Zullen Bitcoin-goksites ooit Bitcoin rechtstreeks verkopen?

Crypto-nieuwsuitzendingen op internet melden dat PayPal staat misschien op het punt om een ​​uitstapje te maken naar cryptocurrency in grote mate. Met naar schatting 325 miljoen actieve PayPal-accounts verspreid over de hele wereld, zou elke formele acceptatie door de betalingsgigant een grote stap voorwaarts zijn voor Bitcoin en alle andere cryptocurrencies. Het is nog niet officieel, maar het is ook geen geheim dat PayPal blockchain-ontwikkelaars inhuurt, wat betekent dat het gebruik van PayPal als een opstap naar cryptocurrency (en PayPal daarvoor vergoedingen laten innen, wat het bedrijf het beste doet) niet uitgesloten is..

Zo’n grote stap zou echt de sluizen openen wat betreft de mogelijkheden voor de versnelde acceptatie van cryptocurrencies op een definitieve manier. Hoe beïnvloedt dat Bitcoin voor zover het de gokscene betreft?

Natuurlijk verdienen gokwebsites geld door het huis een voorsprong te geven op de gokker, maar ze kunnen ook geld verdienen door vergoedingen te innen. Aangezien gokaanbieders cryptocurrency gebruiken om te voorkomen dat ze zaken doen met externe betalingsproviders zoals PayPal, kan het voor deze exploitanten zinvol zijn om ook Bitcoin rechtstreeks te verkopen..

Zullen goksites zich uiteindelijk bij PayPal aansluiten en gokkers een oprit naar cryptovaluta aanbieden zonder een externe verkoper te hoeven gebruiken?

Hoe goksites Bitcoin rechtstreeks kunnen aanbieden

Zoals met elke grote stap die de acceptatie van cryptovaluta verhoogt, zou de gokwereld een grote domino nodig hebben om te vallen, zodat hardcore gokkers het serieus kunnen nemen. Dus de hoop zou zijn dat een grote gokoperator als Bovada die eerste domino zou kunnen zijn.

Bovada was voorheen eigendom van een Canadese miljardair genaamd Calvin Ayre, die toevallig ook een burger is van Antigua, een Caribische natie die gokexploitanten een gunstig regelgevingsklimaat biedt. Ayre heeft voldoende zakken om blockchain-ontwikkelaars in te huren en zijn eigen uitwisseling te creëren. Hij heeft ook voldoende kennis om de deugden van cryptocurrencies te promoten. Ayre is een grote fan van Bitcoin SV en zijn mediabedrijf heeft ook een opmerkelijke cryptocurrency-website.

Als hij zou willen, zou Ayre eenvoudig een crypto-uitwisseling kunnen bouwen, een aantal rijke mensen kunnen vinden om die uitwisseling van liquiditeit te voorzien en ontwikkelaars kunnen inhuren om het te beheren vanuit een veiligheidsstandpunt. Het is niet meer dan normaal dat hij deze dienst aanbiedt aan zijn voormalige bedrijf Bovada. Natuurlijk zou het management van Bovada gemakkelijk een externe leverancier van handelaarsdiensten in de Bitcoin-ruimte kunnen inschakelen, zoals BitPay of Coinbase, om de portefeuillemogelijkheden eenvoudig rechtstreeks in het platform van Bovada te integreren. Het zou eigenlijk een heel gemakkelijke overgang zijn voor een merk zo groot en zo populair als Bovada om gokkers in staat te stellen Bitcoin rechtstreeks op de Bovada-website te kopen..

De blockchain gebruiken om Bitcoin rechtstreeks op goksites aan te bieden

Afgezien van het feit dat ze ontwikkelaars moeten inhuren of rechtstreeks een partnerschap met een crypto-uitwisseling moeten omarmen, is een optie voor kleinere gokexploitanten om simpelweg blockchain-projecten te gebruiken die gericht zijn op het aanbieden van handelaarsdiensten op een gedecentraliseerde manier met een grote korting in vergelijking met Visa, MasterCard of zelfs PayPal.

Een van die projecten heet Flexa. Flexa maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk en een onderpandvriendelijk model dat betalingen in minder dan een seconde afwikkelt. Zijn netwerk garandeert nul risico wat betreft fraude en terugboekingen. Het stelt gebruikers ook in staat om cryptocurrency uit te geven, terwijl de ontvanger van die betalingen (in dit geval gokoperatoren) ervoor zou kunnen kiezen om betalingen in cryptovaluta of traditionele nationale valuta te ontvangen. Dit maakt het efficiënt, winstgevend en veilig om cryptocurrency te accepteren zonder ontwikkelaars in te huren, een uitwisseling op te bouwen of zaken te doen met duurdere externe betalingsproviders zoals Paypal..

Als het zo eenvoudig is, waarom verkopen gokexploitanten dan niet rechtstreeks Bitcoin??

De realiteit is dat zelfs voor een grote gokoperator als Bovada Bitcoin Casino, die al cryptocurrency accepteert om in te zetten, de markt voor gokkers die hongerig zijn om Bitcoin rechtstreeks van een operator te kopen, waarschijnlijk nog vrij klein is. Als PayPal inderdaad een grote stap naar het kopen en verkopen van Bitcoin in het komende jaar bevestigt, zal elk bedrijf dat PayPal of andere externe betalingsverwerkers zoals Visa of MasterCard gebruikt, moeten overwegen hetzelfde te doen..

De online gokindustrie die al cryptovriendelijk blijkt te zijn, zal waarschijnlijk een van de eerste industrieën zijn die dit voorbeeld volgt zodra PayPal bewijst dat het aangaan van cryptotransacties en het aanbieden van een directe oprit winstgevend is. Het grappige is dat PayPal die een grote stap zet, mensen uiteindelijk zou kunnen leren om geen gebruik te maken van PayPal en soortgelijke diensten, maar datzelfde gevaar bestaat niet in de gokwereld omdat goksites uiteindelijk het grootste deel van hun winst maken dankzij het voordeel van het huis, en niet zo veel vanwege betalingsgerelateerde vergoedingen.

Zoek naar het aanbieden van directe mogelijkheden voor het kopen en verkopen van Bitcoin om in de toekomst een geweldige gok te zijn voor gokexploitanten. Het is slechts een kwestie van tijd.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector