handelsactiviteiten met elk paar. Blijkbaar zullen gebruikers tijdens de handelsactiviteiten 0,1% van de transactiekosten genereren. Vervolgens krijgen mijnwerkers elke zes uur een propositionele AT die is gebaseerd op hun handelskosten van de totale door ABCC geïnde vergoedingen. Een andere manier om de beloningen te verdienen en te verdubbelen, is via het Mining Referral Program.

Vergoeding:

ABCC brengt 0,1% handelskosten in rekening voor elke transactie waarbij één partij betrokken is. Bovendien zijn BTC, ETH en USDT de basisvaluta, terwijl AT in de toekomst zal worden opgenomen. Deze handelsvergoeding, die 0,1% van het handelsvolume bedraagt, wordt alleen in de basisvaluta in rekening gebracht.

Volgens de Coinmarketcap-gegevens heeft ABCC bijna 45 cryptocurrencies op zijn platform en meer dan honderd markten. Ook is het dagelijkse handelsvolume meer dan $ 100 miljoen.

Betrouwbaarheid

ABCC heeft in korte tijd een aanwezigheid op de markt gecreëerd. Om de betrouwbaarheid te garanderen, gebruikt het Shard-compatibele Trading Server Cluster waarmee de uitwisseling een enorme hoeveelheid informatie en gegevens kan verwerken en verwerken.

Door middel van een meerlaagse gegevensarchitectuur heeft het ‘eigen verrekeningssysteem bijna realtime opruiming tot een realiteit gemaakt’. Het platform verwerkt ook matchings voor miljoenen gebruikers tegelijkertijd.

Om de belangen van gebruikers veilig te stellen en om een ​​stabiele en soepele werking van het platform te garanderen, implementeerde ABCC bovendien anti-wash trading- en anti-spoofing-metingen.

Veiligheid

Voor ABCC is beveiliging een ‘allerbelangrijkste zorg’, daarom omvat de beveiligingsarchitectuur tweefactorauthenticatie, beveiliging met meerdere handtekeningen en scheiding van hot wallets en cold wallets.

Met big data en samenwerking met toonaangevende cyberbeveiligingsbedrijven worden kapitaalveiligheid, accountbeveiliging, opnamediensten en beveiligingsaudits gegarandeerd en onderhouden.

Klantenservice

ABCC biedt alle informatie duidelijk en nauwkeurig aan haar gebruikers via haar website en apps. Van gegevens over mijnbouw, beloningen, noodzakelijke aankondigingen, cryptocurrency-prijzen tot nieuwe aanbiedingen en handelsaanbevelingen, het bedient zijn klanten zeer goed.

De uitwisseling richt zich op een breed en gediversifieerd publiek door vijf taalopties aan te bieden. De nieuwssectie biedt gedetailleerde informatie over aankomende evenementen, belangrijke aankondigingen, distributie van beloningen en uitgifte van tegoedbonnen onder andere.

Een opmerking voor investeerders

De beurs, gelanceerd in april 2018, gaat progressief vooruit door zijn klanten te voorzien van kwaliteitsfuncties zoals meerdere handelsopties, beloningsprogramma’s en nog veel meer. Met de focus op veiligheid, een integraal onderdeel van een uitwisseling, samen met klantervaring en ondersteuning, tikt het platform een ​​groeiende lijst met functies af. Verder, ABCCHet native token AT-token groeit ook in een goed tempo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector